det är kalllt ute.

åå nu verkligen spöö regnar det ute :( och så är de sjukt kallt ute :( buhu saknar verkligen sommaren och värmen! och nu väntar de en lång höst, vinter & vår -.- orkar vekligen inte med de! usch usch. aja som sagt va jag och kollade på träningen, sjukt kallt de va! höll på att frysa ihjäl verkligen! så jag och fille gick till rogers vil och dunka musik uta helvete och tuta på folk som åkte förbi :) hihihih busiga vi är (y) aja sen när jag kom hem va jag tvungen att säda -.- OCH JAG HATAR DET!!!!! de är fan bland de värsta jag vet, städa. mrn nu är gjort och de är grymt skönt :) så nu strax ska jag ta mig en varm dusch och krypa ner under täcket och mysa :) hiihihi och vet ni vad? jag har druckit typ 1,5L jucie idag! :O helt sjukt, men de är bara så gott :) men men nu ska jag ge mig. ha det fint :) justja ska bara säga att jag har lånat min brors bärara ett tag framöver så jag ligger i sängen och skriver, jätte mysigt och skönt. :) PUSSSS!

kommer inte på nån bra rubrik.

hejsan! åå vad jag är trött fortfarande sen helgen! även fast jag la mig nio igår för jag somnade farmför tvn så försov jag mig imorse, men jag hann ju i tid iaf :) skoldagen va bara dryg idag, men gick ganska fort ändå, för vi hade två timmars håltimme, men då gick jag och denice till festmakanrna elr va de heter och åt :) mumsans va gott de va! :) iaf sen tappade jag bort mina nycklar (y) letade i typ tusen år men hittade inte dom, sen skulle vi kolla i mitt skåp så lyfter fia upp sin luva så ligger dom där -.- hihih så de kan va ;) iaf så nu sitter jag och äter lite mackor sen ska jag iväg och titta på träninge, åååå jag vill vara med ju!! :( menmen endast två och en dag kvar :) fast då har vi uppe håll men skit samma :) nu har jag inge mer å skriva så. hejdå! PUSSSS!

trötter.

tjenare, har percis ätit innan de kom jag hem från alicia, säger bara gaaaaalet rolig kväll :) tackar allihopa, de va sjukt kul. först färgade jag alicias hår de blev skit bra faktiskt :) sen drog vi och åt, med lite folk, kom inte ihåg exat vilka som va med där men skit samma, sen åkte vi hem till alicia, och då kom de lite fler, och då åkte några och hyrde skräckis, men den va inte läskig bara jävligt äcklig, okej, visst hoppa man till lite då och då. men aja :) sen va vi på alicias rum, sen gick vi ut och gjorde "de vi skulle" hihi, och jag kan bara säga att de va jääävligt skoj! :) och sen typ vid tre drog den sista hem ;) då gick vi och la oss, sen skulle jonna upp åtta (y) men då låg vi kvar och sov :) sen åkte jag och denice hem typ vid tolv. sen åt jag sen nu ska jag iväg till city gross och inventera (y) hörs sen. PUSSSSS!

hejjjjjjjjjjjjjjjj

tjenare, sitter hos alicia men hon denice och jonna, ska sova här i natt :) vi ska snart färga alicias hår :) sen blir de nog stan och äta nåt sen ska vi hem till alicia och ha lite skoj för oss :) hare fint. PUSSSSS!


sjuk! :(

hello, gick hem från skolan precis, klockan är 11.58 :( ååå jag har så sjukt jävla ont i mitt huvud så nu ska jag gå och lägga mig och sova så får vi se om de blir bättre. hare fint ni andra :) PUSSSS!

hallu

idag blev de kuppan med denice och alicia :) hittade typ inget som vanligt men men.. så blev de, och nu ligger denice på min säng och vi har liiiite damp, som våran hemresa ^^ på cykel utan pakethållare från kupoeln, säger bara ojojoj! hihih men hem kom vi tillslut (y) JUSTJA! vi tog skolfoto idag säger bara KOLLA INTE PÅ MIG! kommer se helt cp ut men aaakej. skit samma orkar inte blogga mer. PUSSSS!

äntligen!

igår morse blev jag moster igen :) åååh så söt han va! vi ska nog åka in dit ikväll och hälsa på, BB asså :) gud så kul de ska bli och se de lilla knytet :) dom är alltid så söta! hihih, aja resten av dagen blir väl att tare lugnt hemma, tyvärr, jag vill ut och göra massa saker men de är lite svårt! -.- vill bara att fryra veckor ska flyga förbi nu! sak samma så är läget och går inte att ändra på. men nu ska jag nog fortsätta kolla på tv elr film elr nåt. hare. PUSSSS!

:)

bra match idag tjejer! ni hade förtjänat en vinst. menmen, vi hade lite otur. 3-1 blev de ju iaf :) jaja, ikväll, elr snart ska jag mamma&pappa till våra kompisar och äta, så de blir väl en ganska lugn kväll för min del, elr de skulle de blivit iaf. lite svårt att gö nå kul med en bruten tå (y) aja men nu måste jag snart sticka. mobilen är med så de går ju alltid att va social ;) hare. PUSSSS!

bra (y)

säger bara bra! nu har jag vart och kollat upp tån min, den är helt bruten (y) jag behövde inte ens röntga. de första hon sa när hon såg den va: det är helt klart nåt som brustit frågan är bara vart. hon kände lite försiktigt på den och sen sa hon att de va i tån, så jag behöver inge gips. bra de iaf. men hårda skor som inte gå och böja, och de har ju jag också :) naat. och sen tar de fyra veckor innan de läkt så de blir inge mer fotboll denna säsong :''''''( men jag kommer nog kanske gå på kryckor ett tag för de gör så jääävulskt ont när jag bara rör foten. de som är så sjukt är att de är as många i vårt lag som gjort illa sig :s aja. nu ska jag iaf luta mig tillbaka och titta på film. PUSSSS!

slingad & klippt

jepps, nu har jag slingat och klippt mig! jag blev helt okej nöjd, fast jag tycker inte att de syns att jag inte slingat håret typ? fast jag kanske bara inbillar mig. skönt att toppa håret, men jag vill ändå ha kvar de! men de växer ju ut som sagt ;) jag tycker de är så skönt å sitta hos frisören, de är liksom lite avslappnande, hahaha. men liksom jag älskar när dom ska tvätta håret de är sååå skönt! älskar det :) jaja, nu ska jag luta mig tillbaka i sängen och kolla på tv elr nåt. justja!! imån har vi hemkunskap ååå gud så kul de ska bli! hihihh längtar verkligen! :) men nu bjuder jag på en precis tagen bild. hare. PUSSS!


inte min dag igår säger jag bara!

det börjar med att jag ska klippa grästet men då går gräsklipparen sönder (Y) sen så skoj bråkade jag och min bror då skulle jag sparka honom, så sparkade jag rakt in i kanten i typ dörren! så nu vet jag inte om min tå är av elr om det är en spricka elr bara stukning, men den är helt blå jag kan inte röra den och de gör sviiiiiiin ont (Y) sen fick jag typ världens repa i skärmen idag också, sen funkar inte min hem nyckel i dörren allting går så jävla bra för mig igår! och nu för att jag inte kan typ gå ens så kunde jag inte spela match idag heller, blir nog ingen träning för min del på ett tag, menmen så äre när man är klantig (Y) så idag blev de hem och sova och bara vila min stackars fot. men imån då ska jag gö slingor :D:D hoppas verkligen de blir bra för jag hatar mitt hår! :D aja men nu håller jag på att dööö för de gör gris ont i min fot. så vi hörs! PUSSSS!

hihih

tjenare igen, jag glömde skriva en kul grej som hände i skolan idag, vi satt i matsalen och åt, emma gick och typ hämtade vatten elr nåt? sen kom en liten unge typ 9år kanske, springandes och så hade hon en kjol på sig med massa snören, sen fastnar dom i handtaget på stolen, stolen bara flyyyger iväg. hon tittar på oss, försöker ta loss stolen sen när hon ställer tillbaka stolen så säger hon min kjol fastnar i saker, då säger jag neeejfan. hahahahha kanske inte låter så kul men de såg skiit kul ut.
å en annan kul grej som hände igår va att brandlarmet gick i matsalen precis efter vi skulle gå in typ, så jag fia alicia & putte tror jag de va? iaf så va vi först först från vår klass, alicia och putte går in först, sen när jag och fia kommer så säger en lärare, hallå får ni gå in fast ingen annan får de? jag bara jaaa de tror jag väl så går vi in, sen när vi kom in kom vi på att larmet gick så de va därför alla stog där ute, hahhahahaha så kan de gå (A) PUSSS!

mysigt väder

hihhih, idag tycker jag att de är lite mysigt att de regnar^^ för då blir de sådär bara sittainneochkollapåfilmmyskväll ;) och de gillar jag, ibland, fast jag ska inte sticka under stolen med att jag haaatar regn ibland. men idag äre bara mysigt. för jag skulle egentligen klippt gräset, (för jag är skyldig min bror 2000kr) men nu slipper jag förhoppningsvis det, om de inte slutar regna. så ikväll istället för att klippagräset ska jag nog baka min uuuunderbart goda äppelpaj. asså den är så sjukt god! älskar verkligen den pajen :-) om jag har tur hjälper nån av mina bröder till  :-) för det är ganska drygt att göra den själv -.- menmen ;) nu ska jag nog vila en stund och kolla på film elr nåt :-) justja föresten är de nån liten sötis som har en bra bok att låna ut till mig, för jag älskar att läsa men har verkligen inte nån bra bok! så kan ni ju slänga dit en kommentar! :) PUSSS!

första dagen redan trött

ja, rubriken säger allt. redan skoltrött, tänk alla läxor, tänk alla PROV! amen hallå liksom? å inge godis -.- amagad. menmen de kommer gå bra ;-) första dagen i skolan idag som sagt -.- jag dööööör ett helt jäääääävla år tills nästa sommarlov :-( menmen, man har ju inge val.. men iallafall så FICK JAG MITT EFTERLÄNGTADE UPPE SKÅP! fyfan va skönt de ska bli och slippa ha de där jävla nere skiten! ojojoj fia ebba och ni! nu ska ni få känna på hur de är och ha nere skåp! :D hihihh! men nu håller jag på att dö av hunger för att skol maten va ju såååååå god >.< naat. så nu ska jag gö mig lite mackor, sen kolla på tv kanske? och sen kanske blire träning, men jag kanske inte ska träna för jag är förkyld, och jag har hört att de kan vara farligt. så vi får se :) blir nog att kolla iaf. men hare. PUSSSSS!

pajjjjj <3

de fick bli pajjj såhär på kvällsidan :-) satans gott de va med blåbärspaj, och så jäklans enkelt! men nu ska jag med min propp mätta mage ta och se på en trollkarls hemligheter, sen pallra mig in i duschen, och sen försöka sova, och sen äre ju skola imån -.- fast de ska bli lite kul att träffa alla igen faktiskt :-) nu bjuder jag på en bild på min blåbärspaj. så får ni hadet. PUSSS!


USCH!

tjjjao, kom precis hem från ebbbsan! hahah ååh shit va kul vi hade, lite damp bara (AAAA) hihih, vi va till kupolen idag föresten! :D men hittade inget, men de gjorde ebba :D såklart, den lilla perfekta ungen passar ju i alllt! ;-) ehm, ååå imån brörjar skolan och mitt, ebbas, sannas, puttes, alicias & jessicas godis förbud! ojojoj, hur ska detta gå? hahah nejdå, men nu ska jag kila, slå en pling! PUSSS!

hos ebba!

tjjao ebba är och äter och jag hade lite tråkigt så jag tänkte skriva lite :-) nyss fotade jag och ebba lite, men vi fick inte till nå bra bilder, fattar inte varför men jag blev bara såååååå ful. inte ebba hon är ju fin på alla bilder -.- som vanligt. hihih. och vet ni vad? imån äre sista dagen för mycket, först äre sista dagen man får äta godis, och sista dagen på sommarlovet :'''''''( jag döööööör! men de ska vi fixa! men iallafall så åker jag och ebba till kupolen imån :-) det var sjuuuukt länge sen jag va där! så om ni vill ses kan vi ju alltid ses där? :D ebba skulle kolla på lite kläder men inte jag inte vad jag vet iaf ;-) sak samma, den 4 september äre iaf coz, och då ska jag gå med ebbbbba och juliiiia :D SJUUUUKT KUL DE KOMMER BLI! men nu är ebba strax klar så nu ska jag sluta skriva. PUSSSSS!

ebba inatt.

nu strax drar jag till ebba, ska sova hos henne inatt, de blir väl fotning, film och ja, allt möjligt. men jag har mobilen med mig, så smsaaaa! PUSSSS!

jo men hej?

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men idag händer de inte mycket, kommer bara vara hemma och chilla, för jag är förkyld, nyser heela tiden, täppt i näsan känner mig febrig, fryser, och ja ska jag fortsätta? hmm, nej för de orkar jag inte. tänkte inte skriva så mycket mer om de. för de finns inte nå mer att skriva. och jag tänkte bjuda på lite bilder från tältningen, men dom är lite knäppa så dom kommer nog ikväll i stället. så hare. PUSSS!

camping <3

ååh herrejösses va trött jag va idag! haha men sjuuuuuuuuuukt kul vare! men lite läskigt, mysigt alltså ja, de va typ allt! kvällen började med att vi åkte till lekparken och började sätta upp tälten, sen fixade vi allt med luftmadrasser och så, sen kom en farbror typ, och frågade om vi va rädda för grävlingar, och alla ba: neeej? vadåra, då sa han att de fanns grävlingar och vi bara åååååkkkeeeejjj. sen när han hade gått vart vi lite oroliga för att den skulle bitas, men inte tänkte vi mer på de, vi drog till coop och köpte lite godis och sånt, elr ja alla utom typ sanna och putte som köpte servetter, plastmuggar, sugrör och ja allt möjligt, sen så hade de blivit mörkt när vi kom tillbaka så vi bar bordet under en jätte lampa och där hände de en massa :-) och sen började vi smsa 118100 och dom tror att jag är en söt och rolig tjej, och att jag gillar att jaga vampyrer och vill åka till rympstationen Mir. aja sen så gick vi och la oss typ tre och sen vaknade dom typ 5! men sen somnade vi om, sen typ åtta drog alla utom jag och erica till coop och köpte frukost ingen hade de med sig och dom va typ as hungriga så. men sen plockade vi ihop tälten och sen drog vi hem, jag somnade typ vid halvett på dan, och vaknade halv fem :-) sen åkte vi till min 93åriga mormor på kalas :-) sen vart de en liten cykel tur med carlsson och hanna. men nu ska jag nog läsa ut den sjuuukt braiga boken, sen kanske sova, för jag är sjukt trött! kanske bjuder på lite bilder sen om ebba är söt och skickar dom. aja men ni får hare. PUSSSS!

...

justja, jag glömde säga att det är bra att jag fattar eftersom du fattar att jag fattar, fattaru?!


tackkkk!

hej?
hmm, gjort idag då? typ kalas hos syster, sovit på sägen för att jag haft så jävla ont i magen? och sen ja, jag var till ebba en snabbis typ två timmar :-) kulkul, hon hjälpte mig att förnya lite här. nytt är alltid kul! :-) men jag tror min dator är efter lite för jag ser de inte? gör ni? tacksam för svar :-) och jag fick ett kort av ebba! och sen fick jag låna en bok, så gullig hon är! :-) tack för allt ebba! :-) så nu strax ska jag nog ta en alvedon till, luta mig tillbaka och bara njuta resten av kvällen :-) och justja PÅ TORSDAG BLIRE TÄLTNING I LEKPARKEN! HÖR AV ER OM NI VILL KIKA FÖRBI! :D PUSSSS!

herregud va jag kan skratta åt den här bilden! haha men som sagt vi bjuder!

shit

vad ska jag göra?! alvedonen hjälper inte och jag håller på att storkna! har så sjuuuukt int i magen! jag dörrrr snart! vet liksom inte hur jag ska sitta elr ligga de gör lika ont iallafall. så ska vi på kalas hos min syster ikväll också kuuul. de ska faktiskt bli jätte kul, men inte med denna magont. de suuuuuger! kanske ska ta mig en tupplur? men de är inte heller så jävla lätt när man han jävligt ont i magen, och ingen är social heller. nej nu ska jag ta mig en tupplur. PUSSSS!

ebba!

tjaoo, idag har jag äntligen vart med min efter längtade ebba! :-D guud va kul de va, har verklingen saaknat dig! :-) vad görde vi då? joo typ fotade, skrattade fixade bilder satt lite vid datorn :-) och hade de allmänt trevligt! och om ni vill se lite bilder får ni gärna besöka min bdb STENN heter jag, men endast för inloggade då :-) bjuder väl bara på nån enstaka bild här :-) men iallafall, efter att vi vart hos ebba åkte vi hem till mig, för vi skulle på träning sen så jag behövde hämta mina kläder så åkte vi på träning, men de blev inte mycket till att träna typ 15 min? sen fick vi KUTA in för de började spöregna och åska -.- hatar åska! elr hur ebba?! hmm sen satte vi och hade de lite kul i omklädningsrummet, snackade lite, sen drog jag hem, och nu sitter jag här och bara myser under en filt, är faktiskt lite sugen på att baka, men vet inte om jag orkar xD skit samma i morse så va jag ju till tandläkaren och jag fick inte ta ur min tandställning :''''''''( men den 28 då jävlarrrrrr! hmm, usch nu är de bara 6dagar kvar sen börjar skolan :''''''''''''''''''''''''''''(  kommer dööööö nu får vi betyg och allt, liksom säger bara lycka till med so:n amanda! (y) typ -----ig? skit samma. får kämpa för ett g iaf^^ hihih aja nu bjuder jag & ebba på en snygging bild. men smsa med mig nu för jag har otroligt tråkigt! harähej.
PUSSSS!


och ja, vi är tuffast i stan!

baaajs!

tjjaoo! skiit jag fick inte ta ur tandställningen :''''''''( men den 28 september dååå jävlar! nu snart ska jag dra till ebba :D:D vi ska nog fota lite. kanske skriver mer sen, beror på om jag hinner. harä.
PUSSS!

TJALLABALLA!

ttjaaooooo alla glada :D kom precis hem från min mormor :-) hade lite tråkigt nu, för jag väntar på att vi ska åka och köpa pizza! muuuuums vad dä ä göttans! :-D hih aa så jag tänkte att jag skulle blogga lite,  och vet ni vad som händer imån? jag ska få ta ur min tandställning förhoppningsvis! :D:D observera ordet förhoppningsvis, jag har nämligen inte skött mig, har inte använt den sen jag va där sen, ca ett halvår sen^^ men hoppas hon inte mäsker nåt (A) så jag får ta ur den, för dom där jävla sakerna som sitter runt tänderna är sjukt dryga att ha! hatar dom. så vi får väl hålla tummarna att de går vägen :-) tjolahoppsan efter de så ska jag träffa ebbbasöt :-D de ska bli nå sjukt kul! väldigt länge sen, hoppas vi hinner, för jag ska ju gö en massa skit hos tandläkaren, för vi har ju träning imån också :-) fetttt länge sen jag tränade! usch usch men kul skare bli! :-D nog om de, tänkte skriva lite om filmen sommar med göran, som jag va och såg i västerås :-) inte sådär så man satt och garva ihjäl hela filmen, men helt klart en sevärd film :-) tycker jag iaf :-D men nu ska jag inte skriva nå mer, pusssss på den som läste allt! :-D harähej.
PUSS!

falun :-)

tjjaoo alla stekare. idag va jag till falun med mammsi :-D vi åkte dit för att gå på stan för att pappa, bror&bror skulle till dala-järna för att se på nån tråkig flyg uppvisning -.-!!  så då drog jag och mamma till falun! älskar den staden, fast jag inte köpte mer än bara en parfym, och en glass^^ parfymen va en sån där date visar bilden strax. jag tycker den luktar super gott och sen kostade den bara 69kr nu på åhlens :-) fast jag hittade ett par remsandaler också men de är ju snart slut på sommarn så jag ska köpa ett par skor som jag kan ha till vintern med klack faktiskt :-) om jag hittar nån förståss då ;-)

den rosa blev det! :-)

nu ska jag kanske duscha om jag orkar annars gör jag de imån, sen ska jag titta på film sen sooooova! så va sociala på sms! harähej.
pussä

godmorgon!

aaoo hallår där :-) hu ärä med alla i solskenet? :-D JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT DETTA VÄDER ÄR SUUUUUPER! :-D:-D:-D
idag blir det långsjön med fiiiiiiaaaaaa <3<3<3<3 man kan ju inte låta bli att åka till långsjön i detta super väder elr vad säger ni? :-D jag är på sånt toppen humör när de är så häärligt! de är jag väl inte ensam om? ;-) och kan ni tänka er? jag är uppe och klockan är 17 över tio! helt sjukt! :'o de är inte ofta de händer på ett sommarlov^^ hmm, jag sitter och funderar vad jag ska ta med mig... äre nån mer som ska dit idag elr? isf skicka ett sms! :D de blir skoj ;-) jag coh fia ska dit vid halv tolv så jag måste börja skynda mig^^ men skicka ett sms! så kanske vi ses ;-) harähej!
pussä

tttjjaao

kom precis hem från västerås :-) kulkul, vaknade halv nio av att brandlarmet gick (y) fick kuta ut, men som tur va brann de inte, fattade de så iaf ;-) skit samma, käkade frukost fixade sig och drog hem. hittade faktiskt lite i västerås också :-) ett linne på gina tricot, för 49 på rean, kanske inte de snyggaste, men sjukt skönt å ha när de ä varmt :-D sen en typ hög kjol jag har letat efter vääääldigt länge, fast egentligen är de nog typ ett linne kanske? men jag har de som kjol, de hittade jag på new yorker för 49 ;.) sen köpte jag korta leggins/tights på h&m sjukt sköna! fär typ 69 :-) men nu måste jag fixa de sista ska till långsjön med julia strax. harähej.
pussä

smögen bilder

nu bjuder jag på lite smögen bilder :-)

jag älskar det!


den här bilden säger bara en sak! OMELETT!

godaste räkorna och räkmackorna jag nånsin ätit!

och så får denna bild av kungshamn avsluta bilderna :-)
och när vi va i örebro fydande jag masssor!
först ett par jaens från gina tricot, 99kr! värsta billigt.
sen en nike troja för 199 egentligen 699.
sen en t-shirt för 48 och kostade 129 egentligen :)
sen ett par skor warp lika som tröjan :) 49kr och egentligen 199! jag är sjukt nöjd iaf :D
men nu pallar jag inte mer,
pussä

HEMMA! :-)

ojojoj! vad smögen va bra! älska smögen liksom. ååh jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde den veckan :-D fyfan va kul vi hade! de har nog vart den bästa semestern nånsin! även fast den började skit! den började med migrän som tog fyra timmar innan den gick över :-( men när vi väl kom iväg hade vi sååå jävla kul alltså ojojoj jag säger bara OMELETT! hahahahah jag sitter för mig själv och skrattar åt de fortfarande, hahaha! aja efter en vecka i smögen började vi åka hemåt men jonas och dom åkte till göteborg vi sov då i mariestad två nätter sen tre i örebro :-) och nu är jag hemma :-D ååh så skönt de ska bli att sova i sin egna säng inatt! (y) har verkligen saknat den! min säng är den bästa! åååh vad jag har trök >.< har precis mublerat om i rummet också^^ men nu kom farfar så jag måste kila. slänger upp lite bilder ikväll kanske :-D och är nån som vill hitta på nåt?! SNÄLLA HAR SUPER TRÅKIGT! så ring för mitt comviq kompis har gått ut och jag har inga pengar kvar^^ men kanske hörs med lite bilder ikväll. harähej.
pussä

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0