SATAN

Brände mig på röven igår. Eller i princip hela baksidan.. Haha men det var toppenväder igår så jag ska inte klaga. Idag sägs det både bra och dåligt väder, återstår att se. Hoppas ni har de bra, vi hörs!


Snabbt

Idag har vi haft mulet hela dagen. Riktigt tråkigt men åkte in till stan istället och myste runt där. Köpte min saknade Ralph Lauren parfym<3 och sen får nog en bacardi melon följa med hem! Lite andra småsaker också ev. Imorgon väntas skapligt med sol och lite marknad i gamla stan. Hoppas allt är bra med er, nu ska jag kila upp och spela kort på rummet. Har precis druckit en konstig grön drink, får se vart detta slutar hehe. Kramkram!


LEVER LIVET ❤❤

Jag har det toppen och det va längesen jag kände mig såhär tillfreds med livet!!!

Jag har försökt att ladda upp bilder 3ggr nu men den vägrar, så jag ger upp det nu. Ville iallafall tala om att jag lever och mår toppen, hoppas ni där hemma också gör det! Pöss på er<3


BYEBYE

Hejdåååå nu drar jag!! Kommer förmodligen att ha tillgång till wi-fi i lobbyn så ev. Uppdatering kan komma. Annars får ni gärna följa mig via instagram @amandasten .

Ha en skitbra vecka så hörs vi när vi hörs! ❤


IBLAND ÄR LIVET BARA SÅ JÄVLA UNDERBART


Hihi

Gårkvällen blev lugn, N kom till mig och vi kollade bara på film och tog de lugnt. Vaknade i skaplig tid imorse och nu är jag på Kupolen med min family. Vi har precis käkat lunch och gjort några sista ärenden. Ska hem och packa de sista och 21.05 går planet. Äntligen!!


in löööve

Med min nya långklänning! Den får lätt följa med till Mallis imorgon!


May. 24, 2013

Ligger fortfarande kvar i sängen. Var dötrött igår så jag somnade och sen vaknade jag vid halv sju, tittade på film resten av kvällen och somnade igen runt 12 och vaknade halv 10 imorse. Apskönt!

Idag är sista hela dagen i Sverige. Har en massa saker att ta itu med idag. Bl.a att städa mitt rum, åka till banken, Kupolen ska jag också försöka hinna med, PACKA (orkade verkligen inte börja med det igår) och nu håller jag på att fixa med iTunes så kan lägga över bilder... Mycketmycket men imorgon kväll drar jag till värmen och kopplar bort allt, så skönt!


What to say

SÅJA! Nuså, HELG!!! Och Mallis ännu en dag närmre. Ska nog börja packa lite lätt idag, är iallafall ledig imorgon VILKET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT. Tänker ta mig en powernap nu och sova bort min irritation jag haft hela dag. Fett grinig. Hejpåer


May. 22, 2013

Somnade någon timme framför TVn och sedan tog jag tummen ur röven och skrev klart book reporten så nu är jag KLAR. Blev en sväng ut och övningsköra och sedan tacos på Liljan. Asfint! Nu är jag hemma och tänker bänka mig framför någon bra rulle. Sista skoldagen med kök imorgon innan Mallis och jag måste börja packa!!


DÅSÅ

Nu har jag skrivit mitt sista nationella. Bara ett muntligt kvar med det får bli efter Mallis. Jahapp, nudå? Klockan är nio och jag har slutat. Tror det får bli hem och somna om haha. Låter ganska lockande i detta gråa trista väder. Måste få undan bool report också...


Jag hatar skolan. Jag har setat sen klockan fyra med den där jävla uppsatsen. NU kom jag hem och båda är inskickade. Dock hann jag inte med bokrapporten så den får jag skriva imorgon. Nu tänker jag dö i min säng och ladda inför nationella imorgon igen. Wish me luck!


DÅ VARE TISDAG JA

Gjort mattenationella och som alla andra nationella var det rövsvårt. Nu är jag hos min brur och ska städa och sen ska jag skriva min sista uppsats, en bokrapport och sen skicka in allt de + en till uppsats SENSÅ tänker jag inte plugga något mer. 4 dagar kvar nu!!!!


SUMMER


SNART SÅÅ

5 dagar kvar, sen ska jag leva livet på stranden med all inclusive ich grejer. FAN va gött det ska bliiiii


Mysä i solään


Jag Älskar Lediga Dagar

Myser fortfarande. Men snart lär jag dra mig in i duschen och börja dagen....


6dagar

Well hello!

Sov 14h inatt. Galet skönt. Har inte gjort många knop idag, vart med Ule och Isa en sväng bara. Fortfarande hosta som en 80-årig rökkärring. Är som tur iallafall ledig imorgon. Men ska få unnan de sista som är kvar i skolan och hjälpa min bror med hans lägenhet en sväng.

Nu tänkte jag slå på nån film och sen somna. Hoppas allt är bra med er!


Fuck Off

Hejsan vänner!

Allt bra med er? Med mig suger det för tillfället. Har haft sån bakishuvudvärk idag så det heter duga. Annars har jag baa vart lite seg, inge mer. Gårkvällen var trevlig! Bra folk, tillräckligt varmt att sitta ute hela kvällen. Kom till Niklas efter två nångång och vaknade lite för sent imorse... Åkte hem, följde med mamma på lite ärenden, blev bjuden på Subway, åkte hem och tog de lugnt, åt grillat vart till Yttre Heden, åkt bil och nu ligger jag DÖD i min säng med sjuhelvetes hosta och knappt någon röst. Så nu tänker jag SOVA. Puss godnatt :-)


MUMS

Ikväll ska jag dricka alkohol, ikväll ska jag bli berusad. Känns förjävla fint om man sägä


Mathur fackur


HIHI

Ni pajaser som ska på Soltorgsferre idag kan ha så kul och må så bra i skolan imorgon, jag själv tänker spara mig tills imorgon och köra en karatefylla då istället. Wieeeee och sen ska jag ligga BAKIS hela dagen på lördag. Azööööööm


SUNSHINEEEE


Morgontrött

Lyckades pumpa på tvål istället för tandkräm på tandborsten imorse... Lyckat? Nja tror inte det va.

Annars så har det vart en rättså bra onsdag faktiskt. Skrev prov som jag tror gick helt ok, slutade 11.40, fick reda på att jag är ledig på måndag, varit med Jesper och Ule en sväng, övningskört och nu sitter jag och käkar cheez heartz <3 framför en rulle. Torsdag imorgon vilket innebär kök. Mer vet jag icke.


Find me on Path!


10 DAGAR


Waddap

Blev lite glid med Isa och ule på kvällskvisten. Nu ligger jag hemma och ska försöka lära mig något inför provet imorgon.. Får se hur det går... Bomull fotogen och skott i Sarajevo löööööveliiii


underbart.

Jag har skrivit mitt sista engelska nationella någonsin idag. Det känns nå helt galet skönt!!! Aldrig mer. Dock gick det åt helvete men vafan gör det. Jag är klar nu!!!

Nu återstår bara en historieuppsats, historieprov imorgon och sen ska jag renskriva en svenska uppsats. Sen är jag klar för 2:an. Då tar jag sommarlov och taggar ett sista år på gymnasiet. Läskigt vad fort de gått!!


HO HEY

Tisdag idag. Önska mig lycka till.


Amanda Goes Bananas

Såhär fin känner jag mig just nu. Tackar för mig för idag och säger godnatt. Imorgon väntas både muntlig redovisning och nationella. DÖDA MIG


SKJUT MIG


FUCK MONDAYS

Igår vart det lite för sent, blev en liten promenad med Emma, sen häng med Isa och Ule och va inte hemma förrens halv ett. Skolan idag sög pung och nu suger det ännu mer för jag har bajsmycket plugg att ta tag i. Bläääää


Ah Men Tjena

Hälsar på lite psykopater!


DAGENS


Gårdagen

Igår hängde jag med Ule och Frida hela dagen. Vi åkte bil, köpte godis, åt på Max, åkte lite mer bil, osv.

Idag ligger jag död i min säng och orkar inte ta mig upp. Tanken av att det är måndag imorgon igen får mig att vilja skjuta mig själv, typ.


OH THANKS

Igår när min bror kom hem från Kina hade han med sig 3 par Converse till mig!!!! Ett par svarta låga, oxblodsröda låga och ett par vita höga. Jag är supernöjd då dom kostade 40kr/st. Dock är dom lite för små, (storlekarna skiljer sig mot de jag har sen tidigare, tråkigt) men jag tror att om dom får forma till sig lite efter min fot så kommer det nog att funka :-) dom är ju så snygga!!!


NÅGOT GOTT

Det mesta kan ta sig nånstans just nu tycker jag :) även fast mitt liv är typ perfekt så suger allt. Ledig från jobb i TRE VECKOR nu iallafall varav en utomlands. Fyfan vad jag behöver det.


BARA 4H KVAR


WORK


SOPSLUT

Har umgåtts en sväng med dom två slutaste människorna som går i ett par skor. Ja, det ska finnas människor till allt ;-)

Nu är jag hemma iallafall och ska få några timmars sömn innan mitt 8,5h mördar jobbpass imorgon. Wish me luck!


GOSETORSDAG

Har det vart idag ja. Niklas kom hit igår, vi låg mest och bara prata och sedan kollade vi på "skräck"filmen Mama, dock skrattade jag nog mer åt den är vad jag var rädd haha. Sedan slocknade vi båda två framför TVn och vaknade lite för sent imorse. Gjorde iallafall våffelfrukost till oss och tog vi det bara lugnt :-)

Just nu är min brur och brudn här, vi har grillat osv, nu ligger jag dock med världens kramper i magen, tror dock de börjar ge sig lite! Funderar på att träffa mina homies en sväng också, får se hur magen vill. Hoppas ni har en bra dag för övrigt! :-)


Fattar Liksom Inte

What's the problem? Jag är dötrött exakt hela tiden, kan sova konstant. Skitjobbigt för jag känner mig aldrig pigg till att orka göra något... Argt!!!

Förövrigt har jag långhelg nu! Känns asnääjz. Vill parta i helgen men denna skitstad har väl inget att erbjuda som vanligt så får se hur det blir med dem saken.... Annars då? Bara 17 dagar kvar tills jag drar till värmen, längtar!!!


Skit

Försov mig imorse med 40min.... Men nu är jag i skolan iallafall, 20min försent. Tur jag har min racercykel som är så snabb <3 ;)


SÅ VAR DET TISDAG JA

Och där var tisdagen gjord. Slutade tidigt idag så jag och Ebba tog racercykeln hem till mig och hängde i solen. När hon drog somnade jag i sissådär 3h.

Vid sex övningskörde jag till min syster och nu är jag hemma och ska kolla på film. Sista dagen i skolan imorgon sen långhelg. Känns fint! Dock jobb på fredag, men sista passet på minst tre veckor så gör mig ingenting!


KUL MED ENGELSKA


FYFAN VILKEN MÅNDAG

Haha hej.

Vilken måndag det har varit då! Sov alldeles för få timmar inatt, men tog mig så småningom upp till skolan. Hade matte, bowlade sen lunch och sedan tog vi en glass i solen!! Årets första GB-glass för min del och den satt riktigt fint!

Efter det hade vi svenska med Loreen och sen engelska. Ule plockade sen upp mig, åkte och köpte godis. Satt också riktigt fint. Sen hämta Jonk, jagade ormar(!!!) hittade MINST 20 jäkla snokar!! helt galet. sen var jag och träffa Isa på en uteservering, supermys!! Hello sommarfeelings! Efter det var vi med grabbzen igen, åkte till Båtsta och åt cheese och glass, och sen bortanför Torsång på lite utflykt till utkikstorn.

Men NU ligger jag äntligen nysuschad i min säng och slocknar exakt vilken sekund som helst. Vi hörs mer imorgon istället. Puss på er!


BOWLAR OSV


JUST DO IT

Om man alltid gjorde såhär, va lätt allt skulle bli, vad glad man skulle bli.


May. 05, 2013

God morgon på er, eller middag kanske passar bättre. Jag ligger fortfarande i sängen och slöar, har inte orkat dragit mig upp än. Men det är nog det bästa med att vara ledig. Man kan ligga och äta frukost i sängen och kolla på TV.
Idag är det söndag och solen skiner! Ska nog ut och övningsköra en sväng idag förhoppningsvis! Nå andra planer är icke bestämda. Så vi får la se vad denna dag har att erbjuda!


LÖRDAG

Jag hade fan lördag hela dagen igår, men det var ju bara fredag!! Superskönt

Idag är det däremot lördag, vilket innebär jobb 15-18 för min del. Sen ska jag nog hänga med grabbzen. Har inte så mycket annat att säga er, så får väl bara önska er en fin lördag! :-)


DÖDSTRÖTT

Åh fyfan. Kvart i fyra imorse rullade vi in i Borlänge igen... 20 jävla timmar hade jag vart vaken!!!! Dock klarade jag inte av att vara vaken hela vägen, jag somnade hela tiden haha.

Vaknade vid halv tolv och gjorde mig våfflor till frukost. KUNG frukost!!
Idag är det fredag och jag hant en aning om vad som händer. Jobb imorgon 15-18 iallafall. :-)


NATTJOBB

Nu lämnar vi Borlänge för lite nattjobb!


DE ÄR GÖTT OCH VARA TJEJ IBLAND

Hola amigos!

Är med grabbzen och skruvar bil, har gjort det ända sen halv tolv idag.. Haha! Eller jag och jag, dom har skruvat och jag har tittat på rättare sagt! Somsagt, gött å va tjej ibland och få sitta i solstolen och bara titta på!

Nu är vi ute på Klantmännen och tvättar bilar, sen ska vi dra på en toning på Jonks bil och sedan stänger vi nog ner för idag. Dock ska vi fortsätta imorgon! Är ledig så det blir nog perfa!


May. 02, 2013

Blev en godiskväll igår med Niklas, vi tog min räcercykäl till Ica Maxi och köpte godis och cola, åkte hem och poppade popcorn och sen la vi oss i sänger och kolla på TV.

Idag har jag gjort nationella skrivning i engelska och sedan fick vi gå hem!! Nu har jag Malin och Ebba precis gjort tacos och tryckt i oss!! Livet på en pinne så att säga! Sol är det ute också så man kan ju inte klaga över livet speciellt mycket! ;)


SHIT VA PIN

Haha kan inte sluta garva. Coola b-rudar på cozmoz!!!!


Häjsan

Hola!

Hoppas ni som var ut igår ligger riktigt bakfulla! Själv är jag på jobbet och ska in och jobba några timmar alldeles strax. Känns sådär med tanke på vädret.... Menmen pengar och dubbelt betalt så!

Igår var jag med och skjutsade folk, åt mat med mina fina vänner och lite så! Var en skön kväll så jag är nöjd :) ikväll ska jag bara ta det lugnt med N och den nationella prov imorgon och sen tar jag helg. Bra veckaa


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0