GOTT NYTT ÅR

Vill önska er ett gott nytt år. Snart korkar jag och mina finaste vänner upp alkoholen och kör igång en galen natt. Ta hand om er så hörs vi nästa år!!!


Myskväll

Myser med mina pojkar och taggar morgondagen!!


Lite mer fråb dom senaste dagarna

Då se har vart tvärdött här


Wonderful life

My last days. (Ja appen har dampat så har inte kunnat publicera)


Sjukt

Konstigaste julafton igår. Började hur bra som helst, fick massa fina presenter osv.

På kvällen plockade Ule upp mig, sen hämtade vi Dempa. Kvällen slutade med skjuts hem av polisen. Blir så jävla matt, dom kan inte ha haft mycket att göra, så då väljer dom att halvt diskriminera folk. Fyfan.
Jaja allt lugnt iallafall. Och idag blir det julfirande hemma hos mormor med kusiner och på kvällen lutar det mot lite partaj. Kram på er!


Julafton


Vill önska er en God Jul ❤


I run this world

Fyfan, jag har tagit ännu ett steg. Ännu ett steg i rätt riktning. Va var det jag sa? Jag kommer vinna.


Tur man är snygg när man jobbar iallafall!


Jobblördaag


Nu är de feeeeest!!!


Goa tider ❤


Ikväll taggar vi feeeeest


Kvällsmys med min fina❤

Tycker himla mycket om dig jag min fina underbara vän!


Du bryter verkligen ner mig i små, små, små bitar.

Jag är bättre än dig, de vet jag. Varför ska de då behöva vara såhär?


Min tisdag

Kaoskaoskoas. Välkommen tillbaka, du har vart saknad. Eller?

Mycket i tankarna nu, har ingen koll alls längre. Känns som jag knappt vet vad jag heter. Men sånna perioder ska väl också finnas.

Tisdag idag vare ja. Gjorde inte mpnga knop i skolan. Slutade kring halv tolv, kollade volleyboll, åt donken, och resten av kvällen spenderade jag i Maserhallen för att titta på tomtebollen. Nu ligger jag död i sängen och glor på min nya favoritserie Pretty Little Liars. En dag kvar i skolan, sen avslutning och sen är det fäääzt. Kämpa


Hello Monday

Idag vill jag dö av trötthet hejdå.


Söndagsmys!


Söndag

Idag ligger jag i sängen hela dagen med en helt slut kropp och känningar av migrän. Känns som att klockan är åtta när den egentligen bara är 10 i 4...

Måste ta tag i dedär med migränen nu.. Orkar inte sitta hemma orolig såfort de vart lite mycket som hänt och tänka på att jag måste ta de lugnt så jag inte får ett s.k anfall. Men sjukvården är ju kass. Trött på att få byta läkare hela tiden. Så idag gör jag inte många knop. Tips på bra filmer tas gärna emot. Puss


Bra kväll igår


Party


Grym dag!


Någondag kommer även du att landa på jorden.

Men jag är redan där, även om jag snavar lite ibland.


Morgonmys!


De är så vi gör

Haft 5-rätters middag för alla föräldrar idag. Ännu en heldag med min finaste klass. Nu är jag tvärdöd och tänker inte resa mig en gång till ur min säng. Jag ska bara ligga här och äta chips å se klart på Hamilton. Imorgon är jag ledig. Fint dä!


Lucia?

Medans alla verkar vara i skolan och tagga lucia ligger jag fortfarande i sängen och kollar på Hamilton. Börjar ju trotsallt inte förrens 13.00 idag!


What to do?


Idag var vi såhär pigga

Somnade en miljon gånger på svenskan, somna cirkus tre timmar när jag kom hem, tjaaa jag hatar skolan så att säga :)


Äntligen funkar du app-jävel


Tomten

Jag önskar mig ett nummer till någon, någon som jag kan sms:a och fråga vad fan jag ska göra. Jag vill ha råd, råd om livet. Vad som är rätt eller fel för mig. För jag har då fan inte den blekaste.


Snart heeeelg!!


Idag har jag ätit finmiddag!!

Idag har jag haft apu, hängt med världens bästa grabbar, (som förövrigt glömde mig i bilen så jag höll på att frysa ihjäl, då var dom inte världens bästa) ätit finmiddag med Niklas och pappa och sedan hängt med Jennifer. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Puss på er godingar!


Hello

Trött idag jag


Tack mamma❤


Jag saknar det


Hej du underbara söndagsångest.


Moppebil vs Golf


Sliten är bara förnamnet

Ingen kommentar om gårdagen, den var bara sjuk. Idag är jag svintrött med ett tungt huvud. Men man krigar väl


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0