UPDATE


Uppdatering ifrån Alanya! Vi har det asbra här nere. Supervarmt och asbra. Haft en hel del otur men inga bittra miner för det! Enda dåliga är att spriten och maten är SVINdyr.. Dyrare än hemma i Sverige. Halva veckan har gått och halva kvar. Har tagit det lugnt två kvällar i rad men imorgon blir det poolparty och utgång. Hörs hemma i Sverige igen❤️

SISTA

Sista jobbpasset innan jag drar till Alanya gör jag idag! Känner mig något lugnare nu då jag har fått sova ut och känner mig lite piggare och har hunnit köpa allt jag ska ha med mig. Packat har jag också börjat göra! 

Nä nu ska jag strax bege mig mot jobbet. Morgondagen är fullspäckad! Vi höres<3

Gäspgäsp

SLITEN

Mådde som om jag blivit överkörd av en traktor igår, men trots det överlevde jag kvällen i skolan. Strax efter åtta var vi klara och då hämtade Niklas upp mig och så spenderade vi resten av kvällen i sängen och gjorde ingenting. Sånt som behövs ibland.

Idag sov vi ut ordentligt och sen har vi varit till Falun en sväng. Jag tog ut pengar inför Alanya och sen gick vi in i några butiker men utan några fynd. Känner mig galet stressad då jag inte har köpt allt jag behöver inför Alanya och vet inte när jag ska få tid till det heller. Åker liksom på söndag. 

Nu är jag hemma och ska powernapa, duscha och lite så. Börjar jobba vid åtta. Aldrig en lugn stund! Men snart får jag vila en hel vecka<3



SJUK


Trots sjukdom med feber och förkylning pallrar jag mig till skolan.. Snart ledighet!

GLÖMT BORT

Att jag har en blogg totalt de senaste dagarna. Jobbade i helgen och hängde i solen med gänget. Jag och Niklas åt frukost på altanen både lördag och söndag. Så jäkla härligt! I söndags var det också kalas med släkten och lite sådär. 
I måndags var jag ledig, skickade N till praktiken och somnade om själv. Åkte hem till honom när jag vaknade för att ta ut voffsingen och sen la jag mig i soffan och väntade på att Niklas skulle sluta. Vi gjorde mest ingenting, var med Ule en sväng på kvällen. Idag vaknade jag upp med en stickande hals men det var bara att pallra sig upp till skolan. Slutade vid tio så det var skönt. Nu är jag liksom helt klar i skolan. Har varit ute och gått en sväng idag annars har jag bara softat. Imorgon börjar jag ett och har kvällsservering, efter det ska jag börja packa lite och sen vara med pöjken min. 

Torsdag ska vi till Falun för att fixa det sista inför Alanya och sen ska jag jobba på kvällen, lika så fredag. Lördag ska vi ut och äta med våra familjer och på söndag åker jag. Känns så galet!! Och stressigt. Pallar fan inte bli sjuk! 

Men nu vet ni att jag lever och att det är fullt upp. Hörs när vi hörs!



Myspojken❤️

FÄRDIG

Herregud vad gårdagen rann iväg. Slutade vid halv tre och då åkte jag till Kupolen och mötte upp mamma. Handlade de sista i klädväg tills studenten, en ny bikini och nya byxor! Sen hem snabbt och duscha sen åkte jag till Niklas. Idag har jag gjort nationella så nu ska jag bara skicka in språkhistorian och rätta en rapport sen är jag KLAAR. Känns SÅ gött! 

Just nu ligger jag hemma hos Niklas och väntar på att han ska komma hem. Dö inte nu men tror det är träning som står på schemat för oss. Just nu gör jag dock dehär:



HELT DÖD

Jag slocknade på tre sekunder så fort jag la mig i sängen idag. Vaknade över tre timmar senare. Det var välbehövligt. Har tagit mig igenom massa avsnitt Revenge, så galet spännande och bra serie, me like!!!! 

Men har också hunnit skrivit mitt tal, pratat med mamma och pappa en del och plockat ihop på rummet. Nu är jag klar med dagens to-do och allt jag har kvar i skolan är muntliga nationella på torsdag och så ska jag bara skicka in språkhistorian. Alltså det känns så braa!!

Ska till banken, skolan och Kupolen en sväng imorgon. Sen till kvällen blir det häng med pojken min.❤️ Alltså livet känns så lätt just nu och jag är så glad att det går bra just nu. Har så mycket att se fram emot, nu är det slut på gråa-deppdagar tycker jag!

Nu går vi mot ljusare tider vänner.❤️

SOLEN, DIN FÖRSVUNNE FAN

Tiiiisdag! Vaknade och mådde skit men pallrade mig upp till skolan ändå, skrev prov och inte mycket mer än så blev det där. Tog en vända förbi Kupolen med Ebba efterråt, är på jakt efter en ny bikini tills Alanya men det blev bara mat pengarna gick till.

Har sovit som en kratta inatt så ska kolla på Revenge nu och powernapa lite. Typiskt att jag är helt slut när solen äntligen lyser igen efter alltför många dagars frånvaro! Får skåda den genom fönstret istället. ;-)



DAGARNA GÅR

Fick sova ut ordentligt idag vilket var skönt. Vi gjorde en riktigt god frukost med surdegsbröd och sen hängde vi i soffan, bakade lite chokladbollar, låg i sängen och inte gjorde nånting. Har känt mig helt seg och febrig idag så det var precis vad jag behövde. Kom hem vid fem och har sedan dess fått undan en massa plugg och städat lite på rummet. Mår fortfarande kasst, men måste ta mig till skolan imorgon ändå. Har massa viktiga saker att få undan men sen blir det raka vägen hem till sängen!! Och göra klart det sista i pluggväg. Känns skönt att ha läget under kontroll, att efter denna vecka har jag inget kvar alls att göra i skolan. Någonsin. Fattar fortfarande inte att jag åker på studentresa om 12 dagar och tar studenten om fyra veckor. Trean har gått så ruskigt fort!!! Men jag har en hel sommar att se fram emot men till hösten ska jag jobba arslet av mig. Jag njuter av livet just nu, allt känns ganska så asbra faktiskt. Trots en sjuhelvetes allergi och dåligt väder, men livet är ändå så fint och jag försöker tänka att allt dåligt händer av en anledning och det tillslut leder till något bra!


Om 12 dagar får jag detta ❤️

EN HELG, TVÅ KVAR

Sådäraja, nu var min lediga helg passerad. Jag har tagit vara på den på bästa sätt. I fredags gick bussen mot Sthlm för matmässa med skolan, och utan att överdriva, så var det rena rama paradiset. SÅ mycket mat och SÅ mycket gott av ALLT. Glass, godis, juice, kakor ja ALLT man kan tänka sig i matväg. Tre kassar fulla med småplock av allt rullade bussen hemåt igen. Då väntade en helg i Ludvikas skogar. Ingen täckning och bra umgänge. Har ätit god mat, druckit gott, bastat, fiskat, grillat korv på en ö och sovit ut. Precis som en ledig helg ska vara. Idag har jag hunnit med att vara hundvakt, ätit ännu mer god mat och lite annat. Jag och Niklas försöker nu sova men det går sådär, tur jag är ledig imorgon! 






Tackar för en trevlig helg! Nu återstår en med jobb hela helgen och helgen därefter jobb på fredagen och packning på lördagen och sen drar jag till Alanyaaaa!!

PÅ RESANDE FOT

Hej på er! Dagarna rullar på i sjujäklans fart.. Nu är jag på väg till Stockholm för matmässa och ikväll åker jag till Ludvika över helgen för att spendera lite tid med vänner och pojkvän! Jag hoppas ni alla har det bra i regneusket.



SÄNGLIGGANDES

Igår var jag sängliggandes. Vaknade med sprängande huvudvärk och valde därför att stanna hemma hela dagen. Sov mest hela tiden men när pappsen kom hem från jobbet åkte vi till IKEA för att äta middag. Skönt med lite kvalitetstid bara han och jag. Tog en tur med hans bil sen också, plockade upp Niklas Ule och Elina. 

Åkte hem vid nio för att få undan lite plugg och sen kom N för att ge mig sovsällskap. Han drog nyss till jobbet och jag ska fortsätta sova några timmar. Vaknade yr som en höna så hoppas det ska försvinna så jag kan ta mig till skolan sen. Har kvällsservering. Ha en bra onsdag, trots det urusla vädret!



SKAPLIGT

Hejsan på er! Det var ett tag sen, hoppas ni mår bra. Mitt liv rullar på i en jädrans fart. Valborg vart mysigt. Vi åkte till Enviken, grillade, spelade massa spel och kort, gjorde efterrätt, badade bastu och umgicks. Väldigt mysigt trots snön som kom..


På torsdagen tog vi vårat pick och pack för att åka hem, och kl.15.30 var jag på jobbet för lite möte på jobbet, sen vidare till ICE och spela laserdoom och sen middag och drinkar på O'learys! En mycket trevlig dag som avslutades hemma med pöjken min. 

I fredags vaknade jag med huvudvärk, gjorde inte speciellt mycket, bjöd Niklas och Ule på hemmagjorda burgare och sen jobb 22-03. Cyklade hem snabbare än snabbast och så somnade vi. Vaknade runt elva i lördags, åkte hem till Niklas, åt mat, powernapade och sen ut en sväng med Ule och Elina innan det var dags för jobb igen 21-03... Somnade jättesent och vaknade rätt sent, åkte och hämtade mamma och pappa sen gjorde jag sconesfrukost till Niklas och mig, sen chillade vi oss igenom hela söndagen med glass och vänner. Somnade sent igår igen gjorde vi också... Var helt död när N gick upp, tur jag fick fortsätta sova. Har inte gjort många knop idag förutom att jag och Elina har varit ute och gått och Niklas sprungit. Nu ska jag sova själv första gången på över en vecka, känns som vanligt lite tomt men också lite skönt haha. Har datorn och Revenge som sällskap. 

Planer för veckan är att imorgon går jag i skolan både på dagen och kvällen, onsdag går jag bara kväll och torsdag är jag ledig samt fredag åker jag till Sthlm för matmässa och sen direkt till Ludvika för att spendera hela helgen där. Alltså en ledig helg <3 

Fullt upp, plus att jag måste skriva ett muntligt tal, skriva klart massmedia och språkhistoria samt att jag har prov imorgon. Hua!!


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0