leket liver


Idag har vi varit till Sågmyra och ätit gofika och handlat jeans till Emma och Malin och ett par glajjer åt mig. Sen blev de ännu en dag med cheeseburgare och nu sitter vi hemma hos mig. Har precis packat väskan å snart ska vi ta bussen hem till Mallanbrallan. Får se om vi hittar nåt ruuligt att dra ut på!

Imorgon väntar Mora och kycklingsallad. Jag älskar livet just nu!

SOLEN SKINER IDAG



Om en halvtimme tar jag bussen in till stan och möter upp mina brudar. Därefter tar vi bussen till Falun, sedan byter vi ännu en gång och sedan drar vi till Sågmyra! Kommer nog inte hem förrens ikväll och då ska jag sova hos MallanBrallan. Så vi får se när vi hörs igen. Pusspuss!♥

bilder är det ont om idag

Somnade som en stock i soffan igår, vaknade halv fem(!!) och gick och la mig i sängen då. I sängen vaknade jag kvart över ett(!!) men dra mig åt skogarna vad skönt jag har sovit inatt. Behövdes verkligen!! Sovit så himla skönt och känner mig rätt pigg. Trots att jag har en hals som är tjock som jag vet inte vad. Har inte tid med att bli sjuk nuuu!!

Nu sitter vi och snackar om vi ska dra till Sågmyra! Haha fyfarao vad jag älskar lov. Bara göra va tusan man vill!Men nu måste jag gå och äta frukost om det ska bli något utav denhär dagen också. ;)

vad faan höll vi på med egentligen?



Bakis som vi var tog vi våra (mina 6 storlekar för stora) skridskor upp till Sportfältet. Där åkte vi, fikade gofika och hade det allmänt skönt ute i solen. Vi båda frågade oss ett x antal gånger vafan vi höll på med. Men skönt och kul var det ju så!

GÅRDAGEN





Kvällen igår spenderades med mina absoluta favorit tjejer hemma hos J med ett gäng sköna killar. Hade en jättetrevlig kväll, drack gott, skrattade, dansade, ja hade det allmänt trevligt! Så det ska vara helt enkelt.

Nu Blir Det Skridskor I Det Kalasfina Vädret!


drar ut med mina bästa brudar


Kvällen till ära spenderar jag med mina finaste brudar Emma och Malin. Tjulululu ha en bra måndag!

powernap

Blev en sväng förbi kupolen också, men nu är jag hemma och svintrött. Ska powernapa lite och sen ta och duscha mitt asfettiga hår och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Hörs när jag är männsika igen ;-)

Anna & Maja

Gaah vad segt det var att ta sig upp idag. Kom ju hem tre i lördags, tre igår och sen gå upp "tidigt" idag... Men jag gjorde det ju för en bra sak! Anna och Maja är nämligen påväg hit! Vet inte alls vad vi ska hitta på, men blir väl prata och bara hänga helt enkelt. Ha en fin måndaaag så hörs vi lite senare!♥

babbel

Idag har jag gått på moln och levt i de blå hela dagen. Mest för att vi hade så himla kul igår, för att jag har så himla fina vänner, att jag har ett helt lov framför mig och att just nu leker livet ganska mycket. Det här lovet ska bli så jäkla party och så jäkla bra. Så är det bara!!

Kvällen spenderades på Emmas rum med mina favoriter. Snacka skit, äta gofika, kika på BB, planerat lovet. Ja, ta igen den missade tiden helt enkelt. Skvaller. Hihi. Sen var det bara att krama Ebba hejdå som drar till Åre imorgon. Fasiken vad jag saknar den tösen alltså. :(

Jag kom nyss hem och är svintrött, så ska släcka ner och sedan sova så himla gott. Imorgon kommer Maja och Anna hit, och sen blir det bus med min babe. Blir kanoners!! Sov gott!

puss

IDAG MÅR JAG SÅ JÄVLA BRA

Hade en så jävla rolig kväll igår, lyckad från början till slut. Först var vi hos Jim på lite förkrök, sen mötte vi upp Anders i stan och drog till nån fest i kv. Sen avslutade vi kvällen hos Jens med fina vänner innan vi fick skjuts hem, var hemma strax innan tre. Slocknade som en stock i min nybäddade säng. Idag är jag lite trött, men annars inga större fel. Frukosten blev två cheese som smakade så äckligt jävla bra. Nu blir det snart gofika och BB hemma hos Ems. Fan va livet leker just nu. Hoppas det håller i sig. Utomlandsresa inom ett par få veckor är också inplanerad. Yeyyyy!



ikväll ska det bubbla i magen... nästan iaf


Ser ut att bli utgång iallafall!! Tanken är lokalfest, men om det blir så eller inte återstår att se. En kul jävla kväll ska vi ha iallafall!!!!!! Sköt om eeeeeeeeeeer♥

Lördag & Sol

Igår var det fredag. Igår satt jag hemma själv hela kvällen. Jises makaroner, det var längesen! Flera månader sen, säkert ett halvår sen jag var det. Men det var himla skönt måste jag säga. Somna till AA och bara mysa i soffan. Fint de.

Idag är det lördag. Solen skiner och jag känner mig rätt pigg! Först var det ju meningen att vi skulle åka bort hela helgen på fest, men så blev de inte. Det skulle bli en lugn helg, sen kanske det skulle bli fest iallafall, men det blev inte heller av, så nu vet jag inte vad som händer ikväll. Själv tänker jag då inte spendera den. Jaja nu ska jag snart ta mig en dusch så jag blir människa igen.

Saknar min bebis jag inte träffat på en vecka :-( Hoppas jag får träffa henne ikväll!! Om inte annat imorgon.

jag har lov

Ja.. jag har fan lov nu. Känns helknäppt! Skulle inte förvåna mig om jag åkte till skolan på måndag... Haha! Kommer sakna min fina klass... Hade lika gärna kunnat gå i skolan faktiskt.. Helt sjukt. Meeeen, det här lovet ska jag ha så jäkla kul på. Det måste jag. Behöver det. Bara må bra, sova, äta, untza osv osv.

Började lovet med att göra lite ärenden med min babe Malin, senare mötte vi upp Ems, drog hem till mig, chillade. Sen drog båda och jag slocknade på sängen. När jag vaknade var det bara att ställa sig vid spisen och baka efterrätt till mamma. Och nu sitter jag här. Hungrig som en varg. Ska ta och laga lite pasta carbonaraaa!

Meningen att det skulle bli en jävla partyhelg den här helgen, men blev ändrade planer för det. Skönt säger jag, är trött som en babianrumpa! Men nästa helg.... OJOJOJ då då jävlar, untZ säger jag bara. Firande osv osv. Det blir kalas hörniii! Nej, nu mat, sen dusch, efter det - BB!

säxiga tjejer, saknar sömmarn

oseriöst

Å så var torsdagen gjord. Wööpwööp va veckorna springer iväg äckligt fort. Snart sömmar jö!

Den här dagen har vart rätt bra tror jag. Käkat gofika, fått tillbaka engelskaprovet som gick helt ok, fick reda på min novell (utkastet) och det fick jag B(!!!!) på. Sen körde jag och Maja ett väldigt effektivt pass på gymmet. I väntan på bussen gick jag in på Konsum och köpte mig en välförtjänt chokladkaka. Det var jag fan värd.
När jag kom hem sen körde jag och Niklas Wii Just Dance 3 i en timme! Pappa var också med ett tag. Dra mig till skogen va lökig man blev. Ännu mer wööp.

Nej nu ska jag snart ta mig en dusch och sen dö framför några AA-avsnitt och försöka hålla mig vaken tills BB börjar. Vilket jag inte kommer fixa men försöka kan man ju. Bloggen suger, men det gör mitt liv också. Så när det blir ändring på det blir det likaså med blöggen. Höj.

det borde inte få vara såhär svårt


Exakt allt är kaos. Skulle göra nästintill vad som helst för en vecka långt långt härifrån.

dåså

"Lyckan som uppstår när man är helt slut i benen efter gymmet och man kommer hem och pappa håller på med den gudomligt goda köttfärssåsen efter dryga dagar."

...

Det var längesen jag kände mig såhär slut i kroppen. Jag vet inte hur länge till jag orkar. Jag måste få komma bort snart. Byta miljö några dagar. Frågan är bara.. hur?

helvetesmåndag

Den här måndagen har varit en ren pina. Jag sov knappt någonting inatt och har jag har nog aldrig varit så trött som jag var idag. Men men, tog mig igenom dagen tillslut och kom hem och slocknade dirket på soffan framför AA.
Päronen kom hem idag också så nu är det slut på friden igen. ;-)
Ska köra igång ett AA-avsnitt nu, sen vid åtta är det familjen annorlunda, efter det tar jag mig nog en dusch och vid 22 är det ju Big Brother. Äntligen säger jag bara!

Typ jag idag...

skönt

Tänka sig vad vissa människor kan få en att må så himla mycket bättre. Dagen började skiiit, men jag avslutar den nästan på topp. Haft mina andra halvor här ikväll. Käkat gofika, tittat på BB, skrattat, ätit tacosrester, garvat åt bilder sen lördagsnatten, garvat åt folk i skolkatalogen osv osv. Finns verkligen inte ord för hur mycket jag älskar dessa tjejer. Så himla bäst är ni!!
Nyss var jag (hör och häpna!) och hängde tvätt, nu ska jag hoppa in och ta en dusch, och sen kör jag igång ett AA-avsnitt innan jag kastar in handduken för ikväll.
Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter. Imorgon går jag troligtvis lång dag, och eftersom det är restaurangmåndag så ska en massa förberedas inför tisdag då vi har restaurangen öppen. Ska bli så himla skönt å träffa min fina klass igen!! Har faktiskt saknat dom..
Nej, godnatt med er!
Snodde två bilder av Jim från i lördags!

Ni Är Oslagbara

Utan er är jag absolut ingenting.

RADIO


upside down

Idag känner jag mig tom, ledsen, trött, arg, besviken, ja gud vet vad. Vet inte varför men antar att även dessa dagar behövs.
Hade det roligt igår och idag har jag bara glott på AA-avsnitt sen jag vaknade. Ikväll blir det gofika och BB med mina finaste,snyggaste och absolut bästa brudar. Det tackar jag för! :)

dom finaste ikväll

Vart kvällen slutar återstår att se. Ha en bra lördag!


det gör så jävla ont.


jag lever!

Känner mig levande igen. Torsdagskvällen var.... jag vet inte faktiskt. Den var nog allt. Allt en kväll kan vara, sjuk, rolig, konstig, störd, känslosam, osv osv.

När klockan ringde i fredags ville jag inget annat än dö. Men jag tog mig upp efter 45min och hade lite matte, svenska och idrott. När jag slutat mötte jag upp Emma i stan, sen hem till mig, vi gjorde våfflor och bokstavligt vräääkte i oss!! (så äckligt jävla gott med mat!! Feeet mat dagen efter) sedan slocknade hon i min säng och jag i soffan i några timmar. Sen hämtade vi hennes mobil hos Jim, köpte godis på hemmakväll och fortsatte kvällen i min soffa. Sedan slocknade jag som en stock vid halv två och vaknade halv två idag. Bakade scones till frukost och sen har jag bara legat och slöa i soffan framför AA. Nu tänkte jag hoppa in och ta en dusch.

Ikväll blir det iallafall tacosmys med familjen, och sen ska jag troligtvis träffa mina fina :)


ALL IN, ALL DAY



JAG.ÄR.SÅ.JÄVLA.TAGGAD.

Tog mig nyss en dusch, ska slänga i mig lite käk och sen kommer Anton och Emma hit. Senare får vi skjuts av min fina bror till Malin och så fixar vi oss och sen öööözer vi! Såsmåningom blir det Flamman också! WEHÅÅ

Ikväll, ikväll mina damer å herrar finns det inget ta de lugnt. För ikväll ska vi ha så JÄVLA FUCKING KUUUL!

min känsla just nu.


Fan att dedär med kläder ska vara så förbannat svårt.

skitsnack å jöbb


Har kirrat ännu en jobbansökan.. Dock hoppas jag på bättre lycka denna gång.. Men har väl min vanliga otur.....

Imorgon är det iallafall torsdag. Just nu känner jag mig som bilden ovan, fryser, trött, huvudvärk osv osv. Men jag ska strax ta en varm dusch, hoppa i one piecen och sen slöa i soffan och nöta AA som bara fan.
Imorgon är det SOLTORGSFÄZT och jag och mina vänner är så äckligt JÄVLA taggade. Fyfan va vi ska öza. Hehe puss

levande igen

Nu har jag betat av båda proven jag har haft framför mig. Och jag tror faktiskt det gick okej. Eller, det gjorde iallafall det på Naturkunskapen. Känns bra! Nu har jag bara finslipningen av novellen kvar. Blööh.

Annars då? Jorå nötar AA-avsnitt efter avsnitt med en jäkla massa gofika, serverade för första gången på riktigt igår, och det va skitkul faktiskt!! Chillar som aldrig förr och taggar satan till Soltorgsfäzzten imorgon! Tänker och funderar lite förmycket hinner jag dock också med.. Jaja allt som vanligt alltså.
Lite mycket egobilder jag vet, men det är det enda jag har att erbjuda just nuuu.

gofika


Drar i mig en sista gofika i sängen innan jag skäcker ner för ikväll. Imorgon laddar jag för en dag som servitris till riktiga kunder. Hua mig detta kan gå hur som helst. När jag kommer hem har jag ett engelskaprov att plugga till. Fan va kul hörni!

...

Skönt att jag har prov om två dagar, skönt att jag inte ens har rört böckerna än, skönt att jag inte ens bryr mig,  skönt att jag inte vet nånting längre, skönt att jag är hatisk mot allt och alla, skönt att jag smäller i mig gofika varenda dag, skönt att jag är sjuk och inte kan träna, skönt att jag är trött som ett jävla as, skönt att jag inte orkar längre.

JAG VILL SÅ GÄRNA I DRÖMMARNA

Men när det kommer till verkligheten vet jag inte vad jag vill.

lite plugg och en jävla massa AA och gofika

Har varit över till Emma en sväng och fått alla tre säsonger utav Andra Avenyn. Har sett alla avsnitt minst två gåner, men jag ska sätta mig och nöta igenom alla tre igen. Så jävla bra serie!!! Blir soffhäng hela denna söndag. Gofika och AA. Fett gött asså.
Ska dock skriva rent min novell..... på åtta sidor..... jaja jag fixar det.

Alltså jag fattar inte hur jag i hela världen orkade festa fredag och lördag fredag lördag varenda helg i flera flera veckor. Jag förstår verkligen inte hur jag orkade. Vakna bakis på lördagen, men ändå orka köra hela lördagen också. Hua mig. Nu är det knappt att jag orkar köra en av dagarna. Har väl med åldern att göra.... Nej usch fyfaan. Börjar bli gammal.. Vill.Inte. Tur det blir party party på torsdag iallafall! Måste fan styra upp det här alltså.

Jag gjorde årets första cykeltur idag!!


Solen sken, jag cyklade någon meter på bar asfalt, kanske att våren är påväg trots allt! Fintää

Det här ska jag ge min pojkvän när jag skaffar en sådan


Jag.Är.Kär

pinsam ångest

Jag må vara sjuk i huvudet, men fan vilken åldersångest jag har. Det är sjukt. Jag vill inte bli äldre. Jag fyller 17år iår och jag har sån förbannad ångest för att fylla 18. Jag vet inte vad det är, men inte 18!! Då får man ju göra allting, man börjar bli vuxen. Jag vill vara ung och dum föralltid. Skulle typ kunna göra vad som helst för att få vara typ 17 i minst två år.

Tyck att jag är störd, men jag har verkligen panik och ångest för att fylla 18. Jag.vill.inte.

Nu Är Jag Verkligen Tillbaka På Ruta Ett


Jag som trodde jag skulle klara det. Ack så fel jag hade. Fan. Fan vad jag saknar dig.

Hoj


Drar mig hem mot Ems för att till en början iallafall spendera kvällen med dom absolut finaste tjejerna. Puss

Shoppat Gofika


Enda shoppingen jag fick med mig hem var en påse gofika. Nu strax blir det middag och sen ger jag mig av mot Ems. Vet inte vad vi hittar på men relativt lugnt blir det iallafall! :-)

Mot Kupolen



Jag Önskar Jag Kunde Förklara..

..Men jag vet inte själv vad det är jag känner. Hur mycket jag än vill.

Lång Dag

Det har varit en lång men ack så mysig dag!! Slutade runt halv tolv, käkade och runt ett begav jag mig av mot Djurås med mina fina vänner Anna och Maja. Eftermiddagen spenderades i Majas superhårda soffa, musik och lite skitsnack. Dom är brudarna är ju himla bra alltså!♥

Runt sex blev de gofika. En hel jävla pizza lyckades jag trycka i mig. Gött som satan, och fint satt den. Vid sju tog jag och Anna bussen tillbaka till Borlänge, var hemma strax innan åtta. Efter det kom Emma hit på lite skvaller och gofika - en helt vanlig fredag alltså. Dock saknar jag min fina Ebba nå galet!!

Nu ligger jag dock döööd i soffan. Ska gå och göra mig iordning snart och sen ska jag faktiskt sova. Fyyyfarao vad skönt. Imorgon väntas ett besök till Kupolen och kvällen får vi se vad den har att erbjuda. Chillkväll är ju vad jag behöver iallafall, men om det blir det eller något annat återstår att se. Höj

Jag Älskar Min One Piece


Har återigen intagit soffposition efter en skön dusch. Med mig har jag en skål glass och lite strörövargodis ;)
Imorgon är det fredag och jag har inte den blekaste aning om vad helgen har att erbjuda. Bli frisk vore ju iallafall något. Jaja drömma kan man ju, hehe.
Ska slå på en film jag kan somna till nu, så hörs vi imorgon eller något. Puss på er!

Varför Ska Det Behöva Vara Så Svårt?


Allt är så enkelt så det blir svårt.

shoo snygging

Det gick inte... Åkte hem efter andra lektionen. Mår röv. Nyser, snorar, lock i örat, ögonen rinner, känns som mitt huvud är borta i det blå osv osv. Kaos med allting just nu. Både tankar och hälsan. Har lagt mig i soffan och ska dö ett tag. Vill bara äta äta äta. Tror det får bli lite glass som tröst.. Sen film och sova. Orkar.Inte.

pussizar

Fick ett jäkla tuppjuck nyss, och möblerade om på mitt rum. Haha vet inte om det vart bättre eller sämre, men kul med lite nytt.
Nu har jag iallafall bäddat ner mig nyduschad i sängen med nässpray, vatten, nässdukar och diverse ting. Allt för att klara natten. Hade tänkt trotsa min förkylning imorgon med lite gym. Men jag tror jag skippar det. Fortsätter jag såhär får jag vara glad om jag pallar vara kvar hela dagen i skolan... Jaja nu ska jag sova. Fyfan va skönt.

Tack


Tackar Gudarna för att det finns nässpray alltså.

det var lite kallt här om kvällen.


Ett Snedsteg Bort

Ett prov avklarat! Engelskaprovet blev inställt så det är uppskjutet tills nästa onsdag. Tack och lov!

Då har ännu en onsdag gått och jag är totalt slut. Förkylningen tar på krafterna så det bara skriker om det. Inte för att jag har gjort speciellt mycket idag men.. Haha! Prov första lektionen, sen hål i ca 1,5h och sen svenska där vi bara svarade på några frågor och på engelskan satt hela klassen framför datorn. Haha! Kul hade vi då iallafall.

Blev en dönk med mina fina tjejer Maja och Anna efterråt. Men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Tror det får bli lite kycklingchilada till middag ikväll, hihi! Sen blir det bara soffhäng. Vill bli frisk!!

GODNATT


Gofika





Lite av det jag gjort under min tid på konditori!

vad gör jag för fel?



Kom nyss in efter en timmes promenad. Halsen värker och snoret rinnet. Tju♥
Myser ner mig i soffan med nåt gött att dricka och kollar igenom naturkunskapen lite och sen kastar jag in handduken. Jag örk inte.

ingen pigg tjej här inte.


Jag tror en förkylning håller på att bryta ut och jag känner mig inte alls nå pigg. Börjar bli snorig, har en hals som är som taggtråd och en jäkla huvudvärk. Hade helst av allt lagt mig i sängen och dragit täcket över huvudet och sovit i några veckor. Men icke sa nicke, har plugg jag måste försöka plugga lite till. Kult
Får bli lite mat och kanske en powernap innan jag sätter igång. Som det är nu orkar mitt huvud absolut ingenting.

i brist på annat

1. Hur gammal är du om fem år? 21

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? bästaste RL1c.

3. Hur lång är du? 167,8cm. Mätte mig igår faktiskt! Hehe

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Oj, jag minns faktiskt inte!

5. Vem ringde du senast? Patrik

6. Vem ringde dig senast? Anna

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Toppen (Y) tjugo över vid dig? :-)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Båda, men enkalst och ringa om man vill något.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta!

10. När såg du senast din mamma? Halvtimme sen kanske :)

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna

12. När vaknade du i dag? Tjugo i sju

13. Vilken är din favoritjulsång? Hatar julsånger.

14. Vilken är din favoritplats? Beror på.

15. Vilken plats föredrar du minst? Varierar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis hemma på min gård med man och barn.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Häxan under sängen, hehe

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min bror

19. Hur stor är din säng? 105cm

20. Har du stationär eller bärbar dator? en stationär och just nu två bärbara också.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Vintern i t-shirt, sommaren lite olika.

22. Hur många kuddar har du i sängen? tre

23. Hur många landskap har du bott i? ett

24. Vilka städer har du bott i? ett

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor och strumpor. HATAR fötter

26. Är du social? Älskar att prata, så jaa

27. Vilken är din favoritglass? Älskar typ all glass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Chokladpairfet kanske?

29. Tycker du om kinamat? Om jag gör.

30. Tycker du om kaffe? Tyvärr inte.

31. Vad dricker du till frukost? En jävla massa mjölk.

32. Sover du på någon särskild sida? Överallt och hur som helst.

33. Kan du spela poker? Japp

34. Tycker du om att mysa? Älskar att mysa ;)

35. Är du en beroendemänniska? Ja det är jag nog.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, det gör jag!

37. Vill du ha barn? Japp, fast absolut inte innan 20, helst vid 23 typ.

38. Kan du några andra språk än svenska? Jorå

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, och hoppas jag slipper!

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat, kläder och nöjen ;)

42. Äger du dyrbara smycken? Det tror jag inte.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Haha just nu måste jag säga Familjen Annorlunda.

44. Kan du rulla med tungan? Japp, åt båda hållen!

45. Vem är den roligaste människan du känner? Inte den blekaste, finns så många!

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Nån konstig från nån ringsignalsapp

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Yes

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Cola

50. Flirtar du mycket? Kanskeeeee

51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej, inte en aning om hur man gör.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, har inte körkort så.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Typ Twilight-serien.

54. Läser du dagstidningen? Händer

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Japp, fick en prenumenation i julklapp på matlagningstidning!

56. Dansar du i bilen? Kan hända

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? The Voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Plugg

59. När var du i kyrkan senast? Typ min konfirmation för.... 1,5år sen?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Alla sög.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Jag vet inte, 2 nätter kanske? Föredrar isf husvagn!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Mina vänner.

63. Vad lyssnar du på just nu? Magnus Weideskog

64. Har du varit med i tidningen? Japp, flera gånger. Nyligen t.o.m!

65. Vad är det konstigaste du ätit? Kakelfog och batterisyra.. Haha!

66. Vem såg dig naken senast? Hehe

67. Vad är det för färg på din tandborste? Grön/blå

68. Hur imponerar man på dig? Rolig, charmig, snäll, omtänksam.. Helt enkelt vara sig själv!

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Emma, Ebba eller Malin.

70. Har du någon piercing? Tre i öronen och en i naveln.

71. Din största vinst? Typ 50 spänn

72. Civilstånd? Singel. forever alone ;) elleeer?

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook och olika bloggar, tv.nu osv.

74. Är du fåfäng? Haha vad är det?

75. Ångrar du någonting du gjort? Nej, inte vad jag kommer på nu. Försöker att ta lärdom av det istället.

76. Hur gammal är din pappa? 50 bast.

77. Vilket är ditt drömjobb? Egen företagare. Egen restaurang där jag även är kock.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Resa med mina vänner!

79. Vad har du haft för husdjur? Fiskar. Men dom bara dog så gav upp.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Haha jag suger i skolan, jag bröt tån när jag skulle sparka min bror, när det gäller kärlek kan jag bli väldigt blyg, äh inte fan vet jag.

81. Svär du ofta? Som fan

82. Sverige när det är som bäst? En sen sommarkväll på p&l, bra band, fina vänner, alkoholhaltiga drycker och en jävla massa musik och folk. Och värme och solnedgång. ÅÅÅH

83. Kan du åka slalom? Yep

84. Vad har du ätit i dag? Macka, yoghurt, kebabgryta, fiskpinnar, kycklinggryta, och en jävla massa gofika!

85. Vad har du för utbildning? Håller på att bli kock/bagare/styckare.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Helt ärligt, jag är nöjd med hela mig. Varför ödsla tid på hur man ser ut? Det förändrar ju ändå inget.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Vet inté.

88. Vilken är din bästa egenskap? Äta och sova hur mycket som helst

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag har slutat plugga i skolan. Usch va skoltrött jag är...

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Hatar historia.

91. Saknar du något? Mmm.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Självklart!

93. Vad gör dig ledsen? Känslor

94. Vad gör dig glad? Vännerna

95. Har du varit gift eller förlovad? Nej, alldeles för tidigt!

96. Vad ska du göra i helgen? Inga planer än! Det är ju bara tisdag.....

97. Vad är det knasigaste du gjort? Haha kan vi ta en annan gång ;)

98. Vad har du för laster? Vad är laster?

99. Vem är din förebild? Har nog ingen.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? SOVA


FML


Såhär gick det med plugget. Papperena och böckerna hamnade i en hög på golvet, och jag slocknade i soffan. Bra där Amanda, bra där!

Känner att jag har en jäääävla massa plugg och göra imorgon heeela kvällen.... och pricken över i är väl att när jag vaknade vaknade jag upp med ont i halsen. Tju min vanliga tur. Tar en dusch och dör i sängen istället. Vi hörs.

idag är det plugg plugg plugg som gäller.


Och såhär känns det.

Skulle Inte Tacka Nej

Tänk om man kunde stänga av alla tankar och känslor för ett tag. Fan va skönt det hade vart.

Nu ni!

Nu jäklar händer det grejer! Jag ska faktiskt sätta mig ner och börja plugga till min muntliga redovisning i engelska jag har tills imorgon. Det här är nog första gången sen jag börjat ettan jag tar något seriöst och faktiskt pluggar. Annars har jag tänkt gjort det, men sen bara skitit i det och låtit de gått som det har gått. Men jag känner att jag behöver ta tag i skolan liite mer än vad jag gjort nu.. Trots att det tar emot nåt så oerhört mycket. Men det känns ju så jäklans bra efterråt!

För att vara mig har jag väldigt mycket plugg i veckan. Muntligt imorgon, och sen har jag både engelska och naturkunskapsprov på onsdag. Och jag ska plugga till alla tre. (har jag tänkt iallafall.) Wish me luck!

Dock känns det såhär............. FML

Jag Älskar Webcam HE HE




PARTY


Världens Bästa

Vaknade ovanligt tidigt idag, redan tjugo i tolv! Haha! Idag är det söndag och jag har verkligen haft en skön helg! Idag är det plugg och kalas som står på schemat! Hela den här veckan kommer bestå av plugg plugg plugg ända fram tills onsdag.... Träning ska jag också hinna med. Ny vecka, nya krafter.

Det är inte såhär jag vill ha det, men det är såhär det är.


mat



Har precis tryckt i mig fin jävla kycklingchilada. Nu ska jag strax ta bussen och dra mig hem till min fina för att spendera kvällen där med dom finaste + en jävla massa gofika. Hejpåer!

men dåså



vilken jävla kväll


Efter en galet grym kväll igår, med både godricka, otroligt fina människor, musik, dans, haff, blåmärken osv osv tog jag mig iallafall upp till skolan imorse. Ont lite överallt på kroppen. Men nu, efter 2,7km på långfärdsskridskor, flera liter vatten, en fet oxfilépizza, en fin vän, popcorn och en jävla massa annat har jag och Emma bänkat oss i soffan hemma hos mig med popcorn. Tack för en jävla bra kväll igår hörni! Idag mår man.

IKVÄLL...


Är det vi som vi kör!!

Livet Är En Dans På Rosor, Men Taggarna Gör Ont Att Trampa På

Jag vet ingenting längre.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0