ALONE

Jahapp söndag idag. Har jobbat och spenderat tid med Niklas och vänner denna helg. Ätit god mat har vi också hunnit med!

Jobbet igår gick bra men var galet mycket folk! En hel del spyor (just då ville jag dö) men jag fixade det bra ändå tycker jag. Slutade vid 03.00 då Ule, Elina och Niklas väntade på mig. Pratade lite strunt med pojken innan vi somnade gott. Imorse stog klockan på 11.00 men en halvtimma senare fick jag väcka Niklas. Nu har vi sagt hejdå för en vecka då han är påväg till Spanien nu. Jag ska under denna vecka jobba, städa, plugga, hänga med vänner, familj och bo hos mormor ett tag. 

Tror inte jag och N har varit ifrån varandra i en hel vecka ända sen vi vart tillsammans och de är ju ett bra tag sen, så det känns lite konstigt. Men jag hoppas han får en underbar resa och jag ska ta vara på livet här hemma så länge och njuta av det soliga vädret vi väntas få. Men först idag står en powernap, middag med familjen och jobb ikväll igen på schemat. Aldrig vila.... (Nästan) ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0