High On Life

Är det någon som älskar livet och tycker att allting leker just nu så är det JAG. Jag är så otroligt tacksam för dom finaste vännerna jag har, att jag är jag och att jag har de liv jag har. Det var längesen jag mådde såhär bra nu, och jag är så galet tacksam för att jag är tillbaka där jag var för några veckor sen. GAAH

Det har varit en riktig kaos-torsdag. Är hög på livet, hög på träning, hög på mat och ja, gud vet vad! Skola till halv tre, sen köttade jag och Emma på gymmet i 2(!!)h, efter det tog vi bussen till Maserhallen och körde 1h body balance! Det var så jäävla drygt, men jäävligt kul! Nu är jag dock död som en säl, så somnar vilken sekund som helst. Jag känner att jag är för speedad för att skriva nu, så vi hörs när vi hörs.

Vill bara säga, FYFAN VAD JAG HAR SAKNAT DEN HÄR KÄNSLAN. TACK SOM FAN FÖR ATT DU ÄR TILLBAKAAAA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0