My Bad

Hejsan vänner! Nu har det vart rätt segt här.. Igår var det iallafall söndag, låg och kollade på massa filmer hela dagen och strax efter sju åkte jag till Niklas. Blev bjuden på blåbärspaj, skitgod!!! Och sen låg vi bara i soffan och kolla på tv. Imorse ville vi bara dö men pallrade oss till skolan. Det var en annorlunda skoldag om man säger så! Haha ;-)

Har bara sovit sen jag kom hem och har inga planer på att göra något annat resten av dagen. Är fortfarande inge pigg, varken i huvudet eller i förkylningen. Så ska bara hänga framför tvn. Imorgon är det tisdag, bästa skoldagen på hela veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0