FÖRSÖKER

Och idag har jag flyttat hem igen. Haft en mysig vecka hos N men inatt sover jag hemma, bara att packa om väskan för imorgon bitti drar vi till Lofsdalen ända tills söndag. Ska bli så otroligt skönt med en ledig helg, har inte haft en helt ledig helg sen början av december och har ingen aning om när jag får ledigt en helg nästa gång. Så jag ska njuta som bara attans med massa skoteråkning, god mat, bra vänner och massa kärlek. 

Igår var jag och Niklas somsagt på bio, blev varken hundraåringen eller The Hunger Games, vi såg istället The Wolf of Wall Street. Över förväntan faktiskt, till och med bra! Dock lite väl lång, hela 3h, så kom i säng väldigt sent, vilket ledde till att det var skapligt svårt att kliva upp imorse, speciellt när Niklas fick sova vidare.. Men krigade mig igenom dagen och nu väntar semester. Underbart.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0