IMÅN! :D:D

idag drar jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! åååååh va skönt de kommer bli kan inte fatttttta det! ledsen att jag inte bloggat på länge, men jag har verkligen haft fullt upp! i torsdags vare kalas hos kusin som fyllde sju tror jag :-D grattis grattis! :-) sen igår vare party för brorsan som fyllde 18! :-) gratttttttis :-) och idag har vi ätit på tzatziki för att fira bror min, och sen har jag börjat packa, och håller på att lägga in lite filmer från min dator till m&p bärbara för den ska vi ha med oss, och jag kan säga de går inte bra! tar typ 100år, men aaaaah. och de är så mys, jag har fångat ett äckel i ett glas brevid min dator (y) tänker fan inte röra de. men nu måste jag fortsätta sen sova ska upp i tid imån för å fixa allt klart sen drar ja! och ni kan ju smsa för de tar typ 1000 år för å komma dit -.- men de äre värt! så vi ses väl om typ en och en halv vecka! harä bääääääääst här nu, för de ska jag :D och jag ska ligga och sola på klippor sen ska jag bara hoppa i i havet bland alla maneter (y) men harä alla gullungar. och jag saknar ebbbbbba som faaaan! :'( kom hem nu babe! <33 fast de kommer typ ta minst en och en halv vecka tills vi ses :'''''''( men hoppas du hade de bäst på din semester!
pussä

sommartider tillbaka

åhh nu börjar sommaren komma tillbaka verkar det! såååå jäkla underbart :-) kom precis hem från farmor, tänkte inte skriva så mycket idag, tänker bjuda på lite bilder från i måndags när jag och putte hade skoj, och ja, vi bjuder som sagt. :-)



och så får denna snygging bild avsluta! JAG SÄGER BARA VI BJUDER!!!!!!! :-)
pussä

bara myst!

hejhoppp!
hur äre med alla där ute i de fina vädret? (y) fast de börjar bli bättre så man ska inte klaga! :-D jahapp typ 6dagar kvar sen drar jag till smögen :-) naaaaaaajz de bir :-D kommer bara chilla,chilla & chilla så de så :-) saatan va skönt de ska bli, men ändå, jag kommer sakna allt underbart borlänga folk ju :''( va med putte igår, fyfan va kul vi hade på kupolen! hahahhaha säger bara de! ni skulle sett hahahhahahahhahah!
aja hänt idag då? njaa inte mycket skulle jag säga! skulle upp typ 9 -.-!!!!! för jag skulle åka till farmor, för m&p skulle åka på kryssning typ? och de suger röv för jag hatar båtar (a) så jag ville va hemma, och då fick jag sova hos farmor men de går bra de å :-) efter att vi skjutsat m&p åkte vi och handlade sen la jag mig i soffan 12 och sen vaknade jag tre :-D sen åt vi, myst framför tv:n. och sen tog jag mig ett bad! ooh herre shit va mysit de va, va ren man känner sig^^ nu sitter jag i mina mys kläder och bara myser :-) ÅÅÅÅH så jag längtar tills voddler kommer, JAG DÖR SNART!!!! och va sociala med sms nu, för om typ nån timme ska jag sova å då gillar jag sms :-) sååå hööör av dig nuuuuu! :-D detta inlägg vart lite hoppigt, men de får duga. ska chilla nu liksom så harähej.
pussä

nööjd!

tjääää!
har vart i falun idag! älskar den staden^^ hittar alllllltid massa saker där! åkte dit typ halv elva? kom hem vid halv två sen åt jag lite lunch och nu väntar jag på att putte ska bli klar, sen ska hon komma hit sen ska vi ut och harä skoj!
ååh vad jag gjorde fynd idag! :-) så jäkla nöjd med de jag köpte alltså! tack mamma! för du va så snäll och köpte allt till mig^^ allt va jätte fint! så nu bjuder jag på lite bilder innan jag sticker ut med putte! :-)


tunika från gina tricot 149kr :-D


linne från gina tricot 129kr :-D
byxor/tights från IKON 70kr :-D (på ren)

byxorna är precis "samma" som från vero moda.
nu får de räcka :-) nu ska jag ut med puttebabe <3
pussä

jag måste bara.

imån kommer bli bästa dagen! först falun med mamma de gillar vi! hittar alltid nåt där :-) sen bire putte, och jag kan säga fyyyyfan va kul vi hade idag, hahahahahahahahahahah puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss we love. och de bire imån med lovar jag för då ska vi göra en annan kul grej visstrå puttäbabe? :-) <3 harähej.
pussä

tråååååååkigt väder -.-

aså vart fan har de roliga vädret tagit vägen?! :O orkar inte med sånt här jävla skit väder! de suuuuuuuuuuuuger! och idag åkte ebba också :''''''''( 2 veckor utan dig! kommer bli sjukt tråkigt. men men så äre.
vad ska jag säga om dalecarlia veckan då? jo att de va sjukt jävla dåligt väder, två matcehr inställda, de gick inge bra för oss överhuvud taget. men men nästa år brudar då jäklar äre vi som tar hem skiten! :-) thihhih.
sen vill jag kommentera att coz:en som va, musiken har vart helt okej till att va bra jämfört med tidigare då de sugit totalt. men de har vart super kul att gå för de har vart så sjukt mycket roligt folk! :D typ fullt? har aldrig sett så mycket folk på coz som de va den här veckan och de är kul! nog pratat om de, den här helgen har jag vart typ helt död men aah. idag vaknade jag typ tolv, tidigt jag vet, men jag skulle faktisk till kupolen^^ åkte först till biltema och köpte gummistövlar randiga, hahah vad jag kommer bli snygg på semestern NAAT! men lite coola varom iaf :-) jag köpte inte nåt på kupolen idag, för jag ska till falun imån med mamma och hanlda kläder, så då ska jag typ köpa dom sakerna där :-) så jag ska upp tidigt imån -.- bläääääääääääääää! hatar det ;-) men men så äre om man ska handla och de är typ värt lite iaf :-) hände ikväll då? nja de bir nog soffan, godis och film. de blir myys! sen bire duschen strax sen ska jag sova tiiidigt idag för jag ska upp tidigt. men vi hörs väl snart? ni får va sociala med mig för på typ tisdag ska jag sova hos min farmor, hahah då bire smstummar så de ryker. haha aja ni får harähej.
pussä

snabbt

tänkte bara skriva lite snabbt här, ska iväg på finalerna snart :-) sen blire tzatziki med laget efter. coz va väldigt kul igår, men tyvärr inte lika kul som typ i onsdag men nästan iaf! den här veckan har musiken vart otroligt bra! hela kvällarna, jämfört med tidigare då har musiken sugit totalt asså! men nu måste jag kila till sportfältet strax, har samling där elva :-) kanske bloggar mer ikväll! harähej.
pussä

coz! :-)

coz ikvällllll! kommer bli grymt kul hoppas jag! du kommer väl? :D hihih och ingen aning vad jag ska ha på mig för jag har inge snyggt så de är ju bra (y) NAAAT! och jag ska gå med ebba babe, och kanske erica och dom om dom ska gå :-) de är ju tummen upp.  :-) men nu ska jag typ käka frukost, göra nå, hoppa in i duschen, sen när mamma&pappa kommer hem ska vi äta pizza för dom får semester (y) sen kommer ebbbbba! sen biräää coz babe <3 hoppas vi ses där. harähej.
pussä

längesen, jag vet!

nu vare länge sen jag bloggade, ska skärpa mig. men jag har inte haft tid, de har vart fullt upp hela tiden :-) så här har min vecka vart:
 måndag: då vare match tidigt, sen hem, duscha tillbaka till sportfältet, kolla på matcher, kort taging på laget, sen samling för match igen (jag va inte med) sen hem fort som fan, fixa, iväg till coz, som va grymt kul :-) myycket folk  vare! de gillar vi (y)
 tisdag: sov ut lite iaf, ingen match den dagen :-) så då vare vila och så. men drog iaf upp till sportfältet och kollade matcher med ebba, och så mötte vi julia där. :D sen drog jag och ebba till kupolen, kikade lite, hittade inget :-( så åt vi lunch på donken. shiiiit va hungriga vi va då asså, hahaha! aja drog tillbaka till sportfältet, kollade lite fler matcher, vart ganska blöta^^ sen drog vi hem höll på att frysa ihjäl (y) när jag kom hem somnade jag.
onsdag: match ännu tidigare, ställde klockan på sju -.- kom upp halv åtta :-) sen vare match, efter de vart de hem till mormor åt lunch, tillbaka och kolla på kusins match, sen hem och duscha och tillbaka och skulle kolla på mitt lag som skulle spela, men matchen blev inställd pga regn :''''''''''''( suuuuug! aja fixade sig, dorg till coz de tog typ en halvtimme för oss att komma dit, för de va översvämmingar överallt -.- va på coz där de va sjuuuuuuuuuukt mycket folk, shiiit va de va mycket folk assåå herregud! aja kul vare iaf :-) och nu ska alla komma till coz på fredag!!!!!! ses där ;-) hihhih!
torsdag: inte hunnit med så mycket^^ vaknade halv tolv, la mig i soffan åt frukost, och nu sitter jag vid datorn, ska väl hoppa in i duschen strax, nån som vill hitta på nåt i detta väder? :-) nu ska jag gö nå annat. bloggar nån annan dag harä.
pussä

invigning :-)

har precis vart på invigningen av dalecarlia cup :-) före de va jag hos ebba, hon hjälpte mig att fixa min blogg, tack så jätte mycket. väldigt gulligt av dig att hjälpa mig :-) imån har jag match klockan elva och sen en på kvällen, men den är jag inte med på. men nu ska jag äta och vila upp mig inför matchen imå, sååå jävla pepp jag är redan nu nu spelar vi skiten ur dom tjejer! de kan vi! bara för att ebba är så gullig och hjälpte mig bjuder jag på en bild på mig & bästa ebba. harä hej!

pussä

DALECARLIAAA! <3 <3

idag fick de bli en riktig slöa dag, men skönt vare! jag vaknade halv ett av att mamma väckte mig, va sjukt trött, åt frukost ute igen, mysit! sen gick jag in och kollade på tv till typ halv fyra elr nåt, i pjyamasen, jätte skönt sen tog jag en dusch och sen la jag mig i hammocken (stavning) och från typ kvart över fyra till halv sju. då kom mamma & pappa hem igen och då gjorde dom mat och de blev tacos :-) muuuums! älskar det så jäkla gott ^^ då va klockan typ åtta när vi hade ätit sen vart de jordgubbar framför tv:n och sen blev de lite godis, mysit! efter typ de frågade hanna hom jag villa följa med henne ut lite och de gjorde jag, vi va ute och gick, och vi hitta världerns äckligaste mozarellasticks!!!!!! helt prickig och grå, USCH!! ni som va med förra sommarn vet vad jag snackar om ;-) hih aja, nu ska jag kanske kika på nån bra film, och vet ni vad? typ spotify fast med filmer ska kommmmmma FATTA VAD BRA????? :D och imån äre dalecarlia invigningen :D:D:D:D::D: älskar dalecarlia! och så bire coz måndag, onsdag & fredag för min del :-) sjuuuukt kul, hoppas de kommer mycket folk! aja nu ska jag sluta babbla, nu bire film elr bara slöa som jag gjort tidigare idag^^ harähej.
pussä

städning så de ryker!

åh herregud så jag har vart duktig idag (y) jag har stäääääääädat! slå den du ;-) hihihih! ställde klockan på 9 igen -.- gick upp typ vid halv tio kanske? tog de lite lugnt la mig i soffan en stund, sen drog jag igång med min städning, ojojoj sikken skillnad de blev! bjuder på bilder snart! tog en paus vid tio? tror jag och käkade frukost ute på altan med pappa^^ han va ju ledig idag :-) första gången i år jag åt frukost ute på altan, jätte mysigt faktiskt :-) men sen fortsatte jag kanske vid halv elva igen, va klar vid typ halv tolv, då tog jag en snabb dusch typ, och sen böt jag om till badkläder och åkte till långsjön sen :-) myyyysit vare, kanske sista dagen man kan va där på länge? man vet ju aldrig med vädret, men jag hoppppppas verkligen de blir varmt hela nästa vecka också, snällllllla! hahaha, aja smhi kan ju typ ta sig i röven, för om man kollar där så ser de inte så bra ut! skiiiiit rumpa! men vi får ju hoppas att de kommer tillbaka snart igen :-) för vi älskar ju detta väder? :D ooh, när jag kom hem la jag mig på min säng och somnade, satans va skönt de var! OOOHHH NEEEEEEEEEEEEEEEJ! NU HÖR JAG ATT DE SPÖÖ REGNAR UTE! :'( jag gråter krokodiltårar!!!! undra varför man säger så? gråter krokodiler extra stora tårar? elr gråter dom över huvudtaget? nån som kan svara? äsch inte vet jag, och nyss hade jag en fet jävla äcklig spindel brevid min dator, så ja har lite svårt att sitta still här, jag haaaaaaaaaaaatar spindlar, så jävla världelösa djur, så sjukt äckliga! och just nu har jag aaaaasss tråkigt så nu sitter jag bara och snackar skit, shit jag tror de åskar??? måste skriva klart och stänga av :'( aja pusssss för dom härliga dagarna som är slut nu då :( JÄVLA RÖÖÖÖÖV! ta er i röven säger jag! varför ska de regna så jävla världelöst! aja nu bjuder jag på lite före och efter bilder! skriver kanske mer imån, nu ska jag typ kanske sova snart, nej de får nog bli en film först. harä hej.

före



efter


lite skillnad va? ;-) aja nu ska jag sova, och jag fick lov att vänta med att lägga ut det, för de började åska som fan. -.-
pussä

sommar&sol

wiiieee vilken dunder dag de varit idag :-) hahah de låter som att alla mina dagar är dunder bra hela tiden, och så äre just nu :D:D helt fantastiskt! fast de är inte alltid de är så, när de är dåligt väder suger det ruuumpa! men de ska vi inte snacka nu, för nu äre fiiiiiiiiint! :D hiih, åååh satan så jag har brännt mig!!!! :O nå helt sjukt! min rygg är ju fan helt jäkla steeekt! bra jag är (y) men nu ska jag skärpa mig, även fast jag smörjde in mig idag, men solen måste vara super stark! skit samma, de fick väl la bli långsjön idag med =) pusspårräääh! as mycket folk vare! men kul att så mycket folk tar sig tid och kommer dit tycker jag! :-) imån blire långsjön med, med typ samma som idag! kommer bli super kul, men då ska jag vara försiktig^^ och på söndag äre dalecarlia invigning också, fiiiiiifffaaaaeen va kul! JAG ÄLSKAR DALECARLIA! <3<3 såå jävla kul, och sen på kvällarna blire coz :-) jag ska gå måndag, onsdag & fredag, dom andra dagarna får vi inte gå för vi har matcher tidigt, och på torsdag äre grillning i tunaåstrand med laget, myys hoppas på bra väder, annars äre int nå kul. inte lika iaf. och vet ni vad? imån ska amanda sten städa sitt rum! helt sjuk! bjuder kanske på lite bilder sen :-) och nu vart de kursiv och de går inte att ändra tillbaka? :O knäppt. aja tillbaka till "ämnet" ^^ jo jag måste göra de för att jag ska få min månadspeng -.-!!!! städar jag inte rummet får jag ingen månadspeng, och de suger rumpa för de värsta jag vet är att städa, liksom vafan gör det om de är kläder på golvet? gå över dom fö fan! aja måste jag så måste jag, och jag gör de bara för att jag har pengar kris just för tillfället^^ men nu måste jag typ dra och sova, för jag måste upp as tidigt imån igen -.- för att jag ska hinna städa innan jag drar till långjön. så harä bäst.
pussä

sommar, we loove!

hejhopp!
idag har vart en fartfylld dag ;-) först ställde jag klockan på typ 9 gick upp halv tio, duschade och gjorde i ordning mig, jag & min bror åkte till stan där vi mötte mamma och min andra bror, vi skulle äta lunch på tzatziki :-) satans gott de är :-) cyklade hem, kom lite smått regn på vägen, men blev inte så mycket som tur va. sen när jag kom hem la jag mig på sängen och somnade sjukt skönt vare, när jag vaknade vare dags att byta om till fotbolls kläder för sen vare träning, och jag hittade inte mina benskydd -.- bra jag är! naaat. har fortfarande inte hittat dom, och de är dalecarlia snar, men annars är allt fint! hihi, aja efter träningen åkte jag hem åt lite sen åkte min familj till långsjön och badade, riktigt skönt och svalkande faktiskt :-) och imån blir de långsjön med Julia babe. och några fler :-) och sen kommer mina bröder och kanske hans kompisar och badar och då ska jag vara kvar med dom för Julia ska på träning, så hä bi långsjön hela dan imön! man lä ju passa på när de är sånt här dunder väder, för de är ju inte ofta de är så kan jag ju säga! pusssss för de! detta väder tycker jag kan vara heeeela sommaren! fast idag kom de ju lite regn och åska, men de va faktiskt lite skönt, men sen blev de ju fint igen, och de är suuuper bra! aja nu ska jag chilla tv och typ så, sms gillar vi :-) aja harä.

testar lägga upp en bild, bara för att jag inte gjort de tidigare^^
bejbii <3
pussä

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0