sjukt rolig dag! :-)

åååh sikken rolig dag de har varit idag! :-) wihoo känner mig toppen glad! man blir så pepp av de fina vädret tycker jag! och varmt äre ju också! weeeee likkkkeeeee! :-) idag vaknade jag 11 av min väckar klocka, gick upp satte mig vid tv, smsade med julia och vi skulle till långsjön! tredje dagen i rad om inte mer ;-) förs fixade jag lite saker hemma, packade och så, sen drog jag till julia, vi drog direkt till långsjön typ ;-) där träffade vi tres & ebba, myys! sen efter det drog vi till flytbryggan där var de skit kul lovar jag! sen drog typ allt folk därifrån, då var det typ jag julia jonas & dennis kvar, asså shit va jag va trött då asså! hahah, men kul vare, fast lite drygt också inte så lite heller utan jävligt drygt! hahah, aja sen typ så solade vi lite sen bytte vi om haha de är vi ju bäst på (AA) sen satt vi och badade fötterna sen drog vi hem efter ett tag, snacka om att jag har blivit stekt idag usch vad röd jag är, och så de typ svider, får vara försiktig nu, så jag inte får hudcacer elr nåt! de vore ju katastrof! sen drog jag och julia hem till mig, vi åkte och köpa glass, och där kunde vi inte bestämma oss för vilken glass vi ville ha inte sorten, vi skulle ha piggilin men vilken piggilin vi skulle ha, hahah piiiiiinsamt för han som jobbade där började skratta åt oss, hahah, va mycket tok vi har för oss <:-) sen nu har julia åkt hem och jag ska väl käka, typ duscha och chilla framför tv. ni får ju gärna slå en pling elr sms:a som tooookar! :D wee liiike! :D och imån ska troligtvis mamma bjuda mig på lunch muuuuuumms! :D och sen blire lugn träning, kanske långsjön efter? nån som är på? nu måste jag kila, stjärna till dom som läste allt. harä bäst, ska nog till långsjön på torsdag igen :-)
pussä

sommar, sommar & sommar!

tjoohej!
ohh shit va trött jag va idag! nå helt sjukt, vaknade klockan halv ett av att mamma ringde mig! -.- de värsta jag vet är när nån ringer och väcker mig! USCH! aja, gick upp och la mig i soffan då, somnade om ^^ haha vaknade kvart över två, super skönt faktiskt! så jag åt frukost halv tre, bytte om för att typ fyra gick jag till erica med världens tungaste väska, åkte med henne till träningen :-) kul, men ganska så lugn träning, fast super dryg ändå för de va så super varmt! jobbigt, aja bestämde att jag, erica, emma & putte skulle till långsjön och bada efter! och där va ebba och tres också! mys, elr ja de visste vi ju innan vi åkte dit men.. hahah, ja där va de super skönt i vattnet ska dit imån med :-) med julia och putte skojsigt de kommer bliiiiii! :-) vad ska jag mer skriva om dagen? att vädret är ju helt underbart fantatiskt! and i love it! soooooool! <3 <3 hihih, hmm? vad ska man hitta på nu då? ska nog sätta på mig brillorna och kika nån mysig film, så du får ju gärna skriva ett sms, de blirt topppppppen! och kom till långsjön imån! för då är jag där, och harä bäst snugg!
pussä ;*

på sjukt bra toppen humör! :-)

tjena hejsan! :-)
första inlägget här på bloggen då! :-D och jag ska väl försöka blogga så ofta jag bara kan, och jag ska fixa lite mer sen, men de får bli senare ;-)
denna vecka har bara vart så jäklans bäst! liksom, så sjukt bra väder och massssssa folk här i lilla borlänge så sjukt jäkla kul tycker jag! :-) hahah jjahru, och alla folk som är så roliga! de borde hända lite oftare här tycker jag! nästa år ska jag fasen gå på p&l! aja nog pratat om de :-) vad ska man säga om detta underbara väder då? att det är helt sjukt underbart! och vet ni vad? det har till och med blivit varmt i vattnet! så de fick väl bli och åka till långsjön med ebba, putte & julia :-) toppen kul! och just nu är jag så sjukt trött! >.< för typ i torsdags sov jag hos hanna, och då somnade vi fyra tror jag de va? och igår så skulle jag, putte& ebba sova på studsmattan, och de gick ju bra, somnade tre! haha vaknade 20 i fem på att de va sjukt kalllllllllt och ljust! så vi fick lov att gå in, och då vaknade vi 12, hahah aja myyysit att sova under bar himmel! måste göras fler gånger, hahah känns som om att jag har hur mycket hellst att skriva om, men ska ge mig nu! ska snart sova, ska nog till långsjön imån med, sen blire troligtvis träning! kanske skriver imån! harä bäääst!
pussä! ;*

Välkommen till min nya blogg!


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0