INGEN RAST INGEN RO

Jobbar, jobbar och sover. Är mitt liv nu typ... Haha nejdå men nästan! På obestämd tid jobbar jag nu måndag och tisdag lunch, onsdag eftermiddag och fredag och lördag kväll/natt. Får ihop över 32h/v minst. Pengar rullar iiin!

Är dock helt död efter och är bara ledig torsdagar och söndagar, som man redan är död på eftersom man inte är hemma förrens tidigast 03.30.. Men det rullar! 

Tänkte mest bara uppdatera er och säga hej. Har rättså asmycket att göra och håller dessutom på med flytten hit och dit. Målar möbler och kör grejer hit och dit. Men inte sååå länge kvar nu tills allt är klart, längtar! Ser fram emot en avkopplande helg i Göteborg nästa vecka. 


Nu korsas mina ögon... Måste sova! Godnattis.

EMELLAN ALLT JOBB


Mellan jobb och sjuuuk träningsvärk så hinns lite mys med.❤️

TUFF HELG

Det har varit en tuff helg minst sagt.. Med några godbitar såklart. Vi tar det från i torsdags, vi kollade sängar och hittade faktiskt en som föll oss i smaken. Svängde förbi mormor en snabbis för fika sen hem och bumsa i säng. I fredags var det kalas med massa gott fika och trevligt sällskap med släkt, och det följt av jobb som gick ok, det enda var musiken, inte riktigt min smak om man säger så. 

I lördags var det fullt upp. Var först ut på lite ärenden, sen jobb vid fem. Jobbade kök sen bar. Helt ok.

Idag har vi mest legat på latsidan. Varit och bestämt oss för sängen samt betalat, kollat ut köksbord och lite annat småplock, samt rensat några lådor. 

Från och med onsdag kommer jag att gå in i en jobbubbla på obestämd tid. Det är mycket som händer nu och allt känns tufft. Det är mycket nytt jag måste trycka in i huvudet, lunchmenyer och kvällsmenyer, rutiner hit och rutiner dit, jobbjobbjobb plus att jag har en flytt att tänka på, två egentligen. Den här våren jag trodde skulle bli en lugn och fin blir som det ser ut nu ett ganska stort kaos. Jag hoppas jag kommer ut som människa igen och att det inte dröjer allt förlänge. Pengar kommer då rulla in och det känns iallafall bra. Men helt ärligt känns allt i mitt huvud just nu som en enda stor cirkus och tankarna bara snurrar runt. Behöver sovasova nu dessa två dagar. Jobb ons-lör och sen kör allt igång på riktigt nästa måndag. Då kommer bara jobb, sömn och kvalitetstid med Niklas som är den finaste människan som konstant förstår mig och framförallt står ut med mig. Har iallafall lovat en brakmiddag såfort jag känner att allt är under kontroll. 

Vi hörs när vi hörs.❤️


Ett stycke selfie och ett stycke säääng. Längtar tills vi får den.❤️❤️

LITE SEGT

Mina senaste dagar har bara varit sega... Sover, tittar på tv, sover lite till, N kommer hem från jobbet, tittar på tv, äter, hänger lite mer i soffan, somnar för kvällen. Men antar att jag behövt sova eftersom jag varit så trött? Idag vaknade jag iallafall strax efter 11 och kände mig någorlunda pigg. Tänkte ta mig lite frukost snart och sen faktiskt åka och ta mig några simtag. Det var ett tag sen nu, men blev så dålig av det två sista så har vilat lite från det. Tänkte ta det lugnt idag, med bastu och hårinpackning som avslut. 

När Niklas kommer hem från jobbet idag ska vi faktiskt iväg och kolla på säng. Vi tänkte köpa en dubbelsäng tills vi flyttar. Känns som att det behövs med en riktig säng. Min är alldeles för mjuk så ont i ryggen ör bara förnamnet.. Sen flyttar vi ju till en trea så en extrasäng blir susen! Ååh vad jag längtar efter att få bli sambo på riktigt, slippa allt detta flytta var och varannan dag... ❤️



JAG ÄR SÅ LYCKLIG & TACKSAM

Jaa, det är precis så jag känner mig just nu. Allt känns så bra!! Jag har haft ett par veckor där allt har känt jobbigt och har mest bara känt att allt varit skit.. Nu är det dock andra bullar. Vi ska ta över svärmors lägenhet när dem flyttar till Falun så i April flyttar vi!!! Eller rättare sagt jag flyttar in mina grejer hos Niklas haha.. Detta är dock en tillfällig lösning då vi kände att det vore jobbigt om N skulle först flytta med till Falun och sen tillbaka igen inom några månader, så fort vi fått en egen lägenhet. Så vi letar alltså fortfarande lägenhet, men har iallafall någonstans att bo fram tills september/oktober.

Igår gjorde vi något jag länge längtat efter. Blev till en början inringd för jobb igår till Skid-VM i Falun, så jobbade 8-17 igår i KYLA, var så jäkla frussen när jag satte mig i bilen hem, att jag satt med full värme i bilen, så det brände på fingrarna, men trots det bara skakade jag för jag var så djupfryst alltså. Jobbade med att spika tross och lampor där det ska hållas middagar, väldigt roligt jobb, men hade varit ännu roligare om det inte varit så kallt.

Det var dock inte det jag skulle berätta, utan att igår var vi till IKEA direkt efter jobbet och KÖPTE SOFFA!!! Den soffan som cirkulerat i min hjärna ända sen flytt kom på tal, och igår blev den våran och jag är såååååå jäkla nöjd. Plus att vi har målat om ett bord till mattsvart med vita ben och det blev verkligen mysigt. Ikväll ska vi spika upp min fina världskarta som kommer sitta som handen i handsken ovanför. Sen ska det in lite koppardetaljer (Niklas hatar mig för det men jag älskar't) såsom ljusstakar och min fina lampa jag köpte för några veckor sedan.

Det som är så skönt är att vi kan börja köpa lite möbler redan nu, så vi slipper tömma kontot dagen då vi flyttar. Så det som saknas nu är ett köksbord m. stolar, och lite smådetaljer såsom någon klocka, lampa och ja lite småpyssel. Det kommer bli så fint och jag hade flyttat idag om jag så hade kunnat haha!

Klockan är nu snart åtta och jag har varit vaken sen strax efter 06. Vaknade när N gick upp, jag skulle ända förbi pappas jobb och slänga lite skräp så har nyss varit och gjort det. Ligger i sängen och tänkte nu titta på Nyhetsmorgon, (alltså tycker det är så mysigt... Är jag ensam??) och sova någon timme till. Sen är det dags för att flytta hem massa väskor från Ns pappa och slänga lite skräp.. Fullt upp alltså!

BILDBOMB:
Bordet före och efter målning.
Lite bilder från helgen.

SOFFAN.❤️❤️


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0