VALBORG




KALLT

Gårkvällen gick till att spela basket och bara hänga. Sen gick jag och Niklas och la oss lite försent igår igen. Det resulterade i en dötrött Amanda imorse. Tog mig upp och satt mest bara av tiden i skolan. Nu är jag hemma och ska slänga i mig lite käk och vila lite, vid 15.45 ska jag till sjukgymnasten igen. Efter det ska jag och mamma på lite ärenden och kvällen blir till twilightmarathon med pöjken. Imorgon är det Valborg och vi lämnar Borlänge, så skönt! Torsdag personalfest och jobb i helgen. Fullt upp!



KÄRLEK

Igår gick jag upp för att åka till Sågmyra, Lager 157 med min bror och hans sambo. Blev en lyckad liten roadtripp, fick med mig en jättesnygg skjorta samt två basiclinnen. + lite fika på det! 
Sen var jag med Ule i en timma sen åkte jag hem för käk, åt den flotigaste pizzan någonsin. Sen åkte jag till Niklas som äntligen är hemma ❤️ Fan vad jag saknat dendär pojken. Vi låg bara och pratade tills klockan vart på tok för mycket, men tillslut somnade vi. Var en zombie när hans klocka ringde imorse, men jag fick sova några timmar till. 

Fick finaste presenten av finaste pojken också. En body mist och en body lotion från Victoria's secret som verkligen luktar gudomligt. Alltså jag är helt kär!! Dofterna alltså, muums!! Så skönt att ha honom hemma igen ❤️ 



PÅ G TILL SÅGMYRA


Med ett asallergiskt öga.

BRA KVÄLL

Hade en rätt bra kväll på jobbet igår. Vissa som var tappade bakom en vagn men sånna finns det alltid. Slutade strax efter tre och cyklade hem och bumsade i säng. Sovit till strax efter ett idag.

Lördag idag då. Vet inte vad jag ska göra mer än att grilla till kvällen och börja jobba vid nio. Imorgon kommer Niklas hem och fan vad jag saknat honom. Annars ska de bli asvarmt imorgon och det uppskattas! 



HUVUDVÄRK

Har hängt med vänner och käkat pizza. Nu ska jag snart dra mig mot jobbet med huvudvärk. Hoppas på en bra kväll.



FYFAN

Har städat i över tre timmar, men nu jäklar är det fint och snyggt överallt. Har lagt mig på sängen en sväng, tänkte att jag skulle få mig lite sömn. Sen MÅSTE jag tvätta mitt assmutsiga hår. Haha längtar! Annars skiner solen idag också, jag orkar inte plugga idag, det får bli någon annan dags to-do. Jobbar ikväll också. Måste vila mig så jag pallar. Ha en fortsatt bra dag!



HOLA

Egentligen borde jag ju sova vid dethär laget, Men vi har äntligen fått flytta hem så jag har njutit av min säng dom senaste timmarna. Gu så gött de är!! Och vad jag har saknat den, bäst är den, min säng.

Annars idag då? Solen har visat sig ännu en hel dag och jag har hängt med Ule och Elina. Inte gjort ett sket egentligen men skönt det också. Var astrött för ett tag sen men när jag var tvungen att gå upp för att borsta tänderna vart jag pigg som en mört istället, asjobbigt. Behöver liksom min sömn för imorgon blir det andra bullar. Storstädning + plugg hela dagen (och oj blev plötsligt dötrött) sen jobb till kvällen. Hua!

Hoppas inte ni missade min tröja jag bar idag, fan så jag älskade den. Min nya favvo! Tänk er, strumpyxor, en schysst kjol, den tröjan och mina Dr.Martens, håret i en slarvig knut och mina nya briller en sen sommarkväll, yummie!

Nä fyfan. Måste sova nu. Godnatt på eeeeeeerrrrr.

(Haha skrattar åt bilden) försökte stoppa i mig lite apelsin för att kunna somna, men fanskaparna var på tok för sura för min smak.

IDAG ÄR JAG LITE HIPPIE


Älskar min nya tröja för 60kr och mina nya brillor för 30kr!!

HALVA TIDEN

Alltså dagarna går så fort!! Tycker dock det är skönt till viss del för då kommer pöjken min hem snart, men jobbigt också för jag har massa saker att hinna med detta lov men som jag inte kan pga att jag inte fått bo hemma. Lika så idag, sover alltså hoa farmor inatt med.

Annars då? Lite svalare väder idag, har varit tillsammans med Emma till Leksand, medans hon gjorde sitt satt jag vid vattnet och gick en minipromenad. Sen svängde vi in till Insjön på vägen hem och käkade en sen lunch på IKEA. Därefter har jag hängt med Ule och Mattis en sväng men strax efter åtta drog jag mig tillbaka hos farmor. Kollat på serier och bara vilat. Tror ändå att dessa dagar är behövliga för mig, att bli ompysslad av farmor på kvällarna. Nästa vecka blir ju motsatsen till det. Då blir det tvådagars haha.

Nu ska jag släcka lampan för idag och ta mig en titt på några avsnitt Revenge (nyss börjat kolla) sen sova. Imorgon har jag inga planer alls, men hoppas kunna få komma hem och röja mitt rum samt få undan en del plugg som ligger och trycker. Kram på er



LEKSANDSMYS





DENNA SOL❤️

Alltså viiilken härlig dag!! Sov ut ordentligt, (somnade inte förrens halv fyra så att vakna halv elva var omöjligt) men halv ett kom jag upp. Åt frukost, gjorde mig klar och blev sen upphämtad av Frida. Vi har hängt i solen, ätit glass i Torsång, snackat skit och solat i Långsjön. Rena sommardagen ute idag!

Mot kvällen åkte jag hem till farmor för mat och sen ut mes Ule och Elina en sväng. Halv nio var jag dötrött och åkte hem till farmor där jag återigen spenderar natten då gubbarna tagit bort våran toalett helt. Här har jag myst framför tvn, spelat kort och (haha) stickat. Nu är jag sovredo och klockan står på 10.00 imorgon. Då har jag tid att mysa i sängen en stund och käka frukost och göra mig klar utan stress. 12.00 rullar jag och Ems mot Leksand för en heldag. Som jag längtat. 

Hoppas iallafall på att få sova i min egna säng imorgon.. Vi hörs!

Jeans Dr.Denim, tshirt Monki, kofta BikBok och skor Vans, perfekt vår/sommar klädsel!

APRIL


Och vi solar i långsjön. Så jävla underbart!

UNDERBARA

Ibland är fan Sverige underbart. Idag var det så. Asnice väder och en asskön dag! Mötet på jobbet gick bra, har hängt med vänner och bara snackat skit. 

Tidigare ikväll åkte jag till farmor för natten. Imorgon 07.00 kommer det massa gubbar hem till oss för att fixa badrummet så valde att inte sova där. Har istället spelat skipp-bo i flera timmar och farmor har tagit hand om mig. Har verkligen glömt bort hur mysigt det är att sova här. Var ju flera år sen sist.. 

Imorgon är planen att hänga med Frida! Resten återstår att se. Jag är iallafall rätt glad över livet även om en del saker är åt helvete och jag saknar pojkvännen min så mår jag faktiskt väldigt bra. Mest tror jag det beror på solen.



SÖMN ALLTSÅ

Sovit som en gud inatt alltså. Kvart i två vaknade jag, för första gången helt utvilad efter en jobbnatt. Känns helt sjukt haha!

Har setat ute på altanen och hängt med familjen! Men nu är jag på väg till jobbet igen för möte. Kvällen ska jag spendera med vänner. Underbart väder är det också!! Njuter av varenda sekund.


SÅ JÄVLA NICE

Var en lugn kväll på jobbet, kvart i tre stämplade jag ut och då bjöds hela personalen på mat!!! Alltså världens bästa jobb! Nu är jag hemma och har lagt mig, tänker somna till nån serie och stänga av telefonen och sova så länge jag bara kan imorgon. Känner att jag verkligen är i behov av det efter tre nätters jobb! Inatt blev jag ju väckt av att Niklas var uppe och gick i sömnen haha!

Nä godnatt på er eller godmorgon kanske jag borde säga ;-)



ALONE

Jahapp söndag idag. Har jobbat och spenderat tid med Niklas och vänner denna helg. Ätit god mat har vi också hunnit med!

Jobbet igår gick bra men var galet mycket folk! En hel del spyor (just då ville jag dö) men jag fixade det bra ändå tycker jag. Slutade vid 03.00 då Ule, Elina och Niklas väntade på mig. Pratade lite strunt med pojken innan vi somnade gott. Imorse stog klockan på 11.00 men en halvtimma senare fick jag väcka Niklas. Nu har vi sagt hejdå för en vecka då han är påväg till Spanien nu. Jag ska under denna vecka jobba, städa, plugga, hänga med vänner, familj och bo hos mormor ett tag. 

Tror inte jag och N har varit ifrån varandra i en hel vecka ända sen vi vart tillsammans och de är ju ett bra tag sen, så det känns lite konstigt. Men jag hoppas han får en underbar resa och jag ska ta vara på livet här hemma så länge och njuta av det soliga vädret vi väntas få. Men först idag står en powernap, middag med familjen och jobb ikväll igen på schemat. Aldrig vila.... (Nästan) ;-)



NJUTER




HEMSKT MYCKET HEJ

Så skönt med ledighet! Onsdagen var kaos i skolan, bokstavligt. Har totalt tappat lusten att ens gå dit längre när allt bara blir tjafs. Kom hem med ett dunkande huvud och sen åkte jag till Niklas. Vi lagade mat och somnade i soffan. En perfekt början på ledighet. Sov elva timmar den natten+ de vi sov i soffan så vi vaknade utvilade! 

Förmiddagen spenderades hos hans farmor och kvällen hos Ule. Sovit som en stock inatt med. Och många timmars sömn blev det! Nu har vi precis ätit frukost och det som står på schemat idag är iallafall pulled pork och jobb! Vi höres!



JAHAJA

Blev häng med Niklas och Ule istället för det jag borde ha gjort. Inte alls bra men känner inte för att göra något alls för skolan just nu. 

Är dötrött och har bäddat ner mig i sängen, imorgon har jag kök hela dagen och sen ska jag och Niklas ha pajdejt. Behövligt. 
Sen väntar ledighet och en del jobb och allt jag borde göra, hua mäj

Hade mycket hellre haft det såhär, men snart så åker jag till Alanya. Längtar mest efter sol, bad och goda turkiska pizzor.

POWERNAP

Blev inte alls att bumsa i säng för mig igår.. Fastnade framför datorn och Renées rubriker tills klockan vart närmare 01.30!! Inte alls bra och vaknade lite för sent imorse. Kastade mig som en zombie in i duschen och sen skyndade mig klar och gick till bussen. Väl i skolan fortsatte jag som en zombie men har bara haft "muntliga lektioner" idag. Sånt som jag är bäst på, diskutera och dylikt. Härlig tisdag! Påskbord fick vi också som pricken över i:et. 

Nu har jag landat i sängen för en powernap samt några avsnitt av Renées Rubriker igen. Himla bra program måste jag säga. Över förväntan! Sen lär jag ta mig i kragen och få undan iallafall två skoluppgifter samt röja upp på mitt rum. EN dag kvar sen lov, längtar!!

Idag bar jag en kabelstickad tröja från Lindex om jag inte missminner mig, samt mina älskade Dr.Denim jeans. Längtar efter att mina förbannade skavsår försvinner så jag kan använda mina doc's igen <3

SUNSHINE

Måndagen - check!

Har ju bara idrott 10.45-11.45 på måndagar, så himla skönt att mjukstarta veckan, och dessutom en kortvecka! Dock är den fullspäckad. Imorgon måste jag få undan en hel del plugg, jag ska hinna med att hänga med min pojk, vänner, vi ska också hinna med en sväng till N's farmor, jag ska hinna njuta av livet och jag ska jobba hela helgen + en hel del annat. 

Nästa vecka är det iallafall lov. Dock åker Niklas utomlands så jag tänkte få lite tråksaker gjorda. Såsom att städa mitt rum(!!!!) herregud vad det behövs. Tänkte också göra en utrensning av kläder. Sen sova ikapp, hoppas kunna hänga en del i solen samt hänga med vänner jag inte träffat på alldeles för lång tid. Tänkte också försöka mig på att kolla runt på lite olika jobbalternativ till sommaren, eftersom jag tar studenten. Planen är att jobba så mycket jag kan för att sen dra utomlands till vintern. Jag har ju ett jobb, men inget jag klarar mig på, utan måste försöka hitta ett mer 7-16 jobb. Inte det lättaste, men det ska gå!!

Nu tänker jag säga godnatt för idag. Är svintrött! Vaknade halv åtta när N gick upp imorse, sen låg jag bara och halvsov tills min klocka ringde. Imorgon börjar jag tidigt så det är bara att bumsa i säng. Puss på er!

Är lite småkär i mina leggings från Monki och mina vans jag bytt tre gånger pga fabriksfel! Men nu hoppas jag dom håller.

HELLO MONDAY




SOLIG LÖRDAG

God morgon på er!

Igår var jag på studiebesök hela dagen med skolan ute i Tällberg. Det var som om man va i en helt annan värld där ute. Galet fina hotellrum och ja, allt var sjukt fint.

Jag och Niklas var också hem till min syster en sväng senare och sen hängde vi med Elina och Ule, men vi båda var så sjukt trötta att vi kom hem strax efter 23. Tog en apelsin på balkongen och sen somna vi. Niklas sover fortfarande men jag har vart vaken en stund. Solen skiner idag så tror vi ska göra en brakfrukost. Ikväll väntar utgång(!!) hoppas de blir skitkul! 

Ha en fin lördag!!!





VART TOG VECKAN VÄGEN

Den bara försvann och imorgon är det fredag. Tisdagen vart rätt slapp, jag och Niklas åkte till min bror en sväng på eftermiddagen/kvällen och tog en kaffe. Sen hem till hans mamma för ännu mer kaffe. Vaknade DÖtrötta i onsdags, men tog oss upp. Hade en debattliknande träff med olika partier första halvtimman och sedan kök som gick riktigt bra.

Kom hem och däckade nån timma och sen kom Niklas hit. Vi kollade på film och åt popcorn, filosoferade över livet till halv ett inatt. Sånt som är så himla mysigt. Vaknade alltså upp lika dötrött imorse men de va bara att dra sig upp till ett nationellt prov på 4h. 

Har vart och käkat lunch med Ebba men nu är jag hemma och slappar. Får se vad jag åstakommer med idag. ;-)

Är ledig i helgen, min lediga helg (Var ju dock hemma förra helgen också men då var jag ju sjuk) men den här helgen ska jag inte bara ligga i sängen utan på lördag väntas faktiskt utgång. Ska bli riktigt kul.

Restas lite

NATIONELLT PROV


Precis haft nationellt prov.... Har ett muntligt kvar, senså. Snart studenten!!!

INTE VAD JAG VILLE




GODMORGON




MÅNDAG

Och har inte gjort många knop alls idag. Spenderat en del av eftermiddagen hos mormor och resten av dagen hemma med sällskap av Niklas och Ule.

Bockat av ännu en skoluppgift men annars bara degat. Vädret har ju SUGIT men tacolunchen med Ebba satt fient. Nu tänker jag säga tack för idag och hoppas på en mer effektiv tisdag. Höjt!




SOVASOVASOVA

Har vart en minst sagt jobbig helg. Fredagen låg jag i sängen hela dagen efter att jag kom hem från sjukan, kollade på let's dance och somnade i bra tid. Sov ända tills 11 på lördagen och låg kvar i sängen tills efter fyra. Tog en dusch och åt lite mat. På kvällen kom Niklas hit och sen åkte vi iväg en sväng men var hemma strax efter tolv och sov till tolv idag. Hur skönt som helst. Känner mig något piggare nu men smärtorna i magen och bröstet kommer lite då och då. Har tagit det lugnt hela dagen idag iallafall. Fått lite sol på mig när Niklas bytt däck och målat, sen har vi mest chillat framför tvn hela dagen. Nu tänkte jag slå på en film och somna till den. Blir en lugn vecka, dock en del plugg att få undan men ska få in mycket vila. Ledig till helgen iallafall så känns skönt att jag har tid att bli frisk på. Godnatt på er mumsisar.



AKUTEN, FYFAN

Jahapp. Nyss hemkommen från att ha varit på akuten sen strax innan elva imorse... Efter att jag kom hem från Frida i tisdags har jag haft galet ont i övre delen av magen som strålat upp i bröstkorgen samt ut i ryggen. Har vart sängliggandes men kände mig något piggare igår så bestämde mig för att gå till skolan idag. Sov inte många timmar inatt och den svidande värken kom så kärt tillbaka igår när vi skulle sova. Bestämde mig för att stanna hemma så vid halv tio imorse skjutsade Niklas hem mig och mamma tyckte det var bäst att ringa sjukhuset. De bad oss åka in till akuten och ja, där har jag spenderat iprincip hela min fredag. 

De har tagit EKG, och blodprov, visade ingenting. Fick prova att gå och kolla syreupptaget i blodet då de visade sig ligga väldigt lågt. Åkte in på skiktröntgen då de fanns misstankar om en propp i lungorna. Men efter 5h väntan visade sig de också se bra ut. Fick göra ännu ett test för syreupptaget och har de fortfarande dåligt skulle jag få stanna för natten. Självklart visade det sig ligga lika lågt men sen provade vi byta arm och då såg de bra ut. Så jag fick som tur va komma hem. Nu är kvällens jobb inställda och sängen blir min fredag.. Vet inte när jag bara va hemma en fredag senast. 

Två stick i armen och en spruta i magen, nån gelebedövning för magen, och 5,5h på akuten tog på krafterna. Men fortfarande har de inte kommit fram vad smärtan beror på.. Bara att avvakta och se... Trött på att vara sjuk nu!!




Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0