VÅGA LITA PÅ DIG SJÄLV

Inte många som kan säga detta om sig själva.. Men jag kan. Fyfan vad jag älskar mig själv, fyfan vad jag är nöjd med mig själv. Jag är verkligen det. Och fan vad glad jag är för det.

Jag vet vad jag går för, jag vet att jag kan om jag vill. Jag vet att jag har båda fötterna på jorden och att ingen kan någonsin trycka ner mig med fula ord, jag vet att jag snackar inte en massa skit. Utan elaka kommentarer jag får, går in genom ena örat och ut genom andra lika snabbt. Skitsnack sysslar jag inte med, utan jag står för vad jag säger.
Ingen kommer heller kunna bestämma över mig, tvinga mig tll saker. Är det något jag inte vill, så märks det, för då gör jag inte det och jag säger ifrån. För jag kan säga NEJ.

Jag försöker inte verka bättre än någon, inte på något vis, jag är precis lika bra som alla andra. Dock är jag en av dom som tillhör tjejer med lite mer stake i, till skillnad från vissa andra.
Därför, älskar jag mig själv.

Dock gör det så himla ont, när folk som inte har stake nog i sig att säga sanningen till personen i fråga, utan bara snackar massa skit till andra och inte vågar stå för det. Det, det gör ont. Eftersom att jag inte sysslar med sånt och jag förstår mig inte på hur folk kan göra sånt. Sånt där äckligt skitsnack.

Och det jag vill säga till er, jag har nog aldrig varit såhär stark. Jag älskar mig själv till 100% och jag står för att jag är jag och ingen annan. Självklart har jag också dagar då allt är pest och pina. Men det har vi alla mer eller mindre. Trots dessa dagar, så vet jag att jag är en bra tjej som vet att hon kan, jag vet att jag duger som jag är. För hur det än är, så älskar jag mig själv.


Kommentarer
Postat av: Ebba

And that's why I love you babe.

2012-03-24 @ 21:42:32
URL: http://ebbaagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0