inget

finns inget som jag längtar så mycket till som Stockholm på måndag. Hejdå böglänge

fml

Kommer på mig en miljon gånger varje dag, hur jag försvinner in i mina tankar och bara stirrar på en tom vägg och tampas med vad jag vill och inte vill. Vad jag känner och vad jag inte känner.

Testar

Eftersom jag nu skaffat mig en tjusig iPhone, så betyder ju det att jag kan blogga från deen! :-)

Bilder från fredagskvällen kommer upp imorgon, nu ska jag sova! Puss


aldrig ska man sluta förvånas

Konstiga dagar. Jag har iallafall hunnit blivit en stolt iphone 4s ägare, pluggat klart för ettan, spenderat en hel del tid med mina bröder som för övrigt är bäst i hela världen. Jag har festat lite grann, jag har jobbat, sovit osv osv.

Jag har även hunnits förvånats över folk en jävla massa. Både positivt sätt och negativt. Sthlm väntar om lite mer än en vecka. Och fan va bra de känns. De om något behövs just nuu

En Stor Dag Idag

Det har varit en lång, tung dag idag. Igår var vi ute på lite äventyr, jag, Brallan och Jennifer! Mycket trevligt hade vi! Gled moppebil och dunka moosik. Fint dä.

Idag var det bara att gå upp vid nio och börja bära möbler. Idag flyttade min andra bror hemifrån. N flyttade i lördags, och P nu idag. Det känns SKIT konstigt att dom inte bor här längre. Jag saknar dom redan...... Men har ju inte så långt till dom så de blir fina fiskar! När vi kom hem satte jag igång med min flytt. Nu mer bor jag i källarn. En hel källare för mig själv. Känns ganska fint må jag säga. Har lite grejer kvar uppe, flyttar de sista imorgon. Känns sköööönt!

Fick kvällssällskap också av en mycket fin vän! Men nu är jag helt slut så somnar nog vilken sekund som helst. Sov gott♥

ville bara säga det.

Jag har världens absolut bästa vänner.

beställt!!!


dutti jag

Medans alla är i Falun på Rix FM festivalen och super sig fulla och vaknar med bakfylla imorgon ligger jag i min säng med en skål godis och inväntar de sista avsnittet utav Big Brother 2012 och känner mig en aningen duktig.

Dock har jag ju ett huvud som snurrar av en annan anledning som ingen vet varför. Inte ens doktorn. (inte för att de va något nytt men...) Även om det känns skönt att bara ligga hemma så svider det ju såklart liiite extra att jag missar Panetoz och ett jobbpass. Fifan... Kommer väl fler chanser antar jag. Hoppas att dom som är där har riktigt roligt iallafall! Och dansar pausar liite för mig också.

Jag lär se till att bli frisk nu först iallafall. Har inte tid med något annat. Hoppas ni mår bättre än vad jag gjort! Imorgon ska jag hjälpa till med vad jag kan för imorgon flyttar min bror och jag såsmåningom ner i källaren. Kul, men konstigt.... Jaja Ha en fin fredagskväll!! Puss puss

Alltid lika kul att starta en gammal dator........

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0