FLÄNG

Har vart en upptagen kvinna dom senaste dagarna, men HEJ på er!

Onsdagen (tro det eller ej) men jag började skriva på min uppsats som skulle vart inne för över två månader sen. Så har typ halva kvar. Kvällen gick till att gosa med pöjken min. I torsdags var han så snäll och skjutsade mig till bussen, för då var Sälen på schemat. Sablans kabablans vad jag vill göra min praktik där. MEN det går ju inte eftersom jag har både jobb och ett knä som är paj. Men var en mycket trevlig resa bortsett från bussresan då. Fick god mat, fick se Experium och en massa jävla snö! Pärfäkt. 

Kom hem vid sjutiden och på kvällen var jag med Niklas och Ule. Sen åkte jag hem och sen kom N hit. Så fick skjuts till skolan igår också, lyx!  Hade kök och lagade sjukt god mat. Samt failade på en chokladpudding. Åkte hem, sov en stund, duscha och sen kom grabbarna hit och hängde innan jag drog till jobbet. Lugnaste fredag hittills, med Norlie & Kkv på scen. Gryyyym spelning, men dom sjönk så sjukt mycket i mina ögon pga deras beteende mot mig och en kollega. Pinsamt att man kan bli så otrevlig bara för att man börjar bli känd. Inte ok!!

Imorse hade jag lovat N våffelfrukost så vi sov ut ordentligt och sen bjöd jag på våfflor. Det uppskattades! 

Nu ligger jag framför tvn och bara tar det lugnt. Ska pallra mig in i duschen och sen blir det thaimat ikväll. 

Jobb ikväll igen med Björn Rosenström på scen. Kan nog bli en bra kväll! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0