JAG ÄR SÅ HIMLA TACKSAM.

Vill återigen tala om för er hur tacksam jag är för det fina jag har. Hur lyckligt lottad jag är. Vi måste uppskatta och känna lycka för det vi har, allt vi har. Även om det är något litet, måste vi lära oss att uppskatta det. Vi måste göra det bästa av situationen. Njuta fullt ut när vi verkligen känner "wow, livet är riktigt fett ibland alltså". Men vi måste också tänka på att det är okej att vara nere, känna sig ledsen. Även fast det kanske inte är någon världslig sak. För om livet alltid vore i ett "wow-mode" tror iallafall inte jag att vi skulle uppskatta livet på samma sätt. Jag skulle inte göra det iallafall, för jag behöver mina deppdagar, precis som jag behöver dessa dagar då jag känner att livet är så jävla fantastiskt, trots att det egentligen inte borde. Detta för att jag uppskattar det jag verkligen bryr mig om, som får mig att må så förbannat jävla bra. 

Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla får chansen att uppleva denna känsla i sina tonårsår. För det är fan helt jävla underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0