IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA ÅR
Idag fyller världens finaste kille år. Tack för dom här (snart) tre åren som har varit dom bästa i mitt liv. Allt vi gjort tillsammans och kommer göra! Finns ingen som jag har så roligt med som med dig. Du är bäst och GRATTIS på din 20-års dag!❤️

ÄNTLIGEN

Kan jag avslöja det jag hållt tyst om i flera månader! Min semester är ännu inte slut, jag och svärmor har i smyg planerat en helg i Stockholm för min fina sambo.❤️ Nu är vi äntligen framme och ikväll väntar Daimen Marley! Jag har en väldigt överraskad kille här bredvid mig! Nu ska vi bara mysa och njuta av den sista semestern och fira att han fyller 20. 

Ledsen att inga festivalbilder är uppe ännu men det kommer när jag får tid. Kram!

AWESOME
Vi har det FETT här nere! I tisdags tog vi bilen till Böda Sand och hängde på stranden heela dagen! Spelade beachtennis, solade, halvbadade och bara njöt!

Morgonpromenad igår. Var mulet men sprack upp under förmiddagen. Då blev det djurpark!

Djurpark, vattenland och tivoli! Vi hade en grym dag igår också.
Nu håller vi på att packa in det sista för nu blir det FESTIVAL!!!!!! 

Vet inte om jag kommer skriva något mer men annars ses vi med ett fett bildregn söndag/måndag. Nu ska jag bara NJUTA av festivallivet och lyssna på GRYM musik!!!!!

ÖLAND❤️

HALVVÄGS TILL ÖLAND
FÖR ATT JAG HAR FUCKING SEMESTER


SÅ jävla gött!!!!! Har jobbat dubbelt hela helgen och nu är semestern äntligen här!!!!!! På måndag rullar bilen mot Öland i en vecka med stughäng och festival. Livet är så jävla fett!

Nu väntar jag på Niklas som är påväg hem efter att ha jobbat på Peace&Love! Kom själv nyss hem från jobbet så tänkte göra lite toast till oss innan vi slocknar. Imorgon är det PACKNING som står på schemat! Lovar att ni ska få feeeta bilder hela veckan! Pusspussspuss vad jag älskar livet!❤️

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0