17.37 - MY HEART IS REFUSING ME.

Tittar in här lite snabbt, skulle ha varit och tränat idag, men har både huvudvärk och mår lite illa. Men jag ska iväg iallafall och fixa förhoppningsvis det sista till balklänningen med mamma och mormor. När jag kommer hem ska jag läsa lite till so, känner att de kommer gå så ba.. Men jag orkar inte plugga längre.. Jaja om jag inte kommer hem försent hörs vi senare. Ha en fortsatt fin torsdag!:)

Ni får en låt sålänge!


22.08 - sov gott!

Nu är klockan tio, vilket innebär att det är dags att stänga av datorn. Ska titta på BB nu, och sen ska jag sova. Imorgon är det torsdag igen... Jäklar vad veckorna springer iväg! Bara fyra veckor till påsklovet, och efter det är det fem veckor, sen har jag gått klart grundskolan. Det känns fantastiskt!

Men än har jag några fruktansvärt hemska veckor framför mig.. Tills på fredag har jag so och svenska "prov", imorgon har jag tyskaglosor.. Nästa vecka har jag två nationella som jag vet nu.. Och ja så fortsätter det. Men vi tar en dag i taget. Nu säger jag iallafall godnatt och sov gott!♥

20.01 - on the floor


16.11 - Grattis Emmsi! ♥


Idag är det ingen vanlig dag, utan det är EMMAS FÖDELSEDAG!!!
Bjuder på några fina bilder som är fina minnen!







Lite sådår smått tjusiga bilder på oss. Grattis igen världens bästa emma pemma fågelskrämma! Och även fast du kan va lite väl purig, så älskar jag dig ändå! :D

15.42 - mina drömmar.

Som många av er redan vet, drömmer jag om att öppna min egen restaurang. Jag vill bli kock.
Det har jag velat i flera år. Så när jag äntligen skulle välja till gymnasiet kändes det inte som någon big deal som det gör för vissa andra. Men för att kunna vara en bra kock och driva en bra restaurang utan att gå i konkurs måste man 1. ha en bra utbildning som kock. (du måste ju kunna laga extremt god mat) och 2. man måste kunna driva företag. (eftersom jag vill öppna min egen restaurang.

Jag har många mål i livet jag vill lyckas med just nu. Om ett halvår kanske jag vill något helt annat. Men som jag känner idag är mitt närmaste mål att komma in på kockutbildningen på gymnasiet. Där ska jag gå tre år innan jag tar studenten.
Men under dom tre åren vill jag framförallt jobba och tjäna ihop pengar. För när jag fyller 20, vill jag flytta till Kalifornien och gå en till kockutbildning där. Jag vill gå på Glendale Community College LA. Jag vill leva Collage liv och få ännu mer utbildning som kock. Och leva ett collage liv, hur ballt är inte det?

Efter jag gjort den utbildningen vill jag nog flytta hem till Sverige igen och då börja jobba på lite restauranger för att få kött på benen och sen när jag är runt 23-24 skaffa familj, när jag är strax efter 32,33 vill jag öppna en egen restaurang.

Detta är vad jag drömmer om och strävar efter i livet. Detta är vad jag vill göra med mitt liv idag. Somsagt, om ett halvår kanske jag inte alls vill plugga vidare i USA osv. Men jag har något att sträva efter, och jag vet, bara man villkan man.

Skulle ni kunna se mig leva ett "hollywood-liv" och gå på collage? ;-)

22.09 - natti natti

Eftersom jag har börjat med en ny "grej" att datorn ska vara av när Big Brother börjar (alltså klockan tio) säger jag godnatt till er nu. Imorgon är det onsdag, men ingen vanlig onsdag, utan det är Emmas födelsedag!!

Imorgon slutar jag runt två om jag inte minns fel, och imorgon kommer jag behöva plugga MASSOR... Har både tyska, svenska och so. Men jaja, vi hörs. Godnatt och sov gott, puss puss puss!!♥

20.26 - jag vet vem jag ska gifta mig med..



18.54 - då vare tisdag

Hej!

Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej, men som vanligt har jag varit äckligt trött.. Efter att jag slutat drog jag och Ebba till stan för några ärenden. När jag kom hem slocknade jag i soffan. (igen...) Nyss försökte jag läsa lite so, men tog en paus för lite käk. Men nu ska jag bänka mig i soffan framför Sverige-Moldavien tillsammans med so böckerna och svenska-häftet.. Btw, vilka tror ni vinner i matchen då?? Jag håller mina tummar och tår för Sverige iallafall!:)

17.57 - skjut måndagar

Säger bara kult måndag.... När jag kom hem slängde jag i mig mat och slocknade på soffan direkt.. Nu måste jag byta om till fotbollskläder, har träning om typ två timmar.. (fuck... kom på mig själv nu att det var två timmar kvar.. trodde det var 45 minuter. Bra där Amanda!) Får skriva in lite glosor så länge. Har fått ont i halsen igen, fyfaan va kult det här är..

Lika bra jag säger godnatt, vi hörs imorgon fina ni!

Den här bilden passar väldigt bra på måndagar, bara så ni vet.

21.03 - känns bra


Kom nyss hem från gymmet. Körde i 1,5 timma. Det kändes faktiskt väldigt bra, så imorgon blire fotbollsträning för hela slanten!

Men nu har jag bänkat mig i soffan med en apelsin framför Big Brother. Smockade nyss i mig en extremt god lax. Söndagen är räddad mina vänner!

15.37 - vilken ska jag ha?

Jag har gjort ännu en till header. Men jag vet inte vilken jag är mest nöjd med, jag böt nu till den nya.. Men jag vet inte, vilken tycker ni är snyggast?

Eller:

Snälla, kommentera och skriv vilken ni tyckte va snyggast! Det är ju trots allt ni som ska se den..:) och jag vet att dom inte är dom snyggaste, men vafan, man måste ju träna för att få till dom snygga.

14.19 - söndag söndag

Hej! (haha tänkte skriva godmorgon, men när jag såg att klockan var två ändrade jag mig...)

Idag är det söndag igen.. Kommer ni ihåg att man ställde om klockan inatt? Nu går vi in i sommartid, vilket innebär att vi får sova en timme mindre. Hade hellre haft en timme!;-) Men att vi går in i sommartid betyder ju att vi tar oss ännu ett steg närmare sommar, visst?

Nej, vad ska man göra idag då?? Skulle haft träning imorse, men eftersom jag fortfarande inte är riktigt bra skippade jag den.. Vill inte riskera något. Men imorgon ska jag nog testa. Ska teste köra lite gym idag, men ska ta det väldigt lugnt. Känna hur det känns. Sist jag tränade fotboll fick jag ont i bröstet, men jag borde ju ha blivit lite bättre nu iaf.

Undra bara vad man ska göra idag då..? Något som inte är så ansträngande iallafall. He he.

23.01 - godnatt underbara ni!♥

Jag gjorde något som jag aldrig haft förut. Det fick bli en jätteenkel header den här gången. Orkar inte, och kan framförallt inte göra någon mer avancerad! Det blir bara hackigt och fult. Men eftersom jag älskar hoffmaestro och Bruno Mars så är det dom som får stå för headern den här gången! Bra va? :)

Nu är det iallafall jag som intar soffan och slår på en film. Är kanontrött! Eller, fan jag måste duscha först.. Jaja, efter det lär jag somna som en stock.. Så jag säger godnatt till er nu, sov så gott så hörs vi imorgon!♥

P.s om ni inte ser den nya headern, prova uppdatera sidan!

22.06 - jao

Tro det eller ej, men sitter och filar på en ny header. Förhoppningsvis blir jag nöjd med någon utav dom sjuhundra jag gör, och då kommer den upp här. (Om jag lyckas sätta in den också...)

17.45 - cosy

Vilken späckad lördag.. Först farmor, lunch, fika, hem, besök av min morbror, fika, nu ska vi strax laga hemgjord pizza till middag, sen kommer min faster + familj hit. Ikväll ska jag gosa ner mig i soffan framför en bra film. Känner att det är vad som behövs. Men först blir det lite middag somsagt.

Bjussar på en söt bild från igår. NAAAAAT

13.23 - nu drar jag till farmor, ha en fin lördag!


12.25 - Roscoe

God morgon!

Min morgon har väl inte startat på bästa sätt... Vaknade av att jag har haft en riktigt hemsk mardröm, och jag vaknar av att jag blöder näsblod som en flod typ.. Kult.. ;-)

Nu sitter jag iallafall och äter lite god frukost, bestående av apelsin, macka, juice och mjölk. Ska strax börja klä på mig och göra mig klar. Om en stund ringer m&p och då ska jag cykla till farmor och hälsa på mina kusiner som kommer från Sthlm.

Jag ser att solen skiner, hoppas det har slutat blåsa och att det är lite varmare idag! Igår var det faktiskt ganska kallt! Nej nu måste jag få på mig lite kläder!

Ni får en låt med Johnossi och Rebecca&Fiona som spelas högt här hemma!


00.56 - de ä lungt!

Kvällen slutade inte som planerat, spaning och ett samtal till polisen fick avsluta denna fredag. Men de ä lungt! (Det är inget allvarligt, och det är inte vi som gjort något, vi hjälpte bara en kille) Vi hörs imorgon istället. Nu ska jag se på Big Brother och sen sova som en stock. Jag har haft en trevlig och rolig kväll, är kanontrött nu. Sov gott!! :)

18.38 - ha en kanon fredag!

Nu har jag hunnit med allt jag skulle. Och det sista jag skulle hinna var att städa, och det har jag faktiskt gjort! Hann ta en längre powernap, tillräckligt länge så att det inte kallas powernap. Hehe! Nu är Jullan påväg hit iallafall, och fredagen kan börja! Ska byta byxor, just nu sitter jag i ett par riktigt jävla äckliga mjukisar. Ska äta lite först, sen drar vi nog ut. Så ni får ha en kanon fredag, vare sig ni sitter inne och kollar på film/TV eller om ni ska på fest, träffa kungen eller va tusan vet jag. Ha det kanon iallafall!

Ha det bäst!!! Vi hörs imorgon!♥

15.40 - gött


Hej! Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Kom ganska nyss hem, det är väl kanske inte sådär jättekul en fredag.. Men men nu är det helg iallafall!

Jag måste bara berätta vilket knäppt väder vi har, denna bild tog jag imorse, någon timma senare typ vräkte det ner hagel/snö. Men nu är det borta igen och solen skiner. Men bara solen kommer fram igen går det väl. Grejen är den att just nu blåser det som jag vet inte vad. Det är väldigt kallt också.. Fan, vårvärme kom nu!!!

Hursomhelst, nu ska jag ta en powernap, plocka ur diskmaskinen, äta och... va mer skulle jag göra?! Jaja innan Julia kommer. Sen ska vi träffa Jonas och ja, vad vi ska göra får vi se. Kul blir det iallafall! :)

Förövrigt vill jag bara dela med mig av min glädje att jag fick MVG som slutbetyg på biologin!!! Jag är så jäävla äckligt glad för det! Min magkänsla sa att jag inte skulle få det, men se där, även den kan ha fel ibland!

13.00 - snälla hjälp mig!!!


Det är inte ofta jag ber er, men snällla ni, kan ni inte hjälpa mig med något roligt spel för android mobiler?? Jag vet inte hur många gånger jag försökt hitta något spel som verkar roligt, men jag hittar inget! Som ni har något tips på roliga spel, snälla skriv dom!!! Andra roliga appar går också utmärkt såklart! Tack på förhand.♥

08.18 - freedag!

Godmorgon!

Råkade kliva upp för tidigt idag.. Tog fel på klockan! Så tänkte bara gå in och säga godmorgon och ha en fin fredag! Solen skiner här i Borlänge, så jag har en riktigt nice fredagskänsla! :)

Den här bilden tog jag för någon dag sen, nu har det försvunnit ännu mera snö! Om jag kommer ihåg kan jag ta en ny när jag går hem!

23.29 - tröttelitrött

Nu ska jag krypa till kojs nyduschad i en renbäddad säng. Finns det skönare?? Njaa vette katten alltså.

Imorgon är det fredaaag också! Längtar tills klockan tre då man går ut från tekniken, då är det bara HELG som lyser i huvudet på en! Haha.
Imorgon blir nog en bra dag, förhoppningsvis! Slutar runt tre, då ska jag väl hem och ta en powernap som vanligt, sen käka å lite sånt. På kvällen ska jag träffa Jonas och Julia. :) Vet inte alls vad vi ska göra, men något kul blir det väl som vanligt!

Men nu måste jag sova, är görtrött! Vi hörs imorgon, tidsinställer ett inlägg där jag vill ha hjälp från er! Men annars så hörs vi när jag kommit hem. Ha en fin fredag, och sov så gott!!♥

22.59 - ännu mera bra mooosik


17.28 - en RIKTIGT BRA låt

Bjuder på en bra låt så länge, ligger och fryser bort i soffan under täcket, samtidigt som jag hickar bort mig själv. Fattar inte vad det är med mig. Känns som jag typ håller på att få feber eller nåt. SKJUT MIG isåfall. Vi hörs om en stund om jag mår bättre.. Eller vi hörs iallafall.


21.56 - dagens höjdpunkt nästa!

Nu ska jag återta platsen i soffan och kolla på dagens höjdpunkt; Big Brother! Imorgon ska jag tillbaka till skolan, så måste sova direkt efter det.. Har lång dag imorgon, 07.50-15.10.. Har träning vid sju också. Jobbigt, jobbigt... Men sen är det fredag och helg. Det ser vi framemot!;-)

Ni får ha en kanon torsdag! Sov så gott!


Hjärta till er!


20.07 - wtf??

Sitter och dricker mjölk framför en film. Och har man brist på glas (det är min månad att ha diskmaskinen, och då finns det aldrig rena glas) så man tar väl vad man har..

Kanske inte var sådär jättepassande men... Hehe

18.56 - skön dag!


Tog en sväng förbi farmor på hemvägen från Kupolen! Vi fikade, åt och spelade SkippBo. Men efter att jag vunnit en gång och förlorat två gav jag upp och gick hem.. Hihi!

Jag och Ebba hade iallafall en trevlig stund idag, hittade ev. ett par skor jag ska ha på balen. Ska kolla lite till, annars blir det dom. Efter det så gick vi till BK, Ebbis köpte glass och jag en Shake. Satt och pratade en bra stund om fina minnen och en massa killsnack. Haha! Sen fortsatte vi våran promenad hem. Skön dag! Synd bara att det har blivit dåligt väder igen, men som plåster på såren regnar det istället för snöar. Det är ett stort +!

12.38 - ha en bra onsdag mina vänner!


Tro det eller ej, men solen har tittat fram faktiskt! Så nu åker jag till Kupolen, sen ska jag och Ebba ta en glass i solen, och sedan ska vi faktiskt ta en promenad hem. Skön dag!♥

Slänger upp en dagens outfit, (brukar ju aldrig göra det så..) så hörs vi när jag kommer hem!

12.00 - häng med Ebbis idag!

Gooodmorgon!

Idag är det onsdag, och jag är ledig. Somnade som en stock i soffan igår ganska tidigt. Vaknade sedan tjugo i tio och kände mig ganska pigg, men måste ha somnat om igen, vaknade för tjugo minuter sen. Så nu sitter jag i soffan och har precis slängt i mig lite frukost.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Om ca en timme ska jag åka med pappa till Kupolen, och där ska jag möta upp Ebbis. Kolla lite i affärer och kanske käka en glass. Planerna var att äta i solen, men den försvann tydligen, hoppas den hittar tillbaka!:)

En bild från i våras när jag, Ebba och Putte var i Stockholm, gick på stan och Grönan, vi hade skit kul! Saknar dom dagarna!♥

22.51 - TJENA TJENA

 

Jäkar va Björnen är rolig på fyllan!! Så jäkla skön snubbe! Halulelia!! Jag älskar du.


18.47 - trötter

Vårvädret fortsätter, och vattnet nästan forsar ner efter vägarna. Jag hoppas verkligen att detta håller i sig. Det skulle vara så himla skönt!

Imorse när jag klev utanför dörren blev man helt paff när det var så varmt och skönt ute! Det hela fortsatte med att vi faktiskt kunde sitta ute några minuter på en rast. Men det blåser hemskt mycket! Nästan storm ute.. Det är lite tråkigt. Så sedan jag kom hem har jag bara legat i soffan och halvsovit. Fick väldigt lite sömn inatt, så det var ganska skönt. Jag är ju ledig imorgon så jag behöver inte bry mig om något plugg idag, vilket är kanon skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på film i en timme, sen är det halv åtta hos mig, och såklart Big Brother senare ikväll.:P

Starka vårkänslor håller i sig, och låt det vara så!!

17.12 - varning för hemska bilder.

Hejhej!

Har ni haft en bra måndag?♥
Jag själv har väl haft det helt okej. Tog en rejäl sovmorgon. Vaknade inte förens tjugo i ett. Därefter gick jag upp, käkade frukost och la mig i soffan. Efter en stund körde jag igång med läxorna vi fått med oss hem. Nu är jag helt klar med allt förutom lite i matten där min bror får rycka in och hjälpa mig. Fattar inte ett skit.

Men det får bli senare. Nu ska jag äta en extremt sen lunch, sen ska jag åka på ett möte, klockan kvart över åtta har jag träning till halv tio, och sen ska jag väl hem, duscha äta och kolla på Big Brother såklart!:D

Kör på min kalasgrymma Kalles Kaviar- tröja idag! Haha

23.54 - ni har gjort det igen, ni är grymma!!

Fasiken, ni har gjort det igen!!! Nytt statistik-rekord igen. Gaaaalet vad ni är grymma. NI ÄR HELT UNDERBARA!!! :D:D:D:D Fortsätt såhäääär!!

Bara för det får ni en grym låt med underbara Bruno Mars!!


22.53 - starkare för var dag som går.

Visst är det kul när man tränar och verkligen känner hur man blir starkare och klarar av mer och mer? Idag tog jag nytt rekord i bänkpress. Andra gången någonsin jag kör det och är redan uppe i 42,5kg. Det tycker jag är ganska bra för att vara tjej.

Nu ska jag iallafall gå och ta en dusch. Sen ska jag återta soffan och kolla ännu mera Gossip Girl. Nu ska jag börja på säsong 2. Man blir som beroende!
Imorgon är det måndag och jag är ledig. Ska ta mig en sovmorgon, och sen har jag en fet hög med plugg att ta itu med. Men känner mig ändå inte speciellt deppig för det. Det är ju trots allt snart sommar..
På kvällen ska jag på ett möte och direkt efter det har jag träning igen.

Sov gott mina fina bloggläsare!♥

18.31 - slö söndag..

Hej!

Idag har jag inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig. Legat på soffan och glott på film ända sedan jag vaknade. Med undantag nyss då jag åt mat. Nu ska jag iallafall byta om till träningskläder och åka och gymma med mina bröder. Har varit sjuk i över en vecka nu, men känner att jag måste göra av med lite energi! Ta det lugnt på gymmet får bli bra. När jag kommer hem ska jag väl duscha, äta och sen blir det Big Brother. Söndagens höjdpunkt!

Jag hoppas ni haft en fin söndag. Jag har lite dåligt samvete för att jag bara legat inne när det är såhär fint väder.. Men det behövs ibland det med.

Ska väl åka och bygga lite muskler, hehe..

23.07 - detta fick bli min lördag;


Morötter, chips, dipp, vatten, ljus och Gossip Girl fick bli min lördagskväll!

18.04 - soffhäng

Nu har jag gjort klart efterrätten tills ikväll. Och jag måste säga att jag blev som ett litet barn som äntligen fått sitt lördagsgodis när jag smakade på den vita chokladmoussen! Satan så god den är! Helt amazing.

Förövrigt har jag spenderat dagen i soffan framför Gossip Girl iklädd träningstights och en hur mysig kofta som helst, varvat med soffan ute i vardasrummet med min farmor och lite fika. Nu ska jag iallafall återta soffan i mitt rum och kolla på ytterligare något avsnitt Gossip Girl innan det blir middag. Hör av mig senare hur kvällen blir.. Har ni något tips vad jag kan blogga om så står jag öppen för förslag!

Längar tills man kan gå ut såhär!!

12.25 - bra morgon!

Hej!

Idag känner jag mig piggare. Man blev så himla deppig av skitvädret vi hade igår, men idag skiner solen igen och vårkänslan är tillbaka! Får se bara hur länge den stannar den här gången..

Imorse vaknade jag halv tio.. Dra mig i skalet liksom.. Men var jättetrött igår, så jag somnade jättetidigt.. Men nu är jag iallafall pigg och glad! Började morgonen med en god frukost i soffan framför Gossip Girl. Hade tänkt börja kolla på den serien nu. Haha!
Lite senare ska jag göra efterrätt till ikväll. Chokladlasange ska det bli! Och ikväll kanske jag ska ut, vi får se hur det blir. Nu ska jag gå och göra mig klar!

Detta är en bra frukost för att vara mig. Juice, blåbärssoppa, macka och honungs-yoghurt med havregryn, linfrön och bananer. Sen strör man över kanel, skitgott! Ni borde testa.:)

18.25 - dö väder döööööööö

Hej!

Önskar jag kunde säga vår vädret bara fortsätter denna soliga fredag! Men det kan man ju bara drömma om. Imorse när jag vaknade var min första tanke "fan va skönt, det är sol idag!" när jag sen öppnade dörren ville jag bara skjuta mig själv. Då såg jag snön som bara vräkte ner och att det nu har kommit 2dm nysnö. DÖÖÖÖ. Jag som äntligen sett framemot några varma, soliga dagar framöver... Men det sket sig ju.. Vi har ju fått tillbaka vår vinter istället, och det är väl kul? NAAAAAAAT.

Något som iallafall gjorde denna dag värd att överleva var att jag fick se att detta fanns igen när jag var och handlade med pappa nyss;

ÄNTLIGEN finns det nu påskmust!!!!! AMAJGAD vad jag ska dricka påskmust ikväll. HOJ

23.05 - fruktansvärt..


Det är så fruktansvärt vad naturen kan skada och göra oss illa. Den 10 Mars 2011 bröt ju en tsunami ut i Japan, som troligen ingen har missat. Detta har orsakat att flera tusen människor har varken boende eller vatten, flera tusen har dött, flera tusen saknas. Detta är en total katastrof. Jag har valt att skänka pengar för att göra vad jag kan. Gör det ni med! Varje gåva gör betydelse.

För att skänka 10kr till Rädda Barnens Katastroffond sms:a 10KATASTROF till 72950.

För att skänka 50kr till Röda Korsets katastrofarbete i Japan sms:a AKUT 50 till 72900.


19.13 - solig dag!

Men hallå!

Hur mår ni??♥ Jag har haft en ganska skön dag. Börja nio och sluta typ 20 över 11. Bara legat och solat typ. Skulle ju åka pulka idag, men det blev bara fyra åk. Sen gjorde Fia illa sig och efter det blev det inge mer åka. Men men, en dag i solen istället för skola tackar man inte nej till.

Nyss kom jag iallafall hem från min syster. Så nu ska jag strax krypa ner i soffan och kolla på Halv åtta hos mig. Men först måsta jag äta lite.

Btw, såg ni Big Brother igår?? Haha jag satt och gapskrattade för mig själv. Jag tyckte lätt att det var det roligaste avsnittet hittills! Haha jag säger bara Gurkan♥ Kommer han bli nominerad kommer jag slänga in en eller två röster. Sitter han i final kommer jag slänga in 5 röster. GURKAN SKA VINNA!!!:)

21.27 - mums♥


17.44 - årets första "riktiga" glass!

Dagen började ok men slutade i ett rent helvete skulle man väl kunna säga.. Nationella provet i fysik gick käpprätt åt helvete. Visst fine, jag brukar ibland säga att fan det gick inte så bra som det kunde ha gjort.. Men detta, det slår tamefan allt. SKJUT MIG så dåligt det gick. Får jag G springer jag naken och rakar av mig håret.. typ.. Nejdå, men fan så dåligt det gick...

Över till något roligare. Slutade strax efter två. Då gick jag och min vän Frida hem till mig, sedan tog vi en promenad i solen till Coop och köpte glass. Efter det satt vi i solen och njöt i någon timma. Hur skönt som helst! Nu ska jag bara njuta resten av kvällen, titta på lite serier jag har missat och sedan packa för pulkabacken imorgon. Skönt!

Jag och Frida tog en glass medans vi njöt i solen och pratade om allt, nästan iallafall!

18.45 - kniven mot strupen, där jag bor


Ni ska väl kolla på Kniven mot strupen ikväll?! Det sänds från staden där jag bor, och restaurangen ligger nästan precis där jag bor. Så någon man känner igen kanske är med!

Sen får ni hålla era ögon öppna, för när dom intervjuade han som ska hjälpa restaurangen gick jag och Julia precis förbi, så håll koll om ni ser oss där i bakgrunden! Haha. Jag tänker iallafall sitta bänkad 21.00 på trean ikväll! :D

14.09 - från förr





Jag och Putte skickar lite sådär lagomt nya bilder till varandra, haha va kul man kan ha åt bilder alltså...

13.05 - jag är så jävla GLAD idag


Ser ni vilket nice väder vi har fått eller?? Det här gör mig riktigt lycklig. Känslan av att det är sommar om typ 100 dagar är inte allt för långt borta. Ååå jag älskar det här, hoppas bara att det håller i sig..

Att det gick bra på provet gör inte denna dag sämre direkt! Jag har inget plugg jag sådär måste göra, men att träna på lite fysik till nationella imorgon är väl inte nån sån där jättedum idé.. Men först ska jag "fira" med lite gamla barnfilmer. Igår blev det Barbie i Svansjön (haha döda mig..) få se vad det blir idag! :)

20.52 - skola imorgon igen...

Det gick väl sådär med pluggandet.. Just nu tar jag det lugnt i soffan framför Familjen annorlunda. När det är slut ska jag ta mig en snabb dusch och sen titta på En unge i minuten samtidigt som min bror ska förhöra mig lite. Klockan 22 är det Big Brother, som man bara inte får missa!! Har hört lite att hunken och Annie har kommit varandra lite närmre.. WTF????

Hur som helst, imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Ska ha ett prov och sen slutar jag kvart i två. Efter det ska jag hem och bara ta det lugnt och bli frisk.. Men nu börjar det igen, så vi hörs imorgon. Ha det bra, och sov gott!♥

Ni tittar väl på Big Brother?

14.55 - gottis


Ibland är det ganska gott att vara sjuk. Då får man unna sig lite extra vardagslyx! Som tur är börjar smaken komma tillbaka. Men den är inte helt tillbaka än tyvärr, det tar väl ett tag..

Nu måste jag iallafall lägga undan allt gottis, mobilen och stänga av datorn. För nu måste jag plugga till provet jag har imorgon som jag inte ens har börjat med..

14.01 - vad är det som händer???? :D


23.30 - jag måste bara..

...få berömma er hur grymma ni har blivit med statistiken! Det är kul att fler har hittat hit! :P Ni är fetttissch med grymmiisssccchh!!!

Bara för det bjuder jag på en gammal bild från i sommras på mig och googieklantarsle007!!

22.41 - jag ska skjuta mitt huve

Fy tusan vad jobbigt det är att vara sjuk.. Jag verkligen hatar det! Ska hoppa in och ta en dusch och sedan slå på en film och sen sova. Är ledig imorgon, och det behöver jag verkligen! Planerna var att ta en lunch med min mamma, men det sköts upp återigen. Förra gången blev hon sjuk och nu jag. Men det är inte så kul att äta när man inte känner någon smak, och i detta tillstånd orkar jag mig inte utanför dörren ens. Så imorgon tar jag mig en lång sovmorgon, käkar en ordentlig frukost, och sedan måste jag plugga till ett hkk prov jag har på tisdag.. Kult måndag, men vi hörs väl någon gång..;-) Sov gott iallafall, prinsar och prinsessor!

15.38 - köpt




Jacka från Monki, som är mycket snyggare IRL. Tröja från Lager 157, och sen ett bord. + två bh:ar. Sen köpte jag nya blommor också, men tror inte det är så kul att se, haha! Jackan kommer iallafall användast flitigt♥

14.04 - home sweet home

Nu är jag hemma från Örebro igen. Igårkväll bröt min förkylning ut, så nu är jag sådär äckligt jävla förkyld igen.. Kult!! Bara femte gången det här året, men annars, jo men så att jag är aldrig sjuk..

Ska iallafall inte deppa denna söndag, är ju ledig imorgon!! Ska börja skruva ihop mitt nya bord jag köpte på IKEA i fredags, sen ska jag väl kanske visa er vad jag köpte i helgen, och sen jaa, då blir mat, big brother, film och sen sova. Skönt med söndag, trots allt..

Bara jag som tycker att desto fler gånger man lyssnar på den här låten, att den är ganska chill ändå? Jag gillar refrängen!


22.03 - Grattis till snyggingen Eric Saade


Jag tycker vi säger Grattis till den galet snygga Eric Saade!!!

20.03 - bra dag

Hej!

Jag har haft en super mysig dag på stan idag! Idag köpte jag en lika bh som jag köpte igår. Den var så himla skön så fick lov att köpa en till! :) Sen köpte jag en jacka från Monki!!!!♥ Jag är helt kär i den! Jag skippade tyvärr linnet från Cheap Monday, affären jag hittade linnet på låg några mil ifrån stan, så det sket sig med det.. Men jag köpte ju jackan istället!

Nu ligger jag själv på hotellrummet och ska kolla på melodifestivalen med lite godis, cola och en jävla ond hals. Fy gubbar vad jag har ont i halsen.. Jag hatar det! Ska iallafall vila hela kvällen i sängen under täcket, och sen sova gott och sen äta en smarrig hotellfrukost imorgon igen. Det bästa på hela dagen!


Jag har fett kult här för mig själv, ensam på ett hotellrum i Örebro stad.:)

21.59 - kanoners kanon

Tjolahopp. Jag lever livet här i Örebro! Haha, har haft en super bra dag idag. Har bara hittat en tröja och en bh än sålänge, men vi ska ta stan imorgon, och då hittar jag väl förmodlingen nått mer. Har spanat in ett Cheap Monday linne som jag funderar på att köpa.:D Justja, ett bord till mitt rum har jag köpt också!

Nu på kvällskvisten har jag bara slappat framför TV:n med lite godis. Men nu ska jag hoppa in i duschen och snart lägga mig så det kan bli morgon någongång! Morgon=hotell frukost=typ det bästa som finns.

Tyvärr håller jag på att få ont i halsen, känns det som iallafall. Men ska sova snart, så jag hoppas det försvinner under natten. Så får vi höras mer imorgon. Då blir jag själv hela kvällen, men det ska bli skönt det också. Förövrigt vill jag bara säga att jag verkligen gillar Örebro, fan vilken mysig stad det är! Jaja vi hörs imorgon kväll eller så. Ha en kanon fin lördag imorgon, och sov gott!♥

23.23 - Örebro!

För lite mer än en timma sen skickade jag in min inlämning.. HJÄLP!!! Nu får vi se hur det går..
Hoho nu ska jag lägga fram lite kläder jag ska ha med mig och sen hoppa in i duschen. Sen ska jag faktiskt sova. Är svin trött! Imorgon åker jag somsagt till Örebro. Är borta tills söndag. Men jag har datorn med mig, så lite uppdatering blir det. Vi får bara hoppas att inte datorn går sönder som det gjorde förra gången. Haha!

Jag kan inte lova att det blir mycket uppdatering.. Men det är ni ju vana med, med tanke på dom sista dagarna! Haha, men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Sov gott!!

Sen vill jag bara önska mina vänner en trevlig dag i skolan imorgon.... He he :D

16.03 - GÖTT

NU har jag tagit helg! Är ledig i hela fyra dagar. Känns fantastiskt! Ska bara njuta, käka gott och leva livet. Haha! Skrev prov idag, och gjorde glosorna, så jag har inget mer jag behöver plugga till idag heller. Det enda jag måste fixa idag är skicka in inlämningen, ladda ner musik och packa. Ganska nice torsdag.:D

23.24 - BÄST


12.44 - heyy

Hej!

Hade en helt okej onsdag idag. Alla fick sluta tolv pga av att lärarna skulle skriva omdömen om oss alla elever. Rätt nice! Så jag ska ta tag i tiden och plugga till SO-provet jag har imorgon, dom 51 tyskaglosorna och skriva klart min inlämning.. Imorgon är det fredag för mig, och det känns helt underbart. Längtar som inibomben!!:D

Jag saknar verkligen att kunna sitta ute och njuta av en kall cola, glass och en jävla massa mat. JAG VILL HA SOMMAR.

17.05 - fettisdag


Detta är vad jag gjort sedan jag kom hem. Nu är jag äntligen strax klar!! Ska bara skriva rent på datorn! :D Fast sedan har jag ju SO provet som det bara är att börja plugga till. Ingen vila här inte! Som tur är kommer mamsegull hem snart med lite semlor som jag ska smälla i mig. Det är ju trots allt fettisdagen/semmeldagen idag. Vad man nu väljer att kalla den, skiter jag i.;-)

18.30 - rätt nice ändå

Träningen gick fint, nu har jag någon timmas "jobb" vid datorn framför mig. Ska skriva klart min uppsats. Sen ska jag ta mig en varm och skön dusch, äta lite och sedan kolla på massa bra TV. Hela måndagen är full av massa bra TV.

Jag har en ganska jobbig vecka framför mig. Massa inlämningar och ett prov om USA. + typ 40 tyska glosor... Men på fredag har jag tagit ledigt, och drar till Örebro över helgen. Det ska bli kanon. På onsdag slutar jag 12 också. Inte så fel det heller. Veckan efter det har vi friluftsdag, och så är vi lediga på måndag. Veckan därefter har jag utvecklingssamtal och därmed ledig mån och ons. Det känns helt underbart! Jag har massa roliga saker att se fram emot nu till våren. Det händer kanon mycket. Vissa saker kan jag inte berätta, eftersom det är en hemlis. Men det ska bli så jäkla kul!!

Jaja nu måste jag börja jobba..

15.47 - måndagen gjord=halva veckan gjord... nästan

Ååååååh vilken kult måndag det har varit.... Har inget annat än vela dööö. Somnade halv tre inatt, så var lagomt glad när klockan ringde 06.15.

Nu har jag precis slängt i mig lite mat, och ska nu börja byta om. Har träning fem.. Hade hellre tagit mig en powernap och sedan skrivit lite so kan jag säga.. Nu måste jag göra det på en gång jag kommer hem.. KULT måndag säger jag bara....

Idag är det en sånhär måndag.. Skjut mig

18.29 - jag orkar inte söndaag

Hej!

Jag tog sovmorgon imorse, gick upp runt tolv. Jag käkade frukost i soffan framför Vasaloppet. Sen åkte jag och mamma iväg en sväng till Kupolen, men hittade inget. Efter det har jag bara legat i soffan och degat. Nu har min bror tjatat med mig till nåt jävla gym. När jag kommer hem måste jag skriva so. Klockan nio är det Big Brother också. Sen ska jag hinna med en lååång dusch. Pjuuh, vilken söndag!

Kännde för en ny bild........

21.59 - nice


Äntligen fick jag tag i ett par sånnahär apsköna byxor. Dom är extremt sköna, och snygga! Helt perfekt att bara lalla runt i skolan. 199kr från H&M!

21.40 - lite skillnad?


18.31 - vikt och snyggt? eller?


Jag kände att jag orkar inte ha det såhär längre. Nu ska det städas!!

10.00 - jag är inte hemma, ha en fin dag :)

Godmorgon!

Jag ville bara önska er en fin lördag. Idag är jag borta med min mamma på dagen, men jag kommer hem mot eftermiddagen! Så vi hörs någon gång då, tills dess, ha det kanon!♥

21.59 - bakning, bakning!


Börja med att blanda:
4dl mjöl
1½ dl socker
3tsk bakpulver i en skål.

Blanda sedan i:
150gr margarin. Ej smält.
1 ägg (ägget ska vara vispat, bara så gulan och vitan har blivit blandade. Räcker med en vanlig handvisp.)

Rör sedan ihop detta. Det kan vara lite svårt, men det ska bli till en hård jämn deg? Jag vet inte, klump kanske passar bättre. Sedan ska man klämma ut den i långpannan.

Bred sedan ut 2dl lingonsylt på kakan.

Strössel: 50gr smält margarin
2 dl havregryn
1dl socker
1tsk vaniljsocker

Detta brer du över lingonsylten.

Sen in i ugnen i ca 15 min på 180-200 grader.

Det är ingen nyttig kaka direkt, men ack så god!:)   Och kom ihåg, detta recept är för en LITEN långpanna. Jag gjorde dubbla recept för en vanlig långpanna.
Nu ska jag se på Big Brother, hojt!


18.58 - mat mat mat


Haha okej, det kanske inte ser så gott ut, men det är AS gott, och super enkelt!
Man börjar med att tärna kyckling i så stora bitar man vill ha, sen bryner man dom lite i vanligt smör. Sätter på pastan och låter koka. Jag tycker den pastan som jag har på bilden är godast, men det är ju vad man själv gillar.
När kycklingen fått lite färg så kryddar man med salt och peppar (soya är också gott att ha på) och steker klart den. Sen skär man upp tomat och gurka (hör och häpna, jag har nästan börjat gilla tomater, har aldrig gillat det förut!) och sedan lägger man upp allting och har på vitlöksdressing/sås. SKITGOTT!!!!

15.17 - hemskt mycket hej

Hejhej!

Jag började som vanligt min morgon med några avsnitt Glee i soffan. Men nu har jag lyckats dragit mig upp, gjort mig klar och fått på mig lite kläder. Ska börja med uppsatsen nu, och sen om någon timma ska jag följa med mamma och handla. Planerna var ju att luncha och gå en runda på Kupolen med mamma idag, men hon har blivit sjuk, så det blev uppskjutet. Ska visa er två recept senare idag också. Men nu måste jag börja skriva lite.

00.44 - fuck biologii



Dom här två bilderna beskriver min kväll. Tro det eller ej, men jag har skrivit klart biologin!!! Så första bilden visar min känsla till det, och bild nr två visar vad jag firar det med, ett glas kall cola och några dumle. Det är jag fan värd. Imorgon ska jag skriva SO:n och tekniken.. Ja det får vi se när det blir, hehe.
Nu ska jag hoppa ner i soffan och titta på nån serie eller film. Imorgon har jag ett tips på skitgod mat, och ett recept på en jättegod typ bulle/kaka som jag ska visa er. Så godnatt så hörs vi imorgon.♥

18.51 - soffsjuk

Vet inte vad det är med mig, har fått nån sorts soff-sjuka. Det enda jag gör är att ligga och halvsova i soffan... Nu rycker jag upp mig och drar och lirar lite fotboll. Så får vi se vad som händer när jag kommer hem.. Vi hörs.. ...Nån gång..

Jag vet inte varför, men den har satt sig som klister på hjärnan, och jag kan inte sluta sjunga den.


01.06 - nästan nästan!!

Nu har jag fyra ynka frågor kvar på hela biologin. Det känns helt underbart!! Dom ska jag skriva klart imorgon. Just nu är mitt huvud som en enda gröt.. Ska gå och duscha av mig all biologi-ångest och sedan lägga mig och se ett avsnitt utav Glee. Sen ska jag sova extremt gott. Imorgon ska jag försöka hinna med en teknik-läxa också. Vid halv åtta har jag träning. På fredag ska jag troligtvis äta lunch med min mamma, sen ska jag vara på hennes jobb till halv fyra, då ska vi åka till Kupolen en sväng. Men under den tiden ska jag skriva klart SO uppsatsen. Nu känns det lite bättre, nu ser jag ljuset i tunneln.. Fast det känns inte som jag har lov för fem öre om jag ska vara ärlig.. Jaja nu ska jag koppla bort allt och bara sooova. Vi hörs imorgon när jag vaknat. Sov gott underbara ni!

Min plugg-"hörna" idag. Laddade upp med en kopp kallt vatten och en kexchoklad. Den gav ju energi i 5minuter iallafall..

21.22 - den senaste tiden

Hejhej!

Imorse när jag hade tagit mig upp och skulle skriva ett inlägg kom jag inte in på blogg.se. Jag vet inte vad det var för fel, men så var det. Men efter det har dagen rullat på i sjuhundra ungefär..

Jag vaknade av ett sms från min mamma, men trött som en apa tog jag mig från sängen till soffan. Sisådär 3 meter. Där låg jag i några timmar innan jag orkade mig upp för att klä på mig. Sen satte jag igång med biologi-skiten.. Är inte helt klar, men tänkte göra det sista nu, så det är klart sen! På kvällen kom min mormor och jag bakade blåbärspaj och så fick vi godis. Förövrigt har jag setat och laddat ner massa appar till min nya telefon som jag är äckligt nöjd med. ÄLSKA TOUCH!! Jaa det var väl ungefär min dag.. Kult..

Igår slocknade jag i soffan tio minuter efter att jag kom hem, vid halv fyra hämtade jag mobilen och efter det var jag fast.. Vid 22 tittade jag som vanligt på Sore Bror och vid 23 duschade jag och vid 00 sov jag som en stock med en jävla huvudvärk.. Ja, det var väl mina två dagar..

Jag bjuder på en aaaaaaaaas snygg bild från min nya mobil!!!! Fast ne

13.58 - TRO DET ELLER EJ, VOLBEAT TILL P&L!!!


09.00 - ha en kanon daag!


Nu är jag påväg mot backen, ska ju spendera min dag i Romme Alpin med Ebbis. Men jag ville bara önska er en super fin dag! Vi hörs när jag kommer hem.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0