KÄRLEK

Igår gick jag upp för att åka till Sågmyra, Lager 157 med min bror och hans sambo. Blev en lyckad liten roadtripp, fick med mig en jättesnygg skjorta samt två basiclinnen. + lite fika på det! 
Sen var jag med Ule i en timma sen åkte jag hem för käk, åt den flotigaste pizzan någonsin. Sen åkte jag till Niklas som äntligen är hemma ❤️ Fan vad jag saknat dendär pojken. Vi låg bara och pratade tills klockan vart på tok för mycket, men tillslut somnade vi. Var en zombie när hans klocka ringde imorse, men jag fick sova några timmar till. 

Fick finaste presenten av finaste pojken också. En body mist och en body lotion från Victoria's secret som verkligen luktar gudomligt. Alltså jag är helt kär!! Dofterna alltså, muums!! Så skönt att ha honom hemma igen ❤️ 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0