drar mig hem till min fina


coolt


home is when i'm alone with you

Hej hemskt mycket hej!

Jag kan börja med att tacka Gudarna för att vi har lov. Det är något jag mer än behöver just nu.
Tog mig en extra lång sovmorgon imorse och sov ut ordentligt. Sen tog jag mig frukost på sängen och sen har jag bara legat och nötat Gossip Girl-avsnitt. Nu hade jag tänkt hoppa in och ta mig en dusch, vilket också behövs.

Vad jag gör sen får vi se. Vi hörs

något jag lärt mig under dessa veckor

Det finns inget man lär sig så mycket på, som ens egna misstag.

läget liksom

Det har hänt en heeeeeel del sen sist. Jag tänkte bara uppdatera er om dom senaste veckorna lite. Haha omg vart ska jag börja?

Jag och Malin har iallafall har haft en hel del "what happens in Forssa stays in Forssa-kvällar" men fyfan va kul vi haft. Det har hänt lite saker som kanske inte har vart sådär jätteroligt, men det har även hänt saker som vart så in i helvetes roliga. Tyvärr slår ju dom mindre sakerna hårdare, behövs inte så många liksom. Men jag vill bara säga att jag har världens bästa liv. Så det så. Tack alla fina för att ni gör mitt liv så fucking jävla bra. Jag älskar er.

Under denna tid som jag vart borta har jag hunnit med en jäkla massa party, men jag har också vart nykter och tagit det lugnt i två helger, det har vart Soltorg och Hagafest, jag har varit sjuk i en vecka, och nu hunnit blivit sjuk igen. Jag har ätit som aldrig förr, och råchillat i skolan. Men jag har också skrivit mitt första prov, och hållt ett argumenterande tal. Jag har fått ynka 3 poäng på mitt mattetest. (det var morgonen efter Hagafesten. He he) Jag har även hunnit försova mig två gånger. Ja, ni märker mitt liv är som vanligt helt kaos. Men vad gör det? Jag har aldrig haft såhär kul.

Somsagt, i tisdags var det Soltorgsfest, då jag och 8 sköna brudar till var heta militärer. Soltorg levererade som vanligt, och vi hade så jävla kul. Dock var det inte lika kul när klockan ringde sex morgonen där på efter ynka 3,5 timmes sömn.. Har nog aldrig haft så ont i huvudet. He he. Smällar som man får ta helt enkelt!

I fredags körde jag och Malin ännu en What happens in Forssa stays in Forssa-kväll och satan i gatan va kul vi hade. Kvällen började vi hemma hos Malin med lite fördrinkar innan vi tog bussen vid tio till  Elin på Halloweenfest. Ännu denna kväll var vi snygga militärer. Där körde vi allsång på altanen och dansade rumporna av oss innan vi tog oss en lång jävla promenad till kv och Jens. Det mina vänner, var nog det roligaste på länge. Hahah övertrötta.se. Jag och Malin har nog kollat på filmerna en miljon gånger och garvar lika mycket varje gång. Fyfaaaaan va kul vi hade. Tillslut gick vi hem till Forssa och la oss liiite för sent kanske. Men men, det skeet man väl i!

Igår hade vi en chillkväll och var mest bara ute och gick innan jag tog bussen hem vid 23. Idag vaknade jag med huvudvärk.. Men som tur är har den gått över nu. Senare ikväll ska jag äntligen få träffa mina 2/3. Som jag saknat dom! Vi har en heeeeeeeel del å catcha up. Heheheheheh

Levererar lite bilder också ra.

Hade hemmakväll med årets första Julmust♥ ljus och bra film!


Haga levererade som FAAAN. Jävlar i hatten va kul vi hade.


Soltorg levererade också!!

Medya chillade på svenskan. Lika så vi andra..

..när jag plötsligt fick se denna komma upp på fb under lektionen. Hahah!!!

Halloween

En klockren tröja som jag å mina dudes hittade i torsdags på "tjejkvällen" i falun. Hehehe

Ja, detta var en del av dom senaste veckorna. Vet inte ens om nån orkade läsa allt. Men jajaja vi hörs

bloggpaus

Vi hörs om några veckor, ta hand om er! :)

KMC


livet leker

Nu har vi bara fredagen kvaaar, sen är det helg och partyyy! Dagen idag har vart som vanligt helt okej. Mötte upp brorsan i stan så slapp jag åka buss hem. Nu strax ska jag powernapa lite, sen ska jag hem till min syster! Senare ikväll är det bra TV och sen ska jag sova. Imorgon blir det full rulle hela dagen. Fyfan vad jag älskar livet.

Taggad? Jorå helt okej. HE HE

dagarna rullar på jao

Huaa!

Skolan gick som vanligt väldigt fort, slutade 13.10, drog till mamma, väntade på Malin, mötte upp henne på Kupolen. Hängde där i någon timma innan vi tog en fika i stan. Drog tillbaka till Kupolen och glodde på folk, drog hem med bussen, somna framför TV:n, åt middag, somnade igen, duschade, planerade den kommande helgen som ser jävligt bra ut. Jaa, där har ni min onsdag! Imorgon är det torsdag och jäklar vad veckan bara springer iväg. Sov gott♥

Kan inte låta bli att sakna sommaren i detta höstväder....

du är hal som en orm och jag vet inte om jag vågar försöka fånga dig


tisdag hejjeeee

Trött som ett as, men är glad ändå. Livet rullar på, och jag måste säga en sak jag aldrig trodde jag skulle säga. Jag älskar min klass och jag har sjukt kul i skolan. Jag trivs verkligen. Detta kommer verkligen bli tre kanonår. Jag bara känner det.

Känner mig helt slut i huvudet efter en hel dag med karaktär och ynka fyra timmars sömn.. Så ska powernapa lite som vanligt och sen plugga in lite glosor. Imorgon är det redan onsdag och inte långt kvar tills helgen. Jag längtar som ett as. Först kommer min faster, jag ska troligtvis ÄNTLIGEN få träffa Ems och så blir det förhoppningsvis lite party på det. = perfekt helg. Vi hörs!

JAG SAKNAR DIG DIN LILLA SKIT! KOM HEEEM!!!!

GLAD TJEJ JAOO

Idag är jag glad, idag mår jag bra. Trots att det är måndag. Jag är så jävla glad för den galet roliga helgen jag hade. Haha omg, what happens in Forssa stays in Forssa! Längtar redan tills fredag, vi kör en favorit i repris och det kan inte bli annat än bra. Taggar väl redan!

Hur som helst, i fredags började vi kvällen med lite party i Forssa i den minsta lägenhet jag sett. Blev bjudna på den absolut godaste drinken någonsin. Här snackar vi findricka! Vi kände 1 person av typ 15 pers som var där. Men kul hade vi iallafall! Strax efter tolv började folk dra sig mot krogen så då drog vi hem till en kompis i kv. Vägen däremellan var nå så sjukt kul. Herre min skapare, en km tog för oss 45 min att gå.. He he..

Sedan när klockan närmande sig halv tre kom vi hem och la oss i Malins soffa, med blodig strumpa och täppta näsor. Livet lekte! Vaknade halv ett helt okej pigga ändå. I lördags blev det återigen party, denna gång hos Jw. Körde återigen och hade en riktigt grym kväll. Tack tack tack allihopaaaa!!♥





Vi dansade å vi dansade, ja jäklar va vi dansade. Hela natten lång!!!

tack Skrillex, du är bäst.

Att vilja något så mycket samtidigt som du inte alls vet om du vill, är en jävligt jobbig känsla. Och den känslan dras jag med just nu. Tack Skrillex för din förbannat sköna musik. Och tack ni underbara människor som gjorde min helg så förbannat jävla kul. Ni är förjävla grymma.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0