HIPP

Igår var det tisdag och Niklas födelsedag! Vi började med frukost på sängen redan klockan åtta. Sen åkte han iväg på ett möte och jag passade på att slumra till lite till. Efter åt vi lunch på Jin Thai, otroligt god lunchbuffé med blandad kompott. Därefter var det sjukhusbesök, powernap, tårtkalas, ett kvällsdopp och sedan avslut med en cider ute i sommarkvällen. Kändes som en skön dag och jag tror Niklas var nöjd med dagen.


Idag är det onsdag och lika dövarmt igen! Tyvärr börjar jag jobba kl.17 men det är bara att bita ihop. Jag jobbar faktiskt bara idag och på fredag denna vecka. 
Nu ska jag passa på att sova någon timme till. Behöver ladda inför kvällens mördarpass på jobbet.. ;-)


NATTIS

Ja, då var söndagen slut och måndag imorgon, egentligen idag. Veckorna bara springer förbi och jag tror augusti kommer gå ännu snabbare. Den månaden är fullspäckad redan och jag längtar så in i bomben!!

Helgen har bestått av grillning, jobb, sova och minigolf, och ett jäklans gött väder också! Nu är det bara ladda om för en ny vecka, jobbar dock bara onsdag och fredag, skönt! Men ändå är veckan proppad.
Imorgon ska vi till gimmen och bada, tisdag fyller Niklas år, onsdag jobbar jag, torsdag finns planer, men inget spikat, fredag jobb och lördag ska vi fira Niklas med grillning och grejer! Jag har bara superveckor fram tills dess att vi åker till Rhodos en vecka, för sol, bad, drinkar och en massa mys. 


Nej måste försöka sova, Niklas har redan slocknat så ska joina honom så jag orkar ta mig upp imorgon. Pöss på er.

17 AUGUSTI DRAR VI TILL RHODOS ❤️




DAGARNA BARA GÅR

Och snart kommer sommaren vara över.. Känns det som iallafall. Händer inte mycket under mina lediga dagar, äter, chillar och hänger med vänner. Idag står jobb på schemat, 17-2.30.. Just nu ligger jag hemma hos N och kollar på tv, medans han är och jobbar. Ska snart hoppa in i duschen och dra mig mot grabbarna och sen ska jag och Niklas åka och fixa en sak jag berättar så fort det är 100. Sen blir det jobbjobbjobb. Imorgon är jag ledig och bror min fyller år så då blir det kalas. Sen jobb till helgen igen.

Men då ver ni läget, hoppas ni njuter av de strålar som skiner mellan regnskurarna. Vill ha tillbaka den svenska sommareen. ❤️

Igår var det myskväll med godis, chips, och Allsång på skansen haha.

STOCKHOLM

Då var ännu en helg med massa jobb avklarad. Stog i Xiderbar i fredags och värd i lördags. Igår hade jag och Niklas en riktig slöardag, sånt som behövs ibland. Vi gick inte upp ur sängen förrens tre, åt lite och sen hem till mig för grillning och sedan tittade vi på tv resten av kvällen med en snabbis till ica för att köpa godis. Mysigt❤️

Idag ringde klockan 06.15 och en heldag i Stockholm med mamma väntar. Ska leta efter lite fina saker jag suktar efter. Hoppas på goda resultat! 

Annars har vädret vart på topp fram tills igår då men jag hoppas storstaden kan bjuda på några solstrålar iallafall. :)



JAG BÖRJAR MED ATT SÄGA HEJ

Så, hej. Det har varit några tuffa dagar följt av någa välbehövliga vilodagar ute i skogen utan täckning på mobilen, en massa sol och bad och utan en massa måsten.

I helgen jobbade jag och kramades med pojken min, i söndags badade vi i Dammsjön och till kvällen drack vi några cider på N's uteplats följt av lite basket till halv ett på natten. Bara en sån där asmysig dag. 


I måndags ringde klockan vid tio och då bar det först av mot Olles fiske, sen till Willys för att handla resans käk och vid halv två någongång drog vi oss ut mot stugan och skogen. Väl där så la vi oss på bryggan för att sola, bada och lyssna på musik och grabbarna fiskade utan några napp. Tisdagen vart inte mycket mer heller, solade på bryggan och grabbarna fiskade, mot eftermiddagen tog vi en tur in till Ludvika och åt Donken då ösregnet kom. Köpte med oss godis och väl tillbaka i stugan tog jag och Elina oss en välförtjänt skogsfylla. Behövde skratta och de fick vi minsann! 
Igår var vädret verkligen på topp så vi stannade ända till kvällen för sol och bad. Jag fick fyra fiskar, flest av alla hehe. Och sedan åt vi tacos innan vi städade och begav oss hemåt igen.



Mycket fina och välbehövliga dagar. Nu sitter jag ute på altanen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Tror också det blir en dejtkväll med pojken min ikväll, imorgon är det tillbaka till jobb och verklighet.

FÖRSTA

Inlägget med min nya bebbe. Fick den igår men vart ett sjujäklans krångel med simkort och annat strul, men nuså! Idag verkar allt ha kommit igång. 

Har haft fullt upp idag, gjort allt jag skulle gjort tidigare egentligen. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem, sen ska jag iväg och kl.22 börjar jag jobba. 

Har börjat känna av magen igen, inte lika illa som sist då jag fick spendera en fredag på akuten men det kommer lite då och då. Ska prova ta en tablett jag fick med mig hem sist från sjukan och sen försöka hinna andas lite på jobbet. På måndag åker vi ju somsagt ut i skogen på semester så då får jag ju iallafall vila!

Ännu mer lyckliga studentbilder. Flaket var lätt det bästa med hela studenten.

TAR PÅ KRAFTERNA

Är helt slut efter mitt över 10h pass igår..  Hade jättesvårt att somna när jag kom hem så vaknade för cirkus en halvtimma sen. Idag ska jag bara var hemma och städa, tvätta, handla och laga mat. Och förhoppningsvis pilla med telefonen hihi!

Har så förbannat ont i huvud, nacke, axlar rygg, ben och fötter. Det sliter mer än vad man tror att springa i tio timmar och bära glas upp ovanför öronen och bord och stolar och glasbackar etc. Behöver en vilodag och på måndag åker vi på en liten semester. Ska bli skönt att få hinna andas några dagar..

En bild från studentflaket!

DAGS FÖR ÄNNU EN VÄNDA


SÅ skönt att äntligen få vara igång med träningen. Även om det går sakta så går det iallafall framåt!!

USCH OCH FY

Vilken tråkig dag idag.. Regnet bara öser ner och jag känner inte för något annat än att ligga hemma, kolla på filmer och bara mysa. Så trött på denna sommar så ni anar inte. Så fort jag sparat ihop lite pengar efter dessa jobbmånader, juli-augusti tänker jag ta en sista minuten. Behöver sol och värme!!! 



Helgen bjöd inte på så mycket förutom jobb jobb och jobb. Söndagen grillade vi med mina bröder och igår gjorde vi inte så mycket alls, kollade när Niklas var och jobbade. Imorgon är det jobb igen, ännu oklart om det blir köket 14-22 eller disken 17-03. Hoppas på köket. Vad gör ni annars en regnig dag som denna? Jag själv hoppas på att min nya mobil jag beställt ska komma så jag har något att pilla med...

Niklas drog nyss för att jobba men jag har inga planer på att gå upp än på ett tag hihi.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0