22.29 - apelsiiiiner

Nu har jag skurit upp lite apelsiner till mig som jag ska mumsa på framför en film. Vet inte vad jag ska se för film, tänkte ta nån från Voddler faktiskt. Jag har även hunnit med och gjort hårinpackning och grejer. Men jag lovar er att jag tar tröjan imorgon istället, för just nu orkar jag inte ta någon bild. Så bra då vet ni det.

Nu blir det filmtajm. Och jag har lyckats fylla på mobilen nu också, så sms a gärna! Annars hörs vi imorgon mina fina! Puss!♥


Vi hörs imorgon istället. Sköt om er tills dess. Och sov så gott!

17.41 - hemma från träningen!

Åhå vilken träning, känner mig rätt mör i kroppen nu. Har ont i huvudet och ja, träningen va inte sådär super duper extremt jobbig, men den va jobbig, och helt okej faktiskt! Har hunnit med och slängt i mig lite mat också. Ska om en stund hoppa in i duschen och ta min vanliga "söndags-runda" haha typ, raka benen, noppa ögonbrynen osv. Så jäkla skönt, och sen tar man en riktigt låååång vaaaarm dusch på det. Så jäkla fint!

Haha, efter det tänkte jag att jag kunde visa er tröjan. Det blir bra det va? :) Sen senare ska jag bara mysa framför tv:n och film och ja, det är ju lov så jag behöver ju inte sova tidigt heller! As naajs! Nej nu känner jag att jag bara skriver massa onödigt. Vi hörs senare istället! Puss♥

12.48 - snart träning

Somnade inte förns halv fyra/kvart i fyra inatt, och vaknade halv tolv och försökte somna om fram till 20 över, men gick inge vidare så jag gav upp och gick upp istället. Idag är det ju somsagt söndag! :) Jag ska alldeles strax gå upp och börja byta om, har träning klockan 15.00-17.00. Ska bli lite kul faktiskt. Hoppas bara min höft håller! Haha men det ska den nog. ;) Så vi får väl höras sen när jag kommer hem från träningen, tänkte att jag kunde visa er tröjan då också. :) Det blir toppen! Ha en super fin söndag! :)

23.36 - jag och mattsson är tuffast

Hemma från Mattsson nu! Haft det riktigt roligt. Fast det blev bara vi, men jäklar, jag skrattade så tårana rann! Hahah ibland får man bara så sjuka ideer som man bara måste göra. Och det gjorde vi ikväll. Vi gick även till coop och köpte lite godis. Sen tittade vi på en låt på melodifestivalen sen kanske 1min på en annan film sen tittade vi på Sommaren med Göran! HAHAHA ååå tixi. Vi gjorde även en Facebook grupp som heter - Alla vi som säger "öööööh". Hahah vilken humor vi har alltså. UNDERBART!

Ja ni ser ju bara själva. Imorgon är det söndag, men absolut inga sura miner för det, eftersom vi har lov, så vi har ju en heeeel veckas lediget till på oss! :) Imorgon har jag iallafall träning mellan 15.00-17.00 i Gylle. Efter det blir det nog bara hem och tare lunch. (lugnt). Och eftersom jag redan är i fullfart med skrivandet så kan jag berätta för er hur mitt lov ser ut:

Måndag: Vara med Hanna, ska till Löket på kvällen och fixeli-fixa lite saker! :)
Tisdag: Inget jag vet än, kanske träning på kvällen troligtvis inte. Men annars kanske vara med någon, åka till Lök eller så bara hemma och packa.
Onsdag: SÄLEN FÖFAN!
Torsdag: Sova, sova. Vara med hanna & ska nog till Löket. Kusinerna kommer.
Fredag: Vara med Hanna igen! :D Löket.
Lördag: Sova, sova. Hem till farmor...
Söndag: Sova, sova! Kusinerna åker hem.

Så, ganska fullspeckat som ni ser :) Men sjukt kul ändå :) Nu ska jag nog lägga mig och kolla lite på film. Sen ska jag nog lägga mig faktiskt. Är rätt trött. Sov så gott så gott, så hörs vi imorgon mina fina vänner! :)

Ååå vad jag saknar Stockholms-resan!♥

18.08 - nu kilar jag iväg ut med mattsson♥

Nu har jag proppat i mig super god mat så det känns som att magen står i fyra hörn. Hör även att mamma ropar att det finns munkar kvar! Ska nog trycka i mig en sådan, sen kilar jag iväg till mattsson!♥ Vi har inte en blekaste vad vi ska hitta på. Men något klurar vi nog ut! Har ingen aning när jag kommer hem. Det visar sig. Kanske hör jag av mig, eller så hörs vi imorgon. Ha en kanon lördag!♥

Så otroligt old bild. Men den där natten va så sjuuuukt kul! Haha♥

17.07 - maaat

Kom precis hem från kupolen med mamma. Hittade en tröja. Visar er sen. Men nu ropar pappsen att det är mat. Och det kurrar ordentligt i kistan min! Vi hörs efter käket :)

12.04 - vaken & kollar på OS

Hejsan! Är det bra med er? Jag själv ligger och kollar på finalen i curling mellan Sverige-Canada. Sverige leder förtillfället iallafall. Nej nu vart det lika!

Lördag idag somsagt. Vet inte man kanske ska ut med Hanna och kanske någon mer. :) Hoppas på det. Vill verkligen inte bara sitta hemma ikväll igen. Men det kanske blir så. Ingen aning faktiskt ;) Haha men nu ska jag iallafall fortsätta ta det lite lugnt en stund till nerbäddad i sängen innan jag ska börja klä på mig och fixa mig. Men jag hör väl av mig senare när jag vet hur läget blir :) Ha det fint så länge! :)♥

00.30 - sov så super duper

Nu tänker jag säga godnatt mina vänner. Har kollat lite på hockey, somnade (som vanligt då, i min brors soffa också) när det stod 6-0 till USA. När jag vaknade va matchen såklart slut och det hade slutat 6-1 om jag inte minns fel. Har även hunnit med att tagit mig en dusch. Så nu kommer jag sova som en prinsessa inatt. Haha! Nej men hörni jag ska sluta babbla. Är bara så jävla trött så det är helt sjukt. GODNATT MINA VÄNNER!

Endast 5 dagar kvar tills Sälen! Helt sjukt vad jag längtar!♥



18.33 - så typiskt mig

Blev inget bak idag. När jag kom på att det behövs kaffe blev det för jobbigt! Haha jag gick ner till min bror som har sån superduper skön soffa och en bra tv och kollade, och gissa vad? Jo jag somnade. Precis som alltid! Så jäkla typiskt mig.

Och efter det så har jag kollat lite på film och bara tagit det lugnt. Nyss va min morbror förbi, så satt och pratade med dom också. Sen hade min kära mamma köpt munkar och donuts, super gott. Ikväll blir det väl Let's dance (-.-!!!!) en stund iallafall, tills jag tröttnar ungefär efter 10min. Får väl klirra igång en film eller nåt då. Är riktigt sugen på chips och ostkrokar/ostbågar. ÅÅÅ kan klockan bara bli åtta eller? Ha en superduper fin fredagskväll. Vad ni än gör, så va rädd om er! :) Vi hörs!

14.32 - LOOV!

Freeedag, och loooooooov! Så underbart skönt alltså! Hanna undrade om jag ville hänga med till Falun, men blir nog inge av med det. Känner mig rätt sliten, så troligtvis blir jag bara hemma och tar det lugnt ikväll och bara myser framför film/tv och en fet godis påse. Det va verkligen sjukt länge sen jag va hemma och bara tog det lugnt på en fredag! Kanske drar ut på nåt imorgon istället :) Låter som en toppen ide tycker jag. Nu vart jag bak sugen, på chokladisbollar. Det får nog bli lite bak nu. Hör av mig senare. Blir nog mycket bloggning idag eftersom jag troligtvis blir bara hemma :) Puss♥

Kommer sitta så jävla fint. Perfekt start på ett lov! :D

21.43 - en stressig dag. / 6 dagar kvar!!

Vilken fläng dag de var idag. Dirket efter skolan åkte jag till gymmet somsagt, sen direkt till Löket för att fixa inför morgondagen, sen hem vid halv nio, slänga i mig mat, eftersom jag hade ätit en tallrik med mjölk och flingor till frukost, två mackor och ett glas mjölk till lunch, och sen en toast på löket. Måste verkligen bättra det där med maten...

Iallafall så nu ska jag träna lite glosor i kanske 20min sen ska jag sova, är helt slut. Gick ju upp tidigt idag också.. Usch! Så förlorade Sverige också! FYFAN.

Imorgon är det iallafall fredag och sen lov! och nej det gör absolut ingenting just nu, det sitter så jäkla perfekt med det nu. Fick reda på tyska provet också, 2p från mvg! + alla rätt på glosorna, så min lärare sa att om hon skulle sätta ett betyg på det så skulle det bli mvg! :D Sen gjorde jag musik provet också, det gick helt okej, svarade på allt utom 1 fråga! :)

Sen till sist, det är bara 6 dagar kvar tills jag, Putte, Ebba & Alicia åker till sälen! Som vi har längtat!♥

iiinte långt kvar nu! :)

21.48 - super gott!♥


Bilden är inte exakt, men super gott tuggumi verkligen! och kostar bara 14kr! ♥

20.00 - hemma

Nu har jag kommit hem och hunnit stoppa i mig lite. Ska ta mig en dusch strax, sen ska jag fortsätta & plugga lite på musiken, sen ska jag sova så jag inte är heeelt död som jag va imorse. Men hör av mig snart! :)

14.45 - bra dag, väldigt bra dag!

Onsdag, onsdag & onsdag! Viiiilken onsdag!  Hahah jaa om ni vill se så kika in på Facebook så får ni se våran SO-lektion i bilder. Hihih. Nu är jag iallafall hemma, ska ta mig något att äta. Är verkligen hungrig känner jag! Sen ska jag sätta mig och fortsätta plugga lite. Tills ungefär 17.00. Då ska jag byta om åså, för 17.20 ska jag möta upp Jenna och vi ska åka och gymma! Känns riktigt bra de. :)

Jag vet att min uppdatering är verkligen usel. Men det är så jäklan mycket nu så det ska bli otroligt bra med lov nu känner jag. Imorgon, slutar jag tio över två. Då ska jag och Jenna ta bussen dirket till gymmet, så vi är väl där kanske runt halv tre/tre. Vet inte riktigt när vi är klara, men kanske runt halv fem/fem. Efter det ska jag till löket, för jag har en del att fixa till på fredag! :D Vet inte hur länge jag blir där. Det visar sig. Men jag är väl absolut tidigast hemma sju/åtta. Och då kanske jag har lite att stå i med läxor och så, så det kanske inte blir nåt imorgon, det visar sig!

Men vi säger så att jag hör av mig när jag kommit hem från gymmet! Ha en fortsatt solig onsdag mina vänner! :) PUSS!♥

21.31 - jag älskar åsnakor

Hej ledsen att jag inte skrivit tidigare, men efter skolan åkte jag och Ebba hem till mig, kollade på Sommaren med Göran eller vad den heter! Så jäääkla skön film alltså! :) Sen gick vi till löket, och jag har nog inte skrattat så mycket på en kväll som ikväll. Å herregud säger jag bara. En aning trött eehm jaa vi säger så. Nu ska jag iallafall strutsa in i duschen, sen snacka lite mer med min ko Putte troligtvis. Om hon vill åsna alltså. Vi får höras mer imorgon istället! Pusselipusspuss på en fiiiiiin åsnaKo. :)

15.36

Måndagen har nu gått. Iallafall skoldagen. Vart rätt seg idag eftersom jag gick upp så tidigt! Men de vare lätt värt, Sverige vann ju med 3-0! :-D Hihi.

Ska till löket om ungefär en timme och 20 min. Så är senast hemma runt nio. Då ska jag väl duscha som vanligt sen tänkte jag sätta mig och börja kolla igenom musik häftet. Har prov snart i det och jag är verkligen kass på musik. Jaja imorgon börjar jag kvart över åtta tror jag? Och vi har nån jädrans tema-dag. Vet inte alls när jag slutar men sen vid fem så jobbar jag och Ebba på löket. Så inte mycket till uppdateringar varken idag eller imorgon. Men jag tror att jag kommer hinna innan jag åker till löket imorgon iallafall. Så vi hörs väl imorgon då! Sköt om er tills dess! :)

21.15

Det blev blåsningen istället för OS. Ska gå och borsta gaddarna och sen lägga mig och kolla på OS istället och invänta att klockan ska bli sex! :)

Imorgon är det somsagt måndag, och jag slutar 20 i tre. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Men det visar sig väl. Jag hör av mig imorgon. Ha det så bra, och ha en bra måndag, och håll tummarna nu för Sverige! :)♥

det går inte att ladda upp bilder. Nu tycker jag att det har vart mycket fel med blogg.se, eller är det bara mitt internet?

18.52

Pajen satt riktigt bra i kistan min! Åå helt sjukt vad jag älskar paj alltså! MMMM mumma!♥

Hih ja nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och ta en lååång en, raka benen och smörja osv. Det blir toppen för sen klockan åtta tror jag det va så spelar Sverige mot Norge i curling! Så det ska jag se. Sen imorgon bitti ska jag upp runt halv sex/sex för klockan sex börjar Sverige-Finland och det får man bara inte missa! Även om jag inte kommer hinna se tredje period så det jag kan se ska jag se. :) Men nu ska jag duscha! Vi hörs! :)

Gud vad jag tycker det är kul å kolla på OS alltså! Fast det kanske ni märkt..... ;)

16.40

Söndagskvällen börjar krypa fram, tröttheten kommer också. Hittills har jag hunnit med en film, lite mat & lite OS. Nu vart jag bak sugen så jag funderar på om jag kanske ska röra ihop en blåbärspaj? Det skulle ju sitta så otroligt fint känner jag! Hihi. Men jag hör av mig efter baket! Puss så länge!

13.21

Jag kom upp rättså tidigt idag faktiskt. Redan vid elva tror jag? Men det va bara för att vi skulle åka till kupolen och sen åka och hämta bilen hos dom vi va hos igår. Från kupolen fick ett par nya skidglasögon följa med hem!♥ Är nöjd och så var dom billiga också! Skulle även kolla på ett ryggskydd. Men köpte inget, kollar på det lite senare istället. Nu är jag iallafall hemma och trött. Ska nog kolla på en film eftersom det som visas på OS har jag redan sett. Ska även sova tidigt ikväll för jag ska upp redan halv sex/sex imorgon för jag ska gå upp och se på hockey innan jag pallrar mig till skolan! Haha. Men hursomhelst nu ska jag luta ikull mig och se på film! Vi hörs! :)♥


Skidglasögonen som fick bli mina! :)

00.50

Hemma nu. Haft en trevlig kväll med mass OS! Och vilket lopp killarna gjorde! Hualigen vad jag satt och hoppade! Hahah! Men det slutade ju gott iallafall! Nu ska jag fortsätta se lite på OS och sen sova så gott så gott. Så får vi helt enkelt höras imorgon! NATTII!♥

16.53

Min kamera är helt slut på batteri, jag har inte satt den på laddning så jag tog en med min underbart "braiga" mobil. Jag vet att kvallen är usel, men bättre än inget!

Inget speciellt alls. Tänkte ha leggings, men vi ska tydligen gå hem inatt så det kändes inte sådär jätte frestande. Så detta får duga. Vi åker nog sissådär tjugo/kvart i sex. Så jag blir nog inte och skriva nå mer. Kanske uppdaterar jag under kvällen. Men troligtvis inte. Kanske slänger jag in när jag kommit hem, beror på hur sent det blir. Men så länge får ni ha en dunder fin lördags kväll! Och va rädd om er! PUSS!

15.36

Nu har jag lyckats dragit mig ur sängen, hoppat in i duschen och fått på mig lite kläder. + att jag har målat naglarna. Svart denna gång. Jag är egentligen ingen människa som har långa och målade naglar. Men jag ger det ett försök, får se om det hinner åka av innan jag åker iväg. Eller så kanske det blir en annan färg! Hahah men sån är jag.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! Jag kan inte bestämma mig riktigt. Får se vad det blir. Om jag hinner så visar jag er. :) Det låter bra va? Nu ska jag fortsätta fundera vad jag ska ha på mig. Vi hörs (igen) om en liten stund!

12.23

God morgon! Eller det kanske man inte säger nu? Hahah skit samma! Just nu sitter jag och kollar på lite OS och lyssnar på musik.. Fast det som visats den senaste 45min har jag redan sett. Sverige vann, och Anna Haag tog silver! Bra jobbbat! :-D

Hihi lördag idag som sagt. Och jag kollade varken på filmen eller duschade igår kväll, så jag ska strax hoppa in i duschen, det vill säga så fort jag får lusten att resa på mig.. De vill säga aldrig! Hihi nejdå, ska snart göra det för ikväll ska jag inte vara hemma. Vi är bort bjudna på middag hos några vi känner. Så det kommer väl inte bli mycket till uppdatering, men tills att vi åker så ska jag försöka :) Men jag hör av mig snart stället. Ska fortsätta se på OS och sen hoppar jag in i duschen. VI HÖRS!

22.45

Nu har vi bowlat och haft det hur trevilgt som helst! Hanna vann, jag som två & Jesper sist! Men vi hade super kul och vi ska snart göra om det! :-D Sånt här borde man verkligen göra oftare! Inte var det så jätte mycket folk, helt okej faktiskt. Ni kanske får nån bild lite senare. För Jesper och Hanna har dom flesta. Jag tog bara två.

Just nu känner jag mig rätt död om jag ska vara ärlig. Blir nog en tidig kväll igen. Så det alltid brukar se ut på fredagar. Men nu först ska jag se resten av de som är kvar på hockeyn(?) sen ska jag nog ta mig en duscheli-dusch. Sen ska jag kanske titta på prinsessans dagbok, fick nämligen en gratis visning av Jonas. Så det blir finfint. Sen ska jag sooova! Så vi får helt enkelt höras mer imorgon. Berättar då hur läget ser ut för mig. Tills dess: PUSSELIPUSS!♥

GAMMAL BILD!

14.39

Fredag äntligen! Helt sjukt vad denna vecka har gått fort alltså! Ikväll ska jag och Hanna först till löket, sen ska vi åka till stan och bowla! Va verkligen jätte länge sen jag bowlade så det ska bli super kul! Men nu kurrar magen så nu ska jag ta och äta lite. Vi hörs väl! :)♥

22.10

Nu ska jag sova, är så jäkla trött! Tyskan kan jag inge vidare, skulle vilja haft en dag till, men men så är det när man är ute i sista sekunden. Jag får göra så gott jag kan och hoppas på det bästa helt enkelt! Jag kan ju lite iallafall :)

Imorgon är det somsagt fredag, åå så skönt! Jag slutar 5 i två tror jag. Vet inte vad jag ska göra imorgon faktiskt. Nåt blir det väl säkert. Men jag brukar ju somsagt vara väääldigt trött på fredagar så det blir väl inte så sent kanske. Men det visar sig! Nu ska jag iallafall släcka och sova så super duper skönt. Vi hörs imorgon! :)

wish me luck!


16.11

Hejsan! Hemma från romme nu, har verkligen haft det suuper! Lite kallt men det gick ända jätte bra! Ska sova väldigt tidigt ikväll! Nu ska jag iallafall träna tyska, har ju somsagt prov imorgon. Har en liten aning om sakerna iallafall, men kan det inte så där 100 så det är bara å plugga. Ska ta mig en vaaarm lååång dusch sen senare. Sen ska jag sova tidigt tidigt! Det blir toppen! Vi hörs lite senare :)

hahah jaa vi bjuuuuder!

22.15 - taggad till 1000, / godnatt!

Nu ska jag stänga av datorn och läsa lite tyska. Allt är packat hoppas jag, och mackorna och saften och det är också gjort. Varm choklad fixar pappa till mig imorgon innan han åker till jobbet!♥ Är verkligen taggad inför slalomen imorgon! Och jag ska åka med Ebba. Jag tror vi kommer få så sjukt kul, eller ja, jag vet! Kanske så tar vi några bilder, isåfall med mobilen, men då kommer dom upp här! Det låter väl toppen? Nu har jag inget mer å säga än att jag är sjuuukt trött. Så vi hörs imorgon mina fina! Sov så super duper gott! NATTIIIIIII!♥

SÅ JÄKLA TAGGAD! :-D

19.41 - hemma

Kom nyss hem, har ätit lite nu och så. Ska strax pallra mig in i duschen, eller, jag packar nog först. Har iallafall tagit fram skidorna nu, så det är klart! Känns så jäkla kul att få åka skidor imorgon äntligen! :-D Hoppas bara på att vi får ett toppen väder och att det inte blir allt för kallt. Men man får väl klä sig varmt! :-D Nej jag kan inte sitta här och babbla allt för länge, måste sätta fart nu. Hörs om en liten stund! :)

17.07 - NU: GYMMET!


15.54

Då har onsdags-skoldagen gått, och nu återstår bara pluggning, gymma, duscha & packa! nu ska jag sätta mig och plugga tills ungefär tills fem. Då byter jag om och tar sedan bussen med Erica till stan. Är väl där runt sex kanske, och sen tar de ungefär en timme att gymma, åker hem, kanske hemma runt 20 över sju kanske. Då hoppar jag in i duschen direkt, tar mig nåt att äta, sen packar jag slalom sakerna!♥ Klockan kanske är runt åtta/nio då. Då tar jag upp tyska papperen och fortsätter plugga som en tok! Sen sussar jag så gott i min underbara säng! Ja så ser min onsdag ut. Nej nu måste jag plugga! Hörs senare ikväll! PUSS!♥


bra web cam bilder, jag veeet!

23.06

Inte bra inte bra, skulle ju lägga mig tidigt idag! Och inte blev de nå tyska heller! Attans jävla bananer! Jaja imorgon slutar jag iallafall halv två, troligtvis väntar jag på Erica tills halv tre, då åker jag hem, slänger i mig nåt att äta, eventuellt tränar tyska före gymmet, ska höra med Erica om vi kan åka samma tid som idag. Gymmar, kommer hem, duschar & äter lite snabbt och sen rå pluggar jag tyska. På torsdag ska jag åka slalom, sjukt härligt! Men sen efter det då blir det kanon pluggning heela långa kvällen! Jaja nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Hoppas ni haft en fin tisdag, och att onsdagen blir minst lika bra! Puss mina fina! NATTI NATTI NATTI!

19.27 - snabba ryck!

Orkade inte bara sitta hemma och tråka, så jag och Erica tog oss en sväng till gymmet. Vilket va otroligt skönt och välbehövligt! Nu ska jag iallafall ta mig några mackisar, sen ska jag ta tag i tyskan, jag lovar! Haha, jaja min godis-påse gör nog mig sällskap också! Haha! nej men hörni, vi hörs senare! puss!♥

(bilden har jag tagit från google.)

16.51 - ingen skola! :-D

UNDERBART! åkte till skolan idag och hade lektion i sissådär 10min sen fick vi sluta för dagen eftersom det var vattenläcka i skolan så det fanns inge vatten över huvudtaget. Tyvärr är det lagat nu så allt är som vanligt imorgon :-( Men en dag är ju bättre än inget! :)

Anledningen att jag inte bloggat förrens nu är att jag och denice åkte till kupolen och tog oss en runda vid tio. Sen vid halv ett sådär så åkte vi hem till mig och bara dryga. Vid halv tre gick vi till coop och köpte värsta feta godis påsen sen gick vi hem och bara tog det lugnt! Super bra tisdag med andra ord! Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mina hatade tyska papper i handen.. Kolla på tv och bara ta det lugnt helt enkelt. Imorgon kanske jag gymmar, och sen åker hem och pluggar. Men mer om det sen. NU: tyskan! :-(

21.00

Hemma igen, tänkte ta mig några mackisar och sen ta en dusch och sen lägga mig med datorn i knäet och kolla på Familjen annorlunda! Efter det stänger jag av dirket och sen tar jag tag i tyska papperet och tränar lite. Sen släcker jag ner för dagen och sover så gott så gott. Börjar halv nio imorgon så en liten sov-morgon har jag!

Måndagen förövrigt vart helt okej. Mycket pingis, biljard, kort & lite dator. Rätt chill om man säger så. Imorgon är det tisdag och jag slutar 20 i tre. efter det kanske jag ska gymma. Annars ska jag bara hem och plugga vilket behövs! Men om jag ska till gymmet tar jag plugg efter. Jaaaj jag ska sluta babbla skit! Vi hörs imorgon istället! Kanske efter skolan eller så efter gymmet. Det visar sig! Sov så gott så gott! NATTIIII♥

16.24

har inget att berätta mer än att skolan va helt okej, men sjukt seg dag fast med mycket skratt! haha.
jaja blir nog löket ikväll. helt okej måndag alltså! vi hörs väl kanske ikväll om jag har nåt att säga, annars imorgon! puss♥

20.30

Ny duschad och sitter och kollar på Blåsningen! Har packat väskan inför imorgon och har fixat datorn. Känner mig lite piggare nu iallafall. Ska se på En annan del av Köping efter och sen tänkte jag faktiskt lägga mig och lyssna på musik eller läsa lite. Ska bli så skönt så skönt! Imorgon slutar jag 20 i tre. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter det. Så vi får väl se när jag hör av mig.

Så nu tänkte jag natta er. Så får vi helt enkelt se när vi hörs imorgon! Kanske före skolan, kanske efter & kanske på kvällen. Men tills dess att vi hörs får ni ha det super bra! NATTI NATTI NATTI!♥

alla hjärtans dag!♥

Idag är det alla hjärtans dag! Så jag passar på att säga Glad Alla Hjärtans Dag!♥ Hoppas ni har haft en bra dag/kommer ha en bra dag! Min ser inte så speciellt bra ut om jag ska vara helt ärlig. Jag är helt slut, ont i huvudet, ont i magen och när jag reser mig upp vill benen bara vika sig. Jag har klätt på mig och satt upp håret på nytt, längre än så kom jag inte idag.. Har tränat lite tyska, tänkte ta en paus nu och kolla på film, sen snart blir det nog lite käk, och sen tänkte jag fortsätta plugga lite och sen så ta en lång, lång och låååång varm dusch, sen bara kolla på tv och sova väldigt tidigt så jag är pigg imorgon. Hoppas ni har/haft en super bra dag! ♥




12.26

Har legat och kollat på tv i en timme ungefär. Ska snart börja klä på mig lite och så, sen börja plugga lite tänkte jag.. Ska även fixa datorerna idag också.. Och det kommer väl ta typ halva dagen så, ja det blir nog en till "hemma söndag" för mig. Ska duscha med inpackningar och sånt ikväll tänkte jag, ladda rejält inför denna vecka. Ska verkligen satsa på tyska provet nu, vill höja mitt betyg rejält! Nej men hörni, vi hörs lite senare! :)

22.42

satt och kollade på melodifestivalen, men det va så otroligt dåliga låtar så jag gick därifrån. Tänkte kolla lite om jag hittar någon ny dator, är lite sugen på att spara ihop till en själv. Bärbar alltså. Så ska kika runt lite och sen går jag väl dit och fortsätter titta. Har liksom inget annat för mig..

Maten var jätte god. Men godast va efterrätten, åå shit va gott det va! Mamma hade gjort egen glass med smak av typ lime eller nåt, med hallon och sen hade hon lagt i choklad! Verkligen super gott!
Har super ont i magen, så efter melodifestivalen tänkte jag titta på kanske Johan Falk, 5:an, kanske 6:an sen sova. För imorgon väntar plugg och kanske gym. Så vill jag upp tidigt så jag kan somna sen. Jaja vi hörs kanske senare! Ha en jätte bra lördagskväll! :)

15.40

drog till falun en sväng med mamma och pappa, köpte inget, men är väldigt sugen på ett par skor och ett armband. Kanske köper det vid ett senare tillfälle, men inte nu. ;)

Ska kanske följa med pappa till kupolen om en halvtimme, får se om jag orkar. Sov iallafall 12,5h inatt. Så jäkla skönt och välbehövligt! Men är fortfarande trött, så det blir en kväll med godis, soffan, tv, myskläder & en filt. Jag ska verkligen börja sova mer under vardagarna, eftersom jag vill så gärna hitta på saker på helgerna, men dom går oftast till att vila upp sig eftersom jag är helt slut då. Nej nu väller jag över med ointressant info. Vi hörs när jag har nåt att säga. Puss!♥

22.27

filmen va jätte bra! Vet inte vad jag ska skriva mer, än att det är en film som jag tycker iallafall man ska se. Fast alla har ju olika smak och tycke, men de är iallafall vad jag tycker! :)

Snart har fredagen gått, imorgon är det lördag, tror jag bara blir hemma.. Men man vet aldrig med mig men som det ser ut nu så blir det så. Mamma skulle laga nåt extra gott med både förrätt, varmrätt & efterrätt imorgon och hon vill inte säga vad det är så det ska bli kul och se :)

På söndag tänkte jag att jag ska ta tag i lite läxor och kommande prov så jag slipper få så himla mycket under veckan för jag är så jäkla dålig på att sova så jag brukar vara jätte trött. Kanske kanske åker jag till gymmet också, beror lite på. Det visar sig somsagt.

Nu tänker jag gå och tvätta bort sminket & sen klicka igång en film. Kommer nog somna ganska så snart, är verkligen sjukt trött (som alltid -.-). Mamma har bäddat rent i min säng, med nya sängkläder och allt så jag ska sova så super duper gott.Orkar nog inte skriva nå mer för idag. Så sov jätte gott så hörs vi väl imorgon! Ha det super! :)♥

jobbigt

har sovit en liten stund nu. har så sjukt ont i huvudet.. ska ta en alvedon och se om det känns bättre. lite ändringar har det blivit också. bio ska vi på, men det blir nog redan vid halv sex. så jag ska strax åka :) bion gick inte klockan nio så vi ska försöka hinna dit tills halv sex istället. efter det kanske vi hittar på något mer, denice ska med nu också! :) jaja vet inte när jag kommer hem alls. bion slutar kanske runt halv nio eller nåt? men somsagt vet jag inte vad som händer efteråt så vi får se vilken tid jag kommer hem, och blir det inte allt för sent kanske jag hör av mig!

men nu: AVATAR!


Ha en super bra fredagskväll allihopa, för det kommer jag ha med mina brudar!♥

dags för hkk

nu ska jag strax börja palla mig till skolan och vår första lektion är hkk! känns perfekt på en fredags-morgon! vi hörs när jag kommit hem!♥


jätte trött

tänkte faktiskt slå av datorn nu strax och bara kolla på tv tills jag ska sova som kommer bli väldigt snart. är så jäkla trött så ska bli otroligt skönt och sova tidigt! imorgon är det fredag och bio. vi hörs väl efter skolan! ha en fortsatt bra kväll & en riktigt bra dag imorgon!♥

vi har lyckats så j***********vla bra!

skoldagen är över! men det har absolut inte vart den sämsta tordagen här iallafall!!!!! kan inte säga varför men så är det bara. :D har en blåbärspaj i ugnen, den här gången med små blåbär. ska bli sjukt gott. efter det ska jag och hanna till löket. vet inte när jag kommer hem. har också en hkk läxa att fixa. åå fan också. jaja så ser min torsdag ut. vi hörs säkert ikväll! puss♥

jag tänkte slänga in en dagens, men sen kom jag på att det är slut på batteri. så nu ska jag ladda dom så kanske det kommer fler dagens/bilder och sånt! :)

torsdag imorgon!

ja rubriken talar. känns både bra och dåligt. fast mest bra faktiskt. så jäkla skönt att det snart är helg + att jag och hanna ska troligtvis på avatar imorgon! då ska vi bara mysa framför bio duken med varsin godis påse! gud så göttans. men först är det ju skola och torsdagar suger verkligen sten hårt! har bara massa lektioner med knappt någon rast. men slutar redan 10 över 2. så det är rätt skönt. hör väl av mig imorgon då.

men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. är jätte trött verkligen så det ska bli super skönt! :) då ska jag nog hem och sen bara ta det lugnt innan det blir dags för bio! är riktigt pepp verkligen! men somsgat. IMORGON!

såå sjuuuukt bra!


virrig?!

alltså vet ni? jag måste va riktigt borta i huvudet ibland alltså. jag använde för ett tag sen samma shampoo & balsam som min mamma, som är för färgat hår, men sist jag skulle till gymmet va dom flaskorna nästan slut + att dom är så stora så då tänkte jag att jag tar dom som är mindre men för normalt hår. sen dagen efter när jag skulle duscha hemma igen så va det helt slut på balsamet så då tänkte jag, äh fan en gång kan jag använda för ofärgat hår, så jag ställde in flaskan i duschen. duschade som vanligt och så. men sen igår(?) ja tror de va de så märkte jag att det inte alls va balsam jag använde, utan att det va shampoo? alltså hur fan lyckas jag?! så alltså måste jag ha tvättat håret med shampoo fast jag trodde att det var balsam? hahah herregud.
jag har en till sak som jag inte fattar riktigt, som också är en "virrighetssak". men orkar inte berätta den nu, kanske nån annan gång. men det här va bara en av alla 38475293584365673675826.

nu är det dags för mat! vi hörs sen!


måste bara säga en till sak, att i skolan fryser jag så mycket, och då drar jag upp axlarna så jag har fått super ont i ena sidan, och eftersom vi hade prov på muskler och sånt så tror jag att jag har träningsverk i deltamuskeln! det är helt sjukt!


extremt tråkigt

har bara slappat sen jag kom hem. och nu vill jag verkligen göra något men det verkar som att ingen kan!! åå jag har verkligen sjukt tråkigt. blir väl bara slöa resten av kvällen -.-

provet gick sådär måste jag säga. frågorna va hur knäppa som helst! men ett g borde jag ha fixat iallafall!

en possitiv sak är att jag kanske ska gå och se avatar imorgon! :D hoppas hoppas verkligen hoppas! den verkar super duper bra så jag vill verkligen gå och se den innan den slutar gå. och då blir det att ladda upp med fetaste godispåsen! haha nej men vi hörs när jag har nåt att säga. tills dess får ni ha det bra! puss♥

börjar bli bättre.

nu känns det som att min hals börjar bli bättre, jag har inte ont och jag är inte lika hes längre! känns super duper skönt!

nu ligger jag iallafall nyduschad i sängen. direkt efter det här ska jag gå och borsta gaddarna. sen ska jag läsa biologi det sista jag gör av denna underbara tisdagskväll. haha eller inte. men plugga ska jag göra iallafall lite. läsa in det där sista lilla extra liksom..
iallafall så är det onsdag imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. det visar sig somsagt imorgon. kanske ska jag bara vara hemma? skulle va rätt chill, men ändå så jäklans tråkigt ;) jaja vi hörs imorgon och då slutar jag runt halv två! fast har prov sista lektionen så jag slutar förmodligen tidigare! men vi hörs när jag kommit hem. tills dess, sov gott!
(ps. det går inte att ladda upp bilder för mig nu! gud vad de krånglar hela tiden!)


tisdag imorgon hej å hå

nu tänkte jag strax lägga mig med biologi boken i händerna. jag har även laddat med halstabletter, vatten, musik, nas spray, lypsyl & jaa allt man kan behöva. jag har även stoppat i mig alvedon så jag ska kunna få en liten blund. visst låter min kväll/natt rolig? nej tror inte det va.

hur som helst så i vilket fall som helst är det tisdag imorgon. och jag ska jobba på löket på kvällen, så jag går väl typ hemifrån vid 20 i fem? jag slutar 20 i tre och är väl hemma vid tre. och mellan där tänkte jag att jag bara ska plugga biologi, de vill säga inte slå på datorn=ingen bloggning.. vet heller inte om jag hinner med nåt när jag kommer hem sissådär runt nio? men vi hoppas på det. om inte, får ni ha en fin tisdag så hörs vi på onsdag! :)♥
idag när jag låg hemma på soff-locket så såg jag en film på tv1000. den heter Pojken i randig pyjamas. jag har sett den förut, men den är så hemsk! men den är rätt så bra faktiskt. såg dock inte hela eftersom jag somnade, har för mig att den är ganska seg. men ändå bra.

den handlar om en pojke som träffar en annan kille som är jude, han sitter fast innanför ett stängsel men killarna sitter på varsin sida och blir efter ett tag kompisar. det hela slutar med att den killen som är utanför stängslet smiter in med killen "i randig pyjamas" och sedan blir "duschad" till döds. vet inte riktigt hur de går till. men jag tycker faktiskt att den är se värd. trots att den är hemsk men ändå.


nu ska jag strax sova. vi hörs när vi hörs!♥

suugen

har inte pluggat mycket direkt. utan jag somnade först i soffan sen har jag pluggat kanske 30min, sen fastnade jag här. typiskt! men jag ska fortsätta nu tänkte jag. tänkte plugga ungefär tills sju/halv åtta. sen tänkte jag hoppa in i duschen och sen blir det tv och bara chillidilla resten av kvällen, och försöka få lite sömn inatt iallafall...

är jätte sugen på något, typ smootie eller hur det stavas? men som sagt, min hals är inte i det bästa skicket.. så vi får helt enkelt se hur det blir med den biten.. men nu-----> PLUGG. vi hörs väl senare igen :)

jag hoppas att du Ebba har det super duper bra där nere i värmen!♥

jag ska dricka te!

hemma igen efter en riktigt dryg skoldag. har knappt kunnat sagt några ord alls. hoppas verkligen att jag är piggare imorgon! men för att jag ska bli frisk någon gång så tänkte jag lägga mig på soff locket och ta mig en kopp te som jag egentligen hatar, men vad gör man inte för att bli frisk? sen ta min jävla biologi bok och ta det lugnt resten av kvällen. det låter toppen tycker jag! vi hörs väl någon gång senare!

hoppas hoppas

nu tänker jag gå och bänka mig framför tv:n resten utav kvällen. är inte klar med biologifrågorna som jag skulle, men jag kan inge mer! ska be om hjälp imorgon då vi har biologi, och sen tänkte jag, att jag ska se blåsningen nu, efter det tänkte jag kolla på en annan del av köping och efter det är klockan bara halv tio, men då tänkte jag att jag lägger mig i sängen och sen så tränar jag på lite på de jag gjort och de jag kan träna på. så då har jag tränat lite biologi iallafall. oj! nej nu har det börjat! sov super duper gott så hörs vi imorgon! pussss!♥

så söt så söööööööt

min syster åkte precis hem, hon va förbi här ett tag med lilla Ville♥ som är så söt som socker! åååå han är verkligen så super duper dunder sööööööt! hihih.

iallafall så är jag fortfarande heelt jävla kass i halsen. hes som jag vet inte vad och kan knappt prata. känns inte som en bra början på veckan imorgon. hoppas jag blir bättre tills imorgon bara. vill liksom inte låta såhär i skolan! haha.
men nu iallafall ska jag ta tag i biologin, ska äta mat om ett tag och sen fortsätta göra klart biologi. sen runt sju ska jag hoppa in i duschen och bara ta hand om mig själv. alltså, kanske basta(?) det var ju länge sen. sen ska jag ta en lååång lååång dusch och sen ska jag göra hår-inpackning och sen ska jag kika på blåsningen och En annan del av Köping sen är det lägg dags för mig del. Vill verkligen bli av med min "hes-het" orkar liksom inte prata nå längre..

nej men hörni, ska jag hinna klart med biologin och allt det där andra så är det nog bäst att jag sätter fart. vi hörs lite senare!♥

jag kan knappt prata

jag vaknade för kanske en kvart sen och fick inte ur mig ett enda ord. min hals känns som en ballong. men nu börjar jag kunna säga några ord men det låter ju som jag vet inte vad. alltså jag har verkligen inte tid att bli sjuk! så därför ska jag kolla lite på film nu för att vila mig, ta mig lite mer frukost och sen om ett tag börja med läxorna. ska sova tidigt ikväll så jag får mycket sömn så jag blir bra i halsen snart igen.
ska blogga så mycket jag bara kan idag eftersom jag knappt kan prata. det blir toppen. vi hörs snart igen! :)♥

invänta john blund♥

nu ska jag lägga mig och träffa John Blund som min farmor jämt sa. filmen va super som alla andra :) så nu ska jag sova så sjukt bra inatt igen, fast imorgon ska jag vakna heelt pigg och frisk. även fast det är söndag och det väntar en heel hög med massa plugg.. usch fyfan! men vet ni? jag kom på att jag inte har skrivit i min den där boken på ett tag så det ska jag göra nu så jag kommer ihåg allt. japp det blir toppen.

nix nu väntar tandborsten, sängen, hörlurarna, mobilen & John Blund. sov så gott så hörs vi imorgon när jag vaknat! :)♥

hahah åå vad jag saknar stockholm med er!♥

hoomee sweeeet hoomee

22.13 - hemma från kusinerna nu. så nu ska jag sätta på mig mina underbara mjukiskläder♥ och gosa ner mig i soffan framför den nya stora tv:n. ååå så skönt. eller jag kommer säkerligen inte sitta där nå länge, kommer säkert bli sugen på att klicka igång en Johan Falk- igen. hihi. älskar att kolla på film på kvällarna♥ så jäkla skönt!

är fortfarande inge bra i halsen.. så imorgon blir det troligtvis hemma oich bara plugga biologi uta tusan! har prov på onsdag och jag kan verkligen ingenting. känner mig heller inge bra alls. känns som om jag kommer tappa rösten. men jag hoppas att det vänder. orkar inte med en till förkylning. äsch nu blir det soffan. hör av mig snart igen♥

jaaaa jag ska fixa nya bilder!

kalas kalas kalas/vi ses

nu ska vi alldeles strax gå, måste bara in och fixa det sista. slänger in en dagens, en ful en, men jag hinner inte fixa något bättre för det börjar bli brådis ;) jaja vi får höras ikväll! ha en dunder bra lördag! ♥

inte bra

har sovit som en stock inatt känns det som. har sovit ungefär 12h och en halvtimme iallafall vilket var väldigt välbehövligt måste jag då säga. men trots de känner jag mig inte alls nå pigg, har bara legat i sängen och kollat på film hittills. känner mig konstig i halsen och känns som att jag håller på att bli sjuk. ååå jag har verkligen inte tid med det!
ska iallafall snart gå upp och duscha och göra mig "fin" för jag ska på kalas ikväll hos mina kusiner! :) blir där hela kvällen så det blir väl kanske inte så mycket till bloggning idag heller. + att jag känner mig krasslig. men jag kan väl försöka blogga så mycket tills jag åker! :) lägga in en dagens och lite så. det blir jätte bra. ha det bra tills vi hörs om en liten stund igen! :) puss mina underbara!♥

god natt på er

kom hem för en liten stund sen, har tryckt lite godis och sånt. så jäklans gött alltså! + att jag är heeelt slut både i kroppen och i huvudet. ska bli så underbart skönt och sova ut imorgon!

men nu tänkte jag iallafall klicka igång Johan Falk, tvåan. sen dirket efter det, så tänkte jag faktiskt sova. kommer säkert somna under filmen som vanligt men jajaa. så jag uppdaterar nog inge mer för idag, utan vi får helt enkelt höras imorgon när jag vaknat. så ha det så super duper bra och godnatt och sov så jätttttte bra så hörs vi imorgon!♥


pussssss

denice och fredagströtta!

just nu ligger vi och diggar till alvin & gänget och snart ska vi se filmen! hahahahahha jag hör av mig senare. men först får ni ett litet smakprov! puss♥


vi hörs! :D

godnatti soov gotti

duschad och nerbäddad i sängen! känns så jäklans bra att jag kommit i säng i tid 2 dagar i rad!! gäller bara att hålla i det nu då.. ;)

ska stänga av datorn höll jag på att skriva men icke då. jag ska se klart på Johan Falk filmen först sen ska jag sussa så sött så sött. känns bra. fredag imorgon också, och det gör så de hela känns ännu bättre. vet inte än vad jag ska hitta på, men är jäklit sugen på att gå på avatar, gäller bara att få nån till att vilja se den ;) vi får se, det hela kanske slutar med att jag bara är hemma också. ingen som vet! nej men nu måste jag börja titta. vi hörs imorgon efter skolan, då jag slutar klockan två! pusss!♥



dagens

nu kommer en dagens! :)

jag bjuder som fan på första bilden!

ha en underbar fortsatt torsdag! :)♥

torsdag torsdag check check

äntligen är skoltorsdagen över! hatar verkligen torsdagar i skolan så jäklans mycket lektioner och man hinner inte vila för 5 öre. men nu så är det iallafall en hel vecka tills nästa ;-)

ska till löket vid fem. och jag sa ju igår att jag skulle göra biologi idag, men icke jag har böckerna kvar i skåpet. jag har väldigt ont i huvudet, så jag kände att jag väntar med de och gör det i helgen istället och så satsar jag på tyskan som vi har tills imorgon. :) sen tänkte jag vila en liten stund, INTE SOVA. så så ser min torsdag ut. tänkte även fixa in en dagens innan jag åker, eftersom att de va väldigt länge sen, och jag ska ju inte åka förns typ kvart/tio i fem så det blir perfa. hejdå tills vi hörs! :)♥

jag bjuder på mig till 100.

tjuv start

jag tjuv startade lite ikväll. jag kollade på andra avenyn nu istället. ååå vad det är bra nu! så jäklans kul att de "tagit tag" igen. det va så himla dött ett tag, men nu jäklar är det hur spännande som helst!

iallafall gick mina planer åt skogen.. jag somnade en stund och när jag sen skulle ta tag i biologi frågorna så kändes det som att mitt huvud stog still. jag gjorde en fråga sen köre jag total fast. om jag ska vara helt ärlig känner jag mig helt utmattad. och därför tänker jag stänga av datorn nu, gå och borsta tänderna och sen lägga mig i min underbart sköna säng och lyssna på musik och kommer förmodligen somna efter 20sekunder. det är verkligen vad jag behöver känner jag.
jag hör även att pappa håller på att skruva ihop en möbel, så jag tar väl mig en titt förbi där innan sängen! haha, som ni vet är jag grym på beskrivningar ;) hihi *skryyyytan ;)*

nej men hörni, sov så super duper sött så hörs vi imorgon, då det även är torsdag och jag slutar tio över två och har hur många lektioner som helst. men vi hörs när jag kommit hem, då ska jag göra lite biologi, det ska jag verkligen, sen ska jag träna på tyskan(!!) sen vid typ fem åker jag till löket! så vi får se hur mycket det blir till bloggning. men vi hörs iallafall när jag kommit hem! pussssss♥


slut körd

äntligen hemma efter en riktig fläng-dag! helt sjukt vad jag har åkt hit och dit känns det som.
va på den där energi jakten idag, vann en bio-biljett!! snacka om tur! haha så nu ska jag på bio också. vet inte riktigt vilken film jag vill se, kanske avatar, men vet inte hur länge den går men jaja.

tänkte göra klart biologi-frågorna nu, har prov om en vecka, men lika bra att få de gjort nu när jag ändåså inte har nåt att göra och snart blir jag hemma själv, underbaaart!
andra avenyn idag också, och idag ska jag sova direkt efter det, för det behöver jag verkligen!

nej nu har jag inget mer att säga. inga bilder har jag heller. attans bananer! jaja vi hörs om en stund, puss så länge!♥

snabbt.

nu börjar paradise och jag kommer bli fast klistrad. och därför ska jag stänga av datorn nu. vill bara uppdatera er snabbt innan.

har bakat paj och grejer, vart inte alls lika god, för pappa hade köpt fel blåbär, stora och dom smakade inte alls lika gott. haha jaja vilka problem jag har ;)

nej men seriöst nu, ska som jag sa tidigare gymma imorgon efter skolan, så jag hör av mig efter det. det blir väl runt sex skulle jag tro. inte tidigare iallafall. så sov så super duper sött nu mina vänner så hörs vi imorgon! ha en bra onsdag imorgon! :)♥

somsagt, bloggen är tråkig med ut tjatade bilder. men som jag sa tidigare, när allt lugnat ner sig blir det en stor förbättring! så ut tills dess! :)

trött som jag vet inte vad

helt slut, känns som jag kommer somna när som helst! men jag kan bara inte sova nu, för jag måste se på finalen av paradise!!! :D

haha jaa har vart en rätt chill dag idag faktiskt! började vid halv nio med lite slöjd, gjorde typ ingenting förutom en skydds ängel till mattssoni som går på kryckor och allt! krya på dig gumman! ♥ sen hade vi hål i några timmar, sen när tyskan skulle börja fick vi sluta så då hade vi hål från typ kvart i tio till ett! sen hade vi två lektioner, hehe sen drog vi till gymmet efter det sen nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt.

imorgon blir det också gymmet :) är så jäklans skönt och träna. fast först imorgon ska vi på nån jävla skit ingen aning om vad det är vi ska gö men det visar väl sig ;)

nej nu får mamma & pappa komma hem med mina blå bär så jag kan baka paj! muuuuums vad gött. jaja vi hörs efter baket! :)♥

bild-brist.se  - men ja ni överlever.

vill bara säga att min blogg har börjat blivit tråkig igen, men jag ska verkligen bättra mig! det har bara vart så sjukt mycket nu på sista tiden så jag har varken haft tid eller ork. det har alltså varit saker som har varit viktigare än bloggen. men jag lovar er, så fort allt har lagt sig lite så ska den bli roligare! puss♥

ont överallt

jag har ont i knäet ont i magen ont i huvudet. fan va trött jag blir!

ska stänga av datorn nu, borsta tänderna och bara njuta resten utav kvällen. vilket ska bli otroligt skönt. är super trött. har lite sov morgon imorgon vilket behövs. ska bli skönt och träna imorgon också. är verkligen taggad för det.

nej men hörni nu lä jag plocka fram vad jag ska ha på mig imorgon. sen ska jag se på spårlöst för jag tror inte de va nå bättre fram tills 22 för då ska jag se på paradise. så vi hörs imorgon mina fina vänner, och sov gott så gott. och kom ihåg att jag kommer nog inte höra av mig förn fyra/fem/sex.

nyklippt

hej nu är jag hemma från frisören! :) är helt okej nöjd, tycker det vart kort men det va verkligen behövligt! så nu är det bara till att fortsätta spara! :) kan visa bilder imorgon! :) orkar inte fixa någon dagens idag. har fortfarande super ont i magen, känns inge vidare alls.

nu ska jag hoppa in i duschen, ta mig en macka(?) gosa ner mig i soffan framför familjen annorlunda med en kall cola! muuuuma va gött.
hur har eran måndag vart? min har vart fylld av massa skratt. jag och denice skrattade så tårarna sprutade idag på matten! haha det hela slutade med att kp sa till oss att gå ut och svalka av oss om vi inte blev tysta! haha så det kan gå..

tisdag imorgon, skola som vanligt slutar 20 i tre. känns inte sådär jätte pepp men det knallar. direkt efter följer ebba med mig hem, packar om väskan det som behövs och drar iväg till gymmet. SKÖNT!!!! så jag är väl kanske hemma vid... hmm fem kanske? hör av mig då ungefär då iallafall. för efter det ska jag bara vara hemma :)

nej nu blir det duschen! vi hörs om en stund! pussii♥


får höras sen

kom nyss hem. ska sätta mig i soffan och äta toast tills jag ska åka till frisören vid sex. vi hörs efter det! puss♥

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0