en sån himla fin & bra vän


arg

Får damp när de inte vill som jag vill!!!!


spåkulan

Omge dig med saker och vänner som du tycker om. Personer som aldrig hör av sig kan du strunta i. Nya vänner är påväg.

Godmorgon friday!

Då var det fredag då! Jag vaknar med både förkylning, ont i halsen och feberkänslor.. Som vanligt alltså! :)

Idag har jag kök heeeela dagen. Äntligen!! Slutar krig tre och ikväll vankas de 18-års fest för en vän!


sluut

Nu är jag en död säl, typ. Kaosdag på jobbet. Fick stå i tvåan nästan hela passet och drickmaskinen gick helt sin egen väg och jag blev bara arg och trött. Efterråt träffade jag Jenna Brallan och Sanna en sväng. Trevligt!
Nu ligger jag återigen död i min soffa och ska nog slå på ett par GG avsnitt, ta en dusch ocjh sen slockna. Imorgon är det fredag och det känns underbart! Sov gott fina ni!


work work


Trött

Sitter på bussen på väg till skolan nu, har somsagt klasskampen idag, och fan va mina fina RLKOK2 ska kötta!! Haha ;-)

Ikväll väntar jobb! Så återstår att se hur mycket vi hörs. Vill iallafall önska er en bra dag!


bästa stunden på kvällen

Har bänkat mig i soffan efter en lååång varm dusch. Den satt fint må jag säga. Har precis slått på Gossip Girl, ska se om alla säsonger! ;-)

Imorgon börjar jag vid nio, har klasskamp hela dagen. Jobbar 16-20 och sen var den dagen slut. Vi hörs mina vänner.


jobb

Fick lov att åka raka vägen hem från skolan idag, blev några timmars jobb! Pengar pengar. Nu sitter jag hos mormor och har precis ätit. Vill hem och duscha av mig donkensvetten och dö i soffan. Vart en jobbig dag idag..

Ruligt vi hade på svenskan idag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1231111/images/2012/pic_503e5675e087c358a1000af5.jpg" class="image">


Trötter!

Står och väntar på bussen trött som ett as! Idag har jag relativt lång dag, men det går nog bra. Slutar troligtvis runt halv tre och då lär jag hem och ringa polisen och lite grejor. Första gången jag ska göra en anmälning. Coolt ;-) haha! ha en fin dag vänner!


Gå Mot Rött

Inget gör så ont som när sanningen kommer fram i efterhand, från annat håll.

upp och ner

Mitt liv är upp och ner just nu. Ena dagen leker livet, andra suger det getpung.
 
Skolan har dragit igång igen, ny klass, ny mentor osv. Känner på mig att det kommer bli två grymma år!! Skolan känns riktigt bra och jag tycker det är kul. Skönt med rutiner igen, ha något att göra på dagarna och umgås med mina fina vänner.
 
Det är mycket som händer och sker i mitt liv. Snart flyttar jag, för första gången i mitt liv. Iallafall som jag minns. Jag var inte ens 1år sist jag flyttade. Nu lämnar vi hus och tomt och beger oss in i en lägenhet. Det känns både grymt och rent skit. Ibland kryper sig ångesten på att lämna detta fina hus. Har så många fina minnen härifrån och har ju i princip bott här hela mitt liv. Men ändå känns de förbannat skönt att lämna alla dåliga minnen jag har här. Minnen som jag helst vill glömma, men som påminner mig hela tiden. Så det är mycket blandade känslor just nu.
Tycker iallafall att jag börjar komma på fötter igen, åtmindstonde någorlunda. Allt tar ju sin tid. Tyvärr.
 
Jag försöker glömma det förflutna och gå vidare. Det är svårt, jävligt svårt. Men jag har som tur är världens bästa vänner med mig, och utan dom hade jag aldrig kommit så långt på vägen på så kort tid som jag faktiskt gjort.
 
Känner för att komma igång på riktigt med bloggen igen, det är ju så himla kul att ha kvar. Så jag ska göra mitt bästa. Men somsagt, vissa dagar är som dom är, och då blir det som de blir. Jag kom nyss hem från brallan iallafall, var och hämtade ett tappat örhänge hos Stoffe och sedan tog jag bussen hem och träffade på Anders som jag snackade lite skit med, mycket trevligt!
Nu har jag bänkat mig i min soffa framför TV:n och kollar på Svenska Hollywood fruar. Ska snart ta mig en dusch och göra mig redo för en ny skoldag. Imorgonkväll blir det grillning hos mormor med familj + kusiner. Hoppas det blir trevligt.
 
Jaja nu blev det mycket babbel, men nu kör vi!fina kömpisä


stunder som dessa älskar man livet, för en stund iallafall.


allt borde kännas så himla mycket bättre

Men ibland kommer verkligheten ikapp, och jag vill inget annat än att försvinna. Vakna upp och bara börja om, ha släppt allt de förflutna och börja något helt nytt. Vara lycklig


vissa dagar är jobbigare än andra

Kommer aldrig kunna förstå hur jag kunde tro på det du sa, inte ens lite.


Ingen bra dag idag haha

Försov mig en timme, kom sent, var trött som aldrig förr, ont i huvudet osv osv. Men imorgon är de torsdag, och inte vilken torsdag som helst. Men mer säger jag inte. Ska iaf till tandläkaren och sen lunch med mamma! Är helt ledig så hihi

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1231111/images/2012/pic_5034fbe9ddf2b320d2000372.jpg" class="image">


Jag Kämpar För Varje Dag


Ingen Kan Stoppa Mig Nu

För första gången på ett ganska bra tag, har jag kännt ren glädje, ren jävla lycka helt enkelt. Jag har kännt riktig längtan till den kommande veckan. En stor förändring är på g, bland de största i mitt liv faktiskt. Och jag längtar.

Jag föll handlöst längst ner på botten, från en dag till en annan, från en sekund till en annan låg jag nere på botten. När jag sen trodde jag var som längst ner, så långt ner att man aldrig kunnat tro att de finns något längre ner, ja, då insåg jag vilken sjunklera botten bestod av. Ren gyttja som kvävde mina andetag, trängde fram tår efter tår och gjorde att jag sjönk ännu längre ner. Men idag, kan jag, iallafall för stunden känna att jag är på väg tillbaka, insett att de finns bättre saker att lägga ner energin på. Saker som är mer värda. Saker som framförallt inte är värd min energi och mina tårar.Jag har faktiskt människor runt mig som accepterar mig för den jag är. Tycker om mig för den jag är. De är en förbannat skön känsla.


Jag har inte kommit långt på vägen, men det är iallafall en början. En början påväg tillbaka, där jag var för bara några få veckor sedan. Vägen är dock fortfarande alldeles för lång, ibland så lång att jag kan tappa hoppet om att nå toppen igen. Men jag ska, ja fan va jag ska dit.

 

Och jag vet vilka som är med mig på vägen.♥


Allt Du Är

bara tanken på dig gör att mitt hjärta börja slå dubbla slag
och jag känner något så starkt inom mig att det nästan är så att jag tuppar av
för det du gör mot mig vill jag att du ska se är helt sjukt och inget i min smak jag pallar inte mer nu
 
jag är trött på dig jag somnar snart det blir aldrig mer vi två du får se mig gå
 
 
Grym låt, på något konstigt vis.

 

sant

att de kan finnas så mycket ena dagen, och vara helt bortblåst dagen därpå, gör så fruktansvärt ont.


Man ska aldrig sluta förvånas

Går å dör för ett tag sådära


when?

Kommer det någonsin att bli bra? Är detta värt allt? Om jag ändå kunde komma fram till något. För de är väl ändå inte såhär det ska kännas?


korthårig och lite mera blond


Saknar dig ❤

Aldrig har de vart så skönt att få jobba, att endast ha jobbjobbjobb i tankarna.


Kom hem nu Emma. Jag saknardig alldeles för mycket.


why?

Måste allt behöva vara så himla komplicerat? Vilken gång i ordningen är det min tur att få känna mig säker?


Lycka

Mycket bra kväll igår, men nu blir de några timmars jobb. Jag måste bli bättre på de här med att blogga, hoj.


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0