FÖRSÖKER BLI

Människa igen efter gårdagens 10h pass. La mig vid halv fyra imorse och halv tio var jag tvungen att gå upp för att hjälpa Ule med att köra en bil till Gagnef. Kom hem och totaldäckade i tre timmar. Nu har jag jobbig huvudvärk och fortfarande svintrött. Har gjort min första latte macchiato som jag hoppas jag ska bli lite piggare av. 
Annars väntar jag på att Niklas ska komma hem så vi kan göra lite mat. Imorgon är det jobb igen och lika så lördag!FÖRSÖKER TAGGA JOBB
MORSNING

Godmorgon på er! Är uppe med tuppen idag, nästan haha. Niklas drog precis och ska lämna bilen på service så jag blev pigg jag med när han gick upp. Dock så vet jag att inom en timma kommer jag sova som en gris.

Vi har blivit sambos igen ett litet tag framöver, känns bra. Ikväll jobbar jag dock 17-02.30 så idag hinner vi knappt ses nåt. Tacokväll som vanligt på Liljan. 

Övrigt har det väl inte hänt så mycket sen sist, förutom att jag blev brunhårig igår och hängde med Frida hela kvällen, vilket var så jäkla skönt och få lite tid ihop. Var ju ett tag sen sist.

Nä nu ska jag kolla lite på TV och somna om. Måste orka jobba ikväll.
Kram på er.


BROWNIE
HOLA

Det ekar tomt här ibland men jag lever i 110 eller så ligger jag däckad och sover. Tallinn var nice, fick med mig billig alkohol hem och det blev en trevlig resa. Väl hemma igår tog jag och Nicke bilen direkt upp till Leksand för att äta middag med mamma och pappa samt träffa resten av familjen/släkten som firade midsommar där. Kom hem vid tio snåret och då tog vi oss några glas innan jag somnade i soffan. 

Idag har vi inte gjort ett sket. Vaknade halv två(!!) åt lunch, somnade igen i två timmar sen har vi bara degat framför tvn.Nyss åkte vi hem till Nicke, köpte med pizza på vägen hit så nu är jag sådär äckligt mätt. N är ute med hunden och jag ligger i soffan och slöar. 

Veckan som kommer består av jobb onsdag, fredag och lördag och resten får vi se. Känns skönt att få lite ledigt men samtidigt jobba ibland. Behöver det. Hoppas ni lever och mår bra, kram på er❤️

Lite bilder från Tallinn.

STRESSIGT

Har vart totalt slut dom senaste dagarna. Har bara tagit det lugnt och försökt sovit ikapp. Idag är det onsdag och jag har tid hos sjukgymnasten nu vid 13.00 och sedab bär det direkt av mot jobbet. Tacokväll idag och jag ska vara i köket, ska bli asroligt, var ju så länge jag var där. Imorgon kl.10.00 åker vi till Tallinn för att fira midsommar. Härligt!LIVET

Jahapp, jag är numera officiellt en arbetare nu då. Trodde det skulle bli lute lugnt efter studenten men dom senaste dagarna har bestått av utflykter, mat, massa jobb, tagit hand om en sjuk pojkvän, kammat ur Ns dreads som tog över 4h, sovit och försökt hinna andas och ta in livet och att jag liksom tagit studenten. Jobbpass efter jobbpass rullar in och på torsdag åker vi till Tallinn för att fira midsommar. Jag trodde jag inte skulle behöva plugga på flera år nu när jag äntligeb tagit studenten, men fan så fel jag hade! I fredags fick jag mina barpapper och i slutet av sommaren blir jag bartender!!!! Så nu har jag en hel bunt med drinkar att trycka in i huvudet. 

Hela denna sommar känns så jävla go. Har så många resor och annat skoj att se fram emot. Och att jag ska utbilda mig till bartender känns så JÄVLA gött!!!!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
STUDENTVECKA
VANDRAR PÅ SVENSK MARK IGEN
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0