22.47 - GODNATT.

Nu hålls mina ögon enbart upp av tändstickor, jag skojar inte, fyfan vad trött jag är! Ungjävlarna tar verkligen helt jävla slut på mig! Hahah nejdå jag skojar bara dom är inga ungjävlar! Dom är underbara och söta ungar! Men trött blir jag iallafall!
Haha och på tal om bananas tror ni jag har skrivit klart novellen? Den som gissar på Nej gissar jävligt rätt! Hahaha ååå men nu pallar jag inte mer nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag SOVA. Vi syns imorgon, jag börjar tidigare imorgon redan halv åtta men då får jag även sluta tidigare, så vi hörs väl runt tre nån gång där. GODNATT.

18.20 - fett nöjd jaaoo

Nu är jag hemma från Falun igen, det vart lite mer än bara Curb, eller rättare sagt mycket mer! Haha nu ska jag iallafall ta tag i plugget. Jag kör nu igång en grym spotify-lista på mycket mycket hög musik, (mamma å pappa är inte hemma....) och börjar skriva så pennan glöder! Runt halv åtta tar jag paus till strax efter halv tio för massa bra tv-program. Sen ska jag hoppa in i duschen och sen läsa lite och sen sova. Haha! Men uppdaterar när jag kommer på något att skriva om!

15.15 - stressigt

Hej! Ledsen att det inte blev mer igår, men jag pratade med Denice i telefon i typ två timmar, och när vi la på hade klockan hunnit blivit så mycket att jag måste gå och duscha och sen sova, annars skulle jag aldrig ha orkat upp imorse.
Idag har jag ungefär en miljon saker att göra känns det som. Jag har tre prov som ligger och trycker, + en novell och sen andra läxor på det. Så idag ska jag skriva klart min novell, det är ett måste, har verkligen försökt igår och i förrgår, men det står helt jävla still efter några rader. Och sen ska jag börja läsa fysik som vi har prov i om en vecka precis. Det låter kanske inte så mycket, men jag ska nämligen åka till Curb som ligger i Falun nu snart när min bror kommer hem från jobbet, och sen kanske vi ska åka någon annan stans också, och det kommer ju ta en massa tid! Det är därför jag är så stressad. Men jag ska försöka blogga så mycket jag hinner iallafall!
Här får ni en dagens iallafall!

18.43 - nöjd tjej

Och nu lovar jag er att det är slut med dom där jävla mobil-bilderna! :D (ska försöka iallafall!)


Update: HAHAHAHA jag såg nu att jag tagit kortet när den står upp och ner, men jag orkar inte ta en ny, men jag tror ni klarar er! ;)

16.18 - bra daag

Idag är jag trött och har huvudvärk, men är ändå på strålande humör! Har haft en finfin dag på "jobbet!" Trots att man har prao har jag en hel del läxor jag måste göra den här veckan. Så jag tänkte ta itu med det först. Sen tänkte jag visa er en liten överraskning!! :D

20.03 - helt död

Små ungarna tar verkligen slut på mig! Jag känner mig verkligen helt färdig! Därför ska jag nu lägga mig i sängen, och tända massa ljus och sen ska jag kolla på idol, sen ska jag skriva klart min jävla novell sen ska jag sova. Och det ska bli så jävla skönt!
Imorgon är det iallafall (söndag höll jag på att skriva, snacka om att jag är trött!) onsdag och jag slutar som vanligt runt tre tiden. Efter det ska jag hem och plugga, men sen kanske jag ska ut och handla kläder med min bror! Haha men vi hörs imorgon efter att jag slutat mitt finfina "jobb!":D

15.44 - ruttna bildeer

Det första jag fick höra idag när jag kom till "jobbet" va en kille på sex bast komma fram till mig och säga, "Du, jag är starkare än dig! Jag slog ner en fröken nyss." Hahah det gjorde min dag typ. Efter första "lektionen" var det rast och ungarna hängde som galningar i en. Vi fick inte en endaste lugn stund kan jag säga, och så har väl hela dagen hållt på! Nu är jag iallafall äntligen hemma igen och inne i värmen, men inte så länge till. Om cirkus tjugo minuter ska jag sticka iväg på träning! Jag är inte så jätte pepp direkt. Efter att ha haft ungefär 10 ungar konstant hängande på sig, så hade jag hellre vart hemma, men men det är ju sista träningen och den vill man ju inte missa! Nu måste jag fylla en vattenflaska, sen sticka!

21.49 - ännu en till dag imorgon!

Nu börjar det bli tid för en dusch! Sen ska jag faktiskt lägga mig.... Hahah man blir helt jävla slut av att vara Lekisfröken, och jag börjar ju åtta imorgon så bäst jag sover ordentligt! Imorgon slutar jag som sagt tre, och sen halv fem har jag tränings-match. SISTA. När jag kommer hem ska jag väl bara ta det lugnt osv.. Men jag hör väl av mig någon gång mot kvällen. Tills dess får ni sova så jäkla göttans och ha en riktigt fin dag imorgon! PUSS♥
cool mössa ja vet

20.20 - äntligen beställt!!!!!


19.56 - älskar google bilder!

Hahaha tro det eller ej, men jag håller på att lära mig dricka kaffe! Jag tycker att det luktar så gott och sen låter det så jävla mysigt när någon säger, ska vi ta en kaffe? Haha sjukt jag vet, men jag vill så jäkla gärna kunna dricka kaffe! Och som det går just nu så häller jag bort koppen efter typ 7 klunkar.. Haha men om jag dricker ungefär en halv kopp varje dag borde det ju gå tillslut. Haha önska mig lycka till!

15.32 - tyffing

Haha heejsan! Har nu äntligen slutat, en timme senare än vad jag hade trott. Jag slutar inte alls tio i två som jag trodde, utan jag slutar tre! Imorgon börjar jag även åtta också. Så då blir det en till heldag men en massa härliga barn!
Vad har jag gjort idag då? Hahah ja vad har jag inte gjort?! Haha när man kommer till ett sånt här ställe är man typ som en gud för alla. Får jag sitta i ditt knä? Kan du sitta bredvid mig? Kan du hjälpa mig med det här? Amanda titta häär! Amanda kom och lek med oss! Haha men dom är ju så härliga dom där "små" :D
Nu är jag iiiiskall efter en dag väldigt mycket ute, så jag ska hoppa i mjukisarna och sen slå på en film. Låter rätt nice va?

22.13 - ny bok!

Nu ska jag gå och ta mig en yoghurt som är den godaste yoghurten som finns i denna värld. Efter det ska jag borsta tänderna och bla blaa sen ska jag faktiskt hoppa i säng och lägga mig och läsa den sista boken utav Twilight-serien. Jag har läst alla dom andra böckerna, och såklart sett alla filmerna ungefär en miljon gånger.
Sen fick jag sista boken i present, men hade tänkt vänta tills jag sett sista filmerna, men NEJ jag pallar inte, så jag ska börja läsa den nu ändå. Jag är så sjukt spänd på vad som kommer att hända, även om jag vet en sak....
Men hur som haver imorgon börjar jag 20 över 8 och slutar strax efter 2. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter det, men det visar väl sig. Tills dess- Gott sooov alla fina underbara människor där ute!♥

21.53 - H&M is the shit!


19.27 - titta så musi pusit jag har det

Jag fick ett ryck och (jaa lyssna noga nu!) städade lite på mitt rum. Jaa kan ni fatta, ni hörde rätt! JAG Amanda Sten har städat på mitt rum. Det händer ungefär 2 gånger per år! Nu har jag fått det jätte mysigt här med tända ljus och mysbrallerna är på! Nu ska jag skriva upp allt jag måste få gjort denna vecka, sen ska jag äntligen lägga mig och skriva på min novell. Runt åtta tiden är det Ensam mamma söker, och efter det ska jag väl fortsätta antar jag? Jag ska bara vila upp mig inför den kommande prao-veckan som ska spenderas på ett Lekis, och jag antar att krafterna kommer behövas väl! ;-)

17.54 - VÄRME!

Nu är jag äntligen hemma och inne i värmen! Haha det har inte riktigt vart min dag idag känner jag.. Det hela började med att vi nästan sprang till bussen, men den har tydligen precis gått när vi kom fram, och vanligtvis går den ju var 20min, men idag går den ju såklart bara en gång i timmen! Så vi fick vänta i en hel jävla timme ute i kylan, men efter ett tag kom vi till kupolen iallafall. Och där va det ungefär jag och Hanna och en miljon 70-åringar. Haha! Sen skulle vi hem så gick det ingen buss, så vi fick gå till stan och vänta där i ett tag, sen kom bussen, men då åkte vi till Coop istället, sen fick vi gå från Coop och hem. Haha trodde jag skulle frysa ihjäl innan jag va hemma!
Men nu är jag iallafall hemma och nu ropar mamma precis att maten är klar, så ska gå och käka nu sen ska jag lägga mig och skriva lite på min novell, och självklart blogga! Hihi vi hörs om ett tag!
Så här kallt tyckte Hanna att de va, och det vare faktiskt! Hahah

13.48 - nu drar jag, vi hörs om några timmar!


12.13 - söndag

Godmorgon sötisar!
Vaknade för ett litet tag sen, men har bara legat under täcket framför en film fram tills nu. Det är de som är det bästa med helgerna och man inte har någon tid att passa på morgonen! :)
Kvällen igår va iallafall jätte bra! Haha vi är inte som alla andra tjejer direkt. När vi säger filmkväll så är det inga kärleksfilmer som man sitter och bölar framför vi snackar om, hahahaha vi såg på Spy Kids!!!! Hahaha och lika när vi säger att vi ska ha en tjejkväll och bara mysa, ja då spelar vi hockey på x-box! Hahah men jag älskar det!♥
Nyss fick jag ett sms från Hanna, och hon undrade om jag ville följa med till Kupolen runt tre och kolla på Larz Kristerz!! Hahaha åå visst kan jag följa med på det, har ändå inget annat för mig. Förutom att skriva klart min novell då, men det hinner jag ändå! Så nu ska jag iallafall hoppa in i duschen! Vi hörs snart!
Kult liv jag har!!!! :)

19.00 - nu drar jag och träffar mina underbara!♥


15.50 - fint mä seger!

Skööööööönt med en sista seger! Skit bra jobbat tjejer! 3-1 till oss och det va vi verkligen värda! Haha jag skrev fel förut, det är visst sista träningen på tisdag, så en träning är kvar, sen ska jag kö igång med att springa på riktigt!
Nu har jag iallafall precis tagit en varm lång jävla dusch, och fyfan va skönt det va! Nu ska jag gå och lägga mig framför brasan i rummet och titta på idol-avsnitten jag missat tidigare. Senare mot kvällen ska jag somsagt troligtvis göra något med mina fina tjejer, men vi hörs mer om det lite senare, nu SOFFAN!

10.53 - en regning -men bra- lördag!

Efter några timmars sömn ska jag nu packa väskan, fylla vatten flaskan, på med dojjorna och springa ut i regnet och spela säsongens sista match! Jag är så jävla taggad så nu jävlar kör vi tjejer!!!! Nu är det sista matchen, och det är då man ska ge det där allra sista, så NU KÖR VI!!!!!

Vi hörs efter matchen när jag har duschat och sånt!

22.31 - haha

Hej! Hahaha vilken bra blogg-dag!! Haha jag har verkligen vart heeelt slut! Jag somnade någon timme framför en film och när jag sen vaknade va klockan typ halv sju. Då började jag baka Morotskaka och sen var det dags för käk. Sen drog jag å min bror å pappa ut på en bilrunda förbi vid min syster, farmor och lite så. Nu är jag hemma igen, och snackeli-snackar lite med Ebbsan om hur jävla nice det skulle vara att dra till Örebro i en helg och sova kvar. Men frågan är om någon måste vara 18.. Haha vi får väl leta reda på nån som kan följa med! Hahah naaaaat. Fast riktigt nice skulle de ju va. Haha nog snackat. Nu ska jag kolla på Kungarna av Tylösand. Vet att jag hade planerat en massa bloggning, men allt sket sig ju när jag somnade så länge. Skolan tar verkligen slut på en! Jag hoppas jag kan visa er det en annan dag. Ni fick ju iallafall ett smakprov imorse! Här har ni iallafall en smarrig bild på min finfina morotskaka!

15.43 - fiiiiiint fint!

HEEEEEEELG! :D Fan så jävla skönt! Idag ska jag bara ta det chill och ladda inför morgondagens sista match för denna säsong! Men imorgon kväll blir det andra bullar. Då ska jag hitta på något bus med mina tjejer! Har ingen aning om vad det blir. Men det visar sig!
Nu ska jag käka något, sen lägga mig och kolla på film, sen när brorsan kommer hem från jobbet ska jag tvinga med honom att bjuda på en tur i hans nya fula bil! (hahah sorry brorsan, men färgen är fan inte snygg!) Men jag hör väl av mig med lite kläder och så om ett tag!
En välbekant bild från Falun! :D Nästa helg ser det ut att bli Rättvik, jag längtar såå! Det är så jävla mysigt att åka till en annan stad å bara rå chilla!

Nu ska jag snart börja dra mig mot skolan....

dsc06082 (MMS)

Nu ska jag snart börja dra mig mot skolan. Jag slutar inte förens tre idag vilket suger rumpa. Men vi hörs någon gång efter tre, ha en din dag allihopa! :d


22.46 - glad tjej med tejp på axlarna

Haha NU är jag hemma från Kupolen. Eller ja jag har käkat lite också. Men jag är verkligen helt slut i fötterna efter först träning och sen typ 3 timmar på kupolen... Hahah! Men jag hittade jätte mycket fina saker där idag! Först hittade jag ett par typ gröna byxor från H&M för 299kr som jag verkligen fastnade för! Sen en brun och vit randig t-shirt med halvlånga ärmar för endast 99kr!. Sen köpte jag även en huur mysig sjal som helst, precis så där tjock och stor som jag ville ha den! Sen fick även äntligen ett par cykelbyxor följa med hem!
Så just nu är jag så jävla nöjd!! Förutom att det var hål i t-shirten som jag inte såg förens jag kom hem, så mamma ska byta den imorgon! Jag har även hittat kameran jag letat efter ett bra tag till ett bra pris. Så nu ska jag fundera på om jag ska slå till eller inte! Det återstår att se...
Nu är jag verkligen sjukt trött. Så jag ska hoppa i säng nu. Har sovmorgon imorgon, vilket känns jävligt bra! Så nu ska jag bara ta mig till sängen. Hah godnatt mina finisar! Vi hörs imorgon, då kan jag även visa er allt jag köpte! :P

14.28 - heeeeeeeej

Hej! Idag är det torsdag, och ungefär första gången på typ en/två veckor jag inte har några läxor som jag måste göra! Känns så jävla bra! Så fram tills träningen som börjar halv fem ska jag bara rå chilla och titta på film. Sen efter träningen ska jag åka till Kupolen med antingen Ebba eller mamma. Jag tror det blir min fis Ebba! :D
Har inte så mycket mer och säga förutom att det har vart en ganska vanlig oseriös torsdag. Hör av mig senare ikväll, om jag inte kommer på något tidigare och säga!
Typ såhär känner jag mig!!!! :D:D

21.44 - GLAAAAAAAAD!!

Det sket sig med att springa... Hann helt enkelt inte. Jag vet det låter hur töntigt som helst, men jag hade hur mycket plugg som helst, och nu är jag äntligen klar med min uppsats!! Känns så jävla skönt! Imorgon ska mamma ta och skriva ut den så kan jag lämna in den på fredag sen! Glosorna håller jag på att ta itu med nu.
Jag är på så jävla bra humör så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt bara flyter på för tillfället och det känns så jävla bra. På mitt SO prov vi hade förra onsdagen (om jag inte minns fel?) fick vi tillbaka idag och jag fick 67p av 70 möjliga! Vilket jag känner mig skit nöjd med! :D
Nu ska jag iallafall strax hoppa in i duschen, och sen ska jag packa väskan inför morgondagens idrott och orientering. Jag har även träning imorgon som börjar halv fem, SISTA!!! :( Men efter det ska jag hem snabbt och duscha å lite sånt, sen ska jag åka till Kupolen för dom har kvällsöppet imorgon. Jag ska köpa en sjal och om jag kanske hittar något annat tjusigt. Men jag hör väl av mig imorgon efter skolan. FAN vad jag ska sova gott inatt. Gör det ni med! Kom ihåg hur fina ni är allihopa!♥

Den här låten gör inte en på sämre humör iallafall! :D

14.31 - 22 September

Tjenixen!
Ännu en skoldag avklarad, och i morse va jag senare än någonsin. Imorse snooze:ade jag från kvart över sex till fem över sju, och min klocka ringe var tredje/varannan minut. Då fattar ni hur jävla trött jag är på morgonen. Men jag hann i tid till den där förbannade orienteringen iallafall. Haha!
Nu hade jag tänkt kö igång och skriva klart dom två sista partierna. Efter det ska jag träna på alla glosor jag har, och runt sju-tiden tänkte jag ta mig en springtur. Ska somsagt springa 30 minuter 3 gånger i veckan. Så det blir lagomt då hinner jag hem och duscha innan idol börjar! :)
Men nu måste jag plugga lite först......

21.22 - gott sov pussinussiii

Äntligen är jag klar med Folkpartiet också! Nu har jag "bara" två stycken partier kvar att skriva om, och dom ska jag göra imorgon. Nu sitter jag och försöker lära mig tyska glosorna. Men det går ju så bra! Haha är så jävla trött! Jag ska strax packa väskan inför morgondagens orientering och sen ska jag sova. Är så sjukt trött så det ska bli så skönt, och jag är så jävla trött, jag har försovit mig varenda dag i typ en vecka nu, förutom helgen då...;-)
Imorgon är det onsdag och jag slutar tio i två. Därefter ska jag bara vara hemma och skriva klart uppsatsen så jag kan lämna in den så snart som möjligt. Jag har även en hel del andra läxor som jag måste kirra. Men jag måste bara få säga det FYFAN VA SKÖNT DET KOMMER VA NÄR DEN DÄR JÄVLA UPPSATSEN ÄR INLÄMNAD!!! Då kan man bara fokusera på alla andra prov som kommer snart. (haha-.-) Imorgon kväll ska jag även ut och springa, måste ju börja för ryggen. För jag vill verkligen få bort smärtan jag har. Det går fan inte å beskriva hur drygt det är, och hur ont det gör!
Nej men hörni, eftersom jag bara blir hemma imorgon kan jag väl försöka blogga på lite. Om jag hinner vill säga. Men Gott Sov nu så hörs vi imorgon efter thaa skååål.♥

14.38 - hemmaaa

Äntligen är skol-tisdagen över och Mats lektionen lika så! Fyfan va skönt! Nu är det två hela veckor tills det är igen, har ju somsagt prao nästa vecka!
Nu sitter jag iallafall och försöker avsluta uppsatsen om Vänstern. När den är klar ska jag börja byta om. Har träning halv fem. Hade hellre vart hemma om man säger så. Det är verkligen svin kallt ute nu! Har faktiskt börja fundera på att ta fram dunjackan. Men nej! Det är ju bara September än!! Så den får vänta ett liitet tag till! :D
Haha nej nu måste jag fortsätta! Vi hörs efter träningen!

23.06 - godnatt!

Nu är min hjärna så gott som full av allt. Är näästan klar med Vänstern, men det sista tar jag imorgon! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med dagen imorgon då jag är tvingad att ha Mats i en hel lektion! (hahahah mats........) Då måste man ha mycket energi och kraft så man inte går upp i taket. Hahah så illa är det. (nästan iallafall)
Imorgon är det tisdag, den skönaste skoldagen på hela veckan, (förutom Mats lektionen då..) slutar runt två tror jag. Då ska jag kila hem snabbt och skriva klart Vänstern, och sen ska jag kila iväg på träning! Efter det måste jag skriva om ett till parti. Så det är ingen ro här inte! Ska bli så jävla skönt med prao nästa vecka så ni anar inte!
Men nu - SOVA!!!

21.32 - men det är fint

Nu är jag fan värre än någonsin i min rygg! Fyfan ska fan byta bort fanskapet. Och för att göra det hela värre så förlorade Brage med tre jävla noll! Och pricken över i är väl att jag fryser så mycket om mina tår att jag tror snart dom trillar av. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och få upp lite värme. Sen ska jag skriva lite på min uppsats och lite så. Sen ska jag SOVA. Fyfan va nice och krypa ner under ett varmt täcke!♥
Och till sist men inte minst, min lampa gick preciis sönder så jag får lov att sitta i ett kolsvart rum. NICE!
Bild ur arkivet som vanligt då

18.03 - fotboll med Jullan Bullan!

Nu ska jag börja byta om lite sen ska jag börja dra mig mot vallen. Har hunnit skriva ungefär halva Vänsterpartiet, vilket jag känner mig ganska nöjd med att ha hunnit! När jag kommer hem ikväll ska jag skriva in lite glosor vi har till på torsdag, sen ska jag duscha och om jag hinner, dvs blir det inte för sent ska jag fortsätta lite på uppsatsen. Ha en fin måndagskväll. Nu blir det fotboll och trevligt sällskap! Hahah! :P
Och ja bilden är flera år gammal!

16.50 - älskar måndagar, dom är så fina och underbara(L)(L)

Hej! Äntligen är den här jävla cp-måndagen slut och jag har precis varit hos sjukgymnasten som faktiskt gick oväntat bra! Nu ska jag prova en "ny metod" för att få ordning på den där satans ryggen och nacken. Nu när fotbollen tar slut, ska jag börja springa tre gånger i veckan, + sträcka varje kväll och tejpa axlarna sånt som jag gjorde tidigare. Sen ska jag dit om en månad igen, och får jag inte bort det ska jag prova på akupunktur. Jag hade tre olika val att välja mellan, och det va akupunktur, träna och sen gå nån jävla kurs. Så jag valde träning, känner att det är mer min grej.:P Eftersom jag har total fobi för sprutor och nålar.
Jaja nog snackat om de. Nu ska jag sätta mig och skriva lite på min uppsats i 40 minuter (längre får jag inte sitta för ryggen) sen ska jag kolla på ett avsnitt oc, sen måste jag käka och sen är det nog dags att dra upp till Vallen! Skriver lite senare för nu måste jag börja skriva på uppsatsen!

23.13 - hahaha ny bild!!!!!!!!!!!!!

Det sket sig med kameran och sjalen, ska kolla runt lite mer. Haha åå vad jag är velig alltså! Men jag vill ju inte ha nå skit när jag väl slår till, så bäst jag kikar runt lite mer först.
Nu har jag gjort både engelskan och skrivit lite på min uppsats. Sen hade jag helt glömt bort svenskan så den fick jag göra också! Nu ska jag bara skriva den sista meningen på Centern sen ska jag gå och lägga mig! Imorgon väntar en fullspäckad dag. Först skola till kvart i tre, efter det ska jag direkt till sjukgymnasten (hahah önska mig lycka till!) sen hem en snabbis för käk och lite annat, sen iväg med Jullan Bullan på Brage match! :D Så är nog inte hemma förens runt nio halv tio skulle jag gissa på. Men jag ska försöka mobilblogga om jag kommer ihåg! Haha men iallafall, ha det bra så hörs vi någon gång imorgon. Gott sov, pussinussi!♥

19.21 - vi är grymma tjejer!

Fan va gött tjejer! Ännu en vinst, den behövde vi! Det är så jävla nice! Nu har jag iallafall preciiis kommit hem, så jag ska hoppa in i duschen och sen äta en pizza som ligger och väntar på mig! Haha nyttig jag är, pizza idag och typ thai igår! Men man får göra undantag nu när det är så många som fyller år! När det är klart ska jag beställa kameran och en sjal tror jag det får slinka med också. Sen ska jag plugga, och titta på vem som kommer att vinna valet! Haha och samtidigt blogga såklart! Hihi nu väntar en dusch!

14.40 - jag känner mig oerhört seriös

Om cirkus 40 minuter sticker jag iväg till samlingen, matchen börjar inte förens klockan fem, men jag har ju borta match så det tar ett tag och åka dit. Ni får ha en fin och solig söndag som denna! Ikväll när jag kommer hem ska jag beställa en kamera och så ska jag plugga! Haha vi hörs!

13.18 - tre nya favoriter!


12.51 - skorna!

Jag lovar er att dom är snyggare i verkligheten, vafan det är ju liksom mobilbilder vi snackar om här! ;-) Jag är iallafall jätte nöjd och dom va super sköna!

12.23 - vill ha tillbaka sommar värmen!

Goooodmorgon Sverige! Idag är det söndag och jag är hur jävla trött och yr som helst. Men fan så taggad jag är för match! Ska strax börja byta om lite och sen visa er skorna. Låter bra va? Ha en fiiinfin söndag mina vänner!

00.27 - och nej jag har verkligen ingen bild

Hemma från en super kul kväll med min käraste Jullan Bullan! Jiiiiises vad vi har skrattat, jag skrattade så mycket att mina tänder blev iskalla för jag skrattade så mycket! Vi har gjort allt från att tvär nita ifrån polis till att skratta så mycket så vi näästan ramlade av cykeln, vi hann ta emot oss. Men hemfärden gick i sju dundrande fart! Haha iallafall så nu är jag hemma, ska strax gå och lägga mig, har somsagt match imorgon. I Avesta! Och jag har väldigt mycket plugg som jag måste göra imorgon. Bla engelskan och skriva om ett parti som jag aldrig gjorde idag. Jaa jag sa ju att jag alltid skjuter upp det! Men sån är jag tyvärr. Hur som helst, skorna får vänta tills imorgon. Eftersom planerna blev ändrade idag. Gott sov nu mina pluppisar så hörs vi imorgon! :P

20.27 - jullan bullan!

Sticker ut en sväng med Jullan Bullan såhär på kvällen. Vi hörs senare!

17.47 - maaaaaaaat

Nu har päronen åkt för att hämta mat! Jag fick välja eftersom jag fyllt år, så då blev det mat från Saigon köket! Fyfan va gott det ska bli. Jag är vrål hungrig!!

15.24 - älskade web cam (L)(L)(L)(L)

Hemma från Falun nu! Blev ett par dojjor rikare! Känns skönt, för att gå runt i converse mitt i vintern är inte direkt det varmaste. Haha kan iallafall visa er bilder sen. Idag eller imorgon ska jag iallafall beställa en kamera vilket känns sjukt bra! Behöver verkligen en så det kommer att bli bra investerade pengar.
Nu ska jag iallafall lägga mig på sofflocket ett tag och glo på film. Sen mååååste jag skriva lite på min uppsats och göra lite engelska. KUL lördag!! Men men skjuter man upp allt hela tider blir man tvungen att sitta på helgerna, får skylla mig själv helt enkelt. Haha HEJDÅ vi hörs lite senare med bilder på skorna!

23.04 - kul liv jag har!!!!! hah ja faktiskt!

GISSA VEM SOM VANN RÅ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Kung som man är så var det såklart jag!!!! Hahahah skoja, fast jag vann ju, men jag slog fia med typ 3 poäng och Emma med med typ 60+.
Nu ska jag strax hoppa i säng. Ska göra några sit-ups och sen mina "övningar" från sjukgymnasten. Ska ju dit på måndag igen, och det har ju gått så bra för mig. Skärpning!!! Haha jag är lite för över... hmm glad? för att skriva ett inlägg nu så ska göra det kort. Imorgon ska jag upp tidigt.......... Inte min starka sida, men det ska jag iallafall, jag å mamma ska åka till Falun och kolla lite kläder. Vet inte när jag kommer hem, men på kvällen ska vi äta min födelsedagsmiddag å lite så. Mysig lördag, ska ladda upp för match på söndag, då ska vi KROSSA avesta! Är så sjukt pepp så det är inte sant. Men jaja ingen bryr sig. Vi hörs imorgon fina ni! Gott sov, pussinussislussi!♥

19.53 - booowla!

Nu sticker jag snart iväg för att möta upp två av mina vänner för lite bowling! Det va jätte längesen jag spelade så det ska bli super kul! Är väl hemma igen runt halv elva tiden kanske, så hör väl av mig någon gång efter det. Och vad ni än ska göra, så får ni ha en jätte bra fredagskväll! Pusspusspuss!♥

16.45 - en fin vän!!

Jag är hemma nu igen, eller ja det har jag vart i lite över en timme ungefär. Jag hittade faktiskt inget idag, men så är det alltid! När man väl har pengar då hittar man ingenting, men när man inte har pengar då hittar man hur mycket som helst! Ska iallafall åka till Falun med mamma imorgon, och då kanske jag hittar något! :P
Jag fick en super cool och fin present utav min underbart fina vän Ebba idag! Ett graffiti nagellack! Hade tänkt köpt ett sånt idag, men då fick jag det av henne som present! Hon är så fin så!! Tuuusen tusen tack Ebba!!!♥
Vi tog oss en fika med morotskaka och grejer idag. Så sjukt gott!
Lite senare ikväll ska jag bowla med Sofia och Emma! Det ska bli riktigt kul och dom ska få åka på storstryk!! ;-)

11.47 - idag äre min dag!

Hej! Åå vilken fin och bra start på dagen jag haft idag! Vaknade av fin sång från min familj imorse som kom med paket och grejer! Fick lite pengar och en bok av mina bröder (tror jag iallafall, va så trött då så jag kommer knappt ihåg!) sen fick jag en skinnjacka från mamma och pappa och en grön superskön tröja! Och taack Denice för ditt fina samtal inatt!:D♥ Och taack för alla sms och alla andra grattis, har inte hunnit svara någon än, men ska göra de lite senare ikväll!
Nu ska jag åka till kupolen strax med Ebbis för att spendera lite pengar. Har även kommit fram till att det är en kamera jag ska köpa. Haha! Nej nu har jag lite bråttom. Vi hörs senare ikväll! ha en fin dag, för det ska jag! :D

22.47 - nattiii

Nu hoppar jag i säng för att sova. Är trött efter allt kalasande, så det ska bli så skönt! Fast först ska jag titta på ett avsnitt oc. Haha! Imorgon ska jag åka till Kupolen med Ebbis! Ska kolla runt lite å så. Ska bli jätte mys! Kanske ta en fika och bara snacka. Efter det ska jag väl åka hem och fira min födelsedag med familjen antar jag? Om det inte blir något annat trevligt! Men förmodligen blir jag hemma. Men vi hörs väl imorgon, jag antar att jag kommer vakna något i tid eftersom jag lägger mig så pass tidigt! Sov gott fina ni!♥

21.47 - snart snart snaaaaart

Mina sista timmar som "fjortis" nu då! Vilket känns så oerhört jävla bra på ren svenska! Och inte nog med det, utan min plånka är väldigt påfylld nu också vilket känns förjävla bra! Och mer kommer. :) Just nu sitter jag och kollar på både mobil och kamera. Jag kan fan inte bestämma mig om jag vill ha en kamera eller en mobil. Jag är bra sugen på båda, men kan inte bestämma mig vilken jag vill ha. Mest behöver jag ju en kamera, men det skulle sitta så sjukt fint med en mobil också. Gaaaah jag blir galen!!

16.46 - snart

Snart kommer hela tjocka släkten. Men tänkte slänga in ett snabbis inlägg innan. Har gjort allt förutom pluggat såklart. Men jag hinner ju, är somsagt ledig imorgon och hela helgen så det ska bli hur skönt som helst!
Nu kurrar magen snart ihjäl så nu får dom mer än gärna komma så vi kan börja käka! Skriver när alla har gått sen också, men tills dess - ha en fin fortsatt torsdags kväll! :)

14.10 - hur nice som helst


12.08 - niiiiiice

Slutade för över en timme sen! Snacka om en riktigt chill-torsdag, och inte nog med att vi slutade tidigt, utan vi har haft en riktig lektion idag. EN, vanligtvis brukar vi ha typ sju/åtta stycken! Så det blev en riktig lyxdag! :P Nu ska jag fixa lite småsaker, såsom skriva klart Centern, och göra lite engelska å så. Sen ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag bara vila och kolla på oc och sen kommer ju gästerna runt fem! Fiiiiinfin torsdag. Ska väl försöka blogga lite idag också då! Eftersom jag slutade såhär tidigt! Hihih!

22.31 - jag blev typ glad

Jag känner ett lyckorus bara strömma igenom kroppen när jag nyss tittade på peace and love's hemsida och såg att snart skulle datumen komma ut om när nästa års p&l kommer att vara!!! Det typ gjorde min dag idag. Har verkligen inte gått nå bra. Satt och letade info om de där jävla Centerpartiet i typ 2 timmar utan att hitta något. (nästan iallafall) Så nyss va jag ganska förbannad, men kände snabbt att det gick över till lycka när jag läste det där.:D
Imorgon kommer jag nog inte hinna uppdatera så mycket (typ som idag då...) för imorgon ska jag nämligen ha kalas! Hahah jag vet att det låter töntigt, men hela tjocka släkten kommer imorgon eftersom jag fyller år på fredag!:D ÄNTLIGEN får jag cykla utan hjälm lagligt!!!! Stolt och stor jag känner mig! Haha skoja! Nej men ska väl försöööka hinna skriva något iallafall, trots att dom blir sååå intressanta, men bättre än inget. Jaja nu måste jag sova. GODNATT GOTT SOV MINA FIIINA!!
Ni två är myyycket fina tjejer som betyder myycket för mig. Ni är underbara tjejer!♥
(och jaa tänk bort den där snubben!!! hahah)

16.45 - kul liv jag har

Sitter här och skriver uppsats. Det är så kul!!!!! Alltså grejen är den att egentligen är det inte svårt, men det blir så sjukt svårt, för man vet inte hur man ska formulera orden rätt så det blir en bra sammanhängande text. Det ska bli sååå skönt sen när den här skiten är över!! Och på tal om över, så gick provet helt okej bra idag!! Eller helt okej bra för att vara mig! Eller det kändes så iallafall! Haha! Vem fan bryr sig liksom? Nej bäst jag fortsätter skriva så jag blir klar någon gång!

21.15 - det tar aldrig slut

Det enda som snackas nu på tv, radio, tidningar osv osv är politik. Vart man än går så handlar det om just politik. Och det är just det jag har prov i imorgon. POLITIK. Det ska bli så jävla skönt på söndag när allt politik-snack är över. Vi har ju skolval på torsdag, och än vet jag inte riktigt vad jag ska rösta på. Men det lutar mer åt ett håll än det andra. Men väljer att hålla det för mig själv.
Nu är jag så trött på alla politik-program och allt vad det är. Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Eller jag måste packa väskan först. Imorgon är det äntligen onsdag, och näst sista dagen innan hela 3 dagars ledighet. Jag slutar redan tio i två imorgon, men resten utav kvällen ska jag bara vara hemma och fortsätta på min uppsats om partier, fysiken och glosor. Det ska bli ganska skönt att inte ha något sådär viktigt prov att tänka på. Men ändå så blir det plugg. Helgen kommer att vara mer än välkommen när den kommer kan jag säga!!

18.39 - livet är dött

Hemma från träningen nu. Helt lökig och blöt, nice kombination där! ;-) Haha jaa det har ju verkligen gått himla bra idag, fick inte sluta runt ett, för vi har en jävla matts-lärare, (ingen fattar vad jag menar förutom typ 3st..;-)) utan kom inte hem förens runt kvart över två. Så då slängde jag i mig lite käk snabbt och sen satt jag och läste igenom sidorna till provet, kom till dom två sista sidorna sen somnade jag! När jag vaknade blev det bråttom till träningen, och nu är jag hemma. Kul dag va? Nu ska jag hoppa in och duscha bort svetten, sen hoppa i dom skönaste myspys kläderna jag har, käka den godaste yoghurten som finns på denna jord och sen PLUGGA. Runt åtta tar jag en pause för Idol. Efter det fortsätter jag väl i några timmar. Har somsagt prov imorgon. Ha det bra!♥

19.52 - Biggest Loser!

Nu har jag betat av alla läxor förutom att börja träna till provet på min lista. Känns jätte skönt! Så nu ska jag krypa ner under en filt och titta på Biggest loser Sverige som börjar nu klockan 20.00! Efter det ska jag plugga stenhårt på so provet. Jag ska kunna alla frågor innan jag lägger mig, där emellan ska jag hinna ta en dusch också. Sen ska jag sova! Känns bra! Imorgon är det som sagt tisdag, och jag slutar ett om jag inte minns fel. Då ska jag hem fort som attans och plugga stenhårt till provet. För runt fyra sticker jag iväg på träning, och sen efter det måste jag fortsätta plugga. Jag har valt att satsa stenhårt på skolan nu sista året, iallafall försöka. Och det jag pluggar till nu är Samhällskunskap och det är min enda och sista chans jag har. Så jag vill verkligen lyckas. Då vet ni varför jag pluggar stenhårt. Men ha en fin dag imorgon, och sov så gott så ska jag höra av mig imorgon när jag kommer hem, iallafall försöka!

15.22 - underbar måndag alltså

Vilken rolig måndag jag har haft! Jag har vart så pigg sååå! Nu har jag en fet jävla läxhög att beta av. Så det är väl bäst jag sätter fart då! Vi hörs mer ikväll!

22.27 - men hej jag har inga bilder, hejdå

Sådär, då va Socialdemokraterna klar. Säger bara fyfan, den där jävla uppsatsen tog mig tre timmar att skriva, och nu har jag bara sex kvar då. Faaan va roligt!! Sen har jag bara ett prov till på onsdag och sen glosorna. Livet leker må jag då säga! Nej tillbaka till att vara seriös.. Imorgon slutar jag kvart i tre, då blir det raka spåret hem och skriva Moderaterna, och sen bara plugga till so provet. Lika så på tisdag, fast då har jag ju en träning att klämma in. På onsdag är det tyskan som gäller, och på torsdag bakning (tror jag) och på fredag, MIN FÖDELSEDAG!! :D Haha jaa då vet ni att bloggen kommer suga aprumpa denna vecka med, men det är nu ju vana vid så. Men gott sov nu mina pluppisar! :D

18.10 - pluggggg

Nu har jag tagit en tablett mot huvudvärken, så nu tänkte jag slå på spotify-listan och plugga lite för en gångs skull! Jag har en so-uppsats som ska vara inne vecka 38. Jag ska skriva om alla partier. Sen på onsdag har jag so prov, 20 tyska glosor tills på torsdag, svenska novell frågor och lite fysik också. Åå är inte skolan härlig alltså? Hej oseriös, hej!
Ge mig sommar igen!

15.38 - bajs

Hej! Vi spelade 1-1 idag.. Men är helt okej nöjd ändå. Så får dom andra säga vad fan dom vill. Vi skulle verkligen ha vunnit, dom fick in ett jävla tur mål när det va ca 10 sekunder kvar av matchen... Nu är jag iallafall hemma för kvällen, helt svettig, världens jävla huvudvärk, yr och mår illa. Låter fint va? Fick en spark i ansiktet, men tror inte det är därför jag mår illa, eller jag hoppas inte det iallafall! Nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite och sen plugga so. Sen ska jag SOVA tidigt ikväll. Mår verkligen inte bra. Men innan dess ska jag väl hinna med något mer inlägg. Hej så länge!

22.20 - sikken tjusig bild!!

Eftersom att jag har match tidigt imorgon ska jag nu snart hoppa i säng. Är faktiskt ganska trött. Jag ska sova så underbart gott så jag är riktigt pepp på matchen imorgon. För då ska jag verkligen gå all in. Haha skämt å sido, jag är jävligt taggad!! Sov så underbart gott ni med, så hörs vi imorgon efter matchen, som blir runt klockan tre kanske? :P

21.32 - finfina presenter!

Mamma och pappa har nu kommit hem (eller ja, det gjorde dom för några timmar sen men..) och jag har fått lite finfina prylar! Bland annat det här
Tack kära ni!! Jag verkligen älskar armbandet, och örhängerna. Och parfymen, aaammaajjgad jag blir drogad av den. Har älskat den ända sen den kom, men nu är den min. TACK!♥

19.30 - det snyggaste av allt

Bara geee miiiig. Seriöst, den svarta tröjan, skjortan, den gröna gaaaah ja allt!!!!

18.01 - en liten del.

Mer kommer det här är ca 5% av allt snyggt jag hittat!!

12.43 - yeeey

Nu tar jag på mig mjukisbrallor och en tröja, så åker foppisarna på och så tar jag tag i gräsklipparen och får det överstökat. Nu sitter m&p på ett flygplan mot Sverige. Bäst jag sätter fart så jag är klar när dom kommer hem. Har en miljon kläder jag ska visa er senare som jag är helt såld på. Men uppdaterar så fort jag hinner. Ha en fin dag så länge!♥

00.43 - tjuuuset

Jag är nog den dåligaste förloraren som går i ett par skor. Jag HATAR att förlora, det är fan det värsta som finns!! Och allra helst om man åker på stryk i NHL mot min bror. Det är värre än värst!!!!! Därför kastar jag nu in handduken och skiter i det helt enkelt. Jag ska tjuvträna så ska han få smaka på andra bullar sen!! :D
Så nu ska jag gå och göra mig redo för sängen, och sen lägga mig snart iallafall. Ska upp något i tid imorgon, måste klippa gräset, åka och handla med brorsan, laga mat, städa lite och allt innan sex tiden, för då kommer mamma och pappa hem. Ska faktiskt bli lite kul och träffa dom, även om jag föredrar att vara hemma själv. Dock inte på kvällen, men det är bara så jävla skönt! Men man saknar ju päronen ändå liksom. Ska bli kul och se hur dom haft det och vad man får för fint! Haha! Men iallafall, om jag ska hinna med allt måste jag gå upp något i tid. Så bäst jag lägger mig i tid också. Sen MÅSTE jag plugga imorgon också...... Jaja vi hööööörs! Gott sov mina pluppi snuttisar! Hihih♥

22.13 - hooomee

Tog en sväng förbi farmor såhär på kvällskvisten. Nu sitter jag hemma igen och är så jävla mätt så jag knappt kan röra mig. Sitter och lägger upp lite finfina bilder på fejjan som alla kallar det. Och ville bara säga TACK till alla fina människor, nya främlingar till gamla underbara vänner. Ni har verkligen gjort min sommar så sjukt bra! Nu återstår en äcklig, dryg, ful, kall vinter tills nästa sommar. Som jag längtar till så det inte finns ord. Men jag överlever väl, hoppas jag iallafall!

18.47 - granny

Så det va lite bilder från förra helgen, men bättre sent än aldrig? Tack iallafall tjejer (och killar, hahaha) för en underbar kväll. Ni är så jävla underbara!! ♥

15.45 - fredag hej hej

Det är så jävla skööönt med freeedag!:D Ikväll ska jag bara ta det lugnt som jag sa tidigare. Käka pizza med brorsorna och bara ta det hur chillidill som helst. Tänkte ta mig en sväng förbi farmor lite senare ikväll om jag orkar. För imorgon är det slut på friheten..... Haha nejdå jag bara skojar. Fast nee. Men det ska bli lite kul att träffa mamma och pappa igen efter en vecka. Men tills dess ska jag bara njuta till 100%. Så nu ska jag ta och äta något, sen chilla framför en film tills min andra bror slutar jobbet så vi kan käka. Sover hemma ikväll ändå, så tänkte blogga på lite då (om jag får några idéer om vad jag ska blogga om) eftersom jag vart så usel på sista tiden! Granny-bilderna kommer iallafall!

21.27 - godnaaatt

Hej! Åå jag har så jävla ont i ryggen att jag knappt kan gå, men det är bra! Jag är verkligen helt slut i benen och i kroppen. Så det ska bli äckligt skönt med lite sovmorgon (och då ska jag även komma ihåg att ställa klockan.........) imorgon. Nyss chillade jag med brorsan i soffan och kollade på Idol. Jätte skönt att inte sitta med näsan i skolböckerna för en gångs skull liksom. Men jag ska väl strax hoppa i säng och titta på oc om det inte blir en hockey match innan. :P
Imorgon är det fredag och vilket innebär HELG. Fan va underbart. Även om jag bara ska ta mig en sovhelg. För det har jag typ inte gjort på 1000 år. Behöver också plugga. Men sånna helger får det vara ibland. Fast ååååå vad jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden en vecka. Det hade vart så jävla äckligt nice!
Granny♥♥

14.22 - stressig morgon! ;)

Min dag började inte speciellt bra. Vaknade runt fem över sju och kom på mig själv att jag inte hade ställt klockan. Och jag åker till skolan vid halv så det blev väääldigt stressigt. Och jag hann inte äta frukost och vi skulle springa tunarundan. Men det gick! Nu är jag hemma med huvudvärk (ovanligt va?) så jag ska ta mig någon macka och lite joggi yoghurt♥ och bara chilla. Sen ska jag packa väskan för jag har match och samling redan kvart i fem! Så vi hörs nog inte förens ikväll. Men ha en bra dag tills dess!

18.54 - najs kväll!

Nu håller jag på att koka ris, ska göra ris och tonfisk. Låter inte så gott kanske, men det är det! :) Snart kommer även Emma och Ebba hit, vi ska titta på Idol och spela NHL. Riktigt mysig kväll ska det bli. Fast jag har vääldigt mycket plugg jag måste göra, men får väl sitta uppe inatt.. ;-) Försöker få in tyska-skits-reglerna samtidigt som jag står i köket. He-he ha en fin kväll för det ska jag ha!♥
Här är leggingsen jag köpte idag! Och tröjan köpte jag för några dagar sen!

15.21 - mycket chill dag

Tjena mors. Idag är det onsdag och jag är gaaanska stressad. Har så äckligt mycket med skolan! Så idag kommer jag behöva plugga stenhårt. Har massa svåra läxor tills imorgon. + att jag måste städa huset! Jipppppi! Men det är bäst jag sätter fart. Har köpt lite kläder jag tänkte visa er, så jag skriver om en stund igen!
Naaa vilken fin bild!!!!!! Hahah naat. Men ang. Granny-bilderna så är dom "trasiga" men Ebba ska lägga in dom igen på mitt USB, och då tänkte jag bjuda på några!

22.03 - nästan i tid ;)

Sitter här och äter yoggi's kokos yoghurt. Den är verkligen obeskrivligt god. Ni borde verkligen prova den! Eller, alla deras smaker är äckligt goda!! :P
Jag börjar inte förens halv tio imorgon (fett lyx!!) så jag behöver inte sova riktigt än. Istället ska jag kolla på ett avsnitt o.c och sen läsa lite fysik och tyska. Imorgon har vi sån där Temadag i skolan, så jag slutar runt ett borta vid Pylonen. Funderar på att ta mig en snabb tripp in på Kupolen efter det. Sen måste jag åka hem och plugga stenhårt och dammsuga hela huset. På kvällen kommer Emma och Ebba hit och kollar på film eller något. Ska bli himla mysigt!♥ Men ska försöka hinna slänga in något inlägg. Fast som jag sagt tidigare, så har jag tröttnat lite på bloggen, har inga idéer vad jag ska skriva om. Och livet är lite förbra för att orka bry sig. Alla som bloggar har så ibland. Men jag hoppas att vara "tillbaka" om en snar framtid!

Något ni verkligen borde prova!

18.48 - intressant hörni!

Har gjort 1000 andra saker här hemma som också behövdes.. Som lagat mat, tvättat, haft besök osv osv. NU ska jag ta tag i läxhögen. Ska plugga intensivt i 1 timme. Sen ska jag springa ner och hänga tvätt. Efter det pluggar jag intensivt en halvtimme till, efter det ska jag hoppa i soffan med lite vaniljglass och varma hallon bara för att jag är så duktig och sköter allt. ;-) Och till det ska jag se på Idol som börjar idag!! Sen tänkte jag blogga lite, och samtidigt plugga lite slappt. Somsagt, vi hörs kring halv tio tiden!
Jaa ni ser ju själva....

14.47 - men hej

Den här dagen har vart vääääldigt seriös alltså. Fan så vi har skrattat och fjantat. Även fast jag inte är på topp men ändå är jag det. :D Blir inge träning för mig idag, har verkligen sjukt ont i huvudet, och min förkylning är inte sådär jätte bra heller. Måste ha tagit om sen helgen. Men men, jag får vara hemma och plugga istället. Laga mat och tvätta. Haha! Låter inte så kul, men jag får ju 500kr för det så! Ikväll kommer mormor förbi en sväng och håller mig sällskap så jag inte behöver vara själv alla kvällar! ;-) Men nu ska jag ta mig lite "mellis" och titta på ett avsnitt o.c. Efter det ska jag verkligen plugga. Har fetaste läxhögen.......
Naaaaaw vilken fin bild dåååå. Haha naaaaaat. Eller jo, emma va fin, men på mig! hahaha

19.19 - text, text.

Tjenare! Nu är jag hemma igen efter en väldigt rolig dag med Jullan Bullan. Vi drog till Kupolen (ha ha ovanligt...) men jag hittade inget, inte för att jag letade efter något men ändå. Snackade och skrattade var väl ungefär det vi gjorde.
Nu har jag iallafall hunnit slänga i en tvättmaskin. Första gången under hela mitt liv jag gör det. Så jag hoppas inte kläderna är så små så dom passar barbiedockor när jag tar ut det sen. Haha! Men det ska nog gå bra!
Duktig som man är ska jag nu ställa mig i köket och laga lite mat. Efter det ska jag kolla igenom vad som behövs i skolväg, efter det hoppar jag in i duschen, och sen njuter av några o.c avsnitt! Jag sov så lite inatt, så tänkte försöka sova i tid idag. Haha, jag vet att bloggen suger rumpa just nu, men livet är för bra för att sitta inne å tröka vid den här dumburken, men jag hoppas jag får lite mer inspiration snart iallafall. För just nu står det bara still, och ni får bara "hej idag har jag............"inlägg och det är inte speciellt kul och läsa. Men HEJDÅ fan så jag babblar.
Viiilken fin dagens jag bjuder på!! Fast ne...

23.41 - intressant........

.... Nej inte direkt va.... Hehe kommer inte på något skriva om alls. Det står helt still i skallen på mig. Så tänkte bara berätta att det tyvärr inte blir bättre imorgon heller. För då slutar jag kvart i tre, och efter det (som planerna ser ut nu iallafall) så ska jag träffa Jullanbullan!!! :P Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det löser sig. Man har aldrig tråkigt med den bullan så det blir perfekt! Så tänkte bara skriva att ni ska sova så super gott, och ha en riktigt fin måndag. Så hörs vi på kvällen! Pussinussi gott sov!
Hahahahahahahaha vilken ny bild jag hittade!!!!!!!

16.35 - najs

Känner mig en aning piggare nu efter en dusch och farmors goda mat. Men jag har sån jävla huvudvärk och så mår jag illa. KUL SÖNDAG. Haha men som jag sa tidigare, det vare värt!! Fast det känns som om mitt huvud väger 150kg. Det blev inge fika idag för det verkar som om tiden inte finns till. Så jag ska nu istället hoppa i mjukisbrallorna och lägga mig och glo på film. Men först måste jag fan ta en alvedon eller nåt. Hör av mig senare om jag kommer på något vettigt. Hoppas ni mår bättre! :P
Här kommer två kära mobilbilder från igår!



13.11 - helt döööd

Skjuuuuuuuuut miiiiiiiig. Fyfan va jag är trött. Jag är så jävla seg och det känns som om mina ögon hålls upp av tändstickor. Och så känns det typ som om mina ögon är pingisbollar. Men fyfan vilken rolig kväll vi hade igår. Och Hoffmaestro, fyfan va bra ni va! Ni är så jävla underbart bra! Det va så jävla värt att må piss idag för vi hade verkligen en riktigt bra kväll. Och jag vet fan inte hur jävla många nya namn och hur jävla många handskakningar jag gjorde igår alltså!! Hahah åå. Nej jag måste hoppa in i duschen och bli lite ren. Känner mig så mysig just nu.. He he. Ska träffa mina flickor idag också.... Hihih ååå så spännande. Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag få farmors goda mat. Fint de.


12.50 - ha en fin lördaaag

Tjenare! Ledsen för dålig bloggning igår, men det kommer bli lika idag. Tyvärr! Om ca 20 minuter ska min bror skjutsa mig in till Kupolen för att fixa lite saker. Efter det ska jag åka till min farmor med packningen. Ska sova där inatt. Ska bli skönt, haha! Igår sprang jag och kollade ungefär 10 gånger att dörren va låst. He he jaa jag är ganska mörkrädd. Jag hatar att vara ensam hemma på kvällarna. Men det är ändå så jävla skönt!
Iallafall, så nu måste jag packa ner det sista. Tar nog med mig minidatorn hem till farmor, så det kan bli något inlägg inatt när jag kommer hem, om jag orkar vill säga. Annars bloggar jag imorgon. Byxorna får också vänta. Tiden finns inte. He he men ni kan få ett litet smakprov vad jag ska traska runt i ikväll på käraste Hoffmaestro. Jag kan fan inte fatta att vi ska se dom ikväll igen. Det här ska bli äckligt bra!!!!!

18.10 - hej, hejdååå

Har inte tid för bloggen idag tyvärr. Mamma och pappa åker om några timmar och vill spendera dom med dom. Har varit och köpt nya jeans och en grön jätte skön tröja idag från h&m. Är jätte nöjd, så det kan jag visa er imorgon. Men tills dess, HA EN JÄTTE FIN FREDAG!! För idag har jag tyvärr lite annat att stå i än att tänka på bloggen. Vi hörs fina ni!

21.07 - glaaad

Efter ett avsnitt och lite kladdkaka ska jag nu hoppa in i duschen och sen packa allt inför imorgon! För imorgon åker jag till skolan, fast jag börjar inte förens nio så det är ganska skönt! Fast jag slutar inte förens tre och det suger apröv. Men direkt efter det åker jag för att möta mami på kupolen, ska kolla på ett par jeans, men efter det åker jag hem. Ska tillbringa min fredag hemma, men på lördag då kör vi!!! Fan va den här helgen ska bli bra!! Eller vad säger ni brudar? :D Men först har jag somsagt en skolfredag att ta itu med.... Söndag kommer också bli en riktigt nice dag föresten. Jaa hela veckan!!!!! Hahaha åå jag är så jävla glad just nu så jag finner inte ord. Vi hörs imorgon kväll istället!! PUSSPUSSPUSSPUSS♥
Självklart ska jag spendera helgen, veckan och nästa helg med dessa otroligt fina och underbara tjejerna!♥

19.24 - kladdis

Jag är väldigt uttråkad och funderar på att slänga ihop en kladdkaka. Det får nog bli så, det får bli en smarrig kladdkaka till några avsnitt o.c. Perfekt. Ska till skolan imorgon så jag ska lägga mig i tid ikväll. Så det blir inte såå många!

17.29 - mooosik

Visst är den här låten lite skön? Första gången jag hörde den tyckte jag inte att den va speciellt bra, men nu har jag lyssnat på den några gånger, och det är något i den som jag gillar.

14.18 - film

Hahahah ser ni vad det står? Vampires Suck. Haha jag håller på att ladda ner den nu, så jag ska se på den så fort som den blir klar. Hmm nu ska vi se, upp till bevis om den är så rolig som den verkade på trailern, jag håller tummar och tår! :P

14.12 - bättre!

Hej hopp. Hoppas ni mår bra där ute alla! Själv sitter jag inne och bara chillar. Har legat i sängen och halvt sovit, och kollat på o.c ända tills nu. Hehe ovanligt va? ;-) Nu har jag iallafall fått på mig lite kläder så jag ska väl återta sängen strax och fortsätta kolla på någon film. Det är så jäkla skönt å bara ligga i sängen hela dagen och kolla på film efter film när man är sjuk! Fast jag mår bättre idag iallafall, så jag ska till skolan imorgon! Är inte lika yr heller, men huvudvärken finns kvar tyvärr. Men alvedon så är den borta! Haha, vi hörs lite senare fina ni!♥

23.32 - grattttiis p&l!!!

Peace and Löööv fick priset årets festival, och det är det verkligen värda! Fyfan vad dom gjorde det bra!! Längtar som tusan tills nästa sommar!
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen lägga mig med en näsa som aldrig vart "täpptare" förr. Härligt det låter va? Blir nog inge skola för mig imorgon heller. Men på fredag, då jävlar ska jag vara tillbaka. Så äre bara. Just nu håller jag på att löka ihjäl typ, antar att det är febern som spökar. Så vi hörs imorgon när jag vaknat. Men imorgon ska jag bara slöa i sängen. För det får man när man är sjuk!! Hehe puss
Får väl bjussa på en p&l bild som är tagen i väntan på att Mando Diao ska börja sin spelning!

21.18 - yeeeeeees

JAAAAAAAAAAAAAAAAA robyn vann årets kvinnliga live artist!!!!!!!! Hon är så jävla grymmmmmmmm!!!!!!!!

20.07 - död

Hemma från kalaset nu. Och jag känner mig helt snurrig och har jätte ont i huvudet. Vet ärligt talat inte om jag kommer kunna ta mig till skolan imorgon heller. Det känns som allt snor har runnit upp i hjärnan och gjort mig helt borta. Jag är yr och har äckligt ont i huvudet. Fast min alvedon fortfarande sitter i. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla med ett öga på Fångarna på fortet, och det andra på Rockbjörnen.

15.46 - lite piggare he he

Nu känner jag mig lite piggare iallafall. Men inte helt okej. Har lyckats läst lite läxor iallafall, men inte mycket. Har tyska läxa tills imorgon som jag känner att det kommer gå så bra på alltså. Har inte tränat ett skit, för jag blir bara snurrig av allt. Om ca 1-1,5 timme ska jag åka på kalas, fram tills dess tänkte jag läsa lite tyska och kolla på PH finalen! När jag kommer hem tänkte jag läsa lite fysik och tyska. Låter kul va? Nej inte direkt.
Ha en fortsatt fin onsdag så hörs vi ikväll efter kalaset!
Imorse
Nu, hehe lite piggare


12.34 - hej hej hej

Sov lite längre idag. Men det var väldigt skönt. Dom senaste 2 timmarna har jag legat under täcket och kollat på o.c. Men nu måste jag börja röra mig uppåt och få på mig lite kläder. För trots att man är klen och krasslig så äre ingen vila! Har en hel del läxor att ta itu med tills imorgon. Känns ju inget annat än hemskt! Men men bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det. Senare ikväll ska jag på min kusins kalas. Känns ju inte heller så kul när man inte är så pigg. Men men sånt är livet. ;-)

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0