1:A ADVENT

Jahapp ännu ett steg närmare jul och jag har verkligen inga julkänslor alls. Har inte köpt ett enda paket och har lite smått ångest för har verkligen ingen aning vad jag ska köpa heller.

Har vart rätt sega dagar sen jag var in här sist. Var somsagt ut i onsdags med Ellinore och Molly en sväng. Tog oss några drinkar på Liljan, mycket trevligt men kändes galet konstigt att stå på andra sidan baren. Har liksom bara jobbat de senaste halvåret och har jag väl varit ledig någon onsdag så har jag ju absolut inte spenderat den där haha. 
Mådde iallafall bra i torsdags, bara lite småseg. Träffade Ebba en sväng på eftermiddagen och sen kom Niklas hem. I fredags gjorde jag min första dag på nya jobbet, 11-19 spenderade jag på Coop Norra Backa och bjöd på ost och kex. Känns gött att ha en till inkomst. När jag slutade var det bara att snabbt köpa med mat, hem och käka för att sen va på Liljan tills 03. Så sissådär 16h jobb blev det, kan ju säga att jag sov gott den natten.

Resten av helgen har inte varit så fartfylld den heller, mest slöat och myst. Jobbade även igår och idag har vi varit på Kupolen en sväng, Biltema och ätit middag och fikat med hela min familj. Har varit lite hundvakt i helgen också så det var väl helgens roligaste. 

Veckan som kommer är jag mest ledig. Ska rensa ur så mycket jag kan ur mitt rum, julbaka med svärmor och träna är väl planerna hittills. Hoppas allt är bra med er och att ni har lite mer julkänslor än vad jag har!



REDO FÖR NÅGRA DRINKAR




MONDAY

Och så var ännu en regning måndag förbi. Skönt! Har inte gjort många knop alls idag förutom att jag och Anneli var och simmade nu på kvällen.

Imorgon är det löning! Och klockan står på 8.30. Vid halv tio ska jag och Frida simma, sen luncha på IKEA och därefter till Sågmyra! Ska bli supermysigt och trevligt. Hoppas allt är bra med er.


VART HAR DU TAGIT VÄGEN SOL?!


Regnregnregn....

SEG

Alltså what's up med detta väder?? När såg vi solen sist här i Dalarna egentligen? Vill nog egentligen inte ens veta.

Ännu en helg har gått iallafall. Den har bestått av jobb och mys. Jobbade i garderob(!!) i fredags, vet inte när jag gjorde det på en helg sist! Flera månader sen så det var kul faktiskt! Lördagen körde jag bar igen som vanligt och trots att HELA vårat kassasystem bara kraschade gick kvällen jäkligt bra. Mycket folk och bra stämning, tummen upp! 

Idag har det varit min och Niklas mysa-hemma-bara-vi-dag. Men trots det har vi hunnit med ett besök på Elgiganten, Jula och Kupolen, vi har slöat i sängen, ätit middag hos svärfar, och avslutat kvällen med varma mackor. Mycket mer än så har inte hänt denna helg. 

Veckan som kommer känns proppad, imorgon ska jag träna, tisdag blir det heldag med Frida, först träna, luncha och sen en sväng förbi Sågmyra. Onsdag ska jag ev. träffa några tjejer från jobbet över några glas, torsdag kanske jag ska jobba och helgen består också utav jobb. Vill även hinna med lite mera träning men också en klippning. Får la se hur det blir! 

Nu ska jag gosa ner mig i Niklas famn och krama om honom ordentligt hela natten för imorgon drar han som vanligt iväg på jobb igen. Men endast två veckor kvar innan han är hemma på heltid igen.❤️

Samtidigt som detta gråa väder drömmer vi oss bort till varmaemre breddgrader samt en flytt och en flytt långt härifrån inom några år.

BODY BALANCE

Har precis kommit hem från ett träningspass, idag provade vi på Body Balance som är en blandning utav Tai Chi, yoga och en släng av core. Det var iallafall det vi körde idag. Och jävlar i gatan vad otränad jag är, men somsagt inte så länge till. Har kommit igång ordentligt med träningen nu och det känns sjukt bra i hela kroppen. Känner mig sjuuukt mycket piggare och gladare.

Just nu håller jag på att laga mat. Sen blir det Big Brother ikväll. Är gräsänka idag igen eftersom Niklas kom hem igår istället. Men imorgon är han hemma igen, dock jobbar jag hela kvällen men en massa mys ska ändå hinnas med. ❤️

Fick inviga mina nya träningstights idag iallafall!

VAD HÄNDE DÄR

Ännu fler spännande dagar. I måndags var jag och besiktade Niklas bil, min bror Niklas följde med mig och vi åt en god lunch därefter tillsammans och pratade. 
Till kvällen var jag och Anneli återigen till Maserhallen för att simma. Verkligen världens bästa träningssätt. Så kul alltså!

Idag har jag sovit ut, hängt med Ule en sväng, och håll i er, FÅTT JOBB! Såå spännande. Återstår att se om det är något för mig men det är bara att testa! Kul med ännu en inkomst iallafall och nu är det endas en lägenhet vi väntar pååå!!! 😍

Har hängt hos andra brorsan min nu på kvällen men nu är jag hemma igen. Ska bara slöa framför tvn. Funderar på att träna en sväng imorgon och sen verkar det som att pöjken min kommer hem så då blir det KRAMAR i massor. Längtar❤️



VUXENPOÄNG

Hej på er!!! Oj vad mycket det hänt sedan jag var in hör sist. Vi tar det från början då, i onsdags jobbade jag, kanske min sista onsdag men hoppas inte. I torsdags kom Niklas hem så vi åt mat, hängde och ja, bara va. I fredags var jag och Frida först och simmade, SÅ skönt. Har verkligen hittat rätt gällande träning. Nu kommer jag att simma minst 2ggr/v och sen gå på något gruppass. Så jäkla gött!

Efter det for jag hem, och håll i er, jag och pappa drog iväg för att kolla på bil åt mig, och den blev MIN! Gaaaah vad skönt det är att ha egen bil. Kan ta mig vart fan jag vill, när fan jag vill! Och det bästa av allt, jag SLIPPER cykla hem på nätterna från jobbet när Niklas jobbar och jag inte kan låna hans bil! Bäst alltså.❤️

Igår var jag ledig för en gångs skull! Tanken var att dra till Stockholm lör-sön men vi backade i sista sekund och stannade hemma för middag med våra päron istället. Och idag har vi varit och ätit brunch på IKEA, tvättat båda våra bilar, (dom skiner så fint nu) fikat med farmor, jag och Anneli har även hunnit simma nu på kvällen. 

Har precis tryckt i oss käk och nu ligger jag på N's kökssoffa och tar det lugnt. Niklas duschar sen ska vi åka hem till mig och kolla på film och äta godis.❤️

Niklas jobbar hela veckan och jag jobbar inte förrens på fredag..... Men har en hel del att stå i samt att jag ska hinna träna en massor! Känner verkligen att livet går i rätt riktning och nu hoppas jag bara på ett svar på jobb samt en lägga till oss. Då är livet fan tipptopp. Fast egentligen är det de nu också. 

Hoppas ni har haft det lika bra som mig dom senaste dagarna, och hoppas att de nästkommande blir minst lika bra tills dess att vi hörs igen. Nu blir det MYS på hög nivå!

Pärlan.❤️

SEGT

Det har varit ett par sega dagar. Men idag ska jag förhoppningsvis träna iallafall och imorgon ska jag jobba 17-02.30! 

Haft jobbintervju idag igen också. Detta jobb vill jag faktiskt ha, det förra tackade jag nej till då jag kände att det inte var något för mig. Så får jag detta, är det bara en bil jag nu letar efter och sen en lägga till mig och Niklas! Så man kan landa lite. 

Annars då? Tisdag idag.. Niklas kom hem igår och det var välbehövligt. Hade glömt min plånka i hans bil också haha. Haha vilket värdelöst inlägg men ni vet att jag lever iallfall. He på e


MIRIAM BRYANT

Ikväll är en kväll jag sert framemot länge!! Ikväll spelar Miriam Bryant på Liljan!! Jag kör som vanligt numera i Stora baren så det ska bli FETT! 

Annars såg jag på FB att det kommit snö, själv sov jag för länge så nu verkar den vara borta. Ska kolla på lite serier, vänta på att Niklas kommer hem och så blir det middag med massa folk innan jag drar iväg och jobbar. Pöss på er och ha en GRYM helg. Har ni inga planer, TA ER NER TILL LILJAN, tror det kommer bli fett ikväll!



ASUM

Hej på er! Idag är jag betydligt piggare. Har dock huvudvärk men det är väl smällar man får ta. Hellre det än en mage som spökar. Den är betydligt bättre. Är jag snabb och tar en tablett som jag fick senast jag åkte in på sjukan försvinner det på 1-2 dagar!

Idag kommer Niklas hem, äntligeen! Så han kommer snart och plockar upp mig, sen ska han byta däck och jag och Anneli ska åka och fixa träningskort. Annars idag har jag varit och pratat tatuering, Hampus har varit här en sväng och druckit kaffe och lite så, en bättre torsdag alltså! 

Vill tatuera mig nuuuuuu

FUCK

Visste att nåt var på gång... Idag ligger jag med magkatarrskänningar igen samt en förbannat ond rygg.... Meeen klockan sex börjar jag jobba... Kör iallafall bar ikväll så förhoppningsvis slipper jag stressa sönder mig. Har känt mig dålig i helgen och igår kom det. Jävla bajs på ren svenska.

Hängde iallafall med Frida igår, mycket trevligt!! Sen till min bror för häng lite på eftermiddagen/kvällen. Fick iallafall sova ut ordentligt idag så hoppas att magen ger sig snart.

Imorgon kommer Niklas hem också. Sen jobb i helgen... Livet rullar liksom

Trött

DET ÄR OKEJ IBLAND


Att må som man mår ibland. Idag har varit en sån dag då bara allt har känts skit och jag har ingen lust med något. Har känt mig allmänt nere och sovit större delen av dagen. Tänker somna snart igen och hoppas på en piggare Amanda imorgon.

GALEN HELG


Foto: Liljan

Haft en GRYMT galen halloweenfest på jobbet med tema sjukhus för oss i personalen. Kvällen bestod av fullt hus och utklädnader av alla slag. Tackar för denna helg och nu ska jag SOVA. Hade mer än gärna haft en helt oplanerad söndag men tyvärr är den typ proppad från fyra.... Får se vad jag orkar med och inte. Hoppas ni haft en finfin halloweenhelg ni också.❤️

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0