TILLFREDS

Hej på er!! Läget? Med mig är det ok! Känner ÄNTLIGEN att jag kan andas och att jag tycker om livet, väldigt mycket. Det har varit ett par tunga veckor med tunga händelser och tunga beslut. Ängtligen känner jag att allting löser sig tillslut och jag bara älskar att hösten är här.

En hel del har som sagt hänt sen sist, trots att jag jobbat en del också. Jag börjar dock komma ikapp med livet och denna vecka jobbar jag endast fredag-lördag! 

Denna vecka ska jag tillägna städning, packning och flytta möbler. För på söndag ska dom ÄNTLIGEN börja med renoveringen av våran lägenheeet!! Plus att jag och Niklas drar till Rhodos. Huuur nice??? Asnice!

Jag ska bara bajsa på allt är hemma, sola, bada och äta fetaost och rödlök. Så jävla mycket. Det är vi värda. 

Jag har varit cpförkyld i en vecka nu och lyckats smitta Niklas på cupen.. Och till råga på allt så hade jag ett återfall av riktig migrän i fredags också. Vilket jag inte haft på kanske 6-7år. Men jag har krigat på ändå och idag spontanfärgade jag håret rött! Haha sjukt. 

Jaja ni vet att jag lever och jag ska fanimej dokumentera vår renovering av vår läggis här på bloggen. Och sen ska jag göra er avundsjuka med lite semesterbilder också. 😉

Ni får en bild på mig och mitt nya hår sålänge tills vi hörs igen. Hej!Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0