så jävla lycklig

Minns inte när, hur längesen det var, jag kunde säga att nu jävlar är livet bra. Men det kan jag säga nu. Jag är så jävla lycklig. Jag mår så jävla bra. Jag är så tacksam över vilka fina vänner jag har, min fina underbara familj, fin pojk, underbart liv helt enkelt. ja FAN va allt är bra. Har dessutom en GRYM "sommar" framför mig, som innebär bl.a en Spanienresa.

Snälla, låt det vara såhär, jag behöver det. Allt är perfekt, även om inget är perfekt, så känns det så. Jag mår så jävla bra.


BRA DAG

Sov ut imorse, fikade med morbror, övningskört, tvättat bilen, ätit pizza och bara chillat. Snart kommer Niklas hit, bra dag. Imorgon åker jag till Uppsala över dagen. Blir nog toppen!


CHILLAXAR


TRÖTTER

Idag är jag en riktig trötter. Kom inte hem förrens 3 inatt och vaknade 13.45 idag!! Haha. Ligger fortfarande och kollar på tv men ska pallra mig upp snart och ta en dusch. Mamma och pappa har bjudit hit några ikväll på middag och sen ska jag hämta min bror i Ludvika. Så ser min lördag ut.


I'M A COOKIE MONSTER


4ÅR!!!!!

Herregud, idag för 4år sedan startade jag denna blogg. Så jävla kul att gå tillbaka i arkivet och läsa gamla inlägg. HUR FAN BETEDDE JAG MIG FÖRUT?? Haha så jäkla pinsamt. Kollar på min profil och där står det nåt i stil med att jag är 16år, går första ring och gör att man inte ska göra.. Hahaha åh. Idag är jag snart 18bast, ska börja 3:an om några veckor, håller på att ta körkort, festar typ aldrig längre och bara chillar med livet. Vill inte ens veta hur jag beskrev mig första gången när jag startade bloggen. Vad gick jag då liksom? 7:an??? Haha!

Ja men vi säger väl grattis till denna blogg, även om jag iprincip tappat alla läsare så skriver jag fortfarande för min egen skull så jag kan kolla tillbaka senare. Så kul!

Ikväll ska jag grilla med fina människor och dricka Sommersby 2,25. Haha


FIX

Ska iväg och fixa lite saker. Ha en bra dag!


I'M HAPPY

Life is good, very good.


JAG BRÖT DET

Ut på byn (skulle vart publicerat vid 19.00)


REGN

Ja, och va fan har vi för väder idag? Typiskt P&L-väder är vad vi har. Dock tror jag vädergudarna missat att vi inte längre har någon festival.

Regn och rusk, bra anledning till att inte behöva göra ett skit, en anledning till att stanna i sängen HELA dagen. Frisk är jag inte heller än, så ska jag vara ärlig är det skönt att det inte är någon festival, för om så hade varit, hade jag jobbat ARSLET av mig den här veckan. Både på Donken och på festivalen. + sjuk på det och så skulle jag gått på p&l också. Njaaa. Men jag hoppas att alla mina vänner som är eller är påväg till Bråvalla får en GRYM festival. Jag själv har MYYCKET fina planer några finisar i slutet på nästa månad. Åh, vad jag längtar!!!!!


FETT MED SVETT

Nuså.. Hej på er! Hur är läget?

Jag har dragit på mig hosta och örvärk..... Det SUGER men var värre tidigare idag så hoppas på att de går år rätt håll. Tänker ta en shot Cocillana ikväll. Gör nog susen.

Igår gjorde jag en massa ärenden, var förbi banken och sen resebyrån. Sen chilla vi mest. Idag har jag ätit lunch med mina bröder, vart förbi farmor en sväng och sen sovit typ hela dagen ihopp om att må bättre. Nu hänger jag med brursan igen men ska försöka leta på nån gosig film, ta en dusch och bah mys ner mä! Pöss på er❤


I'm sorry

För dålig uppdatering men mår fortfarande bajs. Ska iväg och äta lunch nu med mina bröder så vi hörs senare!


GALET

Sånna planer vi har inför sommaren. GALET!!!! Kan inget annat än jubla, trots min halsont wiiiieee


HIHI

Har en snarkande N bredvid mig, jag har vart vaken ett tag, har så jäkla ont i halsen så jag har svårt att sova. Febern är också kvar. Inte lika mycket men halsen gör fan ondare. Hoppas det ger sig snart!!!

Idag kommer päronen hem så lär väl börja röja undan allt jag skitat ner. Haha, annars ska jag bara hänga i soffan HELA dagen och bara se till att bli frisk!!!!


SKITBAJS

Är ett bra ord för hur jag mår idag. Låg helt DÖD hela dagen igår. Orkade inte ens laga mat så fick bli köpmat. Låg ute i soffan på altanen hela dagen och när klockan närmade sig 12 gick vi in för att spela wii.

Sovit som en kratta inatt men man överlever väl. Har bara degat i soffan hela dagen sen N drog imorse. Men snart kommer han tillbaka och ule är redan här samt simon kommer också. Blir tacokväll för fulla muggar. Har blivit tvungen att sjukanmäla mig från jobbet imorgon också då jag inte ens orkar klä på mig typ.. Jaja hoppas på att bli lite piggare snart!


MYSIPYS

Hade en riktigt mysig dag med mina bästa ladies. Vi åkte och köpte munkar, bullar, jordgubbar choklad och en massa gott, åkte hem till mig satt ute på min altan och lyssnade på musik och bara myste.

Senare kom min bror med sambo hit. Senare mot kvällen vart det "roadtrip" och lite buskörning ;) innan bilen varnade för oljan så då åkte jag hem och somnade. SOV FÖR FÖRSTA GÅNGEN ENSAM HEMMA!!!! Hade lagom ångest men jag fixade det.

Nu hänger jag och Ule hos mig, ska snart och inhandla tacos för ikväll, då även några till kommer. Sen får vi se vad som händer. Blir nyktert och en lugn kväll för mig iallafall. Känner av halsen så blir bäst så.


AMANDA 37ÅR SÄGER HEJ


FOPPISAR

Får inte komma till doktorn fast det var viktigt att jag skulle åka in, så mamma fick leka doktor och såhär måste jag nu se ut hela dagarna i några dagar. Måste dessutom även vandra runt i foppatofflor. KUL


JAG VILL TILL NÅGOT VARMT

Blev en chilldag. Låg hemma i sängen nästan hela dagen, glodde på tv, spelade Candy Crush och läste. Mot kvällningen mötte jag upp Emma för lite skitsnack och en glass. Mycket fint!

Nu är jag hemma igen och imorgon vankas en dag med mina fina flickor! ❤ Hoppas på bra väder :-)


SÖTT


LEDIG

Är ledig fram tills söndag. Känns fint. Har inte pallrat mig upp ur sängen än, fast jag vaknade vid 11. Men ska göra det nu och se vad dagen har att erbjuda. Den bjuder iallafall på ett rätt så gött väder!


90 DÅRÅ

Haha skjut mig. Så.jävla.länge.


JAG KAN SE IGEN


Jobb i regnrusket

Slutar 16.00!


GLASSGLASS

Hängt med vänner i solen, käkat glass och badat fötterna. Nu är jag hemma och håller på med mat, blir hemma resten av kvällen. Imorgon väntas jobb 11-16.


GOOD DAY


Playboy haha

Hej! Fick jobba över igår och var lite allmänt kaos där ett tag. Men vi löste det fint och jobbade på bra ändå. Stog i DT nästan hela passet så jag var nöjd.

Efterråt träffade jag Isa, som jag inte träffat på alldeles för länge!!! Sen kom även Jesper och Ule förbi. Vi drog hem till Dempa ett stund och sen åkte vi bil resten av kvällen.

Vaknade nyss och ligger och kollar på The Hills. Asnice väder ute idag så ska nog hänga en sväng i solen!


JOBBJOBB

13-17 jobbar jag idag. Känns helt ok.


Jun. 15, 2013

Hejsan. Vi vaknade liite försent imorse haha. Men var helt död så var ändå skönt. N gjorde finfrukost med våfflor och grejer och sen blev det en promenad med hunden och sen soffhäng. Har käkat tacos när jag kom hem och nu ligger jag DÖD i min säng.

Gårkvällen var mycket trevlig till en början men sen när vi drog ut på stan vart det mest kallt. Halv tre inatt rullade vi hem och då var det nästan ljust ute. Helt ok kväll iallafall med fina människor :-)


Så duktig så duktig


NU BLIR DET FEEEZT

Haha blir fest ikväll trots regn. Har varit och kollat på mina fina vänners utsprigning, blir så sjuuukt glad, ville typ gråta. Så jävla galet, nästa år är det liksom MIN tur??!?! Lilla jag?!?! Ta studenten, galet.

Nu ska jag iallafall bege mig på cykel till Ule, bara det slutat regna. Förfest där och sedan vidare ut på stan. Blir nog fiient.


SJUKT

Är väl minst sagt... Jag har precis just idag påbörjat mitt SISTA sommarlov. Galet sinnessjukt ja gud vet vad.

Dock inledde vi det med spöregn äckliga chokladbollar(som endast blev en smet) och huvudvärk. Softat hela dagen men börjar känna mig lite bättre nu iallafall. Imorgon vankas studentfirande och fezt på kvällen. Måste ändå säga att jag är rätt taggad alltså!


SOMMARLOV


BE HAPPY


EN DAG KVAR

Shuu brää!

Igår var jag en zombie typ. Vaknade först vid tio, somnade om, vaknade vid halv ett, somnade om IGEN och vaknade av sms vid halv fyra(!!!) helt sjukt. Fastnade vid TVn men senså drog jag mig upp. Niklas kom hit, vi spelade Monopol för att avgöra en gång för alla om vem som är bäst. Dock kan vi skippa vem som vann........ Haha!
Ule hämtade upp oss, åkte till Långsjön men var inge vidare så drog ganska direkt. Cyklade sen hem till N och gjorde varma mackor innan vi slockna. Åkte till skolan imorse och tömde skåpet, och nu är jag hemma. Ska iväg och kolla på Soltorgs brännboll lite senare och mycket mer än så vet jag ej. Skolavslutning imorgon och sen ska vi kolla alla studenter på fredag. Bra vecka!!


BÄTTRE SENT

...än aldrig! Har chillat hela dagen och sedan hängt med Ule på lite jobb. Ätit mat med grabbzen, rökt vattenpipa och tagit hand om en alldeles för full student. Nu ligger jag hemma och gosar i min säng<3 blir hemma imorgon med så ska sovaaaaa och sen fixa lite inför fredag osv. Vi hörs då, godnatt på er.


JAG HAR SÅ MYCKET PLATS

Fuck vad jag älskar min säng. Stooor och dööskön. Sovit som en stock inatt. (Dock drömde jag att jag hade ihjäl en katt. Den den liksom knaka när jag rörde den och sen tappa den tassarna och jag sket ner mig av ångest. Hemskt!!!) haha


DU&JAG❤


100DAGAR

Haha alltså 100dagar?!?!?! Fett längeeeee


HIHO

Snart är min nya stoora säng helt på plats!! Hade en 105 innan, som jag ÄLSKADE men nu har jag bytt upp mig till 120 säng och hoppas det blir ännu bättre :)


NOT ME

Haha kollar på sex and the city och målar naglarna. Typ so olikt mig så jag vet inte vad. Är DÖtrött så kommer somna vilken sekund som helst typ. Lika bra eftersom jag lär upp tidigt imorgon. Hoppas allt är bra med er❤


KNEGAR

Hejhopp!

Igår var det fredag, var och köpte nya glasögon. (Äntligen!!) var 5år sen sist. Så det var dags. Har fått brytningsfel nu också vilket suger, men med nya brillzen ska jag nog överleva det också. Efter det blev det några timmars jobb och sedan drack jag vin med min bror och hans sambo, efter det åkte jag till Niklas och va med lite kompizar och spelade kubb, mycket trevligt!

Idag har jag också jobbat, sedan var jag direkt på poolparty med släkten. Också trevligt. Nu är jag hemma och ska ta mig en dusch och sedan ut med några kompizar. Imorgon är jag ledig men ska flytta sängar och bland annat min nya wehåå!

Förövrigt är livet bara så himla bra. Är så jävla glad, lycklig. Minns inte när det var såhär bra sist. Åååh <3


BRORHÄNG


BRA DAG, BRA VÄN


VÄDRET❤

Alltså what's up med vädret??? ASnice ju!! Igår hade vi det supermys. Jag Ule och Frida köpte med pizza hem till mig och åt ute på min altan, sen kom Niklas hit och senare Simon. Vi spelade monopol, lyssnade på musik och njöt av den fina sommarkvällen.

Sen åkte jag och N hem till han och sov, åt frukost ute i solen, dövarmt redan då!! Sen kom min bror Niklas och hämtade mig, åkte hem och hängde i solen, åkte och köpte glass till familjen, åt, sola lite mer och nu ska jag strax åka in till stan och möta Ems för lite parkhäng med jordgubbar!

Livet är på topp just nu.


Mysä


HELLO ONSDAG


FATTAR INTE VA DU FORTFARANDE GÖR I MITT LIV

Fuck You.


RÖVTRÖTT

Men bara pallra sig till jobbet.


EH NEJ

Åkte till skolan, var där i en timme. Sen körde jag och Brallan race med cykeln till Donken och åt frukost, gick en vända på Kupolen, sen powernap! (Döskönt) vaknade och åkte hem till farmor för att spela lite Skip-bo och så blev jag bjuden på gofika, världens bästa farmor<3

Nu är jag hemma och Niklaz kommer hit snart. Tisdag imorgon och skolan är totalt värdelös domhär två sista veckorna..... Men bara att bita i det sura äpplet. Hej på er!


HAVE A NICE DAY


HOLA

Hejhejhej!

Jag hoppas ni lever. För det gör jag. Har haft en bra semester trots att vädret inte var på topp. Men fick iallafall två heldagar med sol, och sen var det bara så himla skönt och få åka iväg och koppla bort allt. Äta massor med mat, dricka goda drinkar och bara vara.

Men nu är jag tillbaka till verkligheten och det känns rätt bra ändå. (Även om jag kunde stannat en vecka till hehe) två veckor kvar i skolan, knappt de. Kan säga att det har nog aldrig varit så skönt att så sova i MIN säng inatt. Aldrig vart skönare haha!

Slänger in lite härliga semesterbilder åt er som ni kan dregla åt. ;)


INGEN RAST OCH RO

Jobbjobn nu direkt! Uppdaterar mer sen. Puss


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0