HALVA TIDEN

Alltså dagarna går så fort!! Tycker dock det är skönt till viss del för då kommer pöjken min hem snart, men jobbigt också för jag har massa saker att hinna med detta lov men som jag inte kan pga att jag inte fått bo hemma. Lika så idag, sover alltså hoa farmor inatt med.

Annars då? Lite svalare väder idag, har varit tillsammans med Emma till Leksand, medans hon gjorde sitt satt jag vid vattnet och gick en minipromenad. Sen svängde vi in till Insjön på vägen hem och käkade en sen lunch på IKEA. Därefter har jag hängt med Ule och Mattis en sväng men strax efter åtta drog jag mig tillbaka hos farmor. Kollat på serier och bara vilat. Tror ändå att dessa dagar är behövliga för mig, att bli ompysslad av farmor på kvällarna. Nästa vecka blir ju motsatsen till det. Då blir det tvådagars haha.

Nu ska jag släcka lampan för idag och ta mig en titt på några avsnitt Revenge (nyss börjat kolla) sen sova. Imorgon har jag inga planer alls, men hoppas kunna få komma hem och röja mitt rum samt få undan en del plugg som ligger och trycker. Kram på er



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0