SÖNDAGAR I ALL ÄRA






TROTSAR


Trotsar solen lite och myser på balkongen innan jag börjar jobba vi 16.... Jobbar ända tills inatt också så måste passa på.😫

SOFT

Hej på er! 

Hoppas ni haft det bra sen sist. Jag själv har jobbat, tagit hand om en sjukling till sambo, varit ganska mycket ledig och själv blivit sjuk. Haft en ledig(!!!) lördag i lördags också som satt som smäck! Idag är dock första dagen jag inte har något på schemat. Förutom att vi ska handla och slänga lite skräp när Nicke kommer hem från jobbet. 
Kände att jag behöver ha en dag i soffan. Har inte varit mycket still sen jag blev sjuk i torsdags så det är nog smart om jag vill bli frisk någongång. Har inte mycket mer att skriva, slänger in lite bilder istället från den senaste veckan!

Var på Labyrint och stog längst fram!

Massa hundmys på lördag-söndag!

Personalfest på söndagen.

Bjöd svärmor+sambo på egengjorda-Halloumiburgare, SÅÅÅ goda!!

Myste i Falun i lördags, med en sväng till Sågmyra också!

Och igår var jag med dom här filurerna och tog en glass i Torsång. Sen var det storstädning heeela söndagen. Nu är lägenheten i toppskick och jag förtjänar en dag i soffan. 😉

LIVET


Livet som heltidsarbetare, jobba hela eftermiddagarna, komma hem, duscha och kasta sig i soffan. Det är typ det jag hinner med. Niklas har några kompisar här, så jag passar på att kolla serier, äte lite ostbågar och vila mina trötta fötter. Något är fel med min rygg då jag har så förbaskat ont. Vila är väl det bästa antar jag....

INGEN LUST


Ingen lust att jobba tacos idag... Men men bara att dra sig upp och röra sig mot jobbet!

ÄLSKADE FRUKOST





TACK FÖR IDAG

Återigen så himla tacksam. En mycket fin måndag. Har hunnit med en massa även om jag inte hann allt jag ville. Har hunnit fixa avloppet, hämtat ut allergimedicin, veckohandlat, städat och diskat innan Niklas kom hem. 

Då fick vi direkt besök av fina mamma och pappa. Kvällen spenderades med min pöjk. En riktig "vi-kväll". Vi har ätit thaimat framför nya TVn, tagit ett låångt bad och bara pratat. Sånt som verkligen behövs ibland. Inga ord kan fan beskriva min kärlek till den pojken. Bara så himla jädrans fin och bra.

Nu somnar jag med ett STORT leende. Imorgon ska jag köpa en grej så vi kan se tv både i sovrummet och vardagsrummet, mysa hemma eller träna om jag känner för det. VI HÖRS! ❤️


FINASTE AV DOM ALLA

Jahapp! Ännu en vecka har passerat och idag är det - LEDIG MÅNDAAG! Ledig tre dagar i rad, söndag, måndag och tisdag! Såå gött. Helgen då? Fredagen var SKIT, grillpremiär med regnskurar, hagel och lite sol. Lördagen var riktigt glassig! Grillkväll även då och i fint väder dessutom. 

Men bäst av allt, jag nämnde för Niklas tidigare i veckan att jag hittat två fåtöljer och ett bord för ett bra pris och som jag tror skulle passa in på vår balkong. Inget mer med det, vi hade inga planer just nu att fixa balkongen utan det fick bli om någon vecka. Trall har vi pratat om lite löst men inget mer. Och i lördags när jag kommer hem från jobbet ser balkongen ut såhär -

Alltså hur mysigt??? Vi har sol från morgon till kväll så fatta i sommar vad vi ska sitta där med varsin drink i handen hihi. Jag blev så chockad att jag knappt fick ur mig ett enda ord!

Och inte nog med det, igår skulle vi åka och kolla på en tv, vi tänkte oss runt 48tum. Det hela slutade med att vi spontandrog till Gävle och kom hem med en 55tums smart, led och 3D tv haha!

Så ni kan ju bara ana vad mina lediga dagar ska spenderas med hihi! Har dock en massa att pyssla med idag och vill hinna träna en sväng. Vi får se vad som hinns med. Nu ska jag trycka lite frukost och försöka sova lite till!

JAG FATTAR INTE

Jag kan verkligen inte förstå vart dessa veckor tar vägen?? Swish säger det så är det redan dags för torsdag. 1,5 veckas slit kvar sen blir jag lite mer ledig förhoppningsvis. Har sagt ifrån mig en ganska stor del från köket. Dessa veckor har varit otroligt tuffa, all inspiration för matlagning är som bortblåst och jag känner att jag mår nig bäst av att inte jobba i ett kök just nu. Iallafall inte så mycket som jag gör idag (heltid). Kanske om allt får lägga sig lite och allt får ordna upp sig så får jag hoppas att den kommer tillbaka. Men just nu vill jag ta hand om mig själv, känna efter vad jag verkligen vill jobba med och återgå till baren. Vad som händer sen, visar sig.

Iallafall, kan inte förstå att imorgon har vi bott här i en vecka. Känns som vi flyttade in igår haha. Läängtar tills vi får välja tapeter och tills allt är klart. Det kommer bli så jäkla fint.

Annars i livet då? Har fruktansvärt ont i nacken och ryggen, Niklas känner sig krasslig och ja, jag längtar tills söndag när vi båda är lediga och kan ta hand om varandra och laga en god middag ihop bara vi två. Vilket inte har hunnits med sen vi flyttade in. 

Annars livet rullar på, jag jobbar som vanligt eftermiddag hela veckan. Hinner inte mycket mer än så. Ja det är mitt liv just nu, är så jäkla lycklig över att dessa flyttar äntligen är klara men depp över att jag inte tycker det är kul att jobba i kök längre.. Men det är väl livet antar jag, allt kan ju inte vara bra, man måste ju få känna att man lever.

Älskar att H&M har fått in mina favvojeans igen, 199kr kaaap!
Guud vad det ska bli skönt att få bort denna diarré-dassiga tapeten i sovrummet! Den ska bara BORT! ;-)

HELGEN

Viiiilken helg! Helt slut i både kropp och sinne. Men allt har gått bra, vi har kommit iordning med iprincip allt. Bara någon flyttlåda kvar och lite annat småplock. Inga tavlor och sånt är uppe, men det är för att vi ska få helt omtapetserat, nymålade tak och trägolvet i vardagsrummet ska slipas. Denna lägenhet kommer bli sååå fin och det känns verkligen som att vi kommer få det såå bra här och verkligen trivas!

Vi har hållt på exakt hela torsdagen och fredagen. Var totalt slut så vi har sovit som två små barn i våran nya underbara stora säng!!

I lördags myste vi hemma, packade upp det sista, handlade och sen kom det över lite folk (eller ja folk och folk våra familjer haha) på fördrink innan vi var 16st som var ute och åt en god middag tillsammans. Kvällen bjöd på någon drink och det var mycket trevligt! Hemma vid halv två och slocknade och vaknade inte förrens halv ett!! Både jag och Niklas har varit helt slut så den sömnen behövdes. Igår var vi bara hemma och myste. Hans familj var hit och åt raclette igår och sen satt vi bara och prata tills det var läggdags. Idag har både jag och Niklas jobbat. 

Imorgon är jag ledig men jag ska nog bara vara hemma och mysa. Är så hemmakär just nu så vill inget annat. 

Hoppas att allt är bra med er. Jag njuter av livet fullt ut just nu!



FULLT UPP



  




Vi är på plats. Allt har gått super men vi är slitna från kropp till tå. Återkommer när man är människa igen!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0