KAOS MINST SAGT

Haft en riktig kaoshelg. Jobbet i fredags var kaaos. Huuur mycket folk som helst och Looptroop som gästade Liljan. Med 700-800 personer i publiken. Fredagsnatten vill jag knappt ens tala om haha, men efter mycket om och men låg både jag och Niklas i sängen vid halv fyra nångång.

Igår hängde vi bara framför tvn hela eftermiddagen, N lagade mat och sen återigen soffläge. Åkte hem vid fem och sov lite till, åt tre-rätters middag och sen var det bara att ta en dusch och tagga om för jobb. Studio 54 fest bjöds det på Liljan igår. Inte så mycker folk som förväntat och kvart över tre inatt lyckades jag komma från jobbet. 

Det var en ganska trött Amanda som vaknade idag... Jag och N har iallafall ätit våffelfrukost och kollat på tv hittills. Han åkte precis hem och jag ska ta mig och kolla på några Pretty Little Liars avsnitt, ta en dusch och sen blir det middag med La familia. 

Vankas personalfest ikväll men har inte bestämt mig för om jag orkar än.. Blir vilket fall som helst nykter. Börjar ju 08.00 imorgon och lovade mig själv sist att aldrig mer dricka när jag ska upp tidigt. ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0