DET FUNKAR

Ännu en helg passerad. Fredagen var grym! Galet mycket folk, bra stämning, bästa vännerna osv osv. Jäkligt nöjd! 

Lördagen spenderades i sängen ända till klockan sju(!!!!) på kvällen. Galet jag vet, men samtidigt himla skönt att bara slappa, har knappt hunnit sett pöjken min då han jobbar varje dag och så går vi om varandra de dagar jag jobbar. 
Men, när klockan slog tio var det bara att pallra sig till jobbet bakfull som man var. Lovade mig själv ännu en gång att ALDRIG jobba dagen efter igen, får fan lära mig planera detdär lite bättre. Usch.

Idag har vi sovit ut, jag har städat lite, vi har hälsat på svärfar, lagat mat och myst i soffan. En skön slapparsöndag. Imorgon har jag inga planer alls för dagen! Känns ganska skönt, jobb på ons, och torsdag drar jag till Stockholm tillsammans med några kollegor för att få på öl och whiskey mässan samt middag och hotellövernattning! Blir nog väldans trevligt :-)

Nu ska jag släcka ner och krama om korven som snarkar så fint här bredvid mig. Ha en trevlig vecka❤️

En asbra fyllebild på ett trångt dansgolv.

FEST

Ikväll väntas det FEEST! Ska snart få bli sminkad på riktigt av Make Up Store och sen ska jag köpa med mat till mig och Niklas. Efter det vankas det förfest och sen utgång. Hoppas på en GRYM kväll!

Mitt livs första sotning igår. Tyckte faktiskt det blev helt ok, men bättre ska jag bli!

JOBB

Då var det dags för ett onsdagspass igen då! Mår inte helt ok idag men hoppas jag piggnar till, har dränkt min nacke och mina axlar i heat så.. Haha!

Försöker tagga till men tankarna seglar bort tills fredag, saatan så jag längtar. Är riktigt taggad för utgång!



SÅ JÄVLA LYCKLIG

I tre dagar nu har jag gång på gång kommit på mig själv känna att jag är så jävla lycklig. Jag har så fina vänner, sån fin pojkvän och sån fin familj. Jag har ett jobb jag trivs så fruktansvärt bra med och ja, jag skulle kunna fortsätta i en evighet.

Imorgon har jag inga planer alls än så länge, onsdag jobbar jag, torsdag blir det middag och så har jag en liten grej på gång till pöjken min och fredag ska jag uuut på krogen med dom bästa och bara ha så jäkla kuuuul!!! 

Att planerna för framtiden också ser så jävla bra ut, att jag hoppas på ännu mer jobb, och att N får fast jobb och att vi då kommer att bli sambos inom en snar framtid. ❤️

Alltså jag är bara så himla jävla lycklig, och jag är så tacksam över allt de fina jag har i min omgivning.❤️

REGN

Jobbat färdigt för denna helg. Har varit lugnt och förbannat kul, att jag skulle älska mitt jobb så mycket som jag gör idag trodde jag aldrig, men fan så jag trivs!

Idag vaknade jag otroligt nog strax efter 10! Händer typ aaldrig efter en jobbhelg. Jag och Niklas hade en mysig söndagsmorgon, tog en sväng till Ica för att fylla kylskåpet och sen har vi legat i sängen och kollat på serier och halvsovit hela dagen. SÅ jävla mysigt en regnig söndag som denna.❤️ 
Har iallafall vart förbi svärmor för en fika men nu är vi hemma igen, har precis lagat mat, tänt massa ljus och nu har vi bänkat oss i soffan. Niklas ska upp och jobba imorgon men jag är ledig. Ska ev. Träffa Ebba och kanske ta en sväng förbi farmor. Annars är veckans planer jobb på onsdag och FEST på fredag!! Längtaaaar.

Nej nu ska jag gosa ner mig med pruppen min! Kram på er.



SÅ HÄRLIGT

Jahapp och där var man 19år. Endast ett år kvar till systemet.. Spenderade iallafall min födelsedag på bästa sätt, fick en grattispuss av Niklas halv sex på morgonen, sov vidare och vid halv elva var jag och Emma på väg till Falun för shopping. Jag hittade en apsnygg kofta och ett par (läs noga) klackskor!!!! Är verkligen ingen klacktjej men kände att jag behövde ett par nu till vintern så jag slig till, OCH jag älskar dom! 
Efter Falun vart det Sågmyra, hittade en bomberjacka och efter det lunch på IKEA och sen en vända på Kupolen. 

Kvällen spenderades på O'learys med mamma, pappa, Niklas, bror Niklas och Linnea, åt middag och drack en god drink. Efterrätten åts hemma hos Niklas med svärmor Anneli och Fredrik innan jag somnade bredvid min favorit.❤️ 

Är så tacksam över att jag har så fina människor runt omkring mig.

Idag är det fredag vilket innebär jobb ikväll. Gjorde klar min utbildning igår så även ikväll är det bar som gäller! Lika så imorgon.
Jag hoppas ni lever och har det super, precis som vädret denna vecka! 

Saknar Rhodos lite grann.

MIN DAG IDAG


Ett år kvar till systemet!

HAPPY

Ja helgen gick bra! Så nu har jag gjort min riktiga helg som bartender! Nu har jag två helger framöver som också är planerade i bar. Känns SÅ gött!

Annars då? I söndags gjorde jag en massa ärenden bl.a röstade. Somnade sedan vid halv elva(!!!) har inte jag gjort sen innan jag tog studenten typ, haha.
Igår var det släktkalas för mig! Fick presentkort och pengar, mycket välbehövligt. Idag ska jag snart möta upp mamma för lunch och sen plocka upp min bror för sen är det blodprovsdags.... Imorgon fyller jag år och dagen till ära ska jag spendera med en sån himla saknad vän, Emma!!❤️

Till kvällen blir det middag på O'leayrs med fina människor. Fira med vänner blir den 26:e! Känns bra.

Är så taggad på livet, allt känns bara så FETT!!

NERVÖS

Okej hörni. I fyra års tid, har jag sagt att jag vill bli bartender. Jag har under fyra års tid smygtittat efter olika utbildningar och drömt och fantiserat mig stå bakom bardisken och blanda alla drinkar av alla olika slag. IDAG slår min dröm in. Ikväll gör jag mitt första pass som bartender, på riktigt. (Om inget oförutsett händer) jag är inte färdigutbildad än, jag kan långt ifrån alla drinkar, men ikväll ska jag äntligen få prova på på riktigt. Idag börjar min barresa på riktigt och jag är så övertaggad det bara går. Jävligt nervös också dock, men det ska bli så jävla kul.

Jag har en utbildningsdag kvar, sen ska jag bara plugga drinkar, drinkar och drinkar. Meningen var att jag skulle jobba i entren ikväll, men någon är sjuk så idag ska jag få hoppa in, läskigt men också förbannat roligt. Jag hoppas inget har hunnits ändrats efter igår kväll, men annars står jag i baren ikväll, om inte, gör jag det nästa helg. Men det är så nära nu, det är liksom på riktigt.

Man kan om man vill!

USCH

Är typ fortfarande bakfull sen söndagens kryssning. Men har haft så förbannat kul med världens bästa kollegor!!! Idag är det jobb igen, imorgon blir jag utbildad bartender och om en vecka fyller jag år. Allt bara rullar på och jag är himlans lycklig!



MÅNDAG

Nu är vi inne i September och det känns redan som oktober i temperaturen. Jobbade hela helgen trots att jag mått apa, så igår var det bara en mysdag. Jag och Niklas låg i sängen till halv tre(!) åt lite brunch och bara hängde. Käkade Max till kvällen och sen åkte vi hem till mig och kollade på TV, käkade varsin Ben&Jerry och lite godis. Tror att både min själ och förkylning behövde en sån slappar dag. Vet inte när det hände sist, längesen var det iallafall.

Idag sov jag till efter ett, Niklas vaknade något tidigare. Är ett sömnmonster just nu känns det som, kan sova hur mycket som helst haha. 
Idag skiner iallafall solen, jag är ledig men mår fortfarande inte så bra, känner för ytterliggare en slöardar, MEN idag ska jag faktiskt plugga drinkar, nu i September blir jag ju bartender!! N har redan dragit och jobbat så nu är det all fokus på det! Så sjukt taggad.

Mitt fokus för idag, sängen, TVn och drinkpapper!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0