tjena!

Har setat och skrivit cv/personligt brev tillsammans med min bror hela kvällen. Blev klar precis, så ska hoppa in och ta mig en skön dusch och sedan krypa till kojs.

Dagen idag har varit lite smådryg, är fortfarande helt slut, trots att jag sovit som en stock hela den här veckan! Men men, snart är jag väll inne i det gamla vanliga igen! Veckans sista dag imorgon, sen är det heeelg!! Har ingen aning om vad denna helg har att erbjuda, det återstår att se helt enkelt! Ska iallafall försöka ut och köra lite. Är väll det enda jag har inplanerat, umgås med mina fina flickor också, men det är ju en självklarhet! Hihi!

Nej, nu blir det en dusch och sen sängen! Vi hörs imorgon. Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0