novell

Mitt liv är endast en stor berg och dalbana just nu. Kan inte sätta fingret på hur jag mår överhuvudtaget. Ena stunden är jag världens monster, medans jag den andra stunden är världens snällaste gosebjörn.

Helgen har iallafall varit bra. Spenderat den med dom människor jag älskar allra mest. Fredagen bjöd på grillkväll hos finaste Ebba, efter det låg vi i sängen hela kvällen och tog igen en massa tid. Galet vad jag saknat våra kvällar alltså. Lördagen bjöd på 40-års kalas, och sedan bar det av mot Falun. Där lyckades jag dränka min mobil i ett vinglas så den tvärdog innan vi tog bussen hem vid halv två. Nyktert var det också. Förstår inte hur jag lyckades.

Idag har jag sovit, ätit jordgubbsfrukost, varit ute i stallet med Brallan och ridit, ätit grillat och pluggat lite. Har även lyckats fått liv i min mobil igen så känner mig inte lika handikappad längre. Nu väntar en dusch för att få bort häststanken och sedan bär det av mot Emma för BB-kväll och fruktsallad med mina brudar. Hoppas ni lever och har det bra. Puss

En bild ifrån Gagnef för nån helg sen! Hahah snyggingar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0