GOTT NYTT JÄVLA ÅR!

Har hunnit med en sväng till Kupolen med pappa, övningskört och chillat framför TV:n hittills idag. Nu håller jag på att måla naglarna. Tog mig nyss en jävligt skön dusch också. GAAAH va taggad jag är!!
Kvällen börjar hos mig, middag från Coco-Thai tillsammans med Emma, Ebba, Jonas och bror min. Lite senare ikväll drar vi oss hem till Joel för att fira in det nya året tillsammans med finaste grabbarna!! Lite drinkar och trevligt sällskap kan inte göra kvällen dålig. WEHÅÅ
Planen är att ta nattbussen hem och hem till Jim en sväng innan vi traskar hem med våra egna ben, om den håller, ja det får vi se imorgon. Nu ska jag iallafall ha en jävligt rolig nyårsafton med dom finaste vännerna. Ha det ni med, och var rädd om er. PUSS PUSS PUSS VI HÖRS NÄSTA ÅR!

Bild lånad från Dempas facebook!

2011





Januari: Vi hade massa myskvällar, åkte slalom i Romme, firade Ebba som fyllde 16år och redan nu gjorde jag årets bästa köp, P&L-biljetten.




Februari: Vi åkte skridskor med skolan, vi chillade i skolan, vi hade fler myskvällar och jag fick äntligen ta hål i naveln!!





Mars: Jag och päronen drog till Örebro i några dagar och en kväll var jag själv på hotellrummet och lekte framför kameran, snön började smälta, tog oss igenom extremt jobbiga skoldagar, på helgerna myste jag endast i soffan och dog i ännu mer plugg.






April: Jag blev brunett, jag var "sjuk" och hängde med pappa och jobbade en dag, jag hängde på Bragematcher, friade pappa som fyllde 50, hade mattelektioner utan att göra ett skit, och såklart - träffade grabbarna för första gången!




Maj: Grillade och festade med grabbarna för första gången, inventerade med Ebba, hängde på gymmet med Ems, åt en hel del, och fortsatte att köra med grabbarna på helgerna.











Juni: Drog till London med familjen (pappas 50-års present) gick på balen, tältade med min fina klass hos min mentor, hade en gaalen kväll med grabbarna och kollade på Sugarplum, drog till Sthlm med alla gylle-nior, åkte den sjukaste karusellen någonsin(!!) slutade nian och hade den galnaste skolavslutningskvällen, vi hade riktigt skoj!! Hängde i Liljekvista med Frida, käkade jordgubbar, drack cola och hängde i skuggan, laddade inför P&L, köpte stolar och filtar på Jula med Ems, och efter käkade vi glass i Liljekvista. Någon dag senare sprayade vi tältet och sen var veckan igång, årets bästa vecka - PEACE AND LOVE.







Juli: P&L fortsatte att leverera, helt sjuka spelningar, sjuka kvällar på campingen, kebab klockan tre och massa nytt folk. Jag hade nog aldrig vart lyckligare. Direkt när P&L tog slut drog jag och päronen till Turkiet en vecka. Det var något jag verkligen behövde. Hängde vid stranden och poolen hela dagarna och bara glömde verklighetens kaos ett tag. När jag kom tillbaka var det Dalecarlia som stod på schemat och när det tog slut drog jag och mina finaste tjejer till Särna i några dagar. Juli var rätt lugnt på partyfronten.






Augusti: Började med att jag, Dempa, Emma och Ule tog epan till Rättvik, å Joel på motorcykel. Där spenderade vi natten i Joels stuga, vi åt, badade och gick 1,2 jävla mil!! Dagen efter mötte vi upp Ebba, spenderade dagen vid bryggan, åt lite mer och sen tog vi tåget hem. Vi spenderade även två nätter i Ebbas stuga, och som avslutning på sommarlovet hade vi förfest hos Felicia i Säter innan vi gick på Björn Rosenström. Sen började skolan.









September: Det var första Soltorgsfesten och vi förade bakom Soltorg, det var Salute och party party hos Johan, Granny Goes Street, vi beställde pizza och förade hos Emma, jag lärde känna Malin(!!) vi tog massa fikor efter skolan, jag fyllde ÄNTLIGEN 16!! Och veckan efter firade vi det med ett sjujäkla party! Haha!!







Oktober: Var nog den jobbigaste månaden för mig, är huvudet dumt får kroppen lida. Idag kan jag mest skratta åt det som tur är. :) Jag och Jenna hängde iallafall på gymmet, jag och Malin hade våra galet roliga kvällar i Forssa/Kvarnsveden. SATAN vad jag saknar dom!!! Det var massa fest hos JW och det var både Haga och Soltorgsfest! På Haga var vi flygvärdinnor och på Soltorg var vi militärer! ;-) Sen var det Halloweenfest hos Elin och den kvällen/natten var nog den roligaste på länge.












November: Först hade vi lite avskedsfest för JW's lägenhet, vi hade öppet hus i skolan, jag byggde tak med pappa, vi förade hos Jim och dansade på borden innan vi fortsatte kvällen ute med fina människor, vi provade ursnygga skor hos mig som dock inte fastnade på bild, vi levererade i skolan, vi körde ännu ett party hos Emma och även en chillkväll hos Joel som slutade bättre, hihoho.








December: Började med att bjuda på lite party med mina fina RL-brudar, jag gjorde min första helt egna korv från grunden, vi fick snö tillslut, det blev Hagafest, jag bakade lussekatter, julen kom, julafton kom, och jag fick superfina julklappar!!

Allt detta och mycket, mycket mer har hänt i mitt liv det senaste året. Jag lovar er, det har varit helt jävla obeskrivligt bra och roligt och FAN vad underbart det har varit!! Jag har träffat så otroligt fina människor, ni är helt jävla fantastiska allihopa!! Tack som fan för detta år, ni som vart med och gjort det så förbannat bra. All kärlek till er!
Nu lämnar vi detta underbara år bakom oss och går in i ett nytt, 2012. Vi gör det lite bättre, lite mer, lite sjukare och såklart, JÄVLIGT MYCKET ROLIGARE. Om de nu går. Hehe!

Dag 10 - Det här får mig att gråta

Saknad, sorliga filmer, lycka, kärlek (både på gott och ont) sprutor, när jag blir riktigt arg, ja en jäkla massa. Jag gråter inte så speciellt ofta, men när jag väl gör det, ja, då jäklar gråter jag. Något som också vääääldigt lätt får mig att gråta är när en vän eller någon jag tycker väldigt mycket om gråter, ja då har även jag svårt att hålla tårarna tillbaka.

tjenare

Jag har sovit i nästan ett dyng.. Haha! Jag sov iprincip hela dagen igår i soffan, hela natten och vaknade halv ett imorse. Jag har varit psykiskt slut den senaste veckan så det var något jag verkligen behövde. Nu känner jag mig lite piggare iallafall, även om tankarna är desamma..

När jag vaknade hoppade jag in och tog en dusch och sedan iväg till Kupolen och mötte upp Emma. Kikade i lite butiker och satt och prata. Fick även träffa mina saknade tjejer från klassen. Käkade frukost/lunch på Donken innan vi lite senare tog bussen hem igen.
Nu väntar lite tacos med familjen och sen ska jag troligtvis träffa Emma och Ebba och planera morgondagen!

If You Just Gave Me A Chance To Show You


I'm back - Dag 9 - Mina syskon

Jag har tre syskon, och dom syskonen är dom absolut bästa i hela världen. Bättre syskon kan man fan inte ha. Maria 32 år, Niklas 23 år och Patrik 20 år. Dock är det bara N och P som bor hemma. Vi är i princip aldrig osams, är vi osams är det mest på skoj. (även om jag har brytit tån pga av skojbråk.....) Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att ni är världens bästa, att jag har jävligt roligt med er allihopa och att jag aldrig någonsin skulle vilja ha några andra syskon och att jag heller inte skulle klara mig utan er. Mitt liv skulle suga mer än APRÖV då.

jag vet inte vad jag ska ta mig till längre

Ja, det blev ingen utgång igår direkt. Vi var ett gäng som bara chillade lite hemma hos Jim. Dock var jag helt slut efter att ha gått upp tidigt och övningskört i ca 6 mil så jag åkte hem vid halv tolv/tolv och la mig i soffan och glodde på film. Sen slocknade jag som en stock. Imorse vaknade jag helt okej pigg, och det blev ett samtal med saknade Maja. Käkade lite frukost och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vi får helt enkelt se!

tagga utgång!!!


Nu kör vi lill-lördag!!

godnattpussar

Har vart en trevlig kväll. Nu hade jag tänkt tvätta bort sminket och krypa ner i soffan i myspyskläderna med ett glas julmust och kolla på en film eller nåt liknande. Imorgon ska jag upp tidigt, för då ska jag övningsköra till Sågmyra och en sväng in i Falun. Kan bli spännande!
Mot kvällningen blir det förhoppningsvis något roligt bus med finaste Mallanbrallan!

tirre

Vaknade med sprängande huvudvärk imorse, så ställde in trippen till Kupolen... Hade verkligen velat träffa tjejerna, men kände att jag orkade verkligen inte.. Somnade om istället och 20 i 1 väckte Niklas mig och drog upp mig ur sängen. Då var det dags för träning... Huvudvärken var nästan borta så det blev lite över en timma på gymmet. Körde nästan bara armar och det kändes riktigt bra!!

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och sen blir det att spela skiten ur Niklas på Wii. Ikväll kommer min syster m. familj hit på middag och firar jul. Himla mysigt!!

Vet inte om jag tycker låten är bra eller dålig, men ändå är det nåt som gör att den är fett skön

Den årliga listan, snart är du slut 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Omg, om jag gjorde. Helt klart det galnaste året hittills i mitt liv, och det absolut bästa.

Höll du några av dina nyårslöften?
Ja det gjorde jag. Mitt nyårslöfte var att inte ångra något jag gjort, utan ta lärdom av det. Har väl klarat det rätt bra iallafall.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix!

Vilka länder besökte du?
London i Juni och Turkiet i Juli.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Ja det är det.

Vilket datum från år 2011 kommer du att minnas?
Det är väldigt många datum, men sista April och P&L-veckan är väl några av dom.

Vad är det bästa som hänt dig år 2011?
Det har hänt jävligt mycket bra det här året, åh blir nästan lite tårögd!! Men jag måste nog säga att vi lärde känna grabbarna och alla dessa roliga fester, att jag började gymnasiet och att jag lärde känna min fina vän Malin!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk är jag väl nästan jämt, men inget speciellt så. Hoppas jag slipper också!

Bästa köpet?
P&l-biljett

Vad spenderade du mest pengar på?
Haha får man passa?

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner gjorde mig gladast.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
SKRILLEEEXs alla låtar!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Myyyycket gladareee. Typ aldrig mått såhär bra som jag gjort detta år. Dock har även jag mina dalar som ni kanske märkt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på chanser när man väl hade dom, annars är jag jävligt nöjd.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Absolut ingenting faktiskt. Det jag gjort förmycket har jag lärt mig att göra det mindre.

Hur tillbringade du julen?
Med min fina familj, farmor, mormor och pappas kusin!

Blev du kär i år?
Nej, inte kär.

Favoritprogram på tv?
Har tyvärr inget.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är ett väldigt starkt ord, men tycker mindre om, ja.

Bästa boken du läste i år?
Vet inte om jag läst nån bok iår.. Haha!

Största musikaliska upptäckten?
SKRILLEX

Något du önskade dig och fick?
Ja, alla fina julklappar och en massa massa mer!

Något du önskade dig men inte fick?
En TV hade ju setat fint.. ;-)

Årets bästa film?
Breaking Dawn kanske? Nej jag vet inte..

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Haha omg... Först lite äventyr med mina girls, sen mötte vi upp grabbarna och chillade i Ules epa och pratade :) Hade en "födelsedagsfest" helgen efter istället som var desto rivigare. OMG va kul vi hade!!

De bästa nya människorna du träffade?
Malin och alla grabbarna!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Det som känns bra och det jag gillar.

Vad fick dig att må bra?
Min familj, Emma, Ebba, Malin, grabbarna, alla andra vänner, p&l, alla roliga fester osv osv

Vilken kändis var du mest sugen på?
Alex Pettyfer och Liam Hemsworth!!!!

Vem saknade du?
Det finns många..

Favoritmånad?
Har nog ingen speciell, men från från Maj och till typ Oktober/November har varit helt AMAZING.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det gör det. Dom senaste månaderna har varit lite upp och ner, lite mycket tankar och lite väl mycket kaos. Lite mer klarhet i saker hade inte skadat. Men jag ska inte klaga, jag har världens bästa liv ändå.

Tack för mig.

MELLANDAGSREAN


JAG.SÄGER.BARA.SKJORTAN♥

jahaja

Hade kunnat blitt en liten festlig måndag, men mina vänner färskar som vanligt.......... Så sitter hemma forever alone å myspyser. Imorgon ska jag upp i tid och träffa fina Maja och Anna en sväng, innan jag ska gymma med min bror. På kvällen kommer min fina syster hit på middag och julfirande också. Ännu mera myspys! På onsdag ska jag övningsköra till Sågmyra och sen en sväng till Falun. Och på kvällen ser det ut att bli ferreee med min enormt saknade Malin. Torsdag å fredag vet jag ej, och på lördag är det nyår. Skönt att ha saker inbokade för att få dagarna att gå. Att sitta hemma själv är inget jag föredrar just i detta läge. Pöss

Detta gjorde min kväll, typ

julmat


Trots att jag tycker att julen är rätt mysig så är det förbannat skönt att den är över. Jag hade en supermysig julafton och superduper nöjd med alla fina julklappar!! Det räcker för mig. Nu ser jag framemot nyår, och sen ljusare tider. Underbart!

kaozat mellandagsrea, kaozat liv

Jag har nog aldrig sett så mycket folk på Kupolen. Men jag och Ebba laddade på bussen till Kupolen för lite mellandagsrea. Dock orkade vi inte hålla ut speciellt länge, men fick ändå med mig några fina saker hem. Bla en earcuff med kors, och den snyggaste skjortan jag sett. Lite dyr, men äh vafan, det är somsagt bara mellandagsrea en gång om året.

Nu har jag hoppat i mina favvis leggings och myser runt i min nya sjukt snygga ponchooo jag fick i julklapp! Ska strax spela lite Wii med familjen och få tankarna på något annat än allt kaos som är nu.. Det är inte lätt när det är svårt.

evigt tacksam

Jag vill bara tacka mina obeskrivligt braiga vänner som finns där när man behöver er som mest. Det är ingen idé att jag sitter här och försöker förklara hur mycket jag älskar er, orden skulle inte räcka till ändå. Ni är dom bästa vännerna man någonsin kan ha. Jag älskar er så jävla mycket. Tack tack tack!!!♥

Skulle inte tacka nej till ide i en vecka eller två.

äckligt jävla bra


JULAFTON

1
Ville bara önska er en riktigt God Jul!

mysig dag

Hellooo!

Har mått bättre idag som tur är. Hade dock en cpdröm inatt. Hehe! Gick upp vid tolv och ordnade då med dom näst sista julklapparna och sen satte jag igång och gjorde lite köttbullar! Dock tog mjölken slut vid frukosten så det fick bli Julmustköttbullar. Har inte smakat så mycket än, men kan starkt rekommendera pepsi/colaköttbullar. Fett gott!

Efter det fick jag finbesök en snabbis av Ems. Och direkt när hon drog satte jag igång och gjorde chokladparfait tills imorgon. Sen har jag chillat i soffan, varit ute och kört bil en sväng (som förövrigt gick fett bra) och hängt i soffan med min fina familj framför TV:n och mobilspel. Himla mysig kväll! Nu tänker jag slå in dom sista Julklapparna och sen ev. slå på en film. Imorgon är det Julafton och jag har noll julkänslor.

Den här bilden är tagen för lite mindre än ett år sedan, å jag fattar fan inte vart detta år tagit vägen, hjälp

störtskön kille!!!


det var ett evigt snurrande

Vet inte vad det är med mig idag, men har vart yr hela dagen.. Mår smått illa och har varit nära på att ramla flera gånger... Har iallafall hunnit med en sväng till gymmet med Niklas och en kort sväng till Kupolen med Jenna. Nu tänker jag slänga mig i soffan och dö ett tag. Hoppas att den här skiten går över.

Imorgon ska jag och mamma göra köttbullar, julskinka och sen ska jag göra efterrätten till Julafton som ska stå i frysen över natten. Hoppas jag mår bättre imorgon!

spenderar natten hos min bäbi♥


Vi hörs mer imorgon.

INGET UTAN ER


Mina finaste ♥

mitt liv äger samtidigt som det suger så jävla hårt


jag chillar


jag vill också.. lite iallafall

Lite avis måste jag säga att jag är på alla som ska gå på Soltorgsfesten ikväll... Men men, smällar man får ta. Jag har ju faktiskt valt bort det själv, dock är det mer än välbehövligt.. Hade inte pallat med det just nu.. ;)
Jag hoppas att de som går får en superkul kväll! Nästa Haga och Soltorgsfest kan ni räkna med mig!!!!

tidningskändisar idag


det var inte såhär det skulle sluta


Var det nu var, så saknar jag det. Även fast jag inte vill.

tjenare vinter så du kom ändå


Nu har jag fått Jullov. Helt ärligt hade jag lika gärna kunnat gått i skolan. Vad ska jag göra hemma när alla andra ändå går i skolan? Inge Soltorg för mig heller imorgon. Är inte ens sugen. Vill gå i skolan och inte på Soltorgsfesten? Vad har hänt med mig egentligen? Inte vet då jag. Torsdagen är väl en anledning. Fan.
Inviger iallafall lovet med en film, julmust och soffhäng.

usch fyfan

Fyfan är väl ett väldigt bra ord som kan beskriva dom senaste dagarna. Värsta snehelgen någonsin kan jag säga.

I veckan så gjorde jag mina sista skoluppgifter, i onsdags umgicks jag med Emma, käkade pizza och bussluffade runt i Borlänges alla hörn, och i torsdags fick Hushagen först finbesök av finaste Ems.
Senare var det Hagafest, dock varade den tyvärr inte så länge för min del. Vart först förkrök med finaste vännerna hos Jim och sen en halvtimma på Flamingo innan jag drog hem och sov. I fredags var den värsta dagen jag varit med om typ. Mer behöver jag inte säga. Och lördags övningskörde jag, jag bakade lussekatter, var med mamma en sväng till Kupolen, åt god mat, klädde julgranen och sedan chillade i Malins soffa innan jag, Malin och Andreas åkte lite epa. Sen slocknade jag som en stock i soffan när jag kom hem.

Idag har jag sovit, ätit, varit på Kupolen med hela min familj, ätit lite mer, och om 1,5 h ska jag och Niklas iväg och köra hårt på gymmet.
Och för er som inte fattat det, jag lägger ner den där 19-dagars saken några dagar till, behöver chilla lite, är lite mycket som är i mitt huvud just nu. Kör igång så fort jag har ork!

Kan säga som så att det blir inge soltorg för mig. Jävla skitfanarsle. Är huvudet dumt får kroppen lida. Hej så länge



jag försöker och försöker, men jag kommer inte dit


Hör av mig när jag lever igen

jag är inte där jag vill än, men jag är en bra bit påväg


Och det är jag stolt över.

jag känner mig lite crazy

Var väl nyss ute och visade farsan hur man kör bil på riktigt. Fyfan va kul det är!!!! Det var första gången jag körde på riktigt och jag var redan ute i trafiken och körde på femmans växel. Det är så galet jävla kuuul!!!

Nu ska jag ta mig något att äta och sen börja renskriva min naturkunskap. Wehååå va kul.. Eller?

glädje

Klarade mig från senapssås idag. Idag har vi ätit Julbord. Fy fan va gott det var. Nå helt sjukt. Vi alla brudar höll bokstavligt talat på att dö efterråt. Vi alla var dömätta och fick matkoma så det bara skrek om det! Haha!

När jag kom hem fick jag en liten överraskning!! Mina papper från Transportstyrelsen har kommit!!!!!!! Så troligtvis ska jag ut och övningsköra en sväng! Bara det inte blir blixthalka. Måste även hinna med MINST att renskriva min Naturkunskapsinlämning! Men först - powernap!

Nu kör vi!

träningsvärk uta bara helvete

Satan i gatan vilken jävla helvetes träningsvärk jag har. Det är helt galet. Haha! Kan knappt röra mig......... Men det är skönt att vara igång igen. Ska försöka hinna med att träna minst en gång till i veckan.

Har sovit som en kratta dom två senaste nätterna. Vet inte varför. Dock var det äckligt skönt igår att ta en lång skön dusch, tvätta bort mitt smink som jag haft hela lördagen och hela söndagen och sen lägga mig helt slut efter några timmar på gymmet i en nybäddad säng. Sen sov jag som en kratta, men det var ju en annan femma.
Hade iallafall en äckligt rolig dag på karaktären. Jag klev i en hel klutt med senapssås....... Säger väl en hel del. Imorgon har vi julbord med alla ettor, och när jag kommer hem måste jag faktiskt renskriva min inlämningsuppgift och börja på två bokrecensioner.

Nu ska jag iallafall ta en dusch och sen hoppa i säng. Puss på er!

På torsdag kör vi Hagafest!! Tagga!!

Dag 8 - Mina rädslor

Det är få saker jag är riktigt rädd för. Min absoluta värsta rädsla är sprutor.

Jag har alltid varit rädd för sprutor. Men det har nästan blivit värre nu det senaste året. Jag tror det blev värre efter att jag sydde mig rakt igenom fingret på syslöjden i Februari i år. Jag fick se nålen sitta rakt igenom mitt finger ända tills vi kom till sjukhuset och dom kunde dra ut den, jag tror att det är det som spökar och gjort det hela värre än vad det redan var från början..
Jag tar inte sprutor direkt ofta. Men sist jag skulle ta blodprov, det var ocksp i våras, (efter att jag sydde mig i fingret) då började jag gråta. Jag får en sån panikångest sekunderna innan de ska sticka, det är hemskt.
Varje gång jag ska till doktorn så vill jag helst bara vända hem igen, just för att jag tror att jag kommer behöva ta sprutor.

Jag vet inte varför jag är så himla himla rädd, det gör ju inte ens ont egentligen.. Men jag har alltid haft svårt för det och bara jag pratar om det får jag ilningar i hela kroppen och jag ibland blir jag nästan anfådd om jag pratar om det. Jag har en fobi för sprutor, men jag är nog inte ensam om det. Dock är min ganska stor. Klart ingen tycker om att ta sprutor, alla tycker väl att det är obehagligt, men jag tycker helt ärligt att det är förjävligt på ren svenska att ta sprutor..

Så att ta sprutor är inte en stark sida hos mig..

Dag 7 - Detta ångrar jag

Jag har under det senaste året lärt mig något som har jag gjort mig väldigt stark i mig själv. Och det är att Ångra aldrig något som du gjort, ta lärdom av det istället.

Dag 6 - Det här hade jag på mig idag


Jeans från H&M (absolut dom skönaste jeansen man kan ha!!) en långärmad t-shirt från Vero Moda.

Tyvärr sjukt tråkig outfit, men blir så dom dagar man har karaktär, då vill man ha något som är lätt att byta om.

jag vet inte vad jag ska göra

Tänk att en männsika man faktiskt tyckt om kan göra en så jävla förbannad och ledsen genom att i princip bara finnas. Att egentligen inte ha gjort ett skit. Jag tror det är mitt sätt att visa när jag har fått nog, tyvärr.

Nu ska jag hoppa in och ta mig en dusch och sen lägga mig i en nybäddad säng♥ är helt slut efter nästan 2h på gymmet. (hej träningsvärk imorgon) Sen ska jag sova så jävla gott och drömma helt underbara drömmar och slippa vakna en miljon gånger för att det är trångt, kallt eller att det är nån som pratar i sömnen. (som vissa gjorde inatt, haha!!) Imorgon har jag sovmorgon och det tackar jag gudarna för.


Tack för att jag har er. Ni är så obeskrivligt bäst. All kärlek till er!!♥

äntligen

Jag får verkligen be om ursäket, men jag suger på den där 19-dagars grejen. Men jag hinner inte lägga upp nåt idag. Alla tre kommer imorgon istället. Är det okej? Försöker blogga om lite andra saker idag istället.

Har precis ätit, ska strax hoppa i träningskläderna för om ett tag blir det några timmar på gymmet med mina bröder! Perfekt avslut på denna helg. Nu ska jag komma igång med träningen igen.
När jag kommer hem ska jag ta en låång dusch, hoppa i min One Piece, slänga mig i soffan och slå på en film.

lugn helg med finaste vännerna

Är nu äntligen hemma.... Hehe! Var och firade världens bästa farmor som fyllt 70 år igår. Åt middag med släkten och pratade strunt! Himla trevligt! Runt åtta snåret kom Ule, Joel och Dempa och hämtade upp mig och sen drog vi och hämtade Emma. Efter mycket om och men övertalade grabbarna oss att åka Det Spökar i Borlänge, så det gjorde vi. Helt ärligt trodde jag det skulle vara läskigare. Men handen på hjärtat lyssnade jag inte sådär jättemycket, vågade inte kolla så mycket heller. Haha!

Efter det åkte vi spontant hem till Joel, kollade på Cops, åt mat och sedan somnade vi tre stycken i Joel förbannat hårda bäddsoffa. Har äckligt ont i ryggen idag ska jag säga er. Men det var det värt, har haft en lugn helg och det behövdes mer än någonsin. Lugn helg med fina vänner är typ det skönaste som finns.

Har dock sovit som en kratta inatt så ska ta och käka lite, slå på en film och chilla lite i soffan. Det bästa med lugna helger är att man känner sig så förbannat utvilad och redo för en ny vecka. Snart jullov. Nu kör vi det sista! Åh vad livet leker!!

Även om jag kan sakna sommaren rätt mycket ibland, så kan jag inte låta bli att verkligen älska alla mysiga ljus och ljusstakar och när man ser snön glittra utanför. Det är julkänslor som är svåra att slå!


så fruktansvärt bra


Absolut bästa jag hört på länge. Nu gör det igen Den Svenska Björnstammen!

please, give me another chance


I promise you, you will not be disappointed..

Dag 5 - Min bästa vän

Det finns två personer i mitt liv som är dom två absolut bästa som finns i hela världen. Dom två finaste vännerna man någonsin kan ha. Helt ärligt, jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dessa tjejer. Dom är så obeskrivligt bra. Jag vet att typ alla skriver, "åå jag klarar mig inte utan er" bla bla. Men det är så jävla sant. Jag klarar mig inte utan dessa tjejer. Jag funkar inte utan dom.

Ebba Ågren det är du som kommer med dom där sjukt spontana och äckligt roliga kommentarerna. Det är du som är den där lite extra galna bruden som jag bara älskar. Ibland är du så grymt jävla smart, samtidigt som du i andra sekunden är så blåst så man inte vet vart man ska ta vägen. Det är du som är biffen och den nyttiga av oss. Det är du som får mig att ta de nyttiga före de onyttiga, iaf när du är med. Det är du och jag som alltid fuckar ur på dansgolvet och det är du som förstår genom blickar och det är du som bara är bäst helt enkelt. Jag älskar dig nåt så otroligt mycket.

Emma Emanuelsson, ja vad ska jag säga? Min mamma. Elle va min mamma. Det var du som alltid hade koll på allt, som såg till att allt var bra och tog hand om mig och Ebba när vi var som busigast. Det är du som alltid har med dig bruna väskan (dock inte när den behövs som mest........) Men nu, nu är det du som fuckar ur. Dock inte på dansgolvet, utan mer det övriga golvet. HEHE. Det är du som förstår till 110 procent hur jag känner när jag tänker lite för mycket, känner lite för mycket. Det är du som vet hur det känns när det inte borde kännas. Det är vi som kan ligga i timmar och bara prata om samma saker och samma killar utan att bli ett dugg vettigare. Bara mer dum. Det är vi som trycker i oss godis på fredagskvällarna framför Idol. Du är också så jävla bäst.

Sen har vi min fina vän Malin Bergfeldt som jag bara känt i några månader, men det känns som jag känt dig i typ hela mitt liv. Vi har haft helt galna kvällar tillsammans, vi har stöttat varandra när det behövs som mest, vi förstår varandra i allt. Du finns där för mig när jag behöver dig som mest, och du vet att jag finns där för dig. Det är vi som inte färskar, utan vi kör. Jämt. Vi går i nästan samma klass och jag är så glad att jag har dig i skolan att byta några ord med. För du förstår. Du förstår precis hur det känns. Bra eller dåliga saker. Och våra idrottslektioner ska vi nog inte ens tala om. Vi kan ligga och garva åt saker som är så galet tråkiga egentligen, men bara för att det är vi så är det så galet jävla kul. Det är vi som ligger och kollar på stjärnorna fast det är helt mulet.
Även fast jag inte känt dig sådär jättelänge är du en väldigt väldigt viktig vän för mig och jag älskar dig sjukt mycket.

MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG


Det är så förbannat lätt att vara efterklok. Det är då något jag verkligen lärt mig under detta år.

Dag 4 - Mitt liv just nu

Hehe, ja.. Känns som ni vet mitt liv ganska bra just nu. Jag lever livet. Trivs som fan i skolan, lär mig sjukt mycket (karaktärsämnen alltså.. dom andra är det sådär med. hehe) Jag partar med fina människor på helgerna, och oftast Idolkvällar på fredagarna. Jag mår överlag sjukt jävla bra, men visst har jag dagar då jag tänker liiite för mycket. Har de senaste månaderna tänkt på tok för mycket... Men men, jag har iallafall världens bästa vänner. Jag har världens bästa familj och jag älskar livet. Det räcker för mig. Slänger in lite bilder sålänge









stressig dag

Pjuh vilken jäkla dag. Har haft smockfullt med folk i butiken från klockan 9-16. Jag är fan totalt slut i huvudet. Kom hem runt halv fem och slumrade till lite i soffan, strax innan sex drog jag, mamma å pappa hem till mormor för lite fika. Planerade lite inför jul osv. Himla mysigt!

Nu är jag hemma och mamma ska strax göra en fläta på mig, sen tänker jag inta soffan och kolla på TV resten av kvällen. Imorgon har jag en välförtjänt sovmorgon och sen till kvällen får vi se vad som sker. Slänger in Dag 4 inlägget också. Hörs snart igen :)

Haha vilka snyggingar i Rättvik i somras.. Eller?

Dag 3 - Det här åt jag idag


Haha det ser skit äckligt ut, men jag lovar, det var gott! Självklart åt jag äcklig skolmat, + frukost och nån macka. Men kändes ovärt att ta kort på... (Detta inlägg är en dag försenad, hann inte blogga något igår, så ni får det idag istället!)

nu draar jag :-)


Ah men tjenare

Wuzzup med vädret likzåååm?

Onsdag onsdag, ännu en halv vecka har gått. Blir bara slöare och slöare i skolan. Idag har jag i princip spelat spel på engelskan. Typ det enda jag gjort. Inte bra inte bra, snart lov iallafall!

Ikväll ska jag och Emma ta en vända förbi Maserhallen och kika på Tomtebollen. Ska bli förjäkla kul att titta på alla fulla utklädda soltorgare som ska försöka sig på att spela fotboll. Kan bli väldigt kul att se! Får se när jag kommer hem.

Blev ändrade planer för imorgon. Jag, Maja, George och Kevin ska jobba på Julmarknaden i skolan. Så vi ska vara i butiken mellan 8-16 så där rök min sovmorgon... Kult! Jaja, vi höörs, nu ska jag powernapa innan jag tar bussen vid 5.

Det är helt vitt ute nu!

You Da One

Idag var det nog roligaste karaktärsdagen på länge, jag höll på att dö där ett tag. Både jag och Anna var så galet trötta att det hela började med att vi stog och sjöng opera. Allt från Justin Bieber till Katy Perry och Rebecca Black när vi vakuumpackade leverpastej liksom. Bara de säger väl en hel del. Haha!

Efter skolan mötte jag iallafall upp mina bästa tjejer för lite fika och snack. Himla mysigt! Shoppade lite kläder också. Kom hem med en ny kofta (jag HATAR ordet kofta, såå fult) och en ny mössa. Sen knyckte jag åt mig ännu en tröja av pappsen när jag kom hem. :-) Hehe! Kanske kan lägga upp någon bild på det senare i en "outfitbild". Så omig, men men. Jaja nu tänkte jag faktiskt krypa till kojs. Imorgon ska jag och Emma åka och kolla på Tomtebollen! Spännande :-)

Ni får en låt i brist på annat!

Dag 2 - Mina drömmar

Jag är en väldigt spontan person, och mina drömmar varierar ett x antal gånger i veckan liksom. Men mina drömmar just nu är iallafall att gå ut gymnasie och ha en grundutbildning som kock. När jag lyckats med det vill jag skaffa mig ett jobb. Få lite kött på benen, flytta hemifrån och ja, det där vanliga.

När jag kommit på fötter, vill jag dra utomlands ett tag. Till något varmt land och lära mig ännu mer. För är det något du aldrig är som kock, så är det fullärd. Det blir du aldrig, det finns alltid något mer att lära dig.
När jag gjort det och känner mig redo för att komma hem så flyttar jag tillbaka hit och fortsätter jobba. Något jag också drömmer om är att flytta till USA, Kalifornien ett tag. Det har jag drömt om länge, så det ska jag försöka trycka in också.

Sen när jag fått tillräckligt med kött på benen vill jag öppna eget, jag ska hitta min drömman, jag ska skaffa två barn, och blir det en pojke så ska han heta Aleks och blir det en tjej så blir det nåt i stil med Alicia eller nåt sånt. Jag ska gifta mig när mina barn blivit några år osv osv.
Men innan allt detta "seriösa" liv, så ska jag leva livet som satan. Jag är en god bit påväg, men jag har mycket kvar. Och jag har hela livet framför mig och det känns helt galet skönt. Vill man, så kan man.

Är det något jag älskar helt galet mycket just nu, så är det livet. Ja, fan vad jag älskar livet.

IMORGON


Imorgon får jag äntligen träffa mina underbaraste finaste och bästaste vänner. Jag har inte träffat Ebba på över en vecka och jag saknar henne nå galet. Blir fika och en runda på Kupolen. Har lite grejer jag vill kika på!

Dag 1 - Om mig själv



Amanda Sten heter jag och är född den 17 September 1995 i en liten stad som kallas Borlänge. Här har jag bott hela mitt 16 åriga liv med min familj i ett vitt tegelhus cirkus 3km från stan. Jag har en mamma och en pappa, och tre syskon som är dom absolut bästa syskonen man kan ha i hela världen. En syster och två bröder. Dock är jag minst...

Jag har gått på samma skola sen lekis till nian. Har aldrig vart en sån där tjejigtjej, utan har mer spelat fotboll med grabbarna på rasterna. I sjuan började jag en ny klass för första gången och det var ju kul. I varken sjuan eller åttan tog jag skolan sådär jätteseriöst, men däremot i nian kämpade jag röven av mig och gick ut med hela 300p. Något jag är sjukt stolt över.

Just nu går jag första året på Restaurang & Livsmedelslinjen på Hushagsgymnasiet och trivs som fisken i vattnet. Har galet kul i skolan, aldrig haft såhär kul. Livet leker och tiden springer iväg, snart har jag liksom gått halva ettan... Tyckte jag nyss fick sommarlov i nian.. Dock borde jag nog plugga liite mer än vad jag gör idag. Men det känns liksom som att jag har för roligt för att hinna med att tänka på plugg...

På helgerna river jag stan med mina absoluta favorittjejer och för det mesta är grabbarna med också. Vi kör varje helg och gör stan osäker. Vi är ett skönt gäng på 10 personer som gör det mesta tillsammans. Vi har galna minnen ihop! Roadtrips, P&L, övernattningar hit å dit, och alla fester ska vi inte ens tala om. Fan, jag vad jag älskar er.
Det senaste året har varit det absolut bästa året i mitt liv, jag har hittat mig själv och vet exakt vart jag står, och jag har världens finaste vänner som förgyller mina dagar. Och jag mår så äckligt bra.

Jag har spelat fotboll i hela 10år, men har nu valt att lägga av, ska endast köra gym nu istället. Annars gillar jag att ligga i soffan med mina bästa på fredagarna och trycka i mig godis framför Idol och snacka skit, och sen kör man all-in på lördagen, knyter nya kontakter, haffar och bara lever livet en 16-åring ska göra.

Tja, där har ni lite om mig. Är det något ni undrar över är det bara att fråga på! :-)

JAG KUNDE INTE HÅLLA TÅRARNA TILLBAKA


Snälla snälla, tänk efter en extra gång innan ni säger något till någon som kan såra. Alla förtjänar att må bra, alla förtjänar att ha kompisar, det finns ingen som förtjänar att må såhär dåligt som denna pojken gör. Ingen förtjänar att bli mobbad eller utfryst från sina "kompisar".
Försök istället att komma ihåg och berätta för era nära och kära hur mycket ni faktiskt älskar dom, hur bra dom är och hur mycket det faktiskt betyder för oss. En liten snäll kommentar kan göra ens dag. Och jag lovar er, ni själva kommer må så himla mycket bättre.

Jag har haft flera svackor i livet, vissa större än andra. Men det har vi alla haft. Men jag har lyckats tagit mig upp ur dom, jag har varit på toppen av berget, jag har ramlat ner, och jag har lyckats tagit mig upp igen, och jag har ramlat ner och tagit mig upp, flera gånger. För hur det än är,hur jobbigt det än är, eller hur mycket livet suger just då så blir det alltid bättre. Men man måste vilja själv. Du måste själv bestämma dig för att gå vidare och ta dig uppt till toppen igen. Vill du inte själv, finns det absolut ingen som kan bära dig dit upp, det måste du själv göra.

Det här året som har vart nu, alltså 2011, har varit så förbannat bra. Visst, i vintras och början av våren var i princip allt åt helvete. Det var mycket med skolan och jag hade så höga krav på mig själv. Jag gjorde aldrig något kul, utan satt mest bara hemma och pluggade. Men sen kom våren, jag började se slutet av nian och precis allt vände. Jag fick mina betyg som jag är så galet stolt över, jag har världens finaste vänner som jag umgås med jämt, jag har gjort så sjuka grejer det här året som jag aldrig någonsin kommer glömma. Och jag har gjort det med dom absolut finaste vännerna man kan ha.

Visst har jag också dagar som jag bara vill ligga i soffan och tyckt synd om mig själv, men vi behöver sånna dagar också. Om vi bara skulle må bra hela tiden skulle vi ju inte uppskatta det på samma vis. Det skulle inte bli lika speciellt.

Jag har gjort många saker det här året som jag kanske inte borde ha gjort, saker som fått mig att tänka, vafan gjorde jag det där för? Men trots det, har jag inte ångrat något alls. Jag har lärt mig att ta lärdom av det istället. Och när dessa saker har hänt, har jag haft mina fruktansvärt fina vänner vid min sida. Jag har alltid haft en axel att gråta mot, och det är jag evigt tacksam för. Jag är en självsäker tjej som vet vad jag vill, låter ingen kliva mig på tårna och som älskar mig själv. Det har absolut inte varit lätt att ta sig hit. Men jag har lyckats och det kan du också. Det gäller bara att aldrig ge upp. För hur det än är, vill du, så kan du, och allting kommer bli bra tillslut. Vi vet bara inte hur lång tid det tar. Men det blir bra.

Lev livet varje minut, lev livet tills det tar slut.

jag tänkte också köra en 19-dagars

Jag tänkte också köra på en 19-dagars bloggsak. Eftersom jag har otrolig bloggtorka är väl det roligare än inlägg som leder "hej idag har jag vart i skolan nu ska jag powernapa sen dö hejdå". He he ni hajjar grejen? Vi börjar imorgon. Nu kör vi! :)

Ni kommer att hitta följande inlägg i min kategori 19 dagar.

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 - Mina drömmar

Dag 3 - Det här åt jag idag
Dag 4 - Mitt liv just nu
Dag 5 - Min bästa vän
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag
Dag 7 - Detta ångrar jag
Dag 8 - Mina rädslor

Dag 9 - Mina syskon
Dag 10 - Det här får mig att gråta
Dag 11 - Mina resor detta år
Dag 12 - Min dag
Dag 13 - Ett favoritminne
Dag 14 - Mina favoritskor
Dag 15 - Typ av killar jag faller för
Dag 16 - Min önskelista
Dag 17 - En bild på mig själv för ett år sen
Dag 18 - Sex saker jag stör mig på
Dag 19 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

tar tillbaka

Tar tillbaka det där med att det skulle bli skönt att dom kom hem, hade gärna vart själv i någon vecka till. He he

JAG SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT


DU ÄR BRA DU

Hade en super mysig lördag kväll med finaste Ems! Vi åt, snackade skit, pratade killar, garvade åt fb, spelade mobilspel och myste i en varsin ände av soffan innan hon tog cykeln hem vid två och jag slocknade som en stock i soffan. Idag väcktes jag av farmor vid halv två. Då hade hon lagat pannkakor som fick bli min frukost. Världens bästa farmor det dära!!

Nu sitter jag rastlöst i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Är hemma helt själv.. Nog för att det är så förbannat jävla underbart, men jag kan inte sticka under stolen helt att man ändå saknar päronen liite. Dom kommer hem ikväll så får njuta de sista timmarna som är kvar! ;-)

In For The Kill


jag lever

Konstig kväll är väl vad man skulle kunna säga om gårdagen. Hade riktigt roligt till en början iallafall, och tur var väl det. Fina människor dom där RL-brudarna och Hushagspojkarna!

Imorse vaknade jag förvånansvärt pigg, dock med en lite jobbig huvudvärk. Hoppade lite senare in och tog en dusch och känner mig lite piggare nu iallafall.. Har nyss lagat mat med finaste farmor och haft en trevlig middag med farmor, N, P och C. Nu väntar en myskväll med fina Ems. Något jag behöver..

RL-brudarna!

nu blir det fest med finaste RL1


Några av dom

What Makes You Beautiful


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0