Jag Lever Trots Allt


Ikväll blir det party med en galen vän, och ikväll finns det inget ta det lugnt. Jag har inte festat sen nyår, så jag är sjukligt taggad!!

Jag återkommer när helgen är över. Hoppas ni har det bra!

Jag Älskar Er♥

Tänka sig, att man kan ha så fina vänner som jag har. Vet precis vad som behövs för att få en på bättre tankar när man behöver det som mest. Att ni alltid finns där, dömer inte, och förstår allt. Jag älskar er.

att det ska vara så förbannat svårt att förstå.


Snälla, ge bara upp.

hårdkörning

Skola, tjafs med min engelskalärare, bananer, gym i 2,5h, MAT, gofika, fint sällskap, mysprat och en varm dusch fick bli min onsdag.. Nu lägger jag mig med ett tungt huvud och sover. Imorgon är det torsdag, och sen är det fredag och då jäklar är det vi som kör. Pusshej

Breathe Me

Har vart en lite bättre dag idag jämfört med igår. I skolan har vi bakat semlor, nå andra bakelser, bröd och ätit en jävla massa gött. Slutade 1h 15min tidigare, så träffade Jenna en sväng, vi åkte ut och sladdade på Cozmoz parkeringen och mina vänner, det va riktigt roligt. Haha!!
Vid halv tre mötte jag upp Emma i stan, och vi drog till gymmet. Dock körde vi inte så hårt den här gången. Men blir träning imorgon och på torsdag också!! Känns skönt att vara igång igen nu. Älska♥

Nu har jag 20 jävla glosor tills imorgon jag lär träna in, sen tänker jag ta mig en dusch, hoppa i min One Piece och spendera kvällen i soffan framför filmen Wild Child som visas klockan 20.00!

Så himla fin

Låt Hela Världen Se Ditt Vackra Leende


Varför Ska Livet Vara Så Jävla Orättvist?

Har nog idag varit med om en av de hemskaste skoldagarna. Usch, finns nog inga ord som beskriver hur hemskt det var. Varför ska livet behöva vara så himla orättvist..?
Ta hand om er och era nära och kära. Ni vet aldrig vad som väntar dagen därpå.

Vi hörs när jag är lite piggare, den här dagen har bara vart dryg och jobbig. Ingenting har varit bra. Så, förfan, sköt om er!!!


Vila i frid Kalle.. Hoppas du har det bättre där du är nu.

en försenad födelsedag

Efter en timmes Body Balance bestämde jag och Emma oss för att idag skulle vi äntligen få fira vår älskade vän. Så efter lite mat och en skön dusch traskade jag hem till Emma, bakade lite kladdkaka och sen traskade vi hem till Ebba och överraskade henne med den godaste kladdkakan jag någonsin ätit och en fin present. Vi lyssnade på musik, åt nästan upp hela kladdkakan och pratade om den senaste veckan som vi inte träffat vår finaste vän på. En vecka är lång tid och det har hänt en massa! Nu har vi uppdaterat oss och redo för en ny vecka.. Tiden går förfort.

Imorgon åker jag hemifrån redan vid halv sju.. Åker med mamma en sväng till hennes jobb innan skolan. Missar alltid bussen annars.. Haha! Sov gott

Kladdkaka med daim. Gudomligt!

Yoga, Pilates & Tai Chi

Hade en jättemysig kväll igår. Först hade vi lite gäster här hemma, så åt god mat, sen kom Emma hit, innan vi tog bussen in till stan och Jim. Där chillade vi i soffan hela kvällen, kollade på hockey och bara umgicks. Sedan slocknade jag på soffan innan klockan ringde vid två och det var dags att gå till nattbussen och åka hem. Väl hemma slocknade jag om i sängen och vaknade ett idag. Började dagen med lite pasta carbonara! Haha mmmh.

Om en timme ska jag bege mig mot Emma för att sedan återigen ta bussen in till stan, fast denna gång är det Body Balance som står på schemat. Hahah!

Idag är en sån dag då jag bara vill ha alla mina nära och kära vid mig, krama om allihopa och tala om för dom hur mycket jag älskar er.♥

Vad Som Helst, Men Inte Tillbaka


Även om jag vill så himla mycket ibland, så nej. Jag ska inte.

High On Life

Är det någon som älskar livet och tycker att allting leker just nu så är det JAG. Jag är så otroligt tacksam för dom finaste vännerna jag har, att jag är jag och att jag har de liv jag har. Det var längesen jag mådde såhär bra nu, och jag är så galet tacksam för att jag är tillbaka där jag var för några veckor sen. GAAH

Det har varit en riktig kaos-torsdag. Är hög på livet, hög på träning, hög på mat och ja, gud vet vad! Skola till halv tre, sen köttade jag och Emma på gymmet i 2(!!)h, efter det tog vi bussen till Maserhallen och körde 1h body balance! Det var så jäävla drygt, men jäävligt kul! Nu är jag dock död som en säl, så somnar vilken sekund som helst. Jag känner att jag är för speedad för att skriva nu, så vi hörs när vi hörs.

Vill bara säga, FYFAN VAD JAG HAR SAKNAT DEN HÄR KÄNSLAN. TACK SOM FAN FÖR ATT DU ÄR TILLBAKAAAA!

My Eyes Will Always Shine For You


idag är ingen vanlig dag....

..... UTAN IDAG ÄR DET EBBAS FÖDELSEDAG!







Grattis finaste du!

I'll Be There For You

Hoj! Vaknade tröttare än någonsin idag, startade skoldagen med äcklig jävla naturkunskap, gjorde mig sjukt förbannad. Haha HATAR naturkunskap. Så jääävla tråkigt!!
Förövrigt gick dagen snabbt och slutade ett. Tog bussen hem direkt och när jag kom hem gjorde min fina bror lite "mellis" till mig å han, så det har jag precis tryckt i mig. Nu väntar soffan (gaah va skönt) och sen ska jag fråga pappa om vi kan ut och köra en sväng, annars kanske jag tar mig en springtur! Skulle vara jävligt skönt.

Först kallas soffan.

vi hörs vi ses - i dina drömmar


Tisdag den 17e Januari

Hello! Hur är läget? :)

Det är helt sjukt vad man blir trött av att ha karaktär.. Jag är helt slut i både huvudet och kroppen!! Idag har vi bakat semlor och massa matbröd. Bröd är rätt tråkig att baka, men semlorna var desto roligare! :)

Slutade nästan en timme tidigare, så drog till mamma medans jag väntade på att Emma skulle sluta. Gjorde lite ärenden och sen åkte jag hem. Slocknade som en gris på soffan (fast jag INTE skulle...) och sov tre jäkla timmar! Ska gå och ta mig en dusch snart och sen fortsätta soffhänget resten av kvällen.. Nå mer orkar man inte dagar som dessa. Hoj

Ibland är det ju helt okej med skola alltså.... Hehe dock fick mamma ta äran att smälla i sig min goda semla!

Jag vet vad jag vill, nu gäller det bara att ta sig dit.


inte min dag hihi

Har haft sån jäkla sprängande huvudvärk nästan exakt hela dagen... Somnade på soffan när jag kom hem så känner mig lite piggare nu.. Annars har jag haft en vanlig måndag i skolan, lång och dryg. Så kvällen spenderas i soffan framför TV:n.. Vi hörs imorgon istället :)

något nytt

Jahapp, då har man tränat på Friskis&Svettis också! Det var faktiskt kul, även om själva passet var lite mesigt... Haha! Dock suuger min koordination pinsamt mycket haha..

Tryckte nyss lite käk, så nu tänkte jag hoppa in och ta mig en dusch och sen slänga mig i soffan resten av kvällen. Idag känner jag mig piggare och gladare än vad jag gjort på ett tag, känns skönt. Jag ska vända det här. Det har jag bestämt.

det ska väl bli något av denna dag också


Ebba har tvingat med mig och Emma på ett friskis-pass. Så åker och ruskar lite fläsk i en timme. :)

Det Finns Saker Jag Saknar


så.jävla.bra.

pussisar

Vart en mycket trevlig kväll! Jag och Ems drog oss hem till Jim och spenderade kvällen där. Haha killar killar... Satt och diskuterade politik, religion, människors värde och ja, gud vet vad! Även om det var väääldigt drygt efter ca 3h snack så hade vi en trevlig kväll! Tog nattbussen hem och nu är jag trött som ett AS.
Vart ännu en nykter helg och det känns jävligt skönt att kunna vakna upp PIGG imorgon. Men nästa helg blir det fanimig andra bullar. Då är det jag som ska ut på party!!! (hoppas jag iaf hehe)

jag har världens finaste vänner

Drar mig snart hem mot Emma, vet inte om vi blir där hela kvällen eller om vi smiter hem till Ebbis lite senare. Kvällen ser ut att bli lugn iallafall, och det känns rätt skönt! Nog för att en rejäl partykväll hade setat fint, känns det skönt att bara chilla hemma. Jaja! Ha en fin lördag mina vänner! :-)

Tja nöjd tjej

jag orkar inte känna såhär längre. stänger nog av i några veckor, jatack


Vad vill du mig egentligen? Jag är trött på att inte veta.

TJENA träningsvärk gånger 39832954 i hela kroppen!! FML haha! Men då vet man ju att de slit man gjort har gett resultat iallafall!

Blev inge grabbar igår, jag och mina flickor hängde hemma hos mig och snackade lite skit. Mysig kväll! Var så himla himla trött så somnade strax efter tolv. Väldigt skönt måste jag säga! Idag är det lördag och vi får helt enkelt se vad som händer och sker. Blir lugnt iallafall! Nu först ska jag ut till min systers nybyggda hus en sväng!

Blev lite arg igår......

träningsvärk vare ja

Hoj! Hur står det till?

Själv mår jag bra, trött och med djävulsk träningsvärk! Annars rullar det väl på som vanligt. Fredag idag dårå. Körde en timme styrka/kondition på idrotten, åt lunch, va hos mamma en stund och sen körde jag ytterligare 1,5h på gymmet med Emma. (Tjena träningsvärk imorgon)

När jag kom hem hängde jag med pappa å handla, sen tog jag en dusch och nu ska jag trycka i mig lite käk och göra mig iordning! Kvällen spenderas med finaste grabbarna. Vad vi gör återstår att se. Ha en fin fredagskväll! Hoj

tjena!

Har setat och skrivit cv/personligt brev tillsammans med min bror hela kvällen. Blev klar precis, så ska hoppa in och ta mig en skön dusch och sedan krypa till kojs.

Dagen idag har varit lite smådryg, är fortfarande helt slut, trots att jag sovit som en stock hela den här veckan! Men men, snart är jag väll inne i det gamla vanliga igen! Veckans sista dag imorgon, sen är det heeelg!! Har ingen aning om vad denna helg har att erbjuda, det återstår att se helt enkelt! Ska iallafall försöka ut och köra lite. Är väll det enda jag har inplanerat, umgås med mina fina flickor också, men det är ju en självklarhet! Hihi!

Nej, nu blir det en dusch och sen sängen! Vi hörs imorgon. Puss♥

woopwoop


"Piercingen" jag funderat på i flera år sitter nu på sin plats! No big deal, men jag är super nöjd!!

varje gång jag stänger ögonen och blundar, är det dig jag ser.


heydär

Hola!

Onsdagen gjord då. Fick mig en rejäl chock igår innan jag skulle sova. Min svensklärare ska sluta, och vi ska få en ny. Tog det inte så hårt just då, men nu, när jag verkligen insett att vi inte kommer ha samma lärare känns det jävligt tråkigt. Det suger bokstavligt. Hon jag har haft nu i ett halvår har verkligen varit bra, hon är förstående och med skinn på näsan. Att vi nu ska få en helt ny, som inte vet någonting om oss, känns ju sådär... Ska väl inte ta ut något i förväg, men fan, jag vill verkligen inte byta lärare, för första gången så gillade jag verkligen min svensklärare och vi kom bra överens.... :(

Hur som haver, efter skolan körde jag, Anna och Maja ett 1,5h pass på gymmet, känns riktigt skönt att vara igång igen!! Kör ett på fredag igen med Emma. Efter gymmet gick vi förbi så jag kunde boka tid till imorgon! :-D Vad jag ska göra får ni se imorgon. Om jag nu vågar göra det, hehe.

En bild från en fin fisketur i somras med fina vänner!♥

puss

Nu tänkte jag hoppa in i och ta en dusch, sen packa väskan och sen hoppa i säng. Imorgon ska jag gymma med Maja och Anna, ev. runt och boka tid för en sak, och sen vet jag inte om jag hinner så mycket mer. Första dagen med lektioner imorgon också.. Kommer vara helt död.
Men först några timmars sömn. Vi hörs imorgon♥

Finns nog inte ord för hur mycket jag vill ha sommar nu nu nuuu!

saknade vänner

Hua, läget?

Jag är svintrött. Men det var jäkligt kul att vara tillbaka i skolan! Har verkligen saknat min fina klass! Men nu är det bara att köra på.

Var runt till lite olika piercingbutiker efter skolan idag med Maja och Anna, och sen en sväng in på Kupolen innan jag höll på att dö av trötthet och tog bussen hem. Slocknade i soffan, vaknade för ett tag sen och har nyss tryckt lite käk. Nu måste jag gå och plocka ur diskmaskinen, ta mig en dusch och ja, sen somnar jag nog om igen.

Nog för att det är kul att vara tillbaka, men att få bo med mina tjejer i några dagar igen skulle inte sitta så fel..

död.

Måste powernapa lite för att känna mig levande igen, hörs om någon timma.

bye bye


Nu har även jag klippt av mig mina käraste Peace and Love-band!!! :-( Det röda bandet har jag haft i 1,5 år och det svarta ett halvår. Jag ville verkligen har er kvar... (Men när man håller på med mat (i skolan) så får jag varken ha armband, örhängen, ringar osv. Så jag blev tvungen att klippa av dom...)När man har på sig det dag ut och dag in så blir det liksom självklart..... Nu när dom inte sitter där känns det fan som om man är naken..... Längtar som faaan tills jag får mitt nya band!!! P&L 2012 kommer bli så jävla fucking grymt. 2010 var kul, 2011 var så jävla äckligt kul. Och 2012 KOMMER ÄGA SKITEN FRÅN ALLA ÅR. Tack banden för alla fina minnen ni medfört som jag kommer ta med mig genom livet, alla nya människor jag träffat tack vare er. Jag kommer sakna er. Ni är förjävla bra. Jag kommer spara er på ett speciellt ställe.♥

Haha fan va töntig jag är.

jahapp

Jag är så obeskrivligt trött. Ni anar inte.. Blev iallafall en sväng förbi Emma och hennes skola, (jäklar vad skillnad det är från skola till skola!!) sen en sväng på stan i Falun innan vi tog bussen tillbaka till Borlänge och en runda på Kupolen. Sen åkte Ebba och träna och jag och Emma drog hem till mig och dog i soffan. Nu har hon åkt hem och jag tänkte slänga i mig lite mat och sen fortsätta dö i soffan. Imorgon börjar skolan och det ska både bli roligt och drygt.

Falun

Åker till Falun med Ebbis och hälsar på Emma i skolan. Vad jag/vi gör sen får vi se. Ha en fin dag!

du gör det inte lätt för mig


Det är jävligt lätt att falla tillbaka, och så jävla svårt att glömma, hur mycket man än vill.

Emmas bilder från skogen






Ni är bäst.

trevligt trevligt

Somsagt, blev inge party igår. Vi chillade hemma i soffan istället framför den galet roliga filmen Hitta Nemo. Haha tyvärr slocknade jag mot slutet, men fan va kul den var. (har sett den typ en miljon gånger förut å kan replikerna hehe) Grabbarna drog strax efter två, så jag drog mig hemåt då jag med. När jag kom hem åt jag och pappa mat (haha nattmat♥) och sen slog jag på en till film, men somnade även till den. Och sen vaknade jag ungefär 12,5h senare. KLOCKAN FYRA! Vet inte vad det är med mig längre. Men jag kan seriöst sova hur mycket som helst och ändå känner jag mig inte utvilad... Knepigt!

Jaja nu ska jag gå och trycka lite lax. Mums

Haha lite mera "nattmat" igår.

jag skoja bara

Blev inge party, tog det lugnt med dom finaste vännerna istället. Så nu lägger jag mig och sover sjukt gott och vaknar upp pigg och glad imorgon istället. Godnatt

party party


Blir en partykväll med grabbarna! Let's partyyyyy!

home

Jag har haft helt underbara dagar i skogen tillsammans med dom två finaste vännerna. Vi har ätit, sovit, kikat film och snackat skit. Det är väl ungefär det enda vi gjort. Vi kom hem igårkväll och då packade jag upp väskorna, tog mig en dusch och begav mig hem mot Ebba. Kvällen spenderade vi med dom finaste grabbarna och bara snackade skit och hade det allmänt trevligt. Fick skjuts hem vid ett, och sen somnade jag lite försent.

Ikväll vet vi inte vad som händer, det återstår att se. Vi har änsålänge noll planer. Hejs

Fina grabbar dedär! (bild lånad från Emilies fb!)

nu drar vi snart


Nu drar jag och mina bästa vänner ut till skogen i några dagar och bara är. Myser, lagar mat, lever livet och bara njuter av lugnet. Vi hörs om några dagar när jag är hemma igen! Tills dess får ni ha det kanon!♥

chillar


Godnatt på er!

Har varit en skön dag. Gofika, prat, busstur (älskar att åka buss och lyssna på musik) när jag kom hem kom Ems på besök och vi har spenderat kvällen i min soffa med musik och Geisha. Hon drog precis och jag tänkte köra igång en film och somna i soffan.

Imorgonkväll bosätter jag mig i skogen med mina flickor i några nätter, det kommer bli helt underbart.♥

mot Kupolen snart


jag hatar när jag drömmer om dig samtidigt som jag älskar det

Vaknade för en liten stund sen. Så myser runt lite här hemma just nu. Ska ta mig lite frukost i soffan under en filt. Skön start på denna morogn! Lite senare ska jag bege mig av mot Kupolen för en gofika med saknade Malin. Vi har en hel del att ta igen nu när vi inte setts på ett tag.. Blir bra det! Nu först blir det iallafall frukost!!

Gamla goa tider.. haha!

Ingenting Står Över Mig


bara att börja om från noll - igen


Dag 11 - Mina resor detta år. (2011)

Tänkte att jag egentligen redan skulle skrivit om detta och att eftersom det bara gått två dagar på detta år så skriver jag om 2011.

I Juni var jag och min familj på en weekend till London!

Vi hade superhärliga dagar i fina London. Åt, gick och hade det allmänt bra!

I Juli, direkt efter att peace and love tog slut, drog jag, mamma och pappa till Turkiet, Side en vecka för sol, bad, mat och bara ta det lugnt. (något jag verkligen behövde!)

Det var en vääldigt varm, men ack så skön vecka! Vill tillbaka till något varmt land, där dagens problem är vilken restaurang man ska välja. Hade ju inte vart helt fel dirket!!


VINDEN HAR VÄNT


Iallafall för en dag eller två. Snälla, låt det fortsätta såhär!!

bästa nyår någonsin

Jag hade den bästa nyårsnatten någonsin. Med dom vännerna som gör mig så himla himla glad. Fyfan vad ni är bra alltså!!

Började somsagt kvällen med mat från Coco-Thai, sen packade vi väskorna och begav oss med bussen hem till Joel där vi knäppte första. Efter ett tag var vi alla igång, vi dansade och dansade, skålade, skrattade och hade det förbannat bra.
När klockan började närma sig tolv drog vi på oss ytterkläderna och gick ut, kollade på raketer, sprutade champagne, drack champagne och pussades. Kan säga såhär, att det var längesen jag hade ett sånt lyckorus som jag hade då, kändes som jag aldrig varit så lycklig.
Vi tog lite kort, och sen stöplade vi in och fortsatte natten med att fortsätta skåla och det hela slutade med att vi alla dansade i sofforna, kuddar flög, gardiner åkte ner och ja gud vet vad. Sen tog vi nattbussen tillbaka till stan, en sväng förbi vid Jim och hälsa gott nytt år, innan vi gick hem. Somnade halv fem i min sjukt sköna säng efter en timmes samtal med en något flummig kille. Imorse vaknade jag med huvudvärk, törst och jävligt yr. Men fyfan va det var värt det. Ni är bäst!!!!!!








Jag hade en suuperduper kväll med mina fina vänner, en perfekt start på det nya året. NU KÖR VI 2012!!!!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0