LUGNT

Är fortfarande sjuk så dagen idag har varit lugn. Vi sov äna tills klockan ett och har varit till Kupolen en snabbis och handlat mat inför imorgon. Det var väl det som hanns med idag. Känner mig iallafall piggare så det känns skönt.

Imorgon är det nyårsafton och det blir en relativt lugn sådan. Vi är ett par vänner som ska fira ihop, äta mat och dricka gott och skåla in det nya året. Känns skönt och jag är faktiskt taggad för det. Hade inte orkat med någon svinig hemmafest eller folktom krog. Vi åker ju till Nyköping på fredag och planerar in en dagstripp till Norrköping under helgen så pengarna behövs sparas. 

Just nu myser vi bara i soffan och ögonen svider redan så blir nog att bumsa i säng relativt snart!

MEN HEMSKT MYCKET HEJ

Gaahh vilka dagar det har varit! Sååå skönt att julen är över. Sist jag var in här så spenderades dagen i soffan med en sjuk pojkvän. Dagen efter handlades de sista julklapparna tillsammans med en miljon andra julstressade människor. USCH nästa år tänker jag köpa julklappar redan i oktober haha.

Julafton var mys!! Började med frukost och fika med N's farmor, mamma, pappa och syster. Följt av julmiddag med min familj. Sen julklappsitdelning hos mig och sen hos Niklas. Kvällen bestod av godis och soffhäng. Fick MASSA fina paket. Superbra saker till mig och Niklas när vi flyttar, lite grejer till bilen samt en hotellnatt för oss och min familj.❤️ och lite annat också!

Juldagen började hos mormor i vanlig ordning, mat och massa fika samt julklappsutdelning även där. Vid sju började jag jobba och det var galet! En grym kväll. Resterande dagar har även de bestått av jobb, plus att jag har dragit på mig en jobbig feber. Har legat däckad idag, hela kroppen har känts som sirap, så imorgon ska jag inte göra NÅGONTING! 

Sen är det ju typ slut på 2014. Nyår ska spenderas med dom närmaste och sen drar jag och Niklas till Nyköping och spenderar de första dagarna av 2015 där. Ska bli underbart att komma bort lite från denna håla och bara vara. 

Nejdu nu ska jag skita i det blå skåpet och SOVA. Vill bli frisk, orkar inte må såhär dåligt en dag till......

Justja, tittade ju på bästa Johnossi om jah inte berättat det tidigare, minns inte. GRYM spelning och jag var som en liten flicka i baren. 😉

SJUKSTUGA OCH HUNDMYS❤️


Ett stycke sjuk pojkvän till höger och ett stycke hund till vänster.

EVERY DAY, IS NOT A GOOD DAY

Idag har jag fan inte gjort ett skit. Halvsov tills klockan nästan var ett(!!) det var längesen, men skönt!

Har en skitdag idag. Känner mig slö och har ont i magen som fan. Väntar på att Niklas ska komma hem från jobbet men tänker nog inte lyfta rumpan förrens jag måste åka till jobbet vid nio. MEN det gör mig ingenting för ikväll ska jag se JOHNOSSI!!!!!!!! Fuck vad jag har längtat, kommer bli så FETT! Om ni inte sett dom, köp biljett å kom till Liljan ikväll!! Lovar att jag serverar er awesome drinkar! 

Orkar fan inte ha så här ont i magen, är för taggad för ikväll för det!



TIDEN BARA RUSAR

Hej. 

Det var några dagar sen sist. Veckan har gått i ett nafs och det känns som jag knappt hunnit andas och om mindre än en vecka är det liksom jul?!? Vart tog 2014 vägen alltså.

Jahapp så vad har hänt sen sist? I måndags var jag hundvakt nästan hela dagen. Tisdagen testade jag ett nytt jobb 7-16. Tränade efterråt och däckade i sängen som ett litet barn. Onsdags fixade jag med bilen, flängde till Kupolen en snabbis för att försöka byta en tröja åt Niklas som inte fanns å lite så. Idag har hela tjocka familjen Sten med respektive ätit årets första julbord, jag och Niklas har spelat alfapet med hans mamma+kille och nu snarkar han på min axel. Justja, har faktiskt varit duktig och tränat idag igen. 

Helgen består av jobb, julfirande och massa mys. Jag lever, jag mår bra, och jag är otroligt tacksam för allt fint i livet. Puss på återseende.


DET HÄNDER SAKER SÅ DET KNAKAR



Men berättar mer sen, just nu valpmyser jag!

AGAIN AND AGAIN


Bakar bakar och bakar. Över 500 lussebullar har jag knådat dessa två dagar, mina fringrar ser snart ut som lussebullar! 

Snart helg och fan vad jag ska njuta av den tillsammans med pruppen min.❤️

MILDA


Demar för milda idag och bakar lussebullar på Coop Extra i Ludvika. Kallt att så i en kyl 10h men vad gör man inte för pengar, hehe......

10H JOBB OCH JAG ÄR DÖDSTRÖTT




EVERYTHING IS GOOD

Onsdag! Vaknade av ett gött samtal idag som gav mig en chock! Riktigt bra start på dagen, vad det gällde väljer jag att ännu inte tala om, hehe.

Idag kommer iallafall Niklas hem!!!!! Och som det ser ut nu behöver han inte åka upp till Dala-järna igen på jobb, känns så GÖTT! 
Har inte gjort mycket idag heller faktiskt, förutom att jag var och tränade för någon timma sen. Idag tog jag 40 längder på 30min så det känns gött trots att jag inte tränat på en vecka. Lär inte bli igen förrens till helgen heller då jag jobbar i Ludvika tors-fre! 

Nu väntar jag på att papps ska komma hem så vi kan fixa lite med bilen. Skön onsdag, imorgon ska jag upp kl.7 vilket jag inte gjort på huuuur länge som helst!

Min älskade tavla jag köpte för några veckor sen till mig och Niklas har äntligen kommit upp på väggen också. Kär!

IKEA


Jag och pappsen spenderade eftermiddagen på Kupolen och IKEA. Med mig hem fick jag en ny hylla som fick soffans gamla plats. Så nöjd!! Känns skönt att slippa ha TVn på byrån, mycket lättare att möblera nu och hade ändå tänkt köpa en tills jag och Niklas flyttar. Alltid bra att ha!

LOVELY

Tisdag och solen har lyst med sin närvaro, härligt!

Vaknade hos Niklas redan vid tio imorse och kunde ej somna om. Men tur var väl det, strax efter ringde min bror och ville ha skjuts till Coco-thai och som belöning bjöd han mig på lunch. Mycket trevligt!

Efter det har jag faktiskt bara spenderat eftermiddagen i sängen och glott på serier. Ikväll är sista kvällen som Niklas jobbar borta och det känns SÅÅ bra. Äntligen kommer han hem på heltid.❤️ Hade tänkt träna men tror jag skjuter på det tills imorgon och åker med pappa till Kupolen och sen middag på IKEA. Känns skönt med lite kvalitetstid med honom. Händer inte så mycket annars förutom att jag jobbar i Ludvika tors-fre och det ska bli spännande. Lussebullsbak är uppdraget!

Annars funderar jag på julklappar som jag ännu inte är klara med....

MÅNDAGSSOL

Hej på er! 

I fredags fick vi årets första snö, tyvärr fick den bara ligga kvar tills igår.. Men idag skiner solen, dock hade lite snö vart himlans trevligt!

Helgen är iallafall över. Fredagen gick i ett nafs. Jobbade, skjutsade och jobbade igen. Lördagen sålde jag min soffa, tog det lugnt och sen jobbadd igen. Igår var vi på Kupolen en sväng och sen var jag och Niklas på bio. Mysigt! Inte ofta vi gör sånt men när det väl händer är det så himla skönt.

Vi såg den nya Hunger Games och jag måste nog säga att jag är lite besviken. Hade förväntat mig mer händelser, tyckte mest att hela filmen kändes som ett intro till nästkommande film. Väntade liksom hela tiden på att något skulle hända men icke. Ser iallafall framemot den sista filmen, tror den kommer bli awesome! Nästa film vi ska se är Interstellar. Har hört mycket blandat om den så ska bli spännande att bilda sin egen uppfattning.

Jaja måndag idag iallafall. Jag kom precis hem från Niklas, han är och jobbar men kommer hem ikväll! Lyx. Men innan dess tänkte jag duscha lite, sen ska jag ta mig till Mockfjärd till fyra för att klippa mig. ALLT risigt ska bort! 
Väntar även på mitt paket från Nelly.com så det blir en händelserik måndag trots allt! 😉



VECKORNA RUSAR

Idag har jag gjort absolut ingenting, väldigt skönt. Var iväg och tränade en sväng med Frida vid sex, annars har min säng varit min bästa vän idag.

Imorgon är det fredag och Niklas kommer hem! Jag jobbar 13-16 och 22-03.30 och innan dess ska jag hinna hem till brorsab för att ta ut hundarna, och emellan jobben ska jag ev. Vara chaufför till Falun samt hinna kramas med N. Övriga planer för helgen är julbak, träning, godmat och biomys på söndag.❤️

Nästa helg jobbar jag i Ludvika tors-fre och sen har jag en ledig helg och det känns så GÖTT! Tusan vad jag ska mysa. Ha de!

Tipstips för er som vill börja träna. Maserhallen har nu erbjudande för klippkort och vad jag har förstått det gäller det all träning, simma och relaxen! Jag har verkligen hittat mitt sätt att träna och ni borde också testa.

STÖK OCH BÖK

Hej godingar!

Vilken effektiv onsdag jag har haft alltså. Vaknade vid 12, gjorde mig i ordning och brände sen till Falun för att gå på en  misslyckad arbetsintervju. Kände att jag borde ha mer is i magen hädanefter och inte ta första bästa. Jag har två jobb förtillfället och det får räcka tills jag verkligen vet vad jag vill pyssla med.

Efter det vandrade jag runt lite på Faluns iskalla gator för att sedan brumma hem mot Borlänge och möta upp min bror på Kupolen för lunch/middag och pakethandling. Nästan klar med alla klappar och det känns SÅ skönt trots att det svider i plånkan. 

Kvällen har jag spenderat hos svärmor för lite julbak. Kolakakor med släng av kanel och kardemumma samt hallongrottor blev det. Till helgen väntas saffranslängder, dumlekakor och pepparkakshus(!!) ska bli mysigt.❤️

Nu ligger jag hemma däckad och ska kolla på serier. Imorgon ska jag fan inte göra ett skit förutom träna en sväng. FYfan va skönt!



Känns inte som december måste jag ändå tyvärr erkänna. En pojkvän hemma på heltid samt lite snö hade gjort susen.❤️

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Vet ni vad jag spenderat hela min måndag med?! STÄDA!!! Det tog mig över tre hela timmar. Men jag har städat ur varenda låda, varenda hörn. En hel sopsäck med bara skräp plus en till sopsäck full med kläder. Mitt rum kändes plötsligt såå mycket större och såå mycket mysigare.❤️ 

Kvällen spenderade jag med Frida i Maserhallens simbassäng. Slog rekord idag, 40 längder (1km) på 31 min. Känns bra. Känner heller inte av mitt knä längre när jag tränar vilket är helt underbart! 

Imorgon är det tisdag, jag ska nog bara mysa på förmiddagen, hem till min bror på kvällen och hälsa på lilla valpen Hilda och så kommer Niklas hem också. Det känns fett gött för idag saknar jag honom lite extra faktiskt. 

Har just nu tvkväll med tända ljus.💗

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0