22.50 - en mycket mycket fin låt


22.29 - film, sen natti

Ätit sjukt god mat. Grillad oxfilé, potatis, "grillad" paprika, lök, gurka och halloumi ost. Ååå så gott! Och sen har jag ätit några godisbitar, druckit lite cola och läst ca 60 sidor i min bok. En ganska så chill men skön lördagskväll. Bäst att passa på, nästa ser det ut som att det bli camp hytting!!! :)
Nu ska jag iallafall köra igång någon utav dom tre filmerna jag nyss laddade hem, ska se vilken som låter bäst, sen ska jag nog krypa till sängs, eller det får nog bli någon sida till i min bok. Sen så, inatt behöver jag iallafall inte sova ensam i källaren. Min bror är hemma och sover i rummet bredvid, (fick lov att springa runt och stänga alla dörrar igår, kändes som att någon skulle komma igenom annars och typ döda mig, haha töntigt jag vet!) Imorgon ska jag upp med tuppen, nästan iallafall. Vi ska nämligen göra ett besök hos Lager 157, har sett en del finfina grejer på hemsidan som jag ska kika på. Men nu - film!

16.33 - hej

Hej! Äntligen har jag fått tillbaka mitt internet till min dator. Idag vaknade jag ett, jaa det gick ju väldigt bra med att gå upp i tid. Jag kunde bara inte slita mig ur boken igår. Slutade läsa vid halv tre... Men jag är ju uppe nu och det är ju bra? Har varit till farmor idag också! Lyckades även glömma mobilen så får åka tillbaka sen och hämta den. Nu ska jag snart käka grillat men gnisselost och massa gött. Åååå i love it. Sen ska jag troligtvis åka och träffa Ebba. :) Ta lite kort och fixa en header. Låter bra va? :) Ha en fortsatt fin lördag!
Såhär ser jag ut denna lördag.

23.36 - godnatt, nästan iallafall

Jag skrev världens längsta (nästan iallafall) inlägg nyss. Och så la mitt internet ner så allt försvann! Så nu orkar jag inte skriva igen. Det enda jag orkar skriva är att idag blev det en myskväll med Ebba pebba. Vi kollade på Sommaren med Göran och sedan satt vi och kollade på klipp från p&l med hopp om att se oss där stå och digga musiken med allt skönt folk. Men icke då. Nu ska jag krypa ner i soffan och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa ett par sidor och sen sova. Oh shit, jag kom på att jag kommer sova ensam i källaren inatt :( Jag som är mörkrädd!! Överlever väl. Imorgon ska jag fota lite med Ebba pebba. Även fixa en ny header. Det blir bra det. Och nu vart det långt fast det inte skulle bli det. Jajajaja vi hörs imorgon. Pusspusspuss fina ni!♥

16.16 - bra ändå

Det blir en filmkväll ikväll. Med Ebba pebba. Mysigt, jaa det hoppas vi på! Vet inte vad vi ska se för filmer, men det visar sig. En sväng förbi coop ska vi också hinna med. Men nu är det dags för att fylla på magen med lite käk. Have fun!

13.03 - nån som vill hitta på något med mig idag?

Det sket sig. Vafan ska man hitta på idag då? Nån som vill göra mig sällskap idag? :)

12.40 - onödigt,

Har varit vaken ganska så länge, men har inte gjort något alls egentligen. Joo försökt få tag på mamma men inte lyckats. Det är hon det hänger på om det blir något ikväll.. Ska hoppa in i duschen så länge så får vi se hur det går. Nödvändigt inlägg, yes jag vet!

23.28 - godnattigottisov

Nu har jag sett The last song hela fyra gånger, och jag blir nästan lika tårögd varje gång. Åååå vilken film det är♥ Jaja det börjar väl bli dags att krypa till sängs, men först blir det några sidor i min bok... ;) Imorgon ska jag som det ser ut nu på midnattstravet med Hanna och några fler. Kommer bli riktigt fint. Kanske så sover jag även hos Hanna, men mer om det imorgon. Vi hörs då! Godnatttttt♥

20.31 - mycket man vill ha, ha och haaaaa!!

Nu har jag precis tryckt i mig en halv kebab pizza så jag är äckligt mätt! Fan jag hatar att va så här proppmätt! Haha och pizza är ju inte det nyttigaste om vi ska vara sånna. Men jag ska njuta nu på sommarlovet. Och sen när skolan kör igång igen så ska jag ta tag i det på riktigt och inte äta massa onödigt skit! Bara på helgerna!!
Vad gör ni annars då? Själv sitter jag och kollar lite på kameror. Jag har kommit fram till att jag behöver en kamera. Verkligen. Och jag fyller ju år den 17 september, så det får nog bli en då. Det är två saker jag önskar mig, en vet jag att jag kommer att få. Eller, alltså jag vet att jag får göra det, och det är att pierca mig. Och det är ju inte sådär jätte dyrt, så jag ska göra det, och sen passar det ju jätte bra nu när jag fyller år på hösten, då kan man ju iallafall inte bada. :) Och sen va det ju det där med kamera, hur roliga är mobilbilder egentligen? Inte ett dugg! Så en billig, men helt okej bra kamera får det nog också bli. Så bäst man börjar kika runt i tid. Så man vet vad det är man vill ha sen när det väl gäller. En ny mobil skulle ju heller inte sitta helt fel, men min funkar och den är liksom "bra" så den får duga så länge! En ny bärbar dator skulle också behövas, och sen vill jag färga håret mörkbrunt igen, men vet inte, jag kanske ångrar mig? Jaaaa det är mycket jag vill, när jag blir 15 ska jag söka jobb på Max eller vafan som helst! 

14.40 - skit väder!

Hallåååå! Vädret suger verkligen idag. Regn och blås. Jag fick nog av det i Kalmar!!! Nu vill jag ha 30 grader varmt och gassande sol dom sista lediga veckorna innan skit nian börjar!!
Idag hade vi planer om att dra och bowla, men det verkar inte bli så nå. Kanske ska man ta och kö upp spotify listan på högsta och baka lite? Hmmm.. Först får det bli en dusch!
Jag vill ha sol och vaarmt!!

00.48 - ny favvofilm, & nytt ögongodis!

Jag har fått en ny favoritfilm. En som konkurrerar med Twilight. Alltså jag är helt tagen, fan vilken bra film! Och Liam Hemsworth (Will) är så gaaaaaaaalet jävla snygg! Aaamagad. Tror jag får hoppa till sängs och smälta filmen lite. Några tårar lättare är jag nu också. Åååå denna film kommer jag se många många gånger!
MEN NI SER JU SJÄLVA?! Finns det snyggare eller? Nej tror fan inte det!

21.12 - äntligen, The Last Song!!!

Jag somnade, jag va så jäkla trött efter solen idag. Så varken jag eller Ebba orkade hitta på något. Istället kollade jag lite på Eva & Adam, och sen Twilight. Och nu såg jag att The last song hade kommit ut på piratebay med svensk text + helt okej kvalle. Så nu ska jag köra igång den så fort den blir klar. ÅÅÅ så länge jag väntat på den. Ska verkligen bli kul å se!! Kan berätta sen vad jag tyckte! :)

17.45 - homeee

Hemma från båtturen igen. Tusen tack Ebba pebba att jag fick följa med, det va verkligen super mysigt! Och det va verkligen jätte skönt i vattnet! När jag kom hem för ca 1 timme sen kanske? Så la jag mig i solen en stund. Men nu gick den i moln så nu ska jag passa på att hoppa in i duschen. Lite senare ska jag nog iväg och träffa Ebba pebba igen! Får se vad vi hittar på. Det visar sig somsagt. Tyvärr blev det inga kort tagna. Men jag hoppas ni överlever! ;)

12.12 - bååååååååååt

Hejsan! Igår somnade jag tidigt, vilket gjorde att jag vaknade tidigt idag. (halv elva, men det är tidigt för mig..) Hittills har jag ätit mackor med Nutella, några skedar glass och tittat lite på Twilight, ungefär det jag inte hann med igår innan jag slocknade i puffen. Men utvilad är jag idag iallafall. Och det lutar åt att jag ska få äran att följa med Ebba pebba ut och åka båt idag!! Fatta va kul?! Solen skiner, det är varmt, och sen en båt på det. MYSIGT! 
Men nu lä jag göra mig i ordning klart, så jag är klar när vi ska till att åka. Ha en fin dag allihopa, så kaaanske jag kan bjussa på några bilder senare ikväll, om det nu blir så att jag tar några Ha en superfin dag! Kram, kram!♥

22.20 - B&J

Då var man hemma igen. Efter en mysig kväll med fotboll, glass och lite godis, och såklart, en massa skratt, prat och cykling! Nu ska jag fortsätta smutta på min B&J's caramel chew chew som jag verkligen älskar. Ska nog njuta utav någon utav dom oerhört bra Twilight filmerna innan jag ska hoppa till sängs och njuta av några sidor i min bok. Låter bra va? Jaa det tycker jag! Vi hörs imorgon. Puss puss! :)

19.28 - ut i kvällssolen med Hanna!

Nu sticker jag ut med Hanna en sväng i kvällssolen. Vi ska käka glass och bara njuuuuuuuuuta:) Det är precis vad jag behöver. Vet inte när jag kommer hem. Men vi hörs väl då! Ha en fin kväll! ♥

13.03 - hmmm

Hej! Jag sov inge bra alls inatt. Jag har så jäkla ont i ryggen!! Gick iallafall upp runt halv tolv och sen dess har jag bara setat och kollat på film och lyssnat på musik. Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad jag hittar på. Jag skulle hemskt gärna vilja cykla upp till Hemmakväll och köpa mig en B&J's som dom har rea på! Men vi får se. Kanske blir en till filmkväll. ;) Vi hörs!

20.33 - vampyrer suger

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag döööööööööööööööööör!!! Ni måste kolla på filmklippet. Så jävla kul, åå fan vad jag ska se den här filmen sen. Hahahah det här är precis min humor, mer sånt!!! :D

15.23 - slööööööööööööööööö

Haha, jag är så pass trött idag, så jag orkar inte Kupolen, istället ska jag ha en mysdag! Jag ska springa runt i mjukisar och tjockiströja hela dagen, och så ska jag läsa i min bok, som jag knappt läst något i än, för jag har verkligen inte hunnit, jag ska kolla på AA avsnitt, och så ska jag kolla på Eva & Adam avsnitt! Haha vi kollade på Eva & Adam på cupen, och det va så jäkla länge sen, så man lä ju fortsätta kolla lite! Hahahhaa jaja, man lä ju leva tillbaka till den "gamla" tiden ibland. Hej så länge! :)

12.52 - vi kom hem tillslut!!

Vilken hemresa alltså. Helt otroligt att vi kom hem. Vi räknade på att vara hemma runt tio och att vi skulle käka någon stan, så att bil resan skulle ta 6,5 timmar och att med matpaus ca 7 timmar. Det hela slutar med att vi rullar in i Borlänge runt halv ett och då har vi åkt i 10 timmar! Alltså ungefär 3 timmar för mycket! Vi hade verkligen inte turen med oss igår. Men hem kom vi iallafall tillslut. Och vi får väl nöja oss med att vi hade kul i Kalmar, trots att det verkligen spöregnade alla dagar förutom när vi kom. Och jag har inte uppdaterat något för jag har verkligen inte haft lust. Men nu är jag hemma och så ska det väl rulla på som vanligt! Idag lutar det åt att vi kanske ska till kupolen med Ebba & Sara. Men nu blir det dusch!

04.25 - klar

Nu hoppas jag att jag inte glömt något viktigt här hemma! Nu står iallafall väskorna redo i hallen för avfärd. Om några minuter börjar vi rulla mot Kalmar. Here we come!!

23.05 - NU KÖR VI B-RUDAR!!!!

Nu har jag fyllt mobilen med skön "ny" musik. Redo för många timmar i en bil. Nu ska jag bara lägga ner det sista små sakerna sen ska jag hoppa till sängs. Imorgon kliver jag upp runt halv fyra för att hinna kolla igenom att allt är med. Och sen åker vi strax innan fem. Det är ska bli så äckligt jävla kul!!! Ni får ha det så jävla bra här hemma, och så hörs vi via mobilblogg! Pusspusspusspuss, sköt om er!!!♥♥

15.13 - snart så!!

Nu har jag och mamma vart till Coop och kupolen och fixat lite saker. Och nyss höll jag på att packa. Lite småsaker kvar nu bara som ska ner i packningen. Sen är jag redo för Kalmar!!! :D Det ska bli så sjukt kul alltså! Åååååå!
Jag kollade även på tredje boken ur The twilight saga, har ju läst första och har bara några sidor kvar i den andra. Så mamma ska snart åka till kupolen igen med pappa för att våran tvättmaskin har gått sönder, så då ska hon köpa den till mig!! :) Jag verkligen älskar filmerna och böckerna!! :) Och eftersom vi ska åka bil ca 5-6-7 timmar imorgon passar ju det bra, fast jag kan inte läsa när jag åker :( Men men, nu är maten strax klar. Sen ska jag läsa ut dom sista sidorna så jag kan börja på tredje ikväll!! Vi hörs! :)
Haha hej paint.

11.59 - 1000 saker att göra!

Det gick ju sådär med att komma upp klockan nio.. Höhö, jag ställde klockan men va på tok för trött för att gå upp då. Ställde om den till tio, men lika då, så stängde av den helt och kom upp 10 över elva. Helt okej iallafall, men har legat i soffan tills nu. Och nu ska jag käka frulle och sen sätta igång med alla 1000 saker jag behöver göra innan jag åker inatt. Ska bli så äckligt kul!! Men ska försöka uppdatera så mycket jag kan idag, trots att jag har en miljon saker att hinna med. Men vi hörs, puss, puss!♥
Ååååå vad jag saknar det, mitt i det där "springkaoset" stod vi, och det va sjuukt kul!

23.30 - livet

Jag vet inte hur många gånger jag setat och kollat igenom alla p&l bilder, men jag tröttnar aldrig. Jag stannar på typ alla bilder och börjar skratta för mig själv, alla minnen kommer tillbaka och jag saknar det så det finns inte ord♥ Det är lite mindre än ett år kvar tills nästa gång och det känns helt jävla otroligt långt bort. Med tanke på hur mycket jag har att göra där emellan. Både roliga och tråkiga saker. Nian känns otroligt tråkig och dryg. Men jag har tänkt och jag ska verkligen försöka ge allt nu. För om ett år, ja då får jag göra det jag vill (förhoppningsvis iallafall!) och jag vill ju bli kock, och den linjen är ju ingen plugglinje som jag förstått och det passar mig bra. Jag är ingen pluggmänniska, har aldrig varit och kommer aldrig vara. Visst sköter jag skolan bra, men inte så bra som jag borde göra. Och vill, men orken finns inte till det. Men när jag tänker att efter nian, då ska jag njuta som bara fan och ha så jävla äckligt kul! Men jag ska också ha äckligt kul under året! För det finns så jäkla mycket roligt jag ska göra detta år, så fastän jag längtar hur jävla mycket som helst så ska jag njuta allt jag kan, för det är nu tiden börjar springa iväg. Och det detta år det är val till gymnasium, och det är viktigt att man väljer rätt. Det är ju även bal, och det händer bara en gång i livet så det gäller att passa på! Även fast det känns äckligt drygt, tänk alla äckliga prov och läxor, men tänk när det är över!! Då kommer det att kännas så sjukt bra att du gav det där allra sista så du kom in på det du ville!

22.36 - nya shorts på 5 minuter

Mamma rensade också ur sin garderob och bland hennes ur rensade kläder så hittade jag bla ett par jäkligt fula byxor. Ett par chinos byxor ungefär. Men så slog det mig, om jag klipper av dom, och gör dom till shorts så kan dom nog bli snygga. Och sagt och gjort. Så blev det! :)
FÖRE:
EFTER:
Dom är mycket snyggare i verkligheten!!


19.54 - sjukt snygg ring/ringar!

Jag tycker det är sjukt snyggt med ringar! Om man tex har en tråkig "outfit" så kan man alltid smycka med tex snygga ringar. Och nu har jag verkligen hittat en snygg ring! Nåt jag även tycker är snyggt, och skulle vilja ha är ett armband med mitt namn på. Sjukt snyggt! Men nu hittade jag även en "namnring"! Det kostar 799kr, och frågan är ju om det verkligen är värt det...
Fast det ska ju isf stå "Amanda", men det kanske ni fatta! ;)


16.04 - rensat!!

Sådääääääär! Ledsen att jag inte hört av mig tidigare. Men vaknade inte förens halv ett, (det gick ju så bra med att komma upp i tid!) Och då duschade jag, käkade frulle osv, och sen satte jag igång med rummet! Så nu är både garderoben och min byrå rensad, även mitt rum. Känns förjävligt bra alltså! Äntligen är det över. Fast det va jävligt drygt under tiden. Men nu är det KLART! Funderar även på att börja packa lite smått idag. Men vi får se. Blir iallafall hemma. Känner att jag behöver ta itu med en hel del saker. Jaja nu blir det AA, haha! Vi hörs senare, då kan jag visa lite bilder. :)

22.24 - bra dag

Då var denna dag snart över, satan så fort det går! Fast ändå har jag hunnit ganska så mycket, har hunnit träffa Hanna & Putte, tillsammans med Denice såklart! Mycket trevligt, snack och film. Nu har jag precis ätit, och ska väl ta det lite lugnt som vanligt. Njuta av några AA avsnitt kanske, och lira lite FIFA. Sen försöka hinna sova i skaplig tid. Imorgon hade jag tänkt att börja packa lite smått. Sen får vi även se vad mer jag hittar på. Men vi hörs väl när jag vaknat. Så, godnatt!

13.10 - hejsvejs

Halloj, idag är det, hmm...? Måndag? Det är mindre än en månad kvar av sommarlovet, det är helt jävla sjukt!!! Fan jag orkar bara inte nian. Är fortfarande lika trött på skolan som jag va innan vi fick sommarlov! Nej fan nu ska vi inte snacka skolan, jag har ju ca 4 veckor kvar av ett underbart sommarlov ju!!
Jag tror Denice kommer hit snart, vet inte vad vi ska hitta på, men nåt blir det väl. Så vi får höras mer senare. Typ som ikväll då! Ha en fin dag!
Så här ser jag ut idag! Enkelt och skönt!

23.49 - Godnaaatt

Nu ska jag ta min B&J's som blev över och sätta mig framför något avsnitt utav AA, det är nu det riktigt "braiga" börjar!! :) Om en liten stund ska jag krypa till sängs, för jag ska upp i skaplig tid imorgon. Ska vara med min snuttis Denne igen. Inte en aning om vad vi ska hitta på, men blir väl inge allt för busigt, eftersom stackarn hoppar runt med kryckor. Men vi hörs imorgon. Sov gotttttttttttttttttttt :)

23.26 - The Stepfather

Hahahahaha vilken film vi såg!!!! Den va faktiskt riktigt bra, och jag kan verkligen tipsa er om att se den! Många skräckfilmer har ingen bra handling, tycker jag då, men det hade faktiskt den här. Och den va heller inte allt för läskig. Och tur är väl det för mig som är mörkrädd och sover i källaren? ;)

18.37 - filmkväll

Tog min en såkallad powernap i puffen/sackosäcken framför några avsnitt AA. Nu känner jag mig lite piggare. Klockan åtta sticker jag till Ebba även Denne ska dit, vi ska kolla på skräckfilm och bara ha det riktigt mysigt. Det behövs! Fram tills klockan blir åtta ska jag fika lite och bara ta det lugnt, som tidigare då... ;) Hörs när jag kommer hem!

15.55 - ny tröja

Jobbigaste cykelturen på länge. Motvind både dit och hem. Men värst va dit. Vi överlevde iallafall, och med hem kom även en skön ska man säga stickad tröja? Ja vi säger så. För endast 49kr, vilket kap! Haha skämt och sido, jag är nöjd och en sån där tröja behövs alltid. Tänkte visa en vacker mobilbild nu. :) Fan jag måste skaffa mig en kamera!!

12.46 - kupolen med Ebba

Om en halvtimme ska jag möta upp Ebba vid Örjan och sedan tar vi cyklarna till Kupolen en sväng. Efter det så ska vi ev. åka och träffa Denice!!! Tusan vad jag har saknat henne!! Sen vad vi hittar på till kvällen återstår att se. Som det lutar åt nu blir det en kväll med film och mys. Frågan är bara vart vi ska vara. Men det visar sig. Vi hörs väl senare. PUSS!
Idag kör jag på en blommig skjorta med knallröda strumpor. HAHA

10.18 - inge bad idag

Klockan är strax efter tio och jag är vaken OCH har ätit frukost?! Vad tusan är detta? Haha nejdå. Klockan ringde runt halv, var ju meningen att jag och Ebba skulle och bada, men vi insåg att det blåste för mycket och är för kallt. Det är inte alls samma värme i luften idag som tidigare dagar tyvärr. Typiskt när man äntligen kan få bada liksom! Undra vad man ska göra istället då? Jag skulle verkligen behöva städa på mitt rum, rensa ur min garderob/byrå. Men jag orkar verkligen inte idag! Det tänker jag ta efter Kalmar. Jaja nåt roligt ska jag väl hitta på, dvs vi startar med några avsnitt AA! ;D
Jag viiiill att det ska bli varmare här igen så man kan bada!!!!

00.57 - sovdags

Nu är det dags för sängen. Det blev Snabba cash och ett avsnitt utav AA. Så nu ska jag kila ner i den underbara svala källaren igen. Imorgon planeras det bad med Ebba i Långsjön. Hoppas bara på att de väder som SMHI visar stämmer. Blir väl antagligen där hela dagen, vi ska försöka komma iväg redan vid 11 så vi får se när jag är hemma igen och kan bloggish. Tills dess får ni ha det så bra! Godnattpuss♥

20.59 - tankar

Är det nåt jag tycker är riktigt skönt, så är det när man haft fullt upp hela dagen, och sen får man vara för sig själv en stund på kvällen innan man ska sova. Det kan vara att titta på film, lyssna på bra musik och läsa bloggar. Man får liksom tid och tänka igenom dagen och låta funderingarna komma ikapp. Man hinner fundera på saker som man inte hinner tänka på under dagen. Lika så när man går i skolan, man har liksom inte samma tid. Så nu ska jag läsa alla bloggar som jag läser, och sen ska jag lägga mig och antingen kolla på Snabba Cash eller AA.. Haha ovanligt va? Nej inte direkt! Men jag älskar det!

17.27 - underbart

Nu har gästerna precis gått. Och det har blivit dags att avnjuta en fet jävla pizza med oxfilé och bearnaisesås, lök och massa jävla ost. Livet leker för en stund!


12.55 - hej hej

Hejsvejs! Idag är jag upptagen så ni får en snabb uppdatering. Gästerna kommer om en timme och jag har bara duschat och fått på mig kläder. Så ska gå och fixa med det andra nu. Baket igår vart en halvkatastrof. Jag hade haft i Vit sirap istället för Ljus sirap. Same same tyckte jag, men den vita sirap är tydligen som socker. Men smaken på "kakorna" va iallafall goda så det får duga. Och tur var väl det? ;)
Lyssna och njut!
Vi hörs ikväll!

22.27 - bra dag, men heelt slut!

Hej! Ååå min kväll har vart super! Badat och käkat och haft det mysigt! Nu är jag sjukt trött. Gick ju upp så tidigt i morse. Nu har jag iallafall en kladdkaka med kokostäcke inne i ugnen som är klar vilken sekund som helst. Så den ska jag ta ur strax, disken får mamma ta.. ;) När det är klart så ska jag nog antingen dra på mig mysis kläderna och kila ner i källaren och kolla AA eller någon film, eller så ska jag spela x-box. Det visar sig! Ska iallafall sova snart, för är verkligen heeelt slut efter all volleybollvattenmatch! Haha! Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon! :)

12.43 - he he

Hej! Matchen idag blev inställd. Så vi fick möta killar i en träningsmatch istället. Hehe vi ska inte tala om resultatet, men i andra halvlek spelade vi riktigt bra! Nu är jag hemma lite snabbt för att duscha slänga i mig något lite snabbt, sen så klockan 20 i tre åker jag för kalas och poolparty, med grillning och grejer, det blir riktigt fint! Vet inte när jag kommer hem, men blir det inte allt för sent så ska jag baka åt min bror som ska ha kalas imorgon för han fyller år. Så då kommer släkten.. Jaja jag hör av mig senare iallafall. Ha en bra fredag! Pussssssss♥
Tänker på dig hela tiden!!♥

22.42 - godnatt

Såja, så ska det se ut!! Spöade mina bröder med 3-0 båda matcherna, jag mot dom. Haha fifa är mer min grej! Hahah (vi säger inget om att dom hade ett mycket sämre lag än mig....;) ) Haha nu ska jag iallafall ta mitt pick och pack och gå ner och krypa till sängs i en sval källare. Underbart! Har placeringsmatch imorgon så ska upp tidigt.. Efter det ska jag hem snabbt och duscha och sen iväg på kalas för min kusin Aron som fyller. Först kalas sen "poolparty"! Så kommer nog komma hem sent. Vet inte hur sent men det visar sig. Får se när jag har tid till bloggen, kanske mobilbloggar. Det visar sig. NU: Pussigottinattisovi ♥
Och Denice, jag håller alla fingrar och tår jag har för dig imorgon och att allt går så bra som det bara kan!!! Jag älskar dig!!♥

20.52 - matlagning och fifa!

Dagen har gått till att spela x-box med mina bröder. Det är det enda jag har gjort idag. Och lagat mat. Fan va gott det blev, spagetti och köttfärssås. Mumma! Nu håller jag på att ladda hem Eclipse, fast med usel kvalle tyvärr. Men skit samma så jävla bra film så jag pallar inte bry mig. Laddar hem den "riktiga" sen! :) Nu ska jag iallafall springa ner och fortsätta lira x-box med mina bröder. FIFA 10 blir det nu!

14.21 - crazYY

Sov ut riktigt idag, så jag vaknade 20 över 12. Känner mig lite bättre nu iallafall. Har bara ätit frukost och legat i soffan och kollat på AA avsnitt hittills. Nu tänkte jag slänga på mig bikinin och gå ut och sola lite. Det blir inge Långsjön idag, och det verkar som att det inte blir nå Dc heller. Solar hemma istället. Om det är sol? Kanske är förmycket moln. Jaja, känner mig piggare idag iallafall så det är ju bra. Får se vad jag hittar på sen. Vi hörs!



17.41 - hej jag är trött och slut

Nu behöver jag en kall dusch, mat, tv, och bara ta det lugnt för mig själv ikväll. Titta på någon riktigt bra film/tv serie. Jag är trött, har ont, hungrig, och orolig. Jaa matchen gick inge vidare kanske ni förstår, fast vi spelade riktigt bra, vi hade inställningen men vi hade bara otur. Sånt är livet.
Imorgon ska jag troligtvis till Långsjön. Och bada och sola. Var jätte länge sen jag va där, så det ska bli skönt! Om inte så drar jag väl till sportfältet antar jag.. Men först av allt ska jag sova ut. Men vi hörs väl imorgon. Och om jag har något att berätta så gör jag det. Annars får ni ta hand om er ikväll! :)
Det "nya" nagellacket. Köpte det för jätte länge sen, men då tyckte jag det var alldeles för mycket färg. Men nu när man fått lite färg på sig så är det riktigt snyggt och fräscht!

13.26 - snabb update

Hej! Hemma en snabbis nu för mat och lite vila. Har samling igen om ca en timme. Morgonmatchen gick väl sissådär, men vi spar oss så vi är i toppform nu istället. Fast det kommer jag inte vara för att jag har sjukt ont i benen. Jaja jag får bita ihop. Nu ska jag vila lite sen är det bara att byta vatten och på med skorna igen. Vi hörs hörni!

23.21 - åskväder, godnatt

Hej! Ledsen för att jag inte uppdaterat tidigare, men det har åskat nästan hela dagen så jag har inte haft datorn inkopplad. Och åskan har slagit ner så vi har heller ingen tv. Så ikväll har vi setat uppe och spelat spel hela kvällen! Ganska så mysigt, men nu på slutet vart det bara drygt för det gick så dåligt, haha! Får väl hoppas på tur i kärlek istället då..... ;) Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig. Har flyttat ner nu så det ska bli äckligt skönt och sova inatt! Har även tagit ner min bärbara dator så ska kolla lite AA innan jag lägger mig! Imorgon har jag först match klockan 11.10 och sen en klockan 15.40. Så det blir inte mycket uppdateringar imorgon heller. Vet heller inte om jag ska ut imorgon kväll. Får se om jag orkar. Har ju blivit slö den senaste tiden, men det skulle vara kul! Ha en fin dag imorgon, så hörs vi till kvällen igen! :)

23.37 - dags för sängen!

Nu har det blivit dags att inta sängen. Det är så fruktansvärt varmt i mitt rum, så jag funderar på att bära ner sängen imorgon och sova där nere. Det vore så jävla skönt! Imorgon ska jag åka redan vid åtta så måste sova snart. Ska titta på ett till avsnitt utav AA. Jag ska inte spela imorgon bitti, utan jag ska spela klockan fem så det är iallafall bra, jag är ingen morgon människa direkt. ;) Vi får se när vi hörs, har korttagning klockan 10 i 4 också. Men vi hörs väl till kvällen! Ha en fin dag imorgon, och använd solskydd så ni inte bränner er!
Fan vad jag saknar det!!

18.45 - bra dag

Åååååå vilken varm dag! Trodde jag skulle dö när klockan ringde imorse.. Men kom upp efter ett tag och matchen gick helt okej, 1-1. Imorgon ska jag iallafall testa att spela. Jag hoppas att jag håller ihop. Men det återstår att se. Åkte hem ganska tidigt idag och tur va väl det för jag har bränt mig på båda armar, ben och i ansiktet. Somnade som en stock nere i min brors underbart sköna soffa och vaknade halv fem. Då åkte vi ut med Robin till Romme och köpte glass och bara njöt. Nu är jag hemma igen och 2L jordgubbar står i kylen och väntar. Ska nog gå och hugga in! Vi hörs lite senare!
Muuuuuuuuums♥

23.41 - älskar min hals

Det är så svettigt å varmt så man vet inte vad man ska göra. Meningen va att jag skulle spela med dom äldre imorgon, men somsagt, halsen tillåter inte så det blir inge av. Istället ska jag nu klicka igång en film och lägga mig och sedan upp tidigt för att stötta och peppa mitt lag. Och bara titta på.... Och hålla humöret uppe och hoppas på att man kan få spela på tisdag. Spelat NHL har jag å gjort så jag har ont i tummen efter knappen, då fattar ni hur jävla hårt jag går in för skiten men ändå förlorar när det är ca 5 riktiga sekunder kvar av matchen. Lööööveli. Nej vi hörs förhoppningsvis imorgon, men inte förens till kvällen om jag inte får för mig att mobilblogga. Det visar sig. Ha en fin dag, och sov gott. Pusspuss!

21.51 - en RIKTIG bildbomb!!!!

Tusen tack för en uuunderbar vecka. Jag kommer aldrig att glömma P&L 2010. Nu är det "bara" 300 någonting dagar kvar tills nästa års p&l. Och då ska det bli ännu bättre!! Fyfan va kul jag har haft. Ett riktigt minne för livet.
Tack för alla bilderna Ebba!♥

13.50 - NHL, inte min grej, men fan så kul det är!

Hej! Hade faktiskt tänkt höra av mig igår kväll igen, men vi satt fast klistrade vid x-box:et till klockan blev alldeles för mycket! Klockan hann bli 20 i tre innan jag kom i säng! Men vi satt och spelade NHL och jag kan då säga att det är inte min grej. Men kul hade jag iallafall. :)
Hittills har jag sovit ut, gjort det jag skulle gjort igår, så nu är jag 100kr rikare. :) Klockan fem idag är det också invigning utav Dc så 20 över kommer Ebba och hämtar mig. Vet inte hur lång tid det tar. Det visar sig. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad jag gör. Vi hörs väl ;)
P.s ikväll kommer bilderna från P&L, bättre sent än aldrig, eller?

21.08 - azöm kväll

Tjena! Nu har vi ätit pizza, spelat spel, snackat en massa, mellan himmel och jord, berättat hemlisar ;) & nu sitter vi och tittar på fotboll. 1-1 står det men jag hejar på Tyskland! Snart åker godiset fram och så ska vi titta på film. En riktigt skön och mysig kväll. Precis så det ska vara när man är hemma själv med sina syskon. Och det va även precis det jag behövde! Nu väntar godiset................. ;)

16.25 - hemma och blir frisk istället! :)

Blir hemma ikväll istället. Känner mig inte så pigg så det blir bäst så. Vill verkligen bli frisk nu när det är Dc och allt! Och eftersom jag är hemma själv, eller ja mina bröder är ju också hemma, men vi ska ha en chillidill kväll. Massor av godis och film och vem vet, kanske lite x-box 360 och annat skoj! Sånt som syskon ska göra! Och det jag skulle göra egentligen har jag verkligen inte orkat göra! "Jag gör det imorgon!" Haha! Men nu strax ska mamma och pappa åka så jag ska hoppa in i duschen. Så vi hörs senare ikväll! :)
En bild från P&L!

13.39 - jaja jag har bildbrist.se

Godmorgon! Idag är det lördag och jag känner mig seg. Det vart lite sent igår. La mig inte förens 10 över 3. Men men sånt händer! ;) Idag har jag några saker att fixa innan roligheterna börjar! Så ska väl sätta fart med det nu snart. Och sen väntar en dusch!! Och sen så. Förhoppningsvis kommer bilderna från P&L idag så då kan jag visa er dom ikväll/imorgon. Beror på vad som händer ikväll. Men hör av mig senare när jag vet å så. :)

23.59 - pokermästarN

Jag är helt såld på filmerna ur The twilight saga, och denna trea gjorde ju inte att man gillar dom sämre. Utan helt åt andra hållet. Fan va bra den va. Ni som inte sett den, gå och se den!! Den är så sjukt bra!
Nu på kvällen har vi spelat lite poker (haha) och gissa vem som vann alla gånger? :D Joo jag! Sopade banan helt solklart, ska fan bli en riktig pokerspelare och tjäna en massa jävla pengar! Haha!
Nu snart ska jag nog gå och sova, blir väl kanske nåt AA  avsnitt innan, vi får se. Imorgon planeras det ett restaurang besök med några flickor, om det blir av så kommer det nog bli riktigt trevligt! :) Men nu ska jag lägga mig och drömma om filmen som verkligen va sjukt bra! Men somsagt vi hörs imorgon vänner! Puss sov sötti!

Och så min kära avundsjuka brorsa måste såklart vara med i bilden! ;)


16.35 - The twilight saga, Eclipse nu då!

Nu ska jag bara slänga i mig något snabbt att äta. Sen åker jag iväg för att titta på efterlängtade Eclipse! Fan va grymt! Vi hörs när jag kommer hem!♥

12.39 - bla bla

Goooodmorgon! Min hals gör inte lika ont i dag vilket känn väldigt skönt! Sov i min säng inatt som va så sjukt skönt! Fan vilken skön säng jag har. Jag älskar den! ;)
Nej nu måste jag gå och få lite kläder på mig. Hmm, undra vad man ska ta på sig idag? Får bli något slappt eftersom det är det jag ska göra fram tills runt fyra/fem. Vi hörs!
Drömmer mig tillbaka till den underbara tiden vi nyss hade♥

20.04 - så jävla bildbrist så godnatt

Nu har jag gjort alla "måsten" nu ska jag gå och käka lite middag och sedan inta soffan resten utav kvällen. Mina naglar på händerna fick en härlig röd/rosa/cerise färg. Mina tånaglar fick en grön/blå färg. Ja då vet ni det för er som bryr er = ingen. ;) haha jaja ha en fin kväll allihopa så syns vi imorgon!

17.14 - hemma igen!

Internet va så äckligt segt på bussen idag så jag gav upp och sket i det helt enkelt. Nu är jag hemma iallafall, och det känns väldigt skönt! Nu ska jag packa upp och lite sånt. Sen ska jag ha en riktig kväll för mig själv, med inpackning och sånt där. Måla naglarna och så. När det är klart ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på film. Låter som en bra kväll när man inte mår riktigt bra. Ska se till att bli frisk tills imorgon då jag och Ebba ska se på Eclipse!!!! Som jag längtat!
Nej nu lä jag sätta fart. Hör av mig mer senare!
Haha tjusig!

09.59 - ha en fin dag!

Godmorgon mina vänner! Inatt har jag sovit skönare så nu är jag ännu piggare! Solen är uppe och det är varmt och skönt ute. Vi har nyss packat ihop våra saker så nu ska vi ge oss iväg till en till Björn Borg butik som ska ligga någonstans. Ska kanske köpa ett par till trosor, lä ju passa på medans det är rea. :) Nej jag bloggar när vi sitter på bussen sen. Och bussen går 20 över ett. Ha en fin dag tills dess allihopa!

Ny bild! Naaaaaat.


18.45 - sista dagen

Tjenis! Hur har eran dag varit? Min har vart helt okej, är inte sådär jätte pigg, men med alvedon (hahaha Emma!!) så blir allt mycket bättre. Nu är vi uppe på rummet för att vila lite och om en stund ska vi ut och äta.
Idag har jag bara köpt ett par Björn Borg trosor. Hade ingen ork till att prova fler kläder som jag hittade så det ficvk bli ett par trosor! Haha! Imorgon åker vi somsagt hem och det ska bli riktigt skönt. Ha det bra så hörs vi imorgon. Kram, kram!♥


12.02 - lite piggare iallafall

Hej! Känner mig lite piggare nu, gick upp vid nio för frukost, och sen gick jag och la mig igen. Så vaknade jag nyss. Så nu känner jag mig lite piggare. Mamma och pappa är på något annat och snart kommer dom hem. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag piggnar till ännu mer, och sen ska jag ta en alvedon så jag orkar gå på stan ett litet tag. Åker ju somsagt hem imorgon. Vädret är ju på topp så även fast jag är så sjuk så tänker jag inte sitta inne en hel dag!

19.35 - typiskt

Feber, feber satans jävla feber. Halsont och heeeeelt slut. Roligt roligt, nej inte ett dugg. Nu tar jag mig en alvedon och lägger mig och sover (nästan snart iallafall) och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Vi hörs då♥


14.41 - min shopping hittills






Bild 1 & 2: Tröja från Monki
Bild 3 & 4: Tröja från Vero Moda köpte den i någon storlek för stor.
Bild 5 & 6: Peace armband från Åhléns city
Bild 7 & 8: Bikini från Bik Bok
Bild 9 & 10: Converse väska fån Accent


14.14 - snart

Hej! Nu är jag hemma igen, egentligen ska vi till Hagaparken, men jag har fått ont i halsen så jag kände att jag ligger hellre och vilar mig lite framför datorn på hotellrummet. Så går mamma & pappa dit och sen kommer dom hit när dom är klara och sen går vi ut och äter då. :) Tänkte visa lite saker jag köpt nu. Så vi hörs snart igen då!

09.48 - redo för en dag på stan!

God morgon! Nu har vi nyss varit ner och käkat en god hotellfrukost så nu är vi redo för en till shopping dag. Vi hade tänkt göra lite andra saker idag men eftersom att det är mulet så gör vi det imorgon istället då det skulle bli fint igen. Mot eftermiddagen ska vi gå till Hagaparken eller vad det hette. Om det inte regnar vill säga. Men nu ska vi kila ner på stan iallafall! Och eftersom det inte är sådär jätte varmt så har jag på mig jeans och min nya tröja från Monki (kan visa den sen) jag köpte på rean igår!! :) Ha en riktigt fin dag!♥

21.38 - helt slut i fötterna

Hemma från stan igen, är heelt slut i fötterna. Vi var nyss ute och åt en god middag så nu är jag riktigt propp mätt. Vi har fått ett super fint hotellrum och vi ska vara här i tre hela nätter och jag har ju internet på rummet så det blir bra. Ska uppdatera så mycket jag kan/orkar.
Vi köpte med oss lite godis påväg tillbaka så nu ska vi titta på film och käka godis resten utav kvällen. Hoppas ni har det bra i Borlänge. Kram, kram!♥

Gammal bild eftersom jag inte orkar ta någon ny. ;)

11.13 - på bussen

Godmorgon eller vad man ska säga! ;) Just nu sitter vi på bussen till Stockholm och vi är snart framme, om cirkus 50 minuter, har sovit hela resan hittills så jag har jätte ont i nacken, för man sover ju inte speciellt skönt på en buss. ;) Idag när vi kommer fram så ska vi springa på stan hela dagen, och pappa ska till ett annat ställe för han tycker inte det är lika roligt att shoppa. Jaja vi hörs ikväll! Ha en riktigt fin dag allihopa!

23.31 - tripp till Stockholm imorgon :)

Jag är helt sjukt trött. Ska lägga mig och sova nu. Drar som sagt till Stockholm imorgon bitti, men datorn är med så det kommer nog uppdateringar då och då. Hemma på torsdag igen. Och DÅ ska jag sova sova sova kan jag lova. För sen börjar Dalecarlia osv.. Så nu blir det iallafall sängen så hörs vi imorgon. :) Godnatt♥



17.05 - konfimerad och klar! :D

Hej! Nu är P&L slut och sommarens bästa vecka är också över... Har verkligen haft så äckligt kul att det finns inte ord! Vill bara spola tillbaka tiden så jag kan njuta ännu mer!! Men om ett år är det tillbaka igen och jag längtar som faaaan!
Bilder och sånt kommer komma upp inom kort, beror på när Ebbsan skickar dom. :)
Idag har jag haft konfirmationen, så nu är den skiten ur världen och det är äckligt skönt att få fylla plånkan med sköna pengar inför morgondagens tripp till Stockholm. :) Äntligen fylla garderoben med lite nytt. :)
Jag kom somsagt hem klockan halv fyra efter ca 2 timmars snack med sköna Leksingar! Och så gick jag upp sju imorse så jag har bara sovit tre timmar så jag tänkte kö igång en film och slumra till en liten stund, sen ska jag klippa gräset och sen ska jag packa å så inför Stockholm. Men vi hörs lite senare. Hoppas ni har det bra! :)
Två super bra bilder, naat

Denna vecka har vart den bästa i mitt liv...

Denna vecka har vart den bästa i mitt liv! Jag har haft så jävla kul och träffat så otroligt sköna människor och ja jag vette tusan! Nu ska jag iallafall sova i 3,5h innan jag ska upp och konfirmera mig! Så kul, naat! Men berättar mer imorgon! Puss


12.36 bästa veckan i mitt liv

Jag har helt enkelt inte tid med bloggen denna vecka, jag har så jääääääääävla kul på p&l så jag njuter varje sekund. Ikväll är sista kvällen och nu kör vi ännu hårdare! Veckan hittills har varit den bästa i hela mitt liv. Jag har haft så jäävla kul och träffat så sköna människor så det är helt sjukt. Jag lovar er, att bilder kommer komma upp sen. Vi har tagit massa kort och fler ska det bli ikväll. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen ska jag dra dit igen och hoppas på att man träffar dom sköna killarna från igår. Hahah vi hörs!! Pussssssssssssssss
Här får ni ett smakprov! Hahah åå herregud titta inte på min dubbelhaka, men jag bjuder bara för att det är p&l!! :D

14.40 - trötter? ehm aa!

Hejsan allihopa! Hur mår ni?♥
Själv är jag på så sjuukt bra humör, fast jag är så sjuuukt trött! Kom hem vid halv tre igår, och vaknade halv två idag! Så jag fick verkligen sova ut iallafall. Veckan hittills har vart så otroligt grymt, och det är bara två ynka dagar kvar, så nu jävlar kör vi! Drar till festivalen runt halv fem/fem igen, och innan det ska jag duscha och sånt. Det här blir bra det. Kan höra av mig med mobil-blogg sen.
Jag tycker det är så sjukt underbart med festival, man träffar på så äckligt sköna människor. Och på tal om människor, hahaha säger bara Di Leva. Det va så sjukt stört, men SÅ JÄVLA KUL. Går inte in på detaljer, men jag hade roligast då. Hahah!
Ikväll laddar vi upp med Lily Allen, Donkeyboy, Europe, Fibes Oh Fibes!, och The Ark. Inte för att jag tycker dom är bra, (The Ark alltså) men folket är ju så sköna. Nej hörni, ha det så grymt bra, för det ska jag, och så hörs vi!! :)
Bra bilder jag vet!

Hej! Har ni det bra? Det har jag, va nyss ...

dsc03862 (MMS)

Hej! Har ni det bra? Det har jag, va nyss på Hoffmaestro och dom är grymma! Nu ska vi snart gå och käka lite b&j för att svalka oss i denna otroliga hetta, vi hörs! :)


01.39 - så jävla bra kväll!

Jag har haft en så sjukt jävla bra kväll ikväll så det är heelt otroligt, lätt en av dom bästa i hela mitt liv!! Jag har verkligen haft kul och gjort helt sjuuuka saker som jag sent kommer glömma, och så sjukt kul folk man kan träffa på, det finns hemskt mycket olika folk! Turen är den att det bara är uppvärmningen, imorgon startar det på riktigt! Så jäävla underbart! Men nu först ska jag sova någon timme innan jag ska upp till älskade konfan. Naaaat! Sen bär det av direkt till p&l - Hoffmaestro & Chraa!


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0