22.28 - hela Charlies lekland har brunnit ner!

Vi gjorde en riktigt bra match, synd bara att vi inte hade målen på våran sida, men det kommer nästa gång! Jag fick både en och två smällar i huvudet och en på armen. Mår lite illa just nu, och har ont i huvudet, men jag tror det mest beror på att det va så varmt.. Nu är jag iallafall hemma och är heeelt slut. Ska lägga mig nu, tur har vi lite sovmorgon imorgon så det är super duper skönt. Och inte har jag något speciellt alls imorgon som måste göras, så om det är fint väder ska jag nog bara vara hemma och sola. Skulle vara riktigt skönt. Men man vet ju aldrig med mig som sagt. Men jag hör av mig så fort jag kan iallafall, hejsålänge!♥

16.48 - NU TAR VI DOM BRUDAR!

Bra dag, underbart väder och slutade halv tolv. Bättre måndag får man leta efter just nu. Drog till kupolen och fixade en liten hemlis till en viss preson^^ Satt ute och käkade glass och solen verkligen värmde, så sjukt skönt! :) Nu har jag bytt om till matchkläder och ska iväg till Smedjebacken och spela match! Vet inte alls när jag kommer hem, men kommer jag inte hem allt för sent så hör jag av mig då.

Herregud så det brinner på Leklandet!! Inte ofta sånt händer här i lilla Borlänge, men nu jävlar brinner det i knutarna! Haha! ;)

21.49 - fullt upp vecka

Nu är jag duschad å allt det dära. Nu ska jag klicka igång en film och sen efter den ska jag soova. :) Men först ska jag berätta varför uppdateringen kommer vara usel denna vecka, men jag har så sjukt fullt upp!
Måndag: Skola till 20 i 3. Hem käka, ladda för match i Smedjebacken klockan sju, och kommer inte vara hemma förens runt nio. Och då ska jag duscha äta osv.
Tisdag: Vilo dag, ingen träning, men lite andra ärenden som måste fixas, vara ute i solen och käka massa glass!!
Onsdag: Slutar halv två, och sen på kvällen ska vi troligtvis tälta med klassen. Om inte har jag hemma mot Malung.
Torsdag: Klassens dag, ska vara med klassen hela dagen och göra olika saker. Klockan halv fem har jag lugn träning och klockan sju (tror jag det va?) ska jag på Puttes dop! :) Gud så kul det ska bli!!
Fredag: Friluftsdag hela dagen och sen ska jag väl vara med mina underbara vänner säkert! :)
Lördag: Match i Hedemora klockan sex.
Söndag: VILA.

Jaa som ni ser, inte mycket tid till blogging, men jag ska göra så gott jag kan! Snart har vi sommarlov iallafall, men jag tror tyvärr inte att bloggningen blir bättre då, för vem vill liksom sitta hemma inne vid datorn om det är fint väder och man kan umgås med underbara vänner och bada, sola, grilla, tälta? Inte jag iallafall! Men jag gör så gott jag kan iallafall! Nu ska jag klicka igång filmen, hoppas vi hörs imorgon! Men det tror jag! Puss♥

19.46 - skön söndag

Nu är jag hemma igen. Vart en ganska lugn men mysig söndag. Tog oss en glass och sen kollade på fotboll.
Nu är jag hemma och hungrig. & behöver en dusch. Så det ska jag alldeles strax göra något åt. Sen ska jag bara kolla på film och njuta resten utav kvällen. Jag har föfan inge plugg jag behöver bry mig om heller, så sjukt skönt! På tisdag 00.00 ska alla betyg vara satta och det är väl då den riktiga friheten börjar! Haha ;) Min vecka kan jag berätta lite smått om snart. Nu blir det dusch & käk.

Snart blir det favorit i repris! Camphytting!♥

14.26 - Dear John


Igår såg jag på Dear John. Jag tycker att den va väldigt bra, jag tycker att har man inte sett den så tycker jag man borde se den! Men man ska vara bredd på att gråta, det gjorde jag! Hahah men gillar man kärleksfilmer så är denna ett bra filmval. :)

13.13 - hej söndag!

God morgon! Alltså jag har börjat drömma så sjuka drömmar så det är helt sjukt! Haha undra om det är fullmånen som spökar? ;)♥
Skämt å sido, idag är det söndag och ganska fint väder. Så idag ska jag vara med Putte, Ebba & Jullan. Vi ska kanske åka och köpa årets första kulglass, och sen kolla på killarnas match. Men Ebba kunde inte förens fem, och Julia visste inte, så vi får se när jag kilar ut. Det visar sig. :) Nu tänkte jag ta och kolla på någon film kanske så länge. Vi hörs om en stund igen! :)

15.29 - skit

Röv, skit, bajs på det här jävla skit väder! Det blir ingen match! Med detta väder är det ingen höjdare att först cykla ca 1 mil och sen sitta ute på det. Nej vi tar nästa match istället. Men FAN för detta väder, det ska ju vara SOL nu förtusan!!

15.19 - ha en bra lördag!

Nu ska jag bara platta håret sen är jag klar! Då sticker jag på Bragematchen och sen på middag. Så förmodligen hörs vi inte förens imorgon! Ha en bra lördagskväll allihopa! :)♥

13.48 - ny favoritfilm ;)


Jag har hittat min nya favorit film!! Jag smälter så söta de är! Har ni inte sett den, så MÅSTE NI SE DEN. Så sjuukt söta!

12.23 - lyckad kväll :)

Det blev en väldigt lyckad kväll igår! Fint väder, bra sällskap, god mat, otroligt mycket skratt, fotboll & ja jag skulle kunna fortsätta ännu längre men jag orkar inte! ;) Det hela slutade med att vi somnade på Ebbas säng alla tre framför Alvin och gänget 2. Vi va helt slut alla tre. Och man va ju fett pepp på att cykla hem sen vid kvart över tolv. Eller inte. Men en bra kväll fick vi iallafall! :)

Idag ska jag inte bada nå, vädret är inget vidare och jag har redan vart sjuk 2 ggr den här månaden så jag vill inte bli igen, vi väntar tills det blir sol istället! Men klockan fyra ska jag iallafall och kolla på Brage-Degerfors. Dirket efter matchen åker jag hem till våra vänner för middag och sånt. Stannar där tills sent ikväll. Så bloggningen blir väl inte speciellt mycket idag heller, kanske om ni har tur får ni någon mobilbloggsinlägg! Haha, men så länge jag är hemma kan jag uppdatera er! :)

16.15 - jag är så glad glad glad!!

Fan va livet är gött sånna här dagar!! Solen skiner, jag ska grilla med ikväll, jag fick MVG på fysik provet, KAN INTE BLI BÄTTRE, FAN VA GLAD JAG ÄR!! Och så var det matte provet, det va tre tal jag inte kunde, men dom andra va jag rätt så säker. Hoppas som fan på ett VG så jag kan få det i slutbetyg sen. Fan vad glad jag skulle bli då!! :) Och till sist, men ABSOLUT inte minst, det är bara 12 hela dagar kvar tills vi slutar åttan, sjutton va fort det här året gått! Men det är ju bra, för nu får vi snart sommarlov! :D

Hehe jaja nog pratat om hur gött livet är, nu ska jag fixa mig sen tar jag cykeln hem till Ebba där kvällen ska spenderas. Bilder kommer om det tas. Ha en sjukt fin fredag nu, för det ska jag ha!♥


21.53 - bra helg!

Fredag imorgon och jag är fett pepp! Ska hem till Ebba och grilla imorgon kväll, det blir jag, Ebba & Putte som är bestämda. Men vi blir förmodligen fler! :) Det ska bli så sjukt kul! Sen på lördag så ska vi åka och bada för första gången, jag och min man + Putte, efter det åker vi hem och duschar, sen åker vi och kollar på Brage! Efter det kanske det blir ut igen, eller så följer jag med mamma och pappa på middag hos våra vänner. Söndagen blir en riktig slappdag, (tror jag) eller så om det är tjusigt väder kanske det blir en glass eller så. :)
En riktigt bra helg med andra ord! ♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig och kolla lite matte tal som är lite kluriga, jag ska fanemig fixa ett VG. Sen ska jag sova så jag är pigg till imorgon! Ha en bra fredag, jag säger det redan nu, eftersom jag antar att det inte blir mycket uppdateringar imorgon, men något ska jag hinna med iallafall! :)

19.59 - snygga vi är Putte! ;)



Hahaha sååå snygga man är när man ska vandra runt på Bäckelund! Och pricken över i är ju att det står GÄST på ryggen! Hahah!

15.13 - najsiga planer inför helgen(Y)

Hemma efter en riktigt tråkig dag. Men slutade rätt så tidigt så det va ju skönt. Nu har jag precis käkat och nu ska jag ta tag i matte böckerna en stund innan jag ska kila iväg på träning! Ikväll när jag kommer hem sen är det massa bra tv program jag ska se. Jag älskar torsdagar!! Och sen imorgon är det fredag och helgens planer ser väldigt bra ut! Berättar mer om det sen. Nu kommer en så bra dagens, naat.

Tröjan är från H&M och jag köpte den i Stockholm. Endas 99kr!


22.52 - hej

Nu har jag skrivit inlämningsuppgiften klar, och jag har klippt gräset så nu är man lite rikare igen. ;) + att det är den 1:a snart och det gör det hela ännu bättre! Imorgon är det torsdag och jag har inte den blekaste aning om när vi slutar. Men då ska jag iallafall hem en stund och sen sticka på träning runt fyra. Efter det ska jag plugga matte som bara tusan, jag ska FAN få vg. Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen ska jag sova. Vi hörs imorgon mina fina underbara som står ut med mina dåliga dagar! ;) ♥

21.39 - nu ni!!! BILDBOMB




har nog aldrig sett nå sötare♥


Tänk att vi gjorde det!






Man kan inget annat än garva åt den här bilden! hahahhahahha

Och så avslutar vi med en bild från dagen på stan då vi även såg Dessie!
Nu tackar vi och bockar för denna härliga resa, och sen taggar vi förhoppningsvis till Cypern eller något liknande nästa år!!!!!


18.08 - bättre humör idag! :D

Kom precis hem från en sväng på kupolen med mamma. Ett linne, skor & en "klänning" till avslutningen blev köpt. Fast egentligen hade jag köpt klänningen tidigare. ;) Hihi. Men jag tänker inte visa det, för det får bli en överraskning! Hahah oj spännande va? Naat. ;)

Nu ska jag äta lite glass i stora lass. I looooove glass. Sen ska jag ut och klippa gräset, efter det ska jag börja skriva lite på min Hkk som egentligen skulle vart inne för 1000 år sedan!  Hahah. SEN ska jag visa er bilder från Stockholm. Men bättre sent än aldrig eller? Hahah vi hörs!

19.24 - skolan kan bara ta sig nån stans, ta sig nån stans, ta sig nån stans!!!!!

Jag hinner fortfarande inte med bloggen. Jag har ett fysik prov imorgon som jag måste fixa. Och jag ska börja plugga NU. Svenska provet idag gick inge vidare och min handled blev skadad på träningen så jag har piss ont. Jaa ni ser ju hur det ser ut för mig just nu. Men imorgon är det värsta över. Då har jag bara ett matte prov och Hkk inlämning kvar tills på fredag. Sen är jag fri från alla prov och läxor någon månad fram över. Känns UNDERBART. Men än är det inte över och jag har verkligen inte tid med datorn. Så vi hörs nog imorgon. Och DÅ ska ni få bilderna. Förhoppningsvis iallafall. Sköt om er!!

Såhär känns det just nu.


22.46 - dåligt humör

Jag ger upp skolan totalt nu. Jag orkar inge mer. Proven får gå åt helvete om det så vill. Jag ORKAR fan inte mer nu. Jag är så jävla helvetes trött på skol fan så den kan bara gå och slänga sig i väggen. Svenska prov imorgon och Fysik prov på ondag. Känns som det kommer gå riktigt bra! ELLER INTE. Jag är på riktigt dåligt humör just nu så vi hörs imorgon istället.

14.48 - skolan kan ju bara ta sig nån stans!!

Hej! Jag har så sjukt mycket med skolan att jag hinner fan inte med att blogga nå. Alla bilderna får jag ta imorgon/när jag får tiden till det helt enkelt. Nu ska jag plugga svenska och fysik. Kul kul, eller inte!! Ikväll är det även Norska Hollywoodfruar och det får man bara inte missa. NU: plugget. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

22.03 - äckligt trött på skolan

Har inte pluggat ett skit. Alltså allvarligt jag har aldrig vart såhär trött på skolan NÅGONSIN. Fyfan vad jag är skoltrött nu alltså. Jag vill bara ha sommarlov NUUUUUUU.

Imorgon tänkte jag iallafall kirra bilder på det jag shoppade i Sthlm + lite andra bilder därifrån. Ska få bilder från mäster fotografen Ebba. :) Låter bra va? Japp slutar iallafall 20 i 3 så vi hörs väl efter det. MÅSTE verkligen plugga imorgon. Nej nu ska jag stänga av datorn. Vi hörs imorgon. :)

16.38 - brännboll och möte

Nu drar jag iväg för att spela brännboll och gå på möte med fotbollen. När jag kommer hem måste jag verkligen plugga eftersom jag inte gjort det tidigare. Sen blir det duschen, (det är ju söndag idag, så då är det inpackning och grejer! ;) ) sen kommer jag nog aldrig kunna somna ikväll så jag får väl plugga och kolla på film istället, tills jag somnar! Haha jaja vi hörs när jag kommit hem! Puss♥

15.03 - trött och har inget att säga

Gick och la mig 20 i 4 inatt!! Så är jäkligt trött just nu.. Men ska försöka plugga lite fysik och sen kanske om det inte regnar vid fem så ska jag iväg och spela brännboll med fotbollslaget. Jaa det är min söndag det. Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Vi hörs sen om jag har nåt att komma med. ;)

23.38 - hurtbulle

Hemma nu från en mysig kväll med min fina vän Denice. Vi var ute och gick i hela två timmar och bara pratade. Jätte mysigt och skönt! Men nu är jag hemma och ska strax göra mig i ordning och kolla på Vampire Diaries efter som jag somnade igår.. ;)
Men nu när jag tänker efter, fan vad jag har gått dom senaste tre dagarna?! Först till Skansen, sen gå inne där i två timmar. Sen springa runt på Grönan, sen gå på stan i 8 timmar. Sen idag gick vi till och hem från kupolen, sen nu har vi vart ute och gått i två timmar. Hahah vilken hurtbulle jag blivit. Naat. ;)

16.45 - hahah åå jag dör!!

Nu är jag hemma en sväng för lite käk. Vi ska äta Thai mat och jag verkligen älskar det!! Magen kurrar som tusan! Senare åker jag ut med Denice och kanske några fler. Kanske sover hon här också. Det visar sig. :) Jag pallar inte dagens. Det där är inget för mig tyvärr. Men jag måste bara visa en tröja vi hittade inne på Weekday som verkligen va en Maria Montazami tröja!

12.41 - hmmm

Sitter här och har precis duschat. Vet fan inte vad jag ska ha på mig idag. Har hört att det är rätt varmt ute? Tänkte iallafall ta något utav det nya jag införskaffade mig igår. Men ska man ha jeans eller leggings? Det som är frågan!!

Om ett litet tag kommer Denice hit iallafall. Vi kanske ska ta en runda på kupolen och försöka plugga lite. När kvällen kommer drar vi väl ut på annat skoj. Hihi. Tänkte slänga in en dagens sen iallafall. :)

00.15 - då var man på hemmaplan

Då var man hemma igen då efter två sjukt bra dagar i Stockholm! Jag har väldigt mycket att visa er. Både kläder och "upplevelser". Men det får vi ta imorgon eller någon annan dag. Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla på Vampire Diaries och Bella&Tyra show sen ska jag SOVA i min egna säng!

Imorgon ska jag vara med Denice ev. fler. Sen måååste jag också plugga har sjukt mycket prov i veckan.. Jaja vi får höras imorgon helt enkelt. Ha det så bra!!

Nu sitter vi på tåget hem. Vi är fortfaran...

dsc03762 (MMS)

Nu sitter vi på tåget hem. Vi är fortfarande mätta sen lunchen! Och heelt slut i fötterna. Men vi är sjukt nöjda och mina pengar är typ slut:) Vi ska vara framme i Borlänge klockan 10 över 10. Så vi hörs då! :) puss!


Nu sitter vi på en thai restaurang och ä...

Nu sitter vi på en thai restaurang och äter så sjukt god mat! Är sedan propp mätt men lite till går nog i;) vädret är på topp idag med! Och jag har hittills shoppat lite små saker och en tröja:) är nöjd iallafall men än har vi lång tid kvar och pengar kvar att spendera! Ha det bra så hörs vi ikväll! Puss


Nu sitter vi och tar det lugnt ut mot have...

dsc03757 (MMS)

Nu sitter vi och tar det lugnt ut mot havet:) vi har åkt så jäkla mycket idag! Jag har åkt Insane hela tre gånger och det är det värsta jag har åkt! Men det är bland de roligaste jag gjort också:) nu ska vi börja åka tillbaka och sen duscha och förbereda oss för en hel dag på stan:) räkna med bilder när jag kommer hem! Och bloggning imorgon med:) sov så gott:) vi hörs imorgon:) puss!


Just nu sitter vi i på en bänk och dricker...

dsc03736 (MMS)

Just nu sitter vi i på en bänk och dricker lite vatten:) i solen är det stekhett och om ca 1,5timme blir det grönan:) djuren är hur tama som helst och vi har det hur bra som helst:) hoppas ni här det lika bra! Vi hörs lite senare från grönan! Puss<33


22.33 - NU JÄVLAR BRUDAR

IMORGON DRAR VI!!!! Jag kan inte vänta längre snart!! Fan va kul vi ska ha! Och så funkar mobil-blogg så det blir perfekt! Nu skiter jag i min jävlans förkylning och mitt jädrans lock i örat. För nu ska vi ha kul och inget kan stoppa oss. För se upp Stockholm, nu kommer jag, Ebba & Putte till Skansen, Grönan & tills sist, men ABSOLUT inte minst, en hel dag på stan!! Puss puss puss ha så jävla bra för det ska vi!!
Blogg har damp nu så det går inte att ladda upp bilder!! -.-

Test

Test


18.00 - jag kan fan inte packa!!

Hej, vad har ni gjort idag?♥

Själv har man vart med Denice och vi la oss på sängen och sov i två hela timmar. Sen åkte hon hem för att jag ska packa och fixa inför imorgon! Som ska bli gggrryyymmmttt!!! :)
Nu håller jag iallafall på att packa, vilket inte går så himla bra. Har ingen jäkla aning om vad jag ska packa/ha på mig. Jag har så jäkla svårt för att packa! Nej jag har fan tusen saker att göra. Jag hinner inte sitta kvar här. Vi hörs sen.♥

20.56 - irriterande

Jag måste bara få skriva. Något jag verkligen stör mig på är när man säger (nu tar jag bara detta som ex.) ååå gud vilka snygga klockor dom har på Ur&Penn. Så jäkla härliga färger. Och så kommer någon annan och säger, nej fyfan jag tycker inte alls dom är nå snygga. Och sen när dom blir "populära" som tex Jet set. Då bara fyyfan vilka snygga klockor dom har på Ur&Penn!! Okej visst man kan väl ändra åskit så, men fan inte tycka dom är skit fula och sen bara för att alla andra tycker dom är snygga så tycker den andra det också helt plötsligt. Sånt här händer hela tiden och det stör mig som fan.

Hahah låter helt bitter, men så är inte fallet! Jag tycker bara att det är störande när folk inte vågar stå för vad dom tycker! ;)

20.07 - jag älskar paYYY

"Jag ska bara blunda och vila lite" tänkte jag, tror ni det gick? Så fan heller jag somnade och sov i över 1h 15min. Men nu är jag pigg som en mört och så nu har jag en äppel paj♥ i ugnen som snart är klar. :) Sen efter det ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag plugga lite till. :) Det blir bra det. Vi hörs väl imorgon. Fast min morgon dag kommer vara fullspeckad totalt. Så vi får se hur mycket det blir. Tors-fredag tänker jag ägna mig åt mobilbloggning! Perfekt. Vi hörs imorgon! :)



16.57 - duktig Amanda

Pjuuuh, nu har jag pluggat stenhårt. Iallafall för att vara mig, men det sitter fortfarande inte riktigt. Så jag fortsätter sen! Nu ska jag iallafall slänga mig i soffan och titta på The Hills. Sen ska jag dammsuga. Självklart får jag pengar för det hahah! Behövs till Stockholm kan jag lova! :) Men eftersom det är tisdag så är det inte ett skit på tvn som man vill se. Så jag fortsätter efter det. Tar mig en dusch och sen ska jag sova. För det är alltid bra och vara utvilad. Låter som att jag är värsta experten, men jag kan tala om för er, att så är inte fallet! Nej nu intar jag soffan innan jag sprängs av all hosta.

Snart, snart, snart åker vi igen!! :)

15.12 - min dag i ett ordkaos

Nu sätter jag på Björn Rosenström. Han är ju bara för rolig! Sen tar jag tag i fetaste läxhögen. Ingen träning för mig idag heller. Förkylningen är värre + att jag har dragit på mig världens hosta. Annars då? Jovars la oss ute på en gräs plätt med matte böckerna, blev inte så mycket gjort om vi säger så, men vad gör det är varmt, sommarn är här, jag åker till Stockholm på torsdag och livet liksom bara leker? Inte ett jävla dugg. Vi hörs när jag är klar med plugget!

20.30 - förjäkla underbart väder!

Hej! Har inte haft tid till bloggen idag heller. Vem vill liksom sitta inne vid datorn eller sitta inne och plugga när det är såhär jääkla bra väder?! Inte jag iallafall, trots att jag mår piss i halsen.
Idag så slutade vi halv tolv!! För att våran svenska blev inställd. Eller ja, "inställd". ;) Då åkte jag och Hannah till kupolen, sen så tog vi oss en promenix hem i detta underbara väder.♥ Sen är vi kom hem igen så gick vi till parken, och la oss i solen en stund. Vid sissådär, fem gick jag hem slumrade till i soffan sen satte jag mig en fetaste plugg högen. Klarade en halvtimme sen tog jag "bara en paus på 50 minuter" men det hela slutade med 1h 50 minuter ;) Men men, NU ska jag kö igång med tyskan på riktigt. Sen om en halvtimme blir det sista avsnittet (för säsongen hoppas jag!) av svenska Hollywoodfruar. Och det får man bara INTE missa. Ha det bra så hörs vi imorgon mina vänner, och hoppas ni mår lika finfint som jag i detta väder!♥

22.43 - sorreeYYY

Hej ledsen för att uppdateringen vart så usel idag men jag har verkligen inte haft tid! Jag sov till klockan ett idag vilket verkligen va behövligt. Idag har vi haft kalas, och sen åkte jag ut på en liten glass och fotbolls cykeltur med Denice & Putte. Bra söndag med andra ord! Nu ska jag kö igenom tyska saken, sen ska jag klicka igång en film. Sen ska jag sova. Så vi hörs imorgon efter skolan. Då ska jag bara vara hemma och plugga tyska och fysik. JIPPI!

21.34 - kanske flytta ner?

Pjjuuuh! Blev precis klar med baket. Nu står den glutenfria inne i ungen. Heheh jag sa fel till er tidigare, det va hallonpannacottapaj jag bakade inte cheesecake! ;) Hihi, vi får se vad det där blir alltså, antingen blir det nog jätte gott, eller så blir det pannkaka utav alltihopa! ;)

Hihi förövrigt håller jag på att övertala mamma om att jag ska få flytta ner i källaren nu under sommaren. För det blir så otroligt varmt i mitt rum att det knappt går att sova eller att vara i mitt rum! Solen lyser rakt in precis hela dagen och det är inte sådär jätte skönt! + att jag blir väckt av mamma och pappa exakt varenda helg när dom är uppe tidigare än mig. För jag har mitt rum brevid köket. Inte kul! Haha men det går väl helt okej, frågan är bara vart fan vi ska göra av allt. Jadu hur det går med allt får vi se senare.

19.07 - FAN vilket underbart väder vi fått!!!

Åååå vilken härlig dag de vart idag, alltså detta väder? Kan det bli mer underbart eller? Nej jag tror verkligen inte det, vilken jäkla sommardag, detta vill vi ha mer utav!!

Nu är jag iallafall hemma igen och propp mätt. Brage vann med 4-1, riktigt bra spelat gubbar! :) Haha vi cyklade dit och det va nog den härligaste cykel turen på vääääldigt länge! Fan va glad man blir alltså! :) + att Brage vann gjorde de hela inte sämre direkt! ;) Cykelturen hem va lika bra den! :)
Men nu ska jag köra igång med baket. Min kära mami fyller som jag sa tidigare år imorgon, så jag har fått äran att baka. Det blir hallonpannacottacheesecake & en glutenfri cheesecake eftersom min pappa är gluten intollerant. Hehe så jag lä väl börja nu så jag inte behöver hålla på hela natten. Vi hörs senare!

10.30 - arg mamma ;)

Godmorgon! Idag är jag mycket piggare, men mamma tvingade mig att va hemma idag också... Sug balle! Men matchen fick jag iallafall åka på som tur är, men tråk Denice orkar inte följa med nå. Men den är ju inte förens klockan fyra, så tills dess ska jag plugga lite, sen så ska jag nog baka en utav sakerna som vi ska ha till kalaset imorgon. Min mamma fyller nämligen år! Så så ser min dag ut. Vad ska ni göra idag?

Medans jag ligger hemma och blir friskare så önskar jag mitt kära lag IF tunabro all lycka och jag håller mina tummar och tår för att ni ska spöa skiten ur Stora Skedvi!!

Saknar smögen♥

23.19 - mår sjukt mycket bättre! Hahahah!

Ligger i sängen och pratar med Denice i telefon. Har gjort mysigt på mitt rum nu, min bror har hjälpt mig och kopplat in min stationära dator, så jag har dragit fram den till sängen så nu ska jag kolla på film och bara mysa ihjäl mig. ;) Jag mår mycket mycket bättre nu, jag har nog inte ens feber längre, så imorgon ska jag vara med Denice, sen klockan fyra ska vi möta upp Ebba för att kolla på Brage. Det blir jätte bra. Nu tänker jag stänga av datorn. Vi hörs imorgon! Puss!♥

16.51 - fyfan vilket helvete att vara sjuk

Nu har jag legat och sovit sen klockan halv ett. Har försökt kolla på gamla avsnitt utav AA - jag somnade. Jag skulle kolla på Bella&Tyra show - jag somnade. Alltså jag är så jävla trött så jag orkar inte ens kolla på film?! Mina armar känns som sirap och jag fryser - svettas - fryser - svettas - fryser. Nu ska jag gå och ta mig en alvedon så jag orkar äta mat sen. Just nu är mamma & pappa och hyr film. Så jag ska kolla på film (om jag orkar vill säga) Men jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon. Så jag kan åka och kolla på Brage! Jag är väldigt ofta förkyld och när jag blir förkyld sitter det i i flera veckor, men det är sällan jag mår så här dåligt. Hoppas alvedonen hjälper som fan!!

Vill ha sommar och p&l nuuuuu!!

11.32 - bilder lånade från Puttisch!
















Tack för en kul kväll allihopa, detta måste göras oftare!♥

10.51 - sjuuk :-(

Nu ligger jag i sängen nerbäddad och fryser som bara den! Jag har dragit på mig en rejäl förkylning och feber. Inte kul!! Jag som skulle vara med Denice och Putte idag.. :( Inge match blir det heller imorgon. Ligger och dricker en kopp varm choklad för att jag tror det ska hjälpa. Haha! Ska nog slå på en film strax, för sängen blir det hela jäkla dagen! Men då kan jag ju iallafall passa på att bjuda lite bilder från igår snart. ♥

21.58 - godnatt

Sitter och pratar med Denice i telefonen nu. :) Har bara legat i sängen och tagit det lugnt efter matchen! Mår verkligen inge vidare, men jag ska snart gå och lägga mig så jag blir frisk tills imorgon, för då ska jag vara med Denice & Putte. Och ev. fler stycken! Kommer bli toppen! Men nu ska jag lägga mig och kolla på en film innan jag lägger mig. Ha en bra dag imorgon och sov gott!

Bilderna från gårdagen kommer imorgon! Puss♥


17.41 - fan vilken bra match vi gjorde!!

Fy sjutton vilken bra match vi gjorde tjejer! Helt otroligt!! Fan va kul det är att spela när det går som idag. 4-3 till bästa tunabro♥ Och vilken spännande match det blev! Helt otroligt! :) Fast vädret va ju inte direkt det bästa.. Verkligen spöööö spö regn men vi tog dom ändå och vi hade kul, det som räknas! Nu har jag tagit en riktigt varm och lång dusch, det skönaste jag gjort på länge! Och nu ska jag gå och trycka i mig lite kött och potatissallad. Fy sjutton  va gött. Sen ska jag slänga mig i sängen under en filt och bara titta på tv och njuta resten utav kvällen. För det är jag fan värd. Mår nämligen inte speciellt bra. Super ont i halsen och täppt i näsan. Yeeeyy välkommen förkylning igen. Sen ska jag vila mitt knä som gör fruktansvärt ont! Heheh aa men vi hörs lite senare ikväll♥

Fan va grymma vi är!!

10.34 - kul uppvakning!

Ledsen att jag inte skrev något igår när jag kom hem, men jag orkade verkligen inte, va så sjukt trött. Jag gick ju liksom upp sex igår..
Iallafall kvällen blev väldigt bra! Vi grillade korv, spelade fotboll, kollade på en världelös film och skrattade åt allt å inget. Precis så man ska göra. Drog hem strax efter elva. Bilder kommer om Puttisch orkar skicka! ;)
Idag är det torsdag iallafall, och här hemma byts det fönster. Så min "väckarklocka" blev en tigersåg imorse. Kul! Nej inte direkt.. Ska iallafall strax gå upp och äta en rejäl frukost, efter som jag har match idag!! Klockan 15.00 på Gyllevallen, fan som jag längtat!! Första matchen på A-plan för mig på väldigt lång tid. Eftersom jag bröt min tå sista veckorna utav förra säsongen! Hahah nejmen gud va jag babblar. Nu blire frulle. Vi hörs senare!

14.53 - hos putte, och hon valde bilderna!

Sitter hemma hos Puttis nu! Ska snart bege oss vidare hem till mig, äta nåt litet och sen vidare till coop för att införskaffa oss mat till grillningen ikväll. Ska bli en toppen kväll ikväll. Det har jag bestämt!
Förutom att jag har väldigt ont i min arm sen sprutan så har väl denna onsdag vart helt okej, har bara sprungit på möten hela dagen idag känns det som. Ingen hel lektion har jag vart på idag. Jaja sånt som är ibland. Får se om jag skriver något mer ikväll, ska försöka. Men tills dess, ha en super bra onsdag!♥

21.55 - fan va glad jag är!

Vad konstigt det känns att det inte är mörkt när man ska lägga sig? Haha tänkte faktiskt sova ganska så snart eftersom jag sov så lite inatt och plus att jag ska upp så jäklans tidigt imorgon. Ska med mamma till jobbet innan jag åker och tar den där jädrans sprutan som gör förbaskat ont. Men det är otroligt skönt att det är sista! :)
Sen åker jag iallafall tillbaka till skolan, och sen tio ska jag på möte ang. stockholm! Ååå jag kan knappt hålla mig till att springa runt när jag tänker på hur nära det är nu!! :) Och sen klockan 11 har jag möte med ck-gruppen. Sen lunch och sen fysik sen slutar jag! :) Och då ska jag vara med mina underbara vänner, kanske ska vi grilla, annars ska vi bara umgås. Finns inget bättre!♥
Så vi får se hur det blir med uppdateringen imorgon. Får väl slänga in ett kvällsinlägg när jag kommer hem om jag inte hinner tidigare. Och isåfall får ni ha en underbar onsdag, och ta vara på livet, för man lever fan bara en gång!♥


Den här bilden säger bara en sak, 2 Oktober♥

21.51 - putte, vad har vi gett oss in på?


Putte?! Vad fan är det vi skakat hand på? Bara jag ser filmen blir jag nervös! Hahah men vi ska fixa det. Även hur jävla höjdrädda vi är, så ska vi peppa varandra till att göra det. Annars blir vi utan godis i 1 år.. Och det vill vi då inte! ;)

15.19 - träning snart!

Tisdag tisdag tisdag. En dag till sen ledig. SÅ jävla skönt! Men än har jag mycket att göra. Nu ska jag käka lite sen om 50 min sticker jag iväg på träning.♥ Sen hem och duscha och sånt där. Gick inte och la mig förens tolv och somnade efter halv ett inatt så jag är väldigt trött. + att jag har en väldigt stressig dag imorgon, det är sprutor och möten och sen på kvällen ska jag ut med mina fina vänner. :) Så jag behöver verkligen sova tidigt ikväll! Berättar mer om det ikväll. NU: käk. SEN: träning.
Vi hörs!


21.21 - ååå jag smälter så söt

Jag måste bara skriva om chiuauor. Ända sen jag va liten har jag villat ha en liten söt chiuaua! Jag kommer så jäkla väl ihåg när jag va på semester med våra kompisar (som är vuxna) och vi va i Leksand. Vi bodde i husvagn och några "gator" längre ner så bodde det en chiuaua som jag gick och "spanade" på och ville så jäkla gärna ha! Både jag och hon som är vuxen tyckte att den va så sjukt söt! Och jag satt på blocket och kollade på chiuauor. Men tyvärr så är min bror allergisk så vi kan inte ha några päls djur, egentligen är jag också lite allergisk mot hund, men det skiter jag i. Vissa hundar går ju jätte bra, så en chiuaua ska jag skaffa när flyttar hemifrån! Och när man ser denna video kan man inte annat än le tillbaka! Haha åå,♥


20.30 - svenska hollywoodfruar <3<3<3 ;)

Fullt upp hela dagen. Men det är så det är när det börjar gå mot sommaren! Denna måndag började med prov som jag hoppas gick väldigt bra, det kändes så iallafall, svarade på allt osv. Direkt efter skolan åkte jag till mamma, och sen åkte vi till kupolen och köpte en jacka! Sen åkte jag hem fort som tusan åt, och sen åkte jag till Axel. Där va också Denice och Anders. Sen hem igen vid sju, och så åkte Denice nyss hem. Har hunnit äta lite. :) Nu är det Håkans bar (hahah jag vet!) och sen är det veckans höjdpunkt SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR OCH MARIA MONTAZAMI♥

Hehe japp där har ni min måndag. Och jag har fortfarande inte fått nå bilder så dom får vi se när dom kommer! ;) Imorgon är det tisdag och jag har träning! Så det blir inte mycket uppdatering då heller. Men det som är så otroligt skönt är att vi har flyttat fram fysikprovet så det behöver jag inte tänka på! Än iallafall... Nej men hörni vad jag babblar. Vi hörs imorgon, och ha en fin tisdag,♥


21.07 - måndag imorgon igen!

Hehe har inte pluggat någonting. Och nu tänkte jag ta och titta på Wallander så jag får väl kolla igenom papperen när det är tv 4 nyheter. :)

Imorgon är det måndag igen, men vi går ju bara mån tis ons vilket är så jäkla skönt! Och så planeras det grillning med lite folk på onsdag. Låter perfekt! Och imorgon efter skolan ska jag åka och köpa en jacka, sen får vi se sen vad jag hittar på. Har fysik prov på onsdag också som jag verkligen måste kirra, så det måste jag plugga stenhårt till! Men nu ska jag sova. Får se när vi hörs imorgon, puss♥

16.30 - yeyy

Äntligen klar med skit göran, nu ska jag sätta mig och läsa igenom idrottspapperen som kommer ta typ en timme. Så jävla kul, NAAT. Men så länge jag gör det kan ny få lyssna på denna låt som jag tycker är väldigt bra, och somsagt har jag väääääldigt blandad musiksmak ;) Hahah åå.

 


13.24 - surar över hålet

Sitter hos farmor nu, dom andra är på kupolen så det är bara jag och farmor hemma, och hon lagar mat och jag bara tar det lugnt. :) Lä väl passa på för när jag kommer hem om någon timme har jag 1000 saker att göra inför imorgon. Sitter fortfarande och stör mig på det där jävla hålet i jackan, fan också. Jaja inget jag kan göra åt.. Nu ska jag iallafall gå och slänga mig i soffan framför tvn och chilla bort huvudvärken tills maten är klar. Vi hörs lite senare ikväll när jag förhoppningsvis hunnit med allt. ♥

12.18 - hål i jackan :-(

Hahah säger bara för igår. Hände både bra och dåliga saker. Även roliga saker och mindre roliga saker. En sak som va mindre rolig va att jag har ett jävla eld hål i min jacka efter igår. Inte kul... Hursomhelst efter alla omständigheter så kom jag hem strax efter tolv. Somnade på sängen med kläderna på och vaknade halv tre och gick och la mig då. ;)

Idag är det söndag och jag har jätte mycket att göra, jag har ett prov imorgon bitti som jag måste plugga till, jag ska städa 2 bilar, (åker till Sthlm 20-21 Maj!!!! så jag behöver lite cash ;) ) Sen ska jag väl hinna förbi farmor också. Men jag tror jag ska klä på mig nu och fixa mig lite snabbt sen åker jag nog dit. Det blir bra det.

Snyggt! Rakt in i fickan så nu kan man inte använda den heller. Och pricken över i, min jacka stinker så mycket eldrök så det är riktigt äckligt!

19.22 - hejdååå

Nu har jag bytt om och fixat mig lite. Putte är påväg, och så småning om åker vi till Hanna och sedan möter vi även upp Jesper & Axel. Planerna nu är att åka till älven, om vi stannar där eller inte återstår att se. En kul kväll ska väl kunna fixa iallafall, eller hur? Hihi ni andra som ska ut på något annat skoj, eller kanske bara vara hemma får ha det underbart bra ni med! Ha en super fin lördagskväll, så hörs vi imorgon, med förhoppningsvis någon utav dom fina bilderna vi tog igår! Pusspusspuss!♥

17.27 - hann inte innan

Sitter hos farmor nu, hann inte skriva innan jag skulle iväg, det blev så bråttom. Men nu ska jag alldeles strax cykla hem igen och sen så får vi se hur min kväll ser ut. Ska jag inte iväg så kanske jag följer med hit tillbaka ikväll en stund. Men jag tror nog jag ska ut. Men vi hörs så fort jag vet. Ha det bra så länge! Puss♥

13.59 - ang. bilderna

Jag ville bara tala om att igår somnade jag med datorn framför mig, så det blev inga bilder, och jag måste även få dom från Hanna först, och om jag träffar henne ikväll så skickar hon nog dom då, så då kommer dom in ikväll eller imorgon. Hej!

12.54 - lördag

Vaknade halv tolv och vaknade väldigt pigg! Känns så jäklans skönt, mami & papi är på rättviks marknad (tror jag?) så det var alldeles tyst när jag steg upp, vilket jag älskar! Har ätit god frukost och tittat på tv. Min kusin kommer med tåget om cirkus en timme och tjugo minuter, funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu och sen åka till farmor, eller om jag väntar tills mami och papi kommer hem och följer med dom sen, för jag blir säkert å åka iväg ikväll, och då kanske det är bra om jag hinner se dom en gång iallafall.. ;) Så jag hoppar nog in i duschen nu och sen klär på mig lite och tar cykeln till farmor.. Hör av mig snart igen när jag bestämt mig.. ;)

22.35 - iskalla tår

Fy sjutton gubbar vad jag fryser om mina fötter! Jag är hemma igen nu, det va inge roligt idag, så vi drog hem mycket tidigare. Hoppas på bättre imorgon om jag ska dit då! Men nu sitter jag här med iskalla tår, en cola och lite ostbågar. Alltså slutar kvällen helt okej ändå :) Nu ska jag nog ta och klicka igång en film och krypa ner under filten. Om jag orkar så visar jag lite bilder från idag när vi va ner till frostbynsdalen innan vi drog till älven, så jäklans mysigt!

19.08 - sticker ut med häni

Nu snart sticker jag ut en sväng. Vill inte sitta inne i detta härliga väder. Jag tar en sväng ut med Hanna, kanske förbi älven, men troligtvis stannar vi inte där. Vi får se vart vi tar vägen någon annan stans. ;) Vet inte när jag kommer hem, får se om jag orkar skriva något då. Det visar sig. :)

Imorgon är det lördag och mina kusiner från Sthlm kommer hit. Jag ska kanske till ävlen imorgon kväll. Beror lite på det med. Om det inte blir så så ska jag nog träffa mina kusiner, i detta fall kusin eftersom den andra inte är med. Haha åå stackars er så jag väller över med ointressant skit. Vi hörs ikväll/imorgon istället. Sköt om er och ha det bra!♥

Haha åå

16.52 - freedag

Denice åkte precis iväg på träning så nu är jag hemma själv. Vi tittade på A walk to remember. Jag sov såklart halva filmen men det jag såg så var den bra. :)

Idag när vi hade data så skrev jag ett ganska så långt inlägg, men så klart råkade jag komma åt någon knapp så det försvann. Så det sket sig, men skriver nu istället. Jag vet fortfarande inte om jag ska ut ikväll eller inte, det visar sig snart hoppas jag. Hahah, men för säkerhetsskull tänkte jag ta en dusch nu iallafall, så hörs vi mer sen. Puss så länge! :)♥

20.01 - dålig update, i know

Träningen idag gick inte alls nå bra. Hoppas verkligen den går bättre på tisdag.

Äntligen fredag imorgon så jäkla skönt alltså! Vet inte än riktigt hur min helg ser ut. Det beror lite på..

Idag iallafall har jag haft en riktig plugg dag. Men nu börjar Vampire Diaries och sen i pausen ska jag försöka hinna duscha, efter det är det Bella & Tyra show och efter det ska jag kolla igenom fysiken och idrotten lite sen ska jag sova! Så vi får höras imorgon helt enkelt. Hare fint!

Looove♥
p.s jag vet att uppdateringen är usel, men jag har så mycket annat just nu som händer i mitt liv, både med skolan och utanför skolan som är viktigare än att sitta vid datorn.

15.38 - träning

Sticker iväg på träning nu, vi hörs när jag kommer hem!

22.13 - heeeeeeeeeelt tagen

Sitter här och är helt uppspelt, jag vet inte vart jag ska ta vägen, alltså ANDRA AVENYN!! Jag bara dör så jäääävla bra det va! Ååhååå fan vad jag är ledsen att det är slut!! Vad ska man nu ha och längta efter på onsdagskvällen liksom? Ååå nej bara tanken är så jävla svår! Faaaaan alltså så jävla äckligt bra slut det vaa! Nej jag tror fanemen jag måste gå och lägga mig och varva nej för nu blir allt bara kaos! VI HÖRS IMORGON ISTÄLLET!!

Ååååå herregud jag verkligen bara såååååå dööööööööööööööör.

20.55 - inte helt fel med sommar!

Just nu sitter jag och skriver in alla 73 tyska glosor vi har tills provet. Jippiiii vad kul det är! Eller inte... Men för mig funkar det ganska bra att träna på glosorna så. För jag sitter ganska mycket vid datorn och jag har jätte svårt att sitta med ett papper i knäet och läsa in, det går bara inte! Haha nog med problem.
Jag ska väl fortsätta så jag slipper sitta uppe hela natten och läsa igenom idrottspapperet. ;) Hihi

Skulle inte sitta helt fel med typ 30+ och massa massa sol!

18.35 - jag och Carlsson ska ruska fläsk

TJENA. Har vart med Denice ända sen vi slutade. Har försökt pluggat gick sådär i cirkus 45 minuter sen orkade vi inge mer. Men sen har Denice legat å slöat i min säng och jag har gjort hemkunskapsläxan. :) Har bara några frågor som jag har kvar att svara på, men som jag behöver till en affär för.

Nu ska jag och Carlsson ut och springa snart. Sen efter det ska jag duscha och äta, sen ska jag läsa igenom idrotten en gång till, sen ska jag kanske kolla lite på fysiken. Sen klockan åtta börjar tvn och klockan nio är det sista avsnittet av Andra avenyn :(  Jaja time för att byta om. Vi hörs

22.11 - bra Brage!!!

Hemma äntligen! Har cyklat och cyklat och cyklat i detta ruskiga väder! Inte kul inte kul, men det var det värt, Brage vann ju med 3-1 om jag inte minns fel? Supppper! :)

Nu har jag nyss proppat i mig både de ena och det andra. ;) Hahah nejdå, men imorgon slutar jag redan halv två, och då ska jag åka hem ensam och plugga gärnet till alla 7000 prov vi har nu snart. Sen ska jag nog ta mig en springtur. Om jag hinner och orkar vill säga, men det är så otroligt skönt. Och så är det skönt om man setat med läxhögen. + att det är så jääkla skönt efteråt!
Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Och förvänta er mer bloggning imorgon än va det vart idag. Men så äre när man har ett hektiskt liv. Hahah hare fint hörni!

Hahahah för bilden!

22.39 - godnatt mina vänner!

Nu tänker jag alldeles strax stänga av datorn och sova. Är verkligen jätte trött efter en heldag i skogen! ;) Haha! Det ska bli riktigt skönt att sova iallafall. :) Imorgon är det tisdag, en dag närmare helgen iallafall! Och jag börjar halv nio och slutar hmm, 20 i 3 tror jag? Jaa då åker jag hem, pluggar förmodligen lite, sen sticker jag iväg på träning. Dirket efter träningen sticker jag hem fort som attan och duschar och sen vidare till Vallen för att kolla på Brage. Det blir azzööm. Vi hörs imorgon!

21.07 - sikken bra måndag!

Nu har det börjat, veckans höjdpunkt, Svenska Hollywood fruar! Blåbärs pajen är klar vilken sekund som helst. Ååå sicken bra måndagskväll! :)

16.43 - jag hatar huvudvärk

Blir bara hemma idag iallafall. Fick en sprängande huvudvärk som jag får ungefär varenda dag. Men nu har jag sovit en stund så nu är jag lite bättre. Har tränat lite tyska glosor i typ 5 minuter och nu sitter dom. Så tänkte leta reda på idrottsprovspapperet och träna lite på det (om jag ens har det hemma?) så det inte blir så stressigt senare i veckan. Fast klockan 10 över fem är det The Hills direkt efter det The City. Och sen klockan åtta är det Håkans bar (haha) och sen klockan nio, veckans höjdpunkt, Svenska Hollywood fruar!!! Funderar starkt på att baka en blåbärs paj till det. Skulle sitta äckligt fint.


update: jag måste råka ha tagit med idrottspapperet tillbaka till skolan när jag tog tillbaka so böckerna (Y)

13.18 - tråkig dag i skogen

Äntligen hemma efter förjäkla tråkig dag i skogen. Usch va tråkig den va! Inte riktigt min grej det där.. ;) Nu ska jag nog stoppa i mig lite käk, sen ska jag & Hanna åka till kupolen troligtvis. Och efter det så ska vi åka och kolla på Dalkurds matchen på Vallen. Men vi får se, är inte riktigt bestämt. Nu blir det käk iallafall. Vi hörs snart igen! :)

22.07 - min smarriga smoothie!


Kanske inte ser så god ut, men jag kom på att glaset är ju färgat! Haha jaja receptet är som så:
1dl frysta blåbär
1msk florsocker
1dl mjölk
1dl vaniljyoghurt
Sedan mixar du den i en mixer. Och resultater blir azööööm :)

19.51 - häärlig vinst idag tjejer!!

Häärlig vinst idag tjejer! Så ska det se ut. 3-1 till härliga Tunabro! Det gjorde vi bra och vi förtjänade vinsten. En riktigt bra seriepremiär med andra ord. Nu håller vi i det här så kommer serien i fortsättningen också gå galant! :)

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, och efter det ska jag göra mig en blåbärssmoothie och sen bänka mig framför Ballar av stål. En skön och bra söndag med andra ord. Vi hörs väl förmodligen lite senare. Men NU: DUSCH!!

13.01 - seriepremiär!!!

Om 30min så tar jag cykeln upp till Gyllevallen för att spela seriepremiär! Vi möter Skogsbo/Avesta och nu jäklar tjejer ska vi visa hur grymma vi är! Vi har spelat väldigt bra dom två träningsmatcherna vi haft och nu håller vi i det!

Direkt efter matchen åker jag till mina kusiner på kalas. Så jag vet inte när jag kommer hem, men då ska jag väl duscha och äta och sånt där. Så får vi höras efter det. Håll tummarna nu för oss!

01.05 - äckligt trött

Är sjukt trött just nu och orkar egentligen inte skriva. Men jag gör det ändå, nu ska jag iallafall lägga mig och sova, och sen imorgon bitti ska jag käka en riktig stadig frukost och god ska den vara! Klockan kvart i två har jag samling för serie premiär på Gyllevallen klockan 15.00. Kom igen nu brudar nu tar vi dom och visar vart skåpet ska stå!

23.26 - meddelande

Ville bara tala om lite snabbt att jag va ut en liten stund med Hanna, cyklade runt lite och sen svängde vi förbi vid Maxi och köpte lite godis. Men sen började det regna lite igen så då sa vi tack och hej så åkte vi hem. Och sedan jag kom hem har jag bara chillat i soffan och nu den senaste timmen har jag kikat på Avatar nere hos brorsan. Och den är ju hela 2h 40min så jag ska kila ner dit igen och inta soffan och fortsätta kolla. Hör väl av mig innan jag ska sova. Pusshej

P.S jag ber så hemskt mycket om ursäkt för så jäkla lite bilder, men nu är ju sommaren på väg och förhoppningsvis blir det mer bilder då♥

19.28 - kort hejdå

Slänger i mig lite fika nu, sen sticker jag ut med Hanna. Vi hörs senare ikväll♥

18.01 - ♥

Jag tycker den här låten är oerhört fin alltså. Den får en verkligen att tänka och fundera. För vissa kanske den ge tårar och minnen man inte vill tänka på egentligen. Men för mig är det lite tvärs om, den får mig och tänka på hur glad och tacksam jag är för det jag har. Jag älskar mina vänner och min familj och mitt liv. Trots att jag haft motgångar, men det har vi alla haft. Och det behöver vi nog även ha för att uppskatta det lyckliga stunderna mer. Ta vara på dagen som om den vore den sista, lev livet för imorgon kanske världen går under. Och vi ska ju inte dö olyckliga precis. ;)


15.47 - snackelisnack med Jullan Bullan ;)

Sitter och snackelisnackar med Jullan Bullan (hahah) om gårkvällen, och vi konstaterar att vi haft en riktigt rolig kväll, med en massa sjuka kommentarer och allt ja jag vet fan inte vad! Roligt vare iallafall, och jag hoppas verkligen att vi tar tag i saken nu och träffas oftare, för vi har verkligen sjukt kul tillsammans! Och det är alltför lång tid mellan gångerna vi ses, men nu jäklar skare bli ändring på det! :)♥

Nej nu måste jag fixa mig. Har bara hunnit duscha och fått på mig lite kläder snabb som jag är. Men jag orkar inte skynda mig idag, är så jäkla seg alltså! Får nog bli en snackelisnack kväll med Hanna. Finns det något mysigt fik öppet på kvällarna här i lilla Borlänge?

14.38 - seg som sirap

Helt seg känner jag mig idag.. Sov till en kring halv ett, åt en rejäl frukost (för en gångs skull) sen slöade jag bara i soffan framför tvn. Nu har jag tänkt hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite efter igår. Sen tror jag att min mormor ska komma förbi. Sen senare ikväll ska jag träffa Hanna. Rätt bra lördag ändå. :) Men nu blir det duschen vi hörs senare!


Det ena utlöser det andra, det är aldrig lugnt.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0