vad fan hände egentligen

Funderingen som uppstår om vad fan som hände i fredags egentligen, när man fortfarande kan hitta barr i sängen..............



Förövrigt är jag helt borta i huvudet. Jag orkar ingenting längre. Jag sover hela dagarna när jag är hemma och det tackar jag Gudarna för. Orkar inte med mitt huvud. FML vi hörs när vi hörs. Kan dröja lite.. Måste reda ut lite kaos med mig själv först. Haha omg vilket liv.. KAOZ

det snurrar i min skalleeeee

Fyfan vad jag önskar att man bara kunde stänga av alla tankar man har i huvudet. Att bara slippa höra alla tankar snurra runt hela tiden. Har sovit exakt hela dagen. Och just nu tackar jag Gudarna för att det finns choklad och vatten. Förövrigt saknar jag mina finaste tjejer mer än någonsin.

En vecka i värmen skulle inte sitta helt fel NEJ! Fuck u Ebba som drar snart :( ;)

varför

Tankarna snurrar i min skalle som jag vet inte vad, och jag vet inte vad jag vill för fem jävla öre. Jag orkar inte.

det är kaozzzzzz


med grabbarna igeeen

Omfg vilken kväll igår! Vi hade ruskigt kul!!! Det får man väl sota för idag istället.. Meeeen det sket man väl i! Det var ju min födelsedagsfest å då ska man ha kul! :D Dock vet jag inte om jag vågar kolla igenom bilderna från mobilen...........

Nu tänkte jag snart när jag orkar ta mig en dusch och äta fett mycket frukost. Vad det blir av denna lördag är ännu oklart. Ha det fint!

parteyyyyyy

Shuuueee fredaaag!

Slutade halv tolv idag, (hur nice som helst) käkade lite, tog bussen hem, sov någon timma, såg lite web-TV, duschade och åt igen. Nu ska jag börja göra mig iordning för kvälleeen. Ebba och Emma kommer snart hit, sen tar vi bussen hem till Joel där lite party väntar. Är så sjukt taggad på en grym jävla kväll. Nu kör vi!

untZ untZ

saknar sommaren!!! :(

Och där var torsdagen gjord! Jobbigaste skoldagen på veckan... Direkt när jag slutat tog jag bussen in till stan, träffade Ems en liten stund och mötte sen upp Ebba för en fika på Blombergs. Efter det tog vi bussen till Kupolen och shoppade loss lite.. He he, jag köpte en t-shirt. Ebba handlade desto mer! :)

Nu ska jag hjälpa till lite med maten, och sedan bänkar jag mig i soffan resten av kvällen. Imorgon är det skolfoto och sedan blir det partyyy! Taggad till tusen på en bra helg. Vi hörs

något även jag rekommenderar!


Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt om te, nästan så jag kunde spy när jag skulle försöka mig på en kopp. Men sen nu, den senaste tiden har jag faktiskt börja tyckt att det är gott. Och detta Rabarber och Vanilj te är också faktiskt riktigt gott. För vad är godare än en varm kopp te när man är sjuk och krasslig i halsen??

usch blä fyfan

Kul att jag är trött som ett as, kul att att jag har ett rum att städa, kul att jag har en jävla massa glosor tills imorgon, kul att jag är hungrig, kul att jag är sjuk igen.


Hej depptisdag

ledig måndag

Idag har jag haft en ledig måndag. Det har vart urskönt med en dag extra ledigt. Passade på att sova ut ännu en gång. Sedan när jag vaknade öste regnet ner så jag låg kvar i sängen en liten stund. Sen frågade Ebbis om jag ville hänga på till Kupolen så det fick bli en sväng där innan jag mötte upp Emma för lite gym i stan.

När jag kom hem var klockan redan runt sex så jag la mig och kollade på lite TV. När det blev SHF slumrade jag till såklart.. Nu måste jag hoppa in och ta en dusch och sedan ge det en till chans. Imorgon har jag karaktär från 8-14.15. Vad det blir efter det får vi se. Sov gott!

Fyfan va jag älskar mitt busskort. KÄRLEK♥

fyfan va ni är störda, men fyfan vad jag älskar er.


Bara för att jag har världens bästa vänner som vet exakt vad jag tycker om. Haha fyfan vad jag älskar er!! Ni är bäst.♥ Tack igen för dom fina presenterna!!!!

BÄSTA ADELE♥


äntligeen

Å så var man äntligen 16 år. Jag hade en jättebra födelesedag igår. Tack alla fina som gjorde den! Jag och mamma var till Falun och shoppade lite, åt god pizza (tredje helgen i rad, inte bra!!!) mötte upp tjejerna, gjorde lite ärenden (HAHAHA) liftade med helt random killar och satt ute och pratade i några timmar i kylan(!!) innan vi avslutade med lite mat (dock inte jag) på Max. Meningen var ju att det skulle bli party, men ingen kände sig riktigt pepp, så vi ska köra som fan nästa helg istället. :-) Blir nog bra det med! Fick sova ordentligt inatt iallafall och det var mer än välbehövligt. + att det var första helgen på 6 veckor som jag var helt nykter och det var också jävligt välbehövligt.

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch, om någon timma blir det smörgåstårta och kalas hos min mormor!♥

IDAG ÄR DET MIN DAG


...

Det är inte lätt när det är svårt.

my eyes will always shine for you


torsdagääää

Å så var denna vecka snart över. Bara fredagen kvar. Underbart! Kan säga att den där chokladbollen efter skolan var det godaste jag ätit på länge. Åhåå, nu ska jag chilla lite i soffan innan jag beger mig av mot Ebba lite senare. Trevlans

Saknar att kunna ligga ute i gräset på en filt och bara se molnen flyga iväg..

boys, just so u know

Läs & lär:

När hon verkar blyg - Säg att du älskar henne
När hon springer bort från dig - Följ henne
När hon tar sitt huvud nära ditt - Kyss henne
När hon bråkar och slår dig - Håll henne intill dig
När hon är tyst - Tänker hon hur hon ska säga "Jag älskar dig"
När hon ignorerar dig - Vill hon ha din uppmärksamhet
När hon försöker sticka iväg - Håll henne om midjan och släpp aldrig taget
När hon skriker på dig - Säg att du älskar henne; men du måste mena det!
När du ser henne gå - Smyg upp bakom henne och ta tag i hennes midja och kyss henne
När hon är rädd - Håll om henne och säg att allt kommer bli OK för hon är ju med dig
När hon ser ut som att något är fel - Kyss henne och säg att det finns inget att oroa sig för
När hon håller din hand - Lek med hennes fingrar
När hon säger att hon fryser - Kom närmare
När hon går iväg med ett långt avstånd - Gå upp brevid henne och prata med henne
När det är bara du och hon i ett rum - Be henne stanna lite längre
När hon tittar dig sorgset i ögonen - Undrar hon varför du ljuger

jäää

Häller upp ett fett glas med kall cola, tar fram några av chokladbollarna jag precis bakade, bänkar mig i sängen framför TV:n, å så var denna onsdag räddad.

Never Be Alone


true


livet rullar på

Orkade inte blogga igår.. Var totalt död när jag kom hem, och det kommer jag förmodligen vara alla måndagar och tisdagar det närmsta veckorna innan man kommer in i det. Har somsagt karaktär då och tro det eller ej, men det tar knäcken av en.

Är totalt slut i huvudet, har sovit dåligt dom senaste nätterna.. Så ska väl ta min dagliga powernap. Mitt huvud funkar typ inte annars. Tre dagar kvar förövrigt i skolan.. Tre dagar med lektioner. (kill me) På fredag blir det kalas för mig och på lördag fyller jag ååår!! Längtar som ett as. Livet leker som vanligt, och jag mår förbannat bra. Jag älskar livet så jävla hårt och jag tror fan jag aldrig mått såhär bra eller haft ett sånt roligt liv jag har just nu. Puss på er alla fina människor. Hoppas ni också känner så som mig. Om inte, hoppas ni gör det snart. För fy fan va bra allt känns. Ta hand om er. Jag bloggar när jag känner för det. Har somsagt tröttnat igen, hehe

å så var vi där igen


Dagen idag har varit jävligt jobbig. Började med att jag vaknade upp i ett kokhett rum hos Emma helt död. Sedan bakade vi scones till frukost, som nog var det godaste jag ätit på väldigt länge. Efter ett tag drog jag hem med min förbannade huvudvärk och slocknade på min säng i några timmar. Sen blev det middag och gräsklippning... (döda mig) och sen en förbannat skön dusch. Sista timmarna på kvällen spenderade jag i Emmas rum framför Idol med mina favorittjejer. En skön och välbehövlig dag efter en kväll som igår. Skjut mig lite grann.
Nu ska jag sova så jävla gott, och framförallt sova bort allt kaos som är igen nu. Hahah ååååh vi hörs imorgon.

med grabbarna




hinner inteeeeeeee

Stressig dag. Har jobbat hårt som fan ute idag. Stolt är jag. Nu blir det pizza käk med brudarna och sen hem till jw och sen blire partyyy. Hörs imorgon. Puss

jag älskar att äta


Haft en kanonfredag idag. Slutade 12.10 som vanligt (hehe) dock hade jag idrott som sista lektion... Drygt som fan haha. Direkt efter det mötte jag upp Emma och vi köttade på gymmet. Satan i gatan vad vi va duktiga. Hej träningsvärk imorgon. Tränade första gången på hela sommaren typ.... Haha! Efter det drog jag hem. Sen kom Ems hit och vi tröck i oss massa godis och drack Coca Cola Vanilla♥♥♥ framför Idol. Efter det har vi bara legat i min säng och pratat. Hur mysigt och skönt som helst. Behövde verkligen en lugn kväll! Men imorgon blir det andra bullar!! :)

Nu ska jag klicka igång en film och sen sova. Har lite att fixa med imorgon. Sov gott fina ni. Vet att min blogg suger, men jag lever ett för bra liv för att palla bry mig. Hihi puss

en oseriös daaaaag hejs svejs

Och så har torsdagen gått och så har vi bara fredagen kvar. WEHÅ. Idag var veckans jobbigaste dag.. Men nu är den över. Åkte hem efter skuulan och somnade som vanligt. När jag vaknade drog jag till min syrraaaaaa och chillade lite. Nu är jag home igen och kluckan åtta ska jag se på TV.

Hade ju vart nice med Hagafest idag..... Men men, måste ta det lite lugnt på partyfronten känner jag..... Kanske blir till helgen, annars kör jag all-in nästa helg då jag fyller åååårrr :D :D Önskar iallafall alla fina vänner som ska på Hagafesten ikväll att ni får en kul kväll. Själv kommer jag må prima ballerina imorgon å inte niiiiiii :D Nej nu är jag för oseriös, ska hitta på något kul å blogga om istället. Hörs snart då förhoppningsvis. Puss å kram

Cuuula tjejer som precis åkt Fritt Fall.

FÖR MIG DUGER DU, FÖR MIG ÄR DU BRA

Om jag ändå bara kunde förklara.

orkar inte bloggaa

Hej. Slutade 13.10, drog hem, åt, somnade, vaknade nu, ska äta och nu vet jag inte vad jag ska göra. Har inge mer å säga. Hejdå

min blogg suger aaaappaaaa

Hann inte mer än att luta huvudet mot kudden innan jag somnade igår. Somnade vid åtta och vaknade inte förens 23.17 och hade då varken duschat eller ätit på flera timmar. Så det var bara att hoppa in i duschen och slänga i sig lite käk. Sedan slocknade jag som en stock igen. Men ändå var jag död imorse när klockan ringde... Hade dock en rolig dag att se fram emot. Hade karaktär hela dagen. Alltså inga lektioner.. Men det har jag dock imorgon, å fyfan va drygt det är.... He he

Nu ska jag iallafall återta min käraste plats i sängen och försöka få igång en film. Hoppas på extra gott käk när mamsen kommer hem. Aja vi höööörs

Som ni kanske vet går jag Restaurang och Livsmedelsprogrammet och ska förhoppningsvis om 3 år gå ut som kock. Och detta var min första måltid på denna utbildning. Pasta och kycklingsallad. Kanske inte ser så gott ut, men det var skitgott! Det var ju dock inte så avancerat, men det var ju faktiskt vår första lektion. :)

Mysig måndag!

Emma åkte nyss hem.. Nu när vi längre inte går på varken samma skola eller i samma klass har vi alltid en miljon saker att prata igenom när vi ses. Denna gång blev det massa snack om dom två senaste helgerna som vart helt galna, men så sjukt jävla bra!

Jaja, nu blir det glass med banan och varma hallon och blåbär framför en film. Idag blir det Kronjuvelerna! Myysmåndag!

Ursäkta för den extremt kassa bliden.

ont i huvudeeeeeeet

Då var det måndag igen.. Död som vanligt. Snart kommer Emma hit, och ikväll är det SHF. Hör av mig senare tror jag.

jag har saknat dig Frida


Sjukt ful bild, men typ den enda jag har på oss. Nu ska jag iallafall åka och träffa denna fina saknade vän. Har knappt sett henne sen skolavslutningen.. Träffade henne bara snabbt på p&l.. Men nu ska vi prata ikapp allt vi missat. Denna lilla filur bor ju numer i Rättvik så hon är bara hemma på helgerna!! Ska bli riktigt kul iallafall. Ha en fin söndag!♥

bra jävla kväll

Oj oj oj.. Det blev en galen kväll igår! Började kvällen med pizza direkt till dörren, sen blev det förfest med massa ölspel å grejer. Vid nio drog vi oss mot Falun för sommarens sista festival! Rebecca & Fiona var grymma!!!! Vid halv två tog vi bussen in mot Borlänge igen där efterfest väntade. Emma öste till sex imorse, då vi alla fem som var kvar slocknade i en dubbelsäng. Vart något trångt så jag gav upp ganska fort och tog en egen säng. Vaknade något döda klockan 10 imorse. Fick iallafall ett grymt avslut på denna sommar. Tack för den fina ni!

MAT♥♥

Partyyy

puss babe

öööös

party all night looooong

Hejs svejs! Kvällen igår var något jag verkligen behövde. Jag och Ebba poppade popcorn och bänkade oss i soffan framför Ungern-Sverige. Efter matchen somnade jag i soffan och Ebba i min säng innan Ebba åkte hem runt halv tolv. Jag somnade om direkt igen vid tolv och sedan sov jag till elva imorse. Satan i gatan vad skönt det var.

Idag däremot blir det andra bullar. Har precis duschat, lär ta mig till Malin strax och hämta mina grejer jag lämnade kvar i torsdags. Sen lär jag hem, packa göra mig iordning och sen ta cykeln till Emma där det blir pizza och lite förfest med killarna innan vi beger oss av mot Falun och Granny Goes Street! :)

En bild pä världens bästa tjejer från förra årets Granny!

love u babe


förjävla skönt med HELG

Att gå på Soltorgsfest och sen upp till skolan dagen efter är inget jag rekommenderar. Nu har jag sovit i sissådär 2-3 timmar. Och jag är helt slut. Haha, men det var väl värt det. Hade en riktigt kul kväll igår med dom bästa vännerna man kan ha!! Jag älskar er så fucking jävla hårt!♥♥

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och hoppas på att piggna till lite. Förhoppningsvis kommer Ebba hit snart, vi ska bara råchilla och äta massa onyttigt. En perfekt dagen-efter! Bjussar på lite bilder från igår sålängeeee



jag.är.totalt.död.

Man mår väl som man förtjänar. Satan i gatan vad jag vill dö. Är totalt DÖD. Ska bli riktigt skönt med en lugn kväll med en fin vän + godis å fotboll. Men först lär det bli några timmars sömn och sen ska jag trycka i mig en fet jävla pizza. MmmMMmm

we like to sleep all day and party all night


Idag kör vi all-in soltorgsfääzzt!! (Eller okejdå, inte all-in.. måste faktiskt upp till skolan imorgon, + att jag är sjuk och inte vill bli sjukare, men jäklar va kul vi ska ha!) Men innan dess ska jag hinna duscha, äta, kalas vid halv sex, göra mig klar hos Malin, förfesta och sen blir det Flamingo!

Egentligen skulle jag beghöva ligga hemma, sova och bli frisk. Men jag har inte tid med det. Inte för fem öre. NU KÖR VIIIII!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0