vet att jag är off...

... Men jag har fortfarande sett era fina kommentarer och vill tacka så hemskt mycket för dom!! Vet inte vilka jag har svarat på och inte så jag skriver tack såhär istället.

Jag vet att min update suger hårt som satan, men min kropp har strejkat totalt och idag fick jag sota för det rejält. Åkte hem från skolan pga att jag kallsvettades, mådde riktigt illa och var helt yrslig.. Har sovit hela dagen och nu känner jag mig lite piggare iallafall. Har lyckats pina i mig lite mat så ska försöka ta mig till skolan imorgon!
Har även hunnit slinga håret på Caroline i 2h och fått ett mail jag blev oerhört glad över. Imorgon efter skolan blir det Kupolen med mamma och mormor. Välbehövligt!

Vi hörs när vi hörs finisar!

Klicka igång denna ursköna låt, så bjuder jag på lite bilder sen helgen!


Fredagen började i Säter med beer pong och trevligt sällskap, senare vid 12 drog vi oss mot Borlänge och födelsedagsfirande hos Jim. Vid två skulle Malin och Sanna vidare men jag var helt slut så jag fick skjuts hem och la mig och sov istället. Vuxenpoäng till mig där!




Lördagen började med pizza, senare kom det fina pojkar, det spelades poker, festades med Skrillex ;) dracks ur röda och blå muggar, spelades bra musik och dansades en del. Bra helg, med bra människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0