Min nya goding


Livet må va himla bra ibland

Även om jag nu legat i min säng 1,5 dygn varav det senaste med huvudvärk utan dess like. Så ler jag ändå, bara för att livet är himla fint ibland.

Jag ber, låt det fortsätta såhär. <3
Jag behöver det, mer än någonsin.


Only miss the sun when it's starts to snow


Min gårdag


Äntligen ❤

Ska jag få träffa min saknade halva<3<3


Awesome day with my friends

Haft en kung dag med dom bästa!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1231111/images/2013/pic_5102cfcbddf2b351cfe9f70f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1231111/images/2013/pic_5102cfd29606ee5b05e2f3e9.jpg" class="image">


Simma Eller Sjunk, Du Väljer Själv


Dött

Det har vart dött här i några dagar. Men livet flyter på och ja, skolan lika så. I måndags var jag tröttare än tröttast, i tisdags skulle jag pluggat men de gick åt skogen då jag lyckades ta med mig fel böcker hem. Gjorde provet igår ändå och idag ska jag laga skaldjursbuffe för 80pers.

Imorgon är jag ledig och det ser ut som att det blir en roadtrip till Sthlm med grabbsen. Ledig heeela helgen också och det känns helt underbart!


Hej arbetsskadad


Fint som snuuus

Äntligen har jag jobbat klart!!!!! Igår var det dock bara 4h men apmycket folk hela dagen. När jag kom hem var det finmiddag med släkten som väntade. Sedan smet jag ut med mina homies. Gled lite bil osv.

Idag var det nästan upp med tuppen som gällde, jobb i 7,5h... Kom nyss hem, är helt döööd. 12 bussar var på besök och ville ha mat, cirkus 560pers. Sen fick jag stå i 2an som är superkul så dagen gick rätt snabbt! Nu väntas en dusch och så är det måndag imorgon igen. Puss på er!


Helg

Igår va jag ledig men hjälpte Brallan med att lasta 2 ton hö... På kvällen åkte vi lite bil och sedan åkte vi på fest men nyktert. Idag är det jobb 12-16 och sen kommer släkten på middag. Imorgon jobbar jag HELA dagen och sen var det måndag igen. Livet rullar på. Vi hörs!


Jag mår så bra

Livet är bra underbart i vissa stunder. Det har vart en jobbig somar och framförallt en jobbig höst. Men nu jäklar går vi mot vår och sommar, jag har så sjukt mycket att se fram emot och allt känns bara så jävla bra!!!


Morgonmys

I väntan på bussen


Shuä

Försov mig imorse... IGEN. Hade lite kill-me-now-feelings imorse... Missade halva första lektionen, sen var de matte. Lunch efter det och sen var jag å brallan to cool for school ;-) nejdå men gjorde bankärenden för klassen, nu har det börjat sparas inför Napa 2014!!!!!! Sen var vår sista lektion inställd så slutade sissådär 11.

Imorgon blir desto längre dag.. 10-20 är det planerat. Ska dock till "doktorn" 9.30. Wish me luck!

Har käkat tacooos med mina bröder ikväll å nu sitter jag hos bror min och tittar på film. Patrik sover redan så ska väl göra de jag med snart. Så godnatt med er så hörs vi :)


Hello guys!

Eyyy yooo wazzuppp???

Nä men tisdag idag. Ändringarni schemat så slutar 11.40 hädanefter. De är ju inte så man klagar iallafall!

Har powernapat, lagat mat, pluggat glosor, bakat paj och hängt med Niklas. Inte mycket mer än så. Nu tänker jag säga godnatt för idag och imorgon väntas onsdag med både bankbesök och gofika. Fintää!


Monday

En jobbig sådan. Trött, kallt osv. Blev inte många knop gjorda förutom idrotten. Jag har redan träningsvärk i magen. Haha kan ju säga som så att de känns att man inte tränat på ett tag.. 😉

Nu ligger jag i sängen och försöker sova.. Går sådär, men vi hörs imorgon, godnatt!


Låter bilderna tala


Helloo

Hello pluppisar.. Haha fyfan va töntigt.

Igår var det fredag iallafall gick i skolan, 10-12 är numera mitt fredags schema, helt ok ;-) åkte hem, powernapa, Jerk och Ule kom förbi sen drog vi och hämtade Putte. Efter de Joel och Dempa. Sen blev de häng hos Puttis. Trevlig kväll! Ikväll blir det partaj med gänget, oklart vart ännu bara, men fulla och glada ska vi då vara! :-) hörs väl senaree


Ännu en vecka snart förbi

Bra dag. Började 10, lagade lite tacos, åt, slutade. Mötte upp Emma för en fika och lite struntprat. Sedan hämtade Ule upp oss, skjutsade hem Ems å drog till Dempa och spelade rock band. Nu ligger jag hemma i min säng redo att sova snart. Imorgon är det fredag och den ska jag självklart spendera med fina vänner. Vi hörs imorgon :-)


Grabbkväll!


Död

Sov lite för länge imorse, sov bort svenskan, somnade när jag kom hem, vaknade klockan sju. Jaa de är ju himla skojsigt... Blir en lång natt inatt igen. Kul!


True


Inga ord beskriver min kärlek till dig

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1231111/images/2013/pic_50ec05fee087c30b2cf6ab9e.jpg" class="image">


Funny

Kul att klockan ringer om 4h. Kul att jag inte är ett dugg trött. Kul att jag sitter och kollar om alla avsnitt jag har bara för att jag inte har något att titta på.


Nu blir det bräda!!


Några timmar

Sista passet nu, sen ledig två veckor. Jobbar dock till 18.15, men de är bara å köra, fintää


Lördaag

Trots att jag ville skjuta mig imorse och bara ligga kvar i sängen pallrade jag mig till jobbet och de var faktiskt riktigt bra dag idag. Stog en hel del i dt2an vilket är asskönt. Ber till gudarna att jag får den imorgon också. Nu är jag hemma och har nyss smällt i mig mat och duschat, nu får vi se vad denna lördag har att erbjuda. Puss på er!


Dags för jobb igen


Fina dagar!

De har vart riktigt bra dagar. I onsdags blev det tacokväll med grabbarna och film som avslut innan jag och Mallan drog igång OC-maraton tills klockan fyra på natten då vi våda tvärslockna i soffan.

I torsdags jobbade jag, sedan lagade jag och sambon pasta carbonara, sedan kom Niklas och Jenna förbi på paj innan alla fyra somnade i soffan haha.. Idag har jag bara tagit det lugnt, hängt med Ule, Dempa och Jesper en sväng bara. Nu ligger jag i soffan och har eget OC-maraton och väntar på att mamsen och pappsen ska komma hem. I helgen väntas bara jobb.. Skjut miiig


Kollar igenom gamla bilder......


Myys


Myskväll

Mina päron har dragit till sthlm för någon natt vilket innebär att jag nu är själv. Malin ställer upp och blir min sambo dessa dagar och ikväll väntas tacokväll med dom bästa. Känns underbart!


2013

Ja, jag kan då säga en sak. Och det är att de var längesen jag var såhär sliten. Jag har mått bra, men är bara cptrött.

Vaknade hos Malin imorse av några för få timmars sömn, intog soffläge med lite thaimat, somnade om. Pappa hämtade mig, la mig i sängen, glodde på serier, åkte och åt Max med grabbarna, drog till Joel och glodde mer film och alla var heeelt döda. Låg å halvsov mest hela tiden och nu har jag återtagit min position framför min TV. Nu ska jag se snabba cash 2 och sen sooooova. Hörs imorgon mina vänner. Och tack till kvällen igår, den var grym!!


Bakishäng nr.2!


Denna dag stannar såhär


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0