åsnan&läxor.

aaaaahej. är hos denice och hon sitter framför mig så de är lite svårt att se. men ska göra så gott de går! :D
jag har iaf gjort klart engelska uppsatsen nu, känns jätte skönt. kan alla glosor förutom typ 5, till tyska provet alltså. men de ändra är det värre med.. hahha. aja vi ska ut på nånting nu vet inte vad. men vid sju blire iallafall löket! :) så det blir nog ingen mer bloggning idag! ;) aja are fint. puss och kram och nyp i stjärten.

dagens bra: jag är klar med engelskan och kan nästan alla glosor! :D

dagens dåliga: teatern sög rövhåla.

pusssss!  /amanda ♣


jag denice gäst bloggar:D

hejsan!

nu är åsnan2 här som sagt ska hon sova hos mig
:) idag har vi försökt att plugga till tyska provet ,men det gick ju som det gick..mitt i pluggningen så drog vi ner till macken och köpte chips, mums!
vi har precis tittat på idol, och imorgon ska vi åka med klassen och titta på teater och det ska bli as skönt att slippa alla lektioner för en gångs skull! haha. Imorgon efter skolan så ska amanda med mig hem och så ska vi fortsätta med pluggadet-.- men sen blire löket:D.. Men nu ska jag duscha och när jag duschat klart så får jag se vad amanda har hittat på ,det vill man nog inte veta haha nejdå ;)




Puss å kram å nyp i stjärten Denice 


hos denice :)

japp det är precis vad jag gör nu. vi sitter här på golvet i deras vardagsrum och försöker plugga tyska.. men de går inte så bra för vi är inte så fokuserade. för vi orkar inte så mycket för vi är väldigt trötta ^^ får se hur länge vi står ut för sen ska vi väl hitta på något :) men vad vet jag inte hahah. nej nu ska vi fortsätta plugga! :)

dagens bra: jag fick ihop till hela VG på kemi provet, det trodde jag aldrig!
dagens dåliga: jag är sjukt trött & orkar inte plugga nåt till tyska provet -.-

pusssss!  /amanda ♣


längesen.

jahaa du fyfan va rädd jag blev idag! de va fan länge sen jag blev så jäääävla rädd!! :O herreshit fyfan de riktigt hemskt! hahahahah jag trodde nästan att mitt hjärta skulle hoppa ut så jävla rädd blev jag! hahahahah
aja nu ska jag göra detta lite fort. har precis tittat på tv. ska hoppa in i duschen nu, träna lite till provet sen sova. (i tid) för en gångs skull :) haha dagen idag va ju såååå kul. naaat. längtar tills imån för då har vi matte och då blir det typ dö av skratt som vanligt för vi inte fattar ett skiiiit. aja nu måste jag skyna mig. hare.

dagens bra: JAG HAR TAGIT UR TANDSTÄLLNINGEN!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
dagens dåliga: jag blev sååå jävla helvetes rädd idag!!!!!!!

pussss!  /amanda ♣

mys dag,

idag blev det en riktig mys dag. och de va verkligen skönt. jag kom hem vid ett, satte mig vid datorn, slumra till lite, sen så spelade jag lite guitar hero med min bror, åt, gjorde typ nåt tal på matten, sen åkte jag till coop med hanna, hon skulle ha chips och choklad. och vi är sååå grymma på att cykla! ojojoj!! sen nu när jag kom hem hoppade jag in i duschen nu sitter jag framför tv:n och tittar på ensam mamma söker :) sen efter det ska jag nog göra klart matten. har inte så mycket kvar så de får nog bli så. sen ska jag sova. tänker sova ganska tidigt plus att vi har sovmorgom imån också! lite iaf! 30 men de är ju alltid nåt! :) nu börjar det igen! hare toppen!

dagens bra: jag hade faktiskt besöks rekord igår! :)
dagens dåliga: kommer intr på något speciellt som va dåligt idag ;)

pusss!  /amanda ♣

utvilad.

ja det är precis vad jag är, känner mig på topp! men ändå inte för jag vet vad som väntar så fort jag kommer hem :( läxor,läxor & läxor -.- usch!! men jag vet hur skönt de kommer kännas ikväll när jag tagit en dusch, alla läxor är av klarade och nu väntar det bara bra tv-program resten av kvällen. det är sååå jäkla skönt! :) jaja, som sagt ska väl snart åka hem till mig. sen blir de väl att kö igång med läxorna. och allt dedär.. sen kommer väl mamma & pappa hem efter ett tag.. typ fyra. men aja. imån är det måndag och jag kanske ska vara med denice igen :) sen blire nog ut på nånting :) och hon är på dalalagsutagning nu, du är bäst denice, visa dom nu vad du går för och att du ska ha en plats där. för de är du värd.

nej nu orkar jag inte skriva mer. ha det fint hörs säkert mer senare.

 

pussss! /amanda ♣


kväller.

nu är det kväll och jag har faktiskt inte gjort så mycket läxa som jag skulle behöva. som vanlig då.. usch fyfan vad jag hatar när jag säger att jag ska göra massa läxa men de blir aldrig av. jag orkar verkligen inte och tycker det är så sjukt drygt, för jag och denice är typ as mycket efter i matten så skulle verkligen behöva göra matte men orkar inte för jag fattar inte ett skit.
så resten av min kväll kanske jag ska läsa lite tyska (om jag orkar.) sen ska jag väl sitta vid datorn sen så visste min bror en sida man kunde kolla på film på så de får väl bli nån film ikväll i sängen innan de blir sovdags ;D så får vi se vad jag ska hitta på imån :) 

dagens bra: jag har bara slappat och tagit det lugnt så jag kommer vara utvilad imån! :)

dagens dåliga: jag skulle hellre villa vara hemma ikväll..

pussss!  /amanda ♣


(texten är helt cp de går inte att ha de åt olika håll elr hur jag ska förklara -.- )


mormor..

tjena mors! sitter hos mormor, ska vara här tills imån bitti -.- men ska göra lite läxor idag också tror jag.. elr jag måste det. kul (y) naat.
somsagt hade vi sjukt kul igår. så de får bli igen hoppas jag! hihiih :) och nästa helg tror jag kanske att det blir tillochmed? :D kulkul! :D nu ska jag iaf kolla runt lite på datorn. sen ska jag nog göra lite läxa. sen så kommer mina bröder hit och vi ska äta pizza. smaskens! fast de gjorde jag igår med, tjockis jag är. men det händer inte ofta, jag lovar! :) aja nog skrivet nu. hare super fint och vi hörs senare ikväll troligt vis! :)



pusssss!  /amanda ♣


putte, denice, axel & anders

hallå! kom precis hem, har vart med denice, putte, axel & anders! hahah våran kväll blev lyckad iaf, skrattade emellanåt så man typ fick ont i magen. hahah. sen vare nå folk som följde efter oss, men efter ett tag sluta dom. haha, nej nu ska jag titta på idol, för jag missade ju det för vi va ute pute.

imorgon åker jag till mormor och sover där. -.- men jag har iaf dator så de blir väl en del bloggning, sms:ning och läxor, låter som en kul dag/natt. naat. aja sånt som måste göras iallafall tyvärr. har iallafall inget emot om det är nån som är social. ;) nej nu måste jag börja se, sen ska jag sova typ, för mormor kommer och hämtar mig tidigt imorgon för att vi ska åka dit, elr ja tidigt och tidigt halv två men jag måste iaf gå upp tidigt -.- aja hare!

pussss!  /amanda ♣

denice&putte ikväll.

hejhopp! denice och jag har nyss (typ en timme sen) varit och käkat pizza, åå shit va göttans de va. vi var verkligen as hungriga! hihihi :) sen nu har hon åkt till falun hon skulle köpa nåt sen kommer hon och putte hit till mig, vi ska väl ut på någonting ikväll, vad vet jag inte, alla kommer ju typ vara på coz, haha, men inte vi, vi pallar inte ;) så nån som vet nåt kul?! :D
hahahaha vet ni vad kul jag, denice och filip hade på matten elr?! hahahaha höll verkligen på att dö, sen när kp kom ut och frågade om de va vi som lät så hemskt så sa vi att de va dom i rummet bredvid, sen öppna hon dörren och då säger jag men jag tror dom gick precis för jag såg några som gick förbi, och hon gick på det, hahahahha höll verkligen på att dö! hahahahah! aja nu hoppas jag att dom seg högarna kommer snart! hahah hare fint kanske skriver mer ikväll.

dagens bra: skoldagen va verkligen kul höll verkligen på att dö av skratt, hela dagen! hahahah men bäst va ju matten ofc ;) <3
dagens dåliga: putte&denice är inte sådär suuper snabba om man säger så ;) (A) (Y)


pussss!  /amanda♣

åsna&krokodil <3

hahahahahh vilken kul kväll de va idag! hahahahahha liiiiiiiiiite damp min åsna hade NEEEEEEEEEJFAN! hahahhahahahahhahahahah! vi skulle till löket, men där söööög det verkligen så jag och åsnan va ute och de va inte kallt alltså!!! nejfan. vi va ute i typ två timmar (y) sen drog vi till löket igen och då hade putte&sanna kommit så då spelade vi pingis med dom :) hihih.

säger bara att imån, imån kommer verkligen äga. jag, putte & åsna. ojojoj! hihih det blir bio för oss, sen blir det nog nåt annat kul efter det. nån som vet nåt kul som händer en fredagskväll när alla är på coz? och dom som tycker det suger för de bara är småttingar där^^ vad gör ni? :D
aja får se vad de blir. nu ska jag iaf sova så de blir fredag nån gång! :D hörs imån!


pussss! /amanda ♣

löket

nu drar jag strax till löket med min matte idol och åsna! :D <3 kommer hem vid åtta/ halv nio. hare fint!

pussss! /amanda

hatar torsdagar.

hejhopp! åå äntligen är torsdagens alla lektioner av klarade :D:D känns så skönt! :) nu ska jag gö mig nåt att äta, sen ska jag kolla ett avsnitt utav riverside, sen ska jag skriva klart uppsatsen på so:n (Y) sen kanske de blir löket med hanna panna lingon fjanna :) vi får se. hoppas det iaf :) nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna klart! justja, kemi provet gick inte så värst bra, men bättre än förväntat. skriver mer ikväll om jag hinner!

(därför passar jag på att kö dagens, eftersom jag vet inte hur det blir med bloggning iväll.)


dagens bra: det gick bättre än förväntat på kemi provet iaf. men inte tillräckligt.
dagens dåliga: jag och denice har typ inte gjort ett skit på matten den här veckan för vi fattar igenting! och då menar jag verkligen INGENTING!!! ;)


pusss! /amanda

paus.

japp, det är precis vad jag har just nu. har setat i ungefär en och en halvtimme och pluggat kemi. börjar kännas helt okej till provet, känns bättre än förväntat och jag har långt ifrån pluggat klart^^ ska fortsätta strax, men före de ska jag nog göra mig lite mat och äta för jag är hemskt hungrig :) justja, jag hade ju tänkt börja med de där dagens bla bla, men de var helt borta igår, var så stressad så jag kör väl från och med nu ;) hörs sen!

dagens bra
: JAG LÄNGTAR TILLS DEN 2 DECEMBER!!!! :D
dagens dåliga: jag hatar orientering och kemi prov. -.-

de var allt för mig sålänge!

pussss!  /amanda

inte min grej.

nej inte direkt, origentering är inte min grej precis! och jag verkligen haaaatar det!! usch fyyyfan va dåligt de gick alltså. usch! man får ju nästan skämmas! :o aja skit samma, jag har iaf kommit fram till att de inte är min grej, har alltid hatat det och kommer alltid att göra det. så äre bara.
nu ska jag gö mig typ toast elr nåt, kolla på typ nåt tv program för jag har verkligen sprängande huvudverk, hoppas det går över om jag vilar lite, sen ska jag baaara sitta och plugga kemi! bloggar mer ikväll om jag hinner!



JUSTJA!!! KAN NI FATTA ATT IKEA SKA KOMMA TILL BORLÄNGE ELR?!?!?!?! :D:D:D:D


pusss!  /amanda

fort

hejhej, jobbade på löket idag, därför blev de dåligt med uppdaterningar. ojojoj va vi har vart duktiga idag jag putte & ebba satt från halv fem till kvart i åtta, (elr putte kom lite senare) och pluggade kemi! det behövdes verkligen, kan de inte sådär super bra ännu, men imån har vi orientering så då kommer jag typ komma hem vid ett, så då ska jag också träna som satan! nej nu måste jag sova. hare fint och hoppas på bättre uppdaterningar imån, om jag kommer hem villsäga ;) hihihih.

pussss! /amanda

man kan bli tokig.

jag mååste bara skriva vad vi kom in på idag på svenskan! tänk så äre så att svart inte ser lika ut i mina ögon som tex fias ögon? (fia nu tar jag dig som exempel!) tänk om svart ser ur som rosa i hennes ögon? det kanske är därför vi gillar olika färger? om man bara fortsätter så kan man bli helt jäkla tokig om man kommer in på sånt där. och tex varför åker inte vi ut i rymden när jorden är upp och ner? och massa sånt? hur och varför äre inte så? det där tar aldrig slut om man kommer in på sånt där. men hur tror ni att det är? svara så får vi se hur just du tror att de är :)

nu ska jag se på roast på berns, sen ska jag sova. hare fint!



pussss! /amanda

skönt.

japp det är precis vad det är. har bara tagit de lugnt till 100% idag :) och de behövs ibland faktiskt! hade tänkt att jag skulle hinna med att plugga lite glosor eftersom jag kommer ha typ fullt upp med prov pluggandet i veckan nu, men de har jag ännu inte hunnit med. de får bli i reklam pauserna som kommer. ska se på massa program strax, börjar redan klockan åtta :) men tyvärr så är inte de där med plugga direkt min grej, jag tänker hela tiden, ja men nu ska jag börja plugga i tid så sitter man där kvällen innan och kan inte ett skit för man har inte tränat. nån mer som känner så? ^^ hihi, men nu i åttan får vi ju betyg och jag vill ju bli frisör, så då ska man ju ha mvg i allt :s så det är bara och kämpa. så nu lä jag väll sätta fart jag tänkte att jag ska lära mig glosorna idag, så kan jag bara koncentrera mig till provet sen, som är i kemi och de är jag verkligen kung i alltså. naaat! hahah nej nu blir tv:n. justja, tänkte att jag skulle börja med nåt nytt från och med idag, jag ska börja med dagens bra grej och dagens dåliga ;) hare fint alla tötisar.

dagens bra
: jag har bara tagit det lugnt så nu är jag riktigt pigg!
dagens dåliga: jag har inte gjort ett skit, jag skulle gjort massa läxor, men glömde böckerna i skolan som vanligt (y)

pussss!  /amanda

idag är det måndag!

hejhopp! trötter va jag i morse kan jag säga! hahah började med idrott, de sög för vi orienterade, men men, dan flöt väl förövrigt på ganska så bra :) sen nu sitter jag här och har skiiit tråkigt! så nån som vill hitta på nåt elr?! haha löket öppnar idag också (y) så imån ska jag och ebba stå där :) länge sen nu!! jaja, nu ska jag sluta bladdra massa skit. hare fint!


pusss! /amanda

skolan!

tjenare, sitter i skolan har data och de suuuuger verkligen!! nu slutar vi ha det fint!
pussss!

/amanda


<3

jag vet att de ska gå! jag bara vet det, med vilja går allt, det går inte att ändra på nåt som är gjort. men de som kommer kan man alltid ändra på. allt går med bara vilja. utan vilja blir de svårt. jag vet att de finns vilja hos alla, vissa kanske bara har svårt att ta fram och visa den. men alla har nån sorts vilja de måste man ha! alla har väl nåt man längtar efter, sora som små önskningar. alla lika mycket värt. vad vore livet om man inte hade önskningar? alla männsikor gör fel, de gör en inte till en konstig jävla idiot, utan bara normal. alla gör fel, ingen är perfekt, det är bara och inse! och komma ihåg det. så var rädda om er. och kom ihåg att om man gör fel, så kan man faktiskt ändra sig, och göra det så man gör rätt. till sist. även om allt bara känns skit.





nu ska jag packa min väska inför imån -.- sen ska jag lägga mig och ssoova!

pusss! /amanda

söndag :(

hej, usch söndag idag -.- skola imån alltså, åååå orkar verkligen inte!! vill bara sova sova sova. känner mig inte tillräckligt pigg för skola, har haft så jäkla ont i huvudet idag också, så de tar verkligen kol på en. fullt upp idag också, först typ vid tolv kom kusinerna, så då fick jag inte sova ut riktigt.. sen när dom åkte hem tog jag de lite lugnt, sen åt vi cocothai, satans gott! sen nu har jag skrivit klart alla frågor till kemin, åååå gud va skönt de känns nu när de är klart, så nu äre bara å plugga på somsatan, kommer verkligen gå åt helvete för jag är uuuuuuusel på kemi, hatar de också. inte mitt ämne direkt. nu ska jag duscha (måste skynda mig.) för klockan åtta är det ensam mamma söker ^^ sen var de nån bra film jag ska se, elr, den verkade bra iaf :) så nu blire duschen nästa! hare fint. pusss! /amanda

nu är hösten här, kalla vindar kalla kindar.
sommaren är slut,
det blir kallt om nätterna,
det står inte på förns snön börjar falla,
då blir alla bara kalla.
det blir mörkt om kvällarna,
ljusen är på,
då borde ju allt bara gå.
vintern är lång, men ta väl vara på den!

hemma,

hemma igen, är verkligen sjukt trött, nästan somnade hos mormor ^^ låg och kikade lite på film.. sen skulle vi åka hem, så nu ligger jag i sängen, med sovkläderna :) ska gå och ta bort sminket sen fortsätta kolla på freaky friday :9 hahah, sett den förut, men inte nå bättre på tv så varför inte? ;) nej nu måste jag skynda mig för reklamen är snart slut, haha, hare fint alla sötisar.

pussss! /amanda

mormor!

tjenare, sitter hos mormor, har precis ätit är verkligen proppmätt!! men de va jätte gott, men starkt! jag är inte så mycket för stark mat direkt, men nu gick de an för de va faktiskt ganska gott :) så hur ser resten av kvällen ut för er? min kommer va ganska så lugn som igår, för jag vet ännu inte hur länge vi ska vara här, men efter det blir de väl bara hem, och sitta vid datorn.. kanske kika på nån film? assssssså shit vad jag längtar tills voddler kommer! HERREGUD!!! va jag kommer titta på så jävla mycket film! ojojoj! hahaha. haha nu ska jag göra lite annat smått och gott :) kanske skriver mer sen när jag kommer hem! hare fint!

pussssss!   / amanda


ta bort rubriker!

åå älskar sånna här fredagar, bara ligger i sängen och kollar på tv med 10 ljus på runt om i rummet, ligger i sin super sköna säng och bara lutar sig tillbaka och kollar på tv program efter tv program? äntä härligt?! de tycker jag iaf. och precis så har min kväll vart. måste nog släcka ljusen snart för efter detta ska jag nog titta på nåt tv program på webben, och då är risken gaanska stor att jag kommer somna.. haha, ja somsagt min vecka har vart vääldigt fartfylld om man säger så, så denna helg var ganska välkommen :) men ändå inte, och de kan jag tyvärr inte skriva här, men dom som känner mig vet nog ^^, hahah, aja, idag va jag på kupolen med mamma, köpte ett par skor, på h&m (hoppas inte ni som har sånna blir sura nu) men jag behövde verkligen ett par tyg skor, och de va dom enda som fanns i min storlek (y) så de fick bli dom. och nästa fredag är det coz, och jag har verkligen inte en aning om vad jag ska ha på mig!! jag vill ha nåt nytt, nåt coolt, nån liten tötis som vill följa med mig på kupolen?! nejnej, nu måste jag sluta, vart ett hemskt långt men det får ni stå ut med, elr bara skit i de ;) hare fint alla snuggingar!
pussss! /amanda

fredag!

ooh äntligen är det fredag och jag har inga speciella planer för kvällen.. det enda jag ska göra om någon timme är att möta mamsen på kupolen, ska dit och köpa ett par skor. (tyg skor) jag hade ett par vita jag tyckte mycket om, men nu har mamma tvingat mig att slänga dom för att dom va helt utslitna :( men hon lovade att jag skulle få ett par nya som tur va! :) nu ska jag strax göra mig ett par mackor, sen ska jag kolla på riverside. har bara sett de första 4 avsnitten så tänkte kolla resten nu då :) hörs ikväll!
pusssss!

95-09-17

äntligen har jag fått lite tid över för att blogga! är verkligen helt slut, dagen har verkligen gått super snabbt. när jag kom hem la jag mig och sov en stund, gud va jag kände att jag behövde de verkligen :) sen kom min familj och sjöng hahah, och då fick jag mina presenter av dom, sen kom hela tjocka släkten, nästan iaf. vi fikade, jag fick mina presener, lägger upp bilden strax, sen åkte dom hem vid åtta, jag kikade idol, sen spelade jag lite med min bror, duschade och nu walla i min säng. gud va de ska bli skönt och sova nu känner jag! och de ska jag nog göra nu också. hihiihh, jag har verkligen haft en toppen dag iaf! hare fint!
pusssssss!


tidningen är en tidning med flera hundra olika frisyrer av alla slag, verkligen en bra sak för mig som vill bli frisör! :)
i det röda paketet var det smockat med godis, och gissa vem som ska smacka i sig de den 26oktober när man får äta godis igen då?!
den rosa är en puma parfym, som jag fick av familjen, har haft den förut, och älskar den verkligen!
och sen ja lite pengar också :) fast jag fick bara 400, för resten gav jag till min bror som jag va skyldig. ;)
hih de va nog allt! ;) hare göttans!

MIN DAG IDAG!

wihoo! idag fyller jag år :D om nån timme kommer släkten, och så ska jag få mina presenter! :D idag har vart en bra dag :) förutom att fia va sjuk då men... jag och hanna stog i kiosken, hahah vi är lätt bäst på de asså! ojojoj, säger bara de! :) nej nu ska jag chilllllllla och sen blire kalas. hare tsupppaa!
fler bilder kommer ikväll! :)
pussss!

kväller

nu äre kväller och jag sitter som vanligt i min säng och kollar på tv :) ska strax typ läsa lite glosor, tyska -.- usch usch. men sånt som måste göras ibland. idag så bakade jag ju cheesecake elr hur de stavas och dom såg jätte goda ut längtar tills vi ska smaska på dom imån :) ååå kan verkligen inte fatta att jag verkligen fyller år imån! :D så jäkla kul att äntligen få in lite pengar! ska väl snart sova så de kan bli min dag nån gång snart! hahah, justja imån ska ju jag och fia stå i kiosken men nu äre så att fia har feber och kanske inte kommer till skolan imån och jag GRÅTER KROKODILTÅRAR FÖR DET!!! :( :( på min födelsedag och allt :( aja inget hon kan rå över men.. lite synd äre ju iaf.. nej nu ska jag lägga mig ner under täcket och mysa framför tv:n sen ska jag soooooova :) är verkligen sjukt trött i mina ben efter denna dag :) hare fint ni andra!
pussss!

åååååh

idag va jag verkligen heelt slut efter idrotten, vi sprang tunarundan och jag har inte tagit ett springsteg på fyra veckor!!! tror ni jag va slut efter elr? NEJFAN! jag va så jäkla trött så jag hade blodsmak i munnen och jag mådde illa (y) och då är man verkligen slut! men sen efter så vare väl helt okej tills KEMIN SOM SUGER RÖVHÅLA! fattar inte ett jävla skit! nu har kp gett mig en bok som tyldigen ska va lättare att förstå, och så ligger jag typ 700frågot efter också -.- verkligen hatar kemi! prov har vi nästa vecka också säger bara lycka till! jaja, iaf nu så ska jag titta på andra avenyn, som jag missade igår fattar inte hur jag kunde glömma de men de gjorde jag iaf, sen kanske jag ska se ett annat program vi spelade in. två var de föresten, om jag hinner då. för när mamma kommer hem ska jag baka cheesecake (stavning?) till mitt släktkalas som är imån och då FYLLER JAG ÅR! :D nej nu vart de ett super långt inlägg, pussssss på dom som läste allt. nu ska jag kila, kanske sova en tupplur om jag hinner. ;) PUSSSSS!

2dagar kvar!

gud så trött jag är nu! ^^, har precis duschat, ligger i min säng på mitt rum och kollar på idol :) idag efter skolan åkte jag direkt hem, sen så skrev jag lite so, sen strax ska jag börja lite med glosorna, sen ska jag nog sova, är super trött! de är jag typ jämt men skit samma ;) hahha idag när vi åkte hem höll jag på att dö av skratt, vi kom typ bid gula kiosken, (OCH NU ÄREN FAKTISKT GUL!) jenna skjutsade hanna och då stannar en bil precis så jenna håller på att köra in i den, då tar hon verkligen i och skriver: VAFAN STANNAR DU PRECIS DÄR JÄVLA KÄRRNING!! hshsh gud va kul de lät. hahaha! aja nu måste jag sluta, ska fortsätta kika på idol, sen ska jag se ja kommer inte ihåg men de va nå bra iaf^^ hare supaaa fint! PUSSSSS!

justja, idag bakade jag äppelpaj! de smakade super gott lovar jag! jag bakade med äpplena från vårt äppelträd också faktiskt!  :D hahaha

läxa dag (y)

oooh idag ska jag göra läxa! det behövs verkligen, fast jag haaaatttaarr det verkligen! usch men det kommer kännas så skönt när jag är klar och de älskar jag ;) så nu ska jag skriva typ en uppsats till so:n sen ska jag träna lite glosor, fia så att dom va as svåra så de blir väl att sitta på en lapp och titta som vanligt, men de skulle vara kul att kunna dom för en gångs skull :) nej nu måste jag verkligen sätta fart innan min mormor kommer, för då kanske jag ska baka paj elr nåt. nåt smaskigt blir det iaf :) hare fint alla sötisar! hörs senare ikväll! PUSSSS!

fiaaa ;*

de blev fia idag :) haha kul vare!sen kollade vi på min träning. och ja.. iaf nu är jag hemma sjukt trött, ska duscha nu, måste hinna på 20min för sen börjar de masssssssssa bra program! herreshit va de är mycket bra de är på tvn ikväll! aja måste skynda mig nu och hoppa in i duschen. gud va skönt de ska bli, jag fryser verkligen! hare fint! PUSSSS!

film :D

nu ska jag se på notting hill, älskar verkligen den filmen! har sett den typ 475925798gånger men inte tröttnat. sen ska jag sova PUSSSS!

25minuter.

ooh måste skynda mig 25minuter tills ensam mamma söker börjar! tycker den seriern är lite små kul att följa faktiskt, har följt alla säsonger som varit, och jag har tänkt göra samma sak nu med! :) vilken skön söndag de har vart idag för mig! först när vi åkte hem sov jag hela vägen, sen när vi kom hem satte jag mig vid datorn en stund, vilade lite, sen åt jag sen har jag räknat jätte mycket matte, känns så skönt att äntligen få de gjort! nu tänkte jag berätta en sak som hände när vi åkte till örebro, de händer oss jämt nåt när vi är ute och den här gången blev de punka på husvagnen (y) så nu får ni se en bild hur däcket såg ut, sen lägger jag upp bilderna på mina kläder, så får ni ha det finast för sen ska jag se på ensam mamma söker :) PUSSS!

fint de ser ut va? :)




Vero Moda 199kr.

Bik Bok 99kr.
älskar fickorna!

hemma.

nu är jag hemma efter en rätt skoj helg! jag köpte bara två saker.. men dom är jag sjukt nöjd med! ni får se bilder ikväll orkar inte fixa några nu ;) de jag köpte va iaf en typ tunika elr vad man ska säga, från Bik Bok, den är typ mörk blå med typ gråa ränder, knappar fram, jätte mysiga fickor. 99kr :) egentligen kostade den 199. men jag vet inte varför den va nedsatt, bra vare iaf ;9 sen köpte jag en typ cardigan, lång&grå från vero moda. 199 kostade den, jätte mysig modell, gillar den verkligen, kort i armarna dock, men de gör inget, jag tycker om den ändå. nej nu får jag sluta. ja det jätte fint! PUSSSS!



torsdag.

idag var de torsdag, hemma idag igen, men imån ska jag till skolan :) vad har jag gjort idag då? jo sov till typ 10? kollade lite på tv här på webben, sen kom min bror hem vid 12. sen så har jag och han setat vid datorn och spelat cs heeeela dagen, tills typ halv fyra då vi tog en paus för att äta ;) sen kom min andra bror hem så då va han med också, hahahaha uttråkad elr vad? haha aja nu iaf så ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag se på idol, sen äre säkert nå mer, sen ska jag sova så jag är pigg tills imån! för då åker jag till örebro, så vi får se om jag kommer blogga i helgen, beror på om vi köper nåt internet, annars blir det när jag kommer hem på söndag! nej nu måste jag duscha. PUSSSSS!

:'(

hemma idag med :( men kommer imån! jag skaaaaaa va med på hemkunskapen! så äre bara. ligger i sängen och bara tar de lugnt, ska se på en film nu tror jag. får se vad de bilr. JUSTJA! nyss fick jag reda på av fia att jag och hon vann tävlingen i bilden! hhihihhh vi är sååå bäst! tänk att jag verkligen JAG vann i en bildtävling med hela klassen som motstånd :'o helt otroligt! vi vann en varsin kex choklad så får väl spara den tills jag får äta godis igen :) hare fint. nu bire film, packin och föra över filmer dag. hörs senare! PUSSSSS!

09-09-09

hihih, idag är det den 09-09-09 coolt va? :D de tycker jag iaf :D hahahah, aja har precis kommit från duschen, ur skönt var det! efter att ha slitit hårt med att dammsuga&tvätta pappas och brorsans bil ;) men jag fick ihop 160kr iaf :) fast jag va skyldig niklas 60kr så jag fick 100 extra :) de sitter ju inte fel direkt ;) sen är det ju bara 8 dagar kvar tills jag fyller år! åååå vad skönt! men iaf så onsdag vare idag, hemma å va sjuk dag :( men imån bire nog skola :) den här dagen har gått jätte fort känns de som, och om bara 20minuter börjar idol! hahah gud, de programet är ju lite sjukt ;) att vissa liksom vågar ställa upp, hahaha. inget jag skulle våga direkt ;) inte för att jag kan sjunga heller men ;9 nej nu ska jag kika runt på lite annat innan tvn börjar. PUSSSSS!

bilden är riktigt het jag vet!
hahah skoja ;) hare fint alla busungar ;)

snabbis.

nu har jag precis ätit, jag och mina bröder åkte och köpte pizza, jag och P delade på en kebab shiit va mätt jag blev! herregud alltså! :'o jaja, nu ska jag ut och städa pappas & brors bil, så då får jag in lite cash. ;) sen hoppar jag in i duschen :D blir nog skola imån, hoppas jag. hörs senare ikväll. PUSSSSSS!

hemma&sjuk

tjola hopp! hemma från skolan idag, känner inte mig nå bra alls! :( usch jag verkligen hatar förkylningar! så nu sitter jag fortfarande i sängen i under täcket och med datorn i knäet. verkligen super skönt! min bror kom hem för ett tag sen, så vi ska väl göra oss lite mat om ett tag. man blir liksom inge hungrig när man mår såhär.. vet inte om jag blir hemma imån, elr om jag ska till skolan, får väl se hur jag mår imån.. men på fredag tänker jag gå vare sig jag har feber elr inte! tänker inte missa hemkunskapen! så äre bara. sen ska jag sluta efter lunch för vi ska bort :) nej nu ska jag fortsätta vila. skriver mer ikväll :) PUSSSS!


ny duschad :)

gud va de är skönt å gå och lägga sig i en sval säng, men precis nyduschat hår, när man känner sig så där nyduschadlen. gud va mysig de är :) fast just nu äre lite dryg att ligga i sängen för jag är så täppt i näsan så jag kan knappt andas, har nyss tagit nässpray, så vi får se hur mycket sömn jag får inatt, och om jag kommer kunna gå till skolan, vilket jag inte tror :( men senast fredag är jag tillbaka! för då har vi hkk :) och de är så jäkla kul! mm älskar det :) nej nu måste jag läsa lite kemi och lite engelska glosor, för om jag ska till skolan. hare fint! PUSSSS!

ååh visst ser den inte god ut?! gud va de skulle sitta fint med en blåbärs paj! men som sagt så känner jag ingen smak, så får vänta ett tag :(

idol&andra avenyn (Y)

japps ikväll äre först idol, sen är det andra avenyn sen är de massa fler program som jag skulle vilja se, mamma skulle spela in nå program om några som bytte miljö, verkade lite spännande så de ska jag också kika på sen, men de kanske jag gör imån. Sen är det ju wipeout hette de inte så? men de kommer jag å missa :( menmen, man kan inte se allt här i världen. iaf så idag: tisdag, och dagen va jätte dryg för jag är as täppt i näsan och jag känner inte ens smaken på mina halstabletter (Y) lock i örat, tjock i halsen och känner mig febrig. detta känns super. nat. jag blir nog hemma imån, känner mig inte pigg direkt. men nu måste jag nog hoppa in i duschen för klockan åtta blir de spikat framför tv till typ 10? sen har jag läxor -.- hare fint! och hoppas ni håller er friska! PUSSSSS!

toast<3

sitter här och äter toast, smakar inte särskillt mycket för jag är superförkyld -.- så när jag har ätit upp dom ska jag lägga mig och kolla på tv och kanske sova en stund :) skriver mer ikväll PUSSS!

:(

nu ahar jag sovit typ en timme, och jag känner mig bara sämre :( usch hatar verkligen det här! vet inte vad jag ska ta mig till! håller verkligen på att dö av halsont! nyss va mormor här, men hon åkte precis för mamma, pappa & niklas skulle kolla på cykel, så nu ska jag nog slå ner mig i soffan och bara ta de lugnt. kanske träna på lite glosor ifall jag ska till skolan imån, vilket jag inte tror.. :( men hoppas för man hamnar så mycket efter och de hatar jag! justja kemi läxa har jag ju å -.- hare fint ni andra! PUSSSS!

10dagar kvar!

exakt, 10 dagar kvar tills jag fyller år! :) åå vad jag längtar! ska verkligen bli skönt att äntligen få in lite cash. ;) fast typ allt kommer ju gå till min bror, men då får jag ju hela min månadspeng istället :) aja tillbaka till nuet. vad är de för dag idag? måndag -.- första dagen på veckan och jag hatar den! så fruktansvärt onödig^^ idag har skolan bara vart sååå jävla dryg, för jag har inte mått nå bra alls! jag håller på att bli sjuk, så jag har hur ont i halsen som hellst! och är jätte snorig och så. :( hatar förkylning! vill bara att mitt halsonda ska gå över nununu! men de kommer den aldrig å gö så de är bara stå ut. men ni andra får hare så fint, och hoppas ni håller er friska :) PUSSSSS!

de va sjukt länge sen de va rikgtig sommar värme, och jag saknar den såå! :(

...

hej! jag har funderat lite över allt möjligt faktiskt, att livet är inte alltid de lättaste och de blir inte alltid som man tänkt sig, det kan vara både bra och dåligt. men man ska alltid ta sanningen som väg. den kan vara hur svår som hellst och vägen dit kan vara hemskt jobbig, men jag lovar att de är ännu svårare och jobbigare om man ljuger. det är bara onödigt och man sårar alltid nån. det är alltid nån som mår dåligt. och framför allt mår man inte bättre själv över att man ljuger. visst, det är inte meningen att alla ska veta allt, men man behöver inte ljuga för det. det är många som har det svårt här i livet, det är många som mår skit, men droger och sånt löser inget, utan förvärrar bara det hela. så ta dagen som de kommer och lev livet, för man vet aldrig vad som händer, en dag kanske hela jorden sprängs så passa på att göra de man vill bara ha kul. och grubbla inte för mycket utan lev bara livet :-) hihih de kanske är många som alls inte håller med mig om denna text, men jag skriver så jag tycker så skiter jag i vad andra tycker. jag är inte den snyggaste, snällaste, roligaste elr nåt sånt, men jag är iaf mig själv, och de ska man vara. för man blir bara falsk om man försöker vara nåt annat. nej, nu måste jag ge mig, pussssss på den som läste allt, hare jätte fint nu och va er själva, för de är då man mår som bäst.  PUSSSSS!

mooooosik.

just nu sitter jag vid datorn och bara väntar på att mamma & pappa ska komma hem och göra mat! jag är super hungrig! fast ändå är de skönt nu när dom är iväg en sväng för då kan jag spela hög musik utan att dom bryr sig :D fast nu har jag lite långsamt. så nån som vill vara social? (A) så slå en pling elr va social på msn elr nåt! hare fiiiiiint! PUSSSSS!

skor.

ååhejj! hur står de till? med mig är allt bra lite sliten sen helgen bara men annars är allt bra :-) va som sagt till kupolen idag, hittade ett par skor på euro sko, som jag verkligen gillade dom satt verkligen skönt på foten, fast de gjorde sjukt ont fortfarande så de tar väl minst en vecka innan jag kan börja använda dom för min tå -.- så jäg längtar verkligen :-D just nu är klockan 14.18 och de känns som om att jag redan har hunnit med massor! :-) och det har bara gått halva dagen, men jag tror iaf att jag bara ska vara hemma och mysa resten, äta lite så småning om och ta mig en dusch och kolla på tv :-) så hare super duper fint! PUSSSSS!

det här är skorna och jag är sjukt nöjd! :)

ifgsidhskd

tänkte bara skriva ett kort "nattinägg" jag borde verkligen sova, men så långt har jag inte kommit än, har tänkt gå och lägga mig i ungefär en och en halvtimme nu men inte lyckats (y) så de blir en liten snabb uppdatering om imån att jag ska åka till kupolen imån bitti med mamsen för vi ska kolla på ett par skor (a) hoppas verkligen jag hittar ett par nu! kommer förmodligen inte få nå mer för dom kommer typ kosta 500kr men nästa helg ska vi till örebro och då kanske jag får nåt (A) har ju blivit kär i en kjol från h&m och en jätte mysig stickad tröja på gina tricot men men får väl se vad de blir, kanske får köpa de själv sen för jag fyller ju år den 17:de så :) men dom pengar jag kommer få kommer förmodligen gå till min bror eftersom jag är skyldig han typ 1500 har jag kvar och betala(Y) hahah ojdå de vart inte så kort inlägg, men nu måste jag sova om jag ska orka upp imån. hare jätte super! PUSSSSSSSS!

ooh äntligen!


äntligen
ha jag hittat mina fotbollsskor jag ska ha när jag gör come back!
nån som är på?

hahahah!

ååh shit vad jag är trött alltså! fast jag vaknade 12.20 precis :) men ändå. så ska jag på kalas snart också, så jag mååste fixa mig nu ;) iaf igår va de fakiskt jätte kul, inte de bästa coz, inget slår ju dalecarlia menmen :-) julia&ebba sov här inatt och de va mysigt :) fast vi va så sjukt trötta, hahahh, men nu måste jag kila, igår hade jag på mig mitt randiga linne och svarta leggings! skit samma, hare fiiiiiint! PUSSSSSS!

lite suddig, men careface.

snabbt.

tjenaa, nu har jag precis sovit en stund, så nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer julia vid sex, sen vid sju/halv åtta ska jag julia& ebba på coz, och jag vet inte vad jag ska ha på mig!! väldigt irriterande, men jag får väl hitta på nåt :) hare fint nu måste jag skynda mig. PUSSSSSS!

regnit&prov

nu har jag varit iväg och kollat på matchen, ni va super bra, men jag tror de vart 4-3 till dom andra? om jag inte har felså.. ehm nu så ska fia förhöra mig lite, sen ska jag hoppa in i duschen sen ska hon fortsätta å förhöra mig, sen ska jag sova på saken i tid så jag är riktigt utvilad! och jag ska bara säga att jag är sjukt pissblöt! -.- aja hare fint! PUSSSSSS!

plugga&match

kom precis hem som vanligt^^ så nu ska jag sätta igång med att plugga till so provet, borde verkligen sätta fart med de mken jag orkar verkligen inte! jag hatar och läsa på till prov för jag får verkligen inte in de i huvudet. och sen blir allt bara bajs. och jag har inte så lång tid på mig nu heller för klockan sex ska jag kolla på matchen som vi har också (Y) så då kommer jag typ komma hem vid åtta sen ska jag duscha, sen ska jag säkert äta nåt, så de kommer bli en sen kväll (y) och sen ska jag på coz imån också, och då vill man ju faktiskt va lite pigg, för sen ska julia och ebba sova hos mig och blabla men sjukt kul ska de bli iaf :) men nu måste jag verkligen börja plugga men jag ooooorkar inte! aaja nu måste jag gö de. ha de fint! PUSSSSS!

snabb

nu drar jag iväg och kollar på fotbollsträningen med fia, mobilen är som alltid med :-) och sen efter träningen blir det syster en stund, sen ska jag duchsa och plugga som fan till so provet! :) så hare fint alla snyggingar! ;)
PUSSSS!

denice&fia

nu sittar vi i min säng ochlyssnar på big and chanky så sjukt kul låt! hahah aja nu strax ska vi räkna matte sen ska vi läsa lite so sen ska jag och fia kolla på våran träning och dencie ska träna men jag kan fortfarande inte göra det, så jag får kolla på än så länge men bara två veckor!!!! :DD:D:D: då jävlar gör jag come back, denice gjorde come back i måndags! men hare! PUSSSS!

mys ikväll :)

kom precis hem, as tråkig dag höll på å dö, för vi hade världens sämsta vikare. usch fy fan säger jag bara! sen hade vi vikare i matten också, men de gjorde inte så mycket :) iallafall så idag ska jag bara vara hemma och mysa, mamma är borta med jobbet åkte igår och kommer hem på onsdag så då ska vi äta pizza ikväll och bara mysa :) och kanske plugga lite till so provet också -.- menmen jag måste verkligen de för att bli godkänd på de för jag suuuger på so. iaf så nu ska jag kila, PUSSSSSS!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0