NUSÅ

nu tänker jag säga hejdå! imorgon mellan 12-13 lämnar vi Borlänge
för en 17-dagars semester i Spanien. kommer ej ha tillgång till internet så NI FÅR HA DET SÅ JÄVLA BRA, så hörs vi när jag är åter i Sverige igen! puss puss puss.



OMG


ARG SOM EN VARG

Hejhejhej!!

Jag hoppas allt är bra med er. Jag har levt skogsliv i helgen. I fredags drog jag, Niklas, Simon och Ule upp till Niklas stuga för fiske och bra häng. Vilket vi lyckades himla bra med. Vi fick fisk, vi grillade på både grill och öppen eld, åt pizza, myste framför brasor när solen gått ner osv osv. Riktigt bra helg. FÖRUTOM att min älskade mobil har gått sönder. Gråter bokstavligt (har gråtit en skvätt idag) över att min iphone är paj. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG.

Annars är det på ONSDAG vi åker till Spanien så har MASSOR att göra dom två sista dagarna som är kvar i Sverige nu innan. Så john blund kallar. Godnatt på er!


torsdagsmys


KÄRLEK

Hade en supermysig kväll igår med bästa brorsorna. Åt först våfflor, sen drog vi oss mot Falun. Då blev det cruising för fulla muggar! Hoppade ur en sväng och träffa grabbarna, annars gled vi hela kvällen och var hemma strax innan 12 i Borlänge. La mig med chipspåsen på magen, glodde på film och somna. Skön dag!

Inatt sov jag som en stock och vaknade för cirkus 20min sen. Lär dra på mig nå kläder för snart kommer mina ladies hit! Ev sista gången jag kommer hinna träffa dom innan Spanien.. Känns sjukt att det är så nära nu haha!


NICE

Hejhej!

Gårdagen var mysig. Åt grillat till middag och vattenmelon till för -och efterrätt. Annars bara hängde jag med goda vänner. När klockan blev kväller la jag Niklas och Ule oss i soffan och kollade näst sista Harry Potter. Sen somnade jag och N som två stockar. Jag vaknade vid tolv men dendär sjusovarn vakna inte förrens kvart i två!!! Så har bara chillat framför tvn sen dess. Han åkte precis på kalas och jag ska göra mig redo för en kväll med brorsorna på Falucruisingen!

Men först, lite finfrukost!


MUMS


så underbart

Hängde hos Patrik igår med Carro och min andra bror Niklas. Kollade på tv, pratade skit och planerade morgondagen då det blir grillning och cruising i Falun.

Igår iallafall, kom hem strax efter 22, sen kom N hit, kollade på film, pratade strunt och bara va. Gospojken som äntligen blivit 18!! Somnade runt 2-tiden och sov till efter 1 idag.. Sen har vi bara chillat på morgonen och han åkte precis hem så jag ska duscha och pilla med lite saker här hemma innan vi ska checka in till flyget!!!!!! 8 jävla dagar kvar nu. Sjukt. :D


FÖR VARMT

Det blev för varmt för att hänga i lägenhet, så vi tog vårt pick och pack och drog till Dammsjön istället! Kallt i vattnet dock så det fick bli ett dopp och en massa sola. Bra dag!

Nu är jag hemma för att ta en dusch, laga mat och kolla klart på Harry. Sen ska jag hem till Patrik igen för mer häng.

Min gospojk fyller hela 18år idag, så han kommer hit sen ikväll så jag får gratulera pojken! Toppen måndag ❤


KVALITETSTID

Har kvalitetstid med brorsan, hänger ute i solen på balkongen varvat med godis i soffan när det blir för varmt. Härligt!


FAN VA SEXIG

Haha fan va snygg jag är.. Sitter helt alone hemma i soffan och glor på film, sen börjar jag blöda näsblod?? Wtf jag blöder aldrig näsblod typ. Hade iallafall värsta jobbdagen någonsin, vad jag minns iallafall. Det SÖG. Men nu har jag SEMESTER och 9 dagar kvar till Spanien. GÖTT!


JOBBJOBB


NJUTER

Njuter av solen innan kvällens sista arbetspass innan Spanien. 10 dagar kvar nu!!!


VAFAN HÄNDER?


Lever Som En Blomma


KUSLIGT

Och så har torsdagen passerat. VART TAR DAGARNA VÄGEN?? Skönt ändå för jag vill bara åka till Spanien nununu!!! Läskigt också för tiden går så fort. Annars sitter jag nu och kollar på tv. Är mörkrädd. Är trött. Vill sova, men ändå inte. Är lycklig. Livet är bra. Men också tänker för mycket. Vissa människor som kanske skadar mer än vad dom gör nytta. 12 dagar kvar till Spanien iallafall och jag åker med så sjukt bra människor som gör mig så himla glad, så det ska bli så jävla grymt. Livet är bra. Riktigt bra. Men somsagt, inget är perfekt, men det kan bli så jävla bra. Om man gör det bra. Vilket jag lyckats med.


SÅ JAG GILLAR DET


LYCKADES TILLSLUT

Har art på jakt efter en till solklänning inför Spanien men utan resultat. Har letat efter en som man både kan ha på stranden och på nattklubbar/middagar. Idag lyckades jag hitta två stycken. Blev 248kr. Kap!


Jajaja mamma


NOMNOMNOM

Min bror fyller 22år idag och bjöd på gofika. Fient.


SHUÄÄ

14 jäkla dagar kvar!!!


Häj

Hejsan. Jag lever. Slöade hela dagen igår på förmiddagen, städade lite på rummet och kollade på serier. Sen kom N till mig och vi tittade på film, pratade om Spanien, kramades och bara hängde. Han drog nyss så jag sitter ute i solen nu. Sköönt! Vid halv fem ska jag få kramas med min saknade Ems❤❤ som jag saknat henne! Och förövrigt, 15 dagar kvar till Spaninen. CAN'T WAIT!!!


MUSIK


somnar återigen med ett leende


sånt som behövs

Har bara legat i sängen idag och halvsovit. Behövdes verkligen. Har vart så trött dom senaste dagarna så en vilodag från allt gjorde susen. Nötat 90210 så snart behöver jag en ny serie att nöta, haha.

Nu på kvällen har jag hängt med min fina familj! Himla mysigt. Ätit varma mackor på altanen och bara pratat skit rent utsagt haha. Nu ska jag fortsätta nöta serier resten av kvällen och sovasovasova. Puss!


FINFRUKOST


SÅ JÄKLA BRA

Haft en underbar lördag. Jag och mina bröder startade dagen i Dammsjön, solade, badade osv osv. Vid 3-4 åkte vi hem och jag somnade, åt mat och sedan har jag hängt med Frida, Mattis och Ule hela kvällen. Vart ut en sväng till Skäve på fest och ätit Happy Meal i Hedemora. Nu ligger jag i min så förbannat sköna säng, ska somna till etr avsnitt utav 90210. Puss på er!


SÅHÄR TRIVS JAG


Perfekt fredag❤

Haft en underbar fredag. Solat, hängt med busfröna, ätit god mat i kvällsolen följt av jordgubbar till efterrätt hos min syster, busat lite mer, övningskört och hängt med Mattis och Ule. Nu är jag hemma och spenderar mina sista minuter framför säsong 2 av 90210 =perfekt fredag!!

Imorgon vankas sol och bad med mina bröder i Dammsjön. Niiiiice


underbart

Njuter av mina lediga dagar fullt ut!


10DAGAR NÅT SÅNT

Alltså... Jag är ledig i 10 dagar nu. Har nog aldrig känt en sån lycka för lite ledighet. FAN va skönt det ska bli. Har typ sovit och ätit hela dagen sen jag kom hem, men är fortfarande dötrött. Så sista avsnitten på första säsongen utav 90210 får det bli sen sömn. Åååh vad jag ska sova. 20 dagar kvar till Spanien. iiiiiih


EN

Så var onsdagen passerad. Vilket innebär EN jobbdag till, sen långledig!! Så bli SÅ jävla skönt. Åkte hem direkt efter jobbet, sedan övningskörde jag ut till min syster och lekte lite med kidzen. Åkte och köpte glass och myste. Kom hem, käka, sen kom Niklas och Simon förbi och sen var vi ute och åkte lite bil. Kom precis hem och somnar vilken sekund som helst. Vi hörs mer imorgon.


AJ

11h sömn. Jag mår som en kung! Blev bara väckt av borren 1 gång imorse, dom kanske läst mina tweets och insett att dedär ska dom ge fan i! Haha ;-)

Solen skiner idag, 25,5 grader står det att det är. Men min arm gör så jäklans ont att jag vill typ bara dö i sängen. Iallafall ett tag till. Det är ju inte så stort, men faaaan va ont det kan göra ändå. Bajs


NUSÅ

Äntligen är den värsta jobbperioden över!! Och jag är ledig imorgon. SÅ JÄVLA SKÖÖNT!! Sen jobb ons-tors sen ledig igen.

Hur det gick idag ska vi väl inte ens tala om. Brännskadad arm osv. Kul! Eh nä..
Fick iallafall kramas med N en stund nu på kvällen, men nu är jag dötrött så några avsnitt 90210 och sömn på det passar utmärkt!


THE NIGHT IS YOUNG

Tjenas.

Lever men är sjukt sliten. Jobbar arslet av mig. Vart Dalecarliaveckan=asmycket folk. Igår jobbade jag sämsta passet, 11-16, och inte en enda rast. Sen var det bara hem, duscha och äta, för vid 18 satt jag i bilen på väg till Västerås. Blev medtvingad på bilträff, inte min grej om man säger så men det var en trevlig kväll med mina kompisar. Var i Borlänge runt halv ett igen och kom hem vid 2 kanske, sen var det bara att jobba idag igen. Hängt med ule och fridis nu en sväng, men nu äter dom. Ska hem och SOVA tidigt ikväll för imorgon väntar ännu ett jobbpass. Dock ledig på tisdag. LÄNGTAR


JOBB TILL 21


NICE


IT'S FRIDAY

Tro det eller ej, men grannarna har inte borrat något idag. Inte hittills iallafall så jag har fått min skönhetssömn!

Jobbar somsagt kväll ikväll, men ska hinna röja undan på mitt rum innan dess. Jobbar nu varje dag ända fram tills måndag... Sen ons-tors också. Sen är jag inte schemalagd förrens 16 augusti!!! Kommer dock nog att få hoppa in någonting under v.29-30.

Ja men fredag var det ja, hoppas ni får en rolig sådan!


WHAT I NEED

Har haft huvudvärk hela dagen och de sög. Har iallafall städat min brors lägenhet och sedan hängt med grabbarna en sväng. Nu på kvällskvisten behövde jag ändå förbi min bror och hämta cykeln så fick bli en extra tur. Åkte förbi huset och insåg hur mycket jag saknar det.

Nu är jag iallafall hemma och kollar på 90210. Bra skit! Ska sova snart och imorgon har jag jobb 18-21.

Annars är mitt mående lyckligt med en smula av förvirring. Don't know why. Men 27 (snart 26) dagar kvar till Spanien. Vill åka nu.


Slavarbetar åt min bror


vill dö (skulle vart publicerat imorse)

Har fan inte smält Spanienresan än alltså. Allt är verkligen bokat. Nu ska jag iaf bege mig mot jobbet. Är SVINTRÖTT för jag har sovit som ett arsle inatt men hoppas jag överlever. Ha en bra dag.


FYFAN

Spanienresan är bokad och vi blir borta i 17 jävla dagar!!! Fattar ni hur nice eller??? 31juli åker vi. LÄNGTAR


GOOD DAY

Haft en bra dag. Spenderat den med mina flickor en stund, uppdaterat läget lite. Behövdes! Sen har jag kollat på serier, vart ut och övningskört och hämtat hem lite grejer jag glömde ta med mig hem igår och nu ska jag strax äta mat och sen ska jag börja kolla på en ny serie. 90210 får det bli, hört att den ska vara bra. Jobb imorgon 11-16, så mycket sömn behövs då jag inte har en endaste rast. Blää


TACK UPPSALA FÖR DENNA GÅNG


SNART SÅ

Strax är vi påväg till Uppsala för en dag i Dempas nya lägenhet. Vi ska mäta och greja, samt gå på IKEA och kolla möbler och annat kul. Blir nog trevligt även fast jag är dötrött. (Vaknade halv sex, någon började borra och slipa 7.20.....)


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0