det finns inte ord.


Jag älskar er så mycket så det gör ont. Fyfan va ni är bäst.

i want some party

Det har varit en himla mysig dag! Mötte först upp Ebba och Jonas, kollade fotboll på vallen, (2-2 wehåå) cyklade sedan hem med en jäklans huvudvärk, fick extremt god mat. Åkte longboard med min otroligt fina bror, dom finaste tjejerna i världen kom hem till mig och vi bokade biljetter till Rättvik, och resten av kvällen myste vi bara. Nu är jag trött som ett as och funderar på att klicka hem en film och sen sova. (orkar fan inte med detta lugna liv längre, nu vill jag ha lite kaos igeeen!!)

En bild från en galet rolig kväll!

snabbt.

Skriver ett supersnabbt inlägg. Har chillat hela morgonen. Nu ska jag strax möta upp Ebba, vi ska dra till Vallen och kika lite fotboll. Brage-Falkenberg är det som spelar i dag. Solen skiner och jag är skit glad!! Gäster till familjen väntar ikväll, så en god fin middag står serverad när jag kommer hem. Fint de! Lite senare tror jag det blir bokning av biljetter till Rättvik. Ha det bra, vi hörs senare!!

är det lugnt om jag kallar dig baby?


Drar ut med Emmispemmiiiiis. Blir nog ännu en relativt lugn lördag som det ser ut nu. Men man vet ju aldrig. Hörs imorgon iallafall!

läget???? jag chillar väl

Det har vart en väldigt mysig och skön dag. Jag la mig ute och åt lite frukost, och strax efter ett tog jag och min käre bror en promenad. Himla skönt i detta kanonväder!! Sen när vi kom hem igen la jag mig ytterligare ute i solen, och nyss lagade jag och min bror lite middag som smakade utmärkt! (Dock fick jag ta hand om ALL disk, eftersom han den klanten har brytit armen.....)

Nu hade jag iallafall tänkt och hoppa in och ta en dusch. Sen får vi se vad som händer. Inga planer än, men tänker nog smida några med Emma Pemma. Ebba den fisen är ju fortfarande i stugan. (KOM HEM DITT PULVER)

(hej korvfingrar) Snart får jag en "ny" mobil!!!!!!!!!:D

godis

Hello pinglor.

Det finns inget som är så jäkla gott som godis direkt när man vaknat.. Sitter och äter upp resterna från godispåsen jag köpte mig igår. Hehe.. Men ska väl lämna de få godisarna som är kvar och göra mig lite frullebulle. Solen skiner lite idag å tror jag så tar väl med mig den som vanligt ut och lägger mig en stund. Vad dagen erbjuder sen får vi seeeeeeeeeeeeeee.

someone like you keeps me satisfied, someone exactly like you


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT


Jag behöver verkligen MAT just nu!! Är skit arg för ingenting och har piss ont i huvudet. Tur vi ska hem till farmor nu. Hon är bäst på att laga mat. Inget slår farmors mat!!!!!!!

Efter det blir det häng med Emma. Mysigt!! (om hon vill träffa mig, vart ju lite puri där. Men det vill hon nog!!) Hihi ha en fin torsdaaaaaag. Btw, SÅ JÄVLA BÄST VÄDER!!!

sätter sig som berg i hjärnan


hemma igen dååvaaa

Jag är uppe rekordtidigt idag!! Haha det är tack vare mina vänner. Hihi. Kvällen igår blev lite fail, meeeeeen de sket man väl i. Var hemma strax efter ett om jag inte minns fel. Satt på Ebbas veranda och "pratade" lite.. Somnade inte förens runt tre.. Haha lite kul hade vi iallafall.

Nu tänkte jag göra mig lite frukost, hoppade precis i bikinin så tänkte ta med mig frukosten ut och lägga mig en stund. Vid halv fem blir det middag hos min älskade farmor och efter det blir det häng med Emmis. Ebbis den jäkeln åker ju bara ut till stugan!! Haha hare hej.

nu poolparty, sen bus, lillördag u know


Nu har jag packat ner bikinin och handduken. Nu drar jag iväg för lite Poolparty!! Ska bli äckligt skönt å bada lite, så galet varmt! Flyter ju förtusan bort här hemma! Blir nog tyvärr inte där så jättelänge, ska hem och duscha och sånt, sen drar jag mig till Ebba och stannar natten där. Vad vi ska göra är hemligt!! Moahaha hoppas på en bra kväll. Hörs imorgon. PUSS

man har bara sommarlov en gång om året

Idag vaknade jag tio över ett (!!!) och det är fan inte bra! Sover bara längre och längre. Iofs så satt jag uppe till halv två igår och spelade Angry Birds varvat med Frozen Bubbles Plus. Så jäkla beroendeframkallande!! Man blir helt fast. Haha

Nu hade jag nog iallafall tänkt att trotsa dom moln som är ute och gå ut och lägga mig och äta lite frukost, spela lite spel och lyssna på musik. Känns som en bra start på denna dag!! :)

Idag kommer min mamma (Emma) hem!!!

chillar väl


Angry Birds och Strobe går hett hemma hos mig just nu. Ska strax lägga mig och sova. Imorgon blir det andra bullar. Hörs då. Pussgodnatt.

i just came to say hello


14.13 - en bild på min man osv


12.40 - tisdag

Gooodermorgon.

Vaknade för en liten stund sedan. Har bara hunnit ätit frukost.. Ska hoppa in och ta en snabb dusch. Sen ska jag möta upp Ebba, vi ska shoppa Second Hand idag!! Spännande, typ aldrig gjort det förut. Haha! Efter det får vi se vad som hittas på. Det är ju varmt och helt okej väder så ligga i någon park skulle ju vara ganska mysigt! Inte så långt kvar av sommaren så man lä väl passa på.. Jaja ha som vanligt en fin dag.

Vi saknar dig Emma. Kooooom heeeeem!!!

00.47 - som en vän sa till mig..

"Det finns ingenting i världen som kan göra dig så ledsen som kärlek, men det finns heller ingenting som kan göra dig så lycklig."

12.48 - spännandeeeeee

Vaknade för en kvart sen.. Vet inte hur jag kan sova så jäklans mycket. Men satan så skönt det är! Nu har jag iallafall precis ätit upp min frukost, så ska gå ut och klippa gräset nu. Efter det ska jag förbi farmor en sväng med min klänning. Därefter möter jag upp Ebba för en sväng på Kupolen. Vad (om) vi gör efter det får ni se ikväll!! :)

Ha en fin måndag!

Emma den lilla korven drog till Sthlm imorse.... Ha det så bäst nu mamma så ses vi på oooonsdag!! ♥

22.31 - sofflocket och kall kola + lite film


Jag bara kände hur jag behövde boosta mig själv lite. Har haft sån hemsk huvudvärk exakt hela dagen. Så nu lägger jag mig på sofflocket resten av kvällen. Tog precis en alvedon så hoppas det blir bättre snart. Tog en "powernap" mellan fem och halv åtta. Men inte fan hjälpte det. Nu blir det kall cola och Vapenbröder resten av kvällen!

Imorgon väntas gräsklippning, farmor, besök till Kupolen och en förändring på mig själv. Spännande! Sov gott fina ni.

21.41 - mina inköp från Turkland!



Detta var vad jag fick med mig hem från Turkiet.

En Vattenpipa som snyggt pryder mitt fönster. Mitt absolut skönaste inköp någonsin. En One Piece. Så förbannat skön. Alla som inte har en borde absolut köpa en. Helt obeskrivligt skön är den. Och tänk i vinter liksom???
Sen en enkel långklänning. Synd bara att Sverige har så ruttet väder att man nästan aldrig kan använda den!! :(
(Stockholmskläderna kommer en annan dag. Nu ska jag hoppa ner i soffan med min One Piece och slå igång en Johan Falk film.. Klassisk söndag!)

16.07 - makeover

Som ni ser har det hänt en hel del förändringar dom senaste timmarna. (om ni inte ser det testa tryck på uppdatera sidan) Vet inte om det vart bättre eller sämre, men var så förbannat trött på den förra så jag kände att jag verkligen behövde något nytt. Så jag tror jag är nöjd.

Får väl också skylla på att jag är nybörjare. Så dom är ju inte sådär jätte proffsiga direkt. Men om jag ska vara ärlig är enkelt finast enligt mig.

13.04 - helt obeskrivligt, finns inte ord


Värt varenda 1000-del. Helt jävla fucking otroligt bra. Vet inte vart jag ska ta vägen.

12.36 - huvudvärk och O'boy

Godmorgon!

Kvällen igår var kanon mysig. Vi bakade kladdkaka och åt den sen med glass och varma hallon och jordgubbar!! Sen satt vi hela kvällen på Emmas altan och lyssnade på musik och bara pratade. Det finns inte ord för hur bra jag mår i deras sällskap och även annars också!!

Just nu sitter jag och äter lite frukost.. Vaknade för en halvtimma sen med en jäkla huvuvärk.. ÅÅÅH orkar inte! Sitter iallafall och äter lite goda mackor och dricker O'boy! Det var verkligen längesen jag drack det så det är sjukt gott!!

Dagen idag kommer väl inte bli så speciell. Ska klippa gräset vad jag vet.. Sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Om jag är på bra humör senare kanske jag visar vad jag köpt den senaste tiden. Dvs i Turkiet och Stockholm. Jag har ju faktiskt fått med mig en hel del hem! :)

16.37 - jag är "tillbaka"/ingen orkar läsa

Jag hade tänkt försöka bättra på min bloggning lite igen.. Haha vet inte om jag kommer lyckas, men något inlägg per dag/varannan dag borde jag väl fixa.. Iallafall uppdatera er om vad jag sysslar med på dagarna. Anledningen till den urusla bloggningen den senaste tiden är faktiskt att jag har inte haft tid. Första veckorna av sommarlovet/slutet på skolan var det sånt kaos i mitt liv att jag själv knappt visste vad jag hette.

Sen var det midsommar, därefter var det p&l och direkt på söndagen efter p&l drog jag till Turkiet. Jag kan säga att den veckan var en stor räddning för mig. Jag behövde verkligen komma bort och varken ha mobil eller dator. Bara tänka på mig själv liksom.. (nu låter det som jag vart deprimerad, så är inte fallet. Det hade bara hänt förmycket saker, de mesta var bara skit kul och bra, men jag visste bara inte hur jag skulle ta in allt., och hur jag skulle bete mig osv. Dock var det väl inte allt som var sådär jätte roligt, men det var inget dåligt som hänt. Det är skit svårt att förklara, men det hände bara så mycket från "ingenstans" eller vad man ska säga. Allt kom samtidigt och jag visste inte hur jag skulle ta hand om allt som hänt. Det var kaos i mitt huvud helt enkelt.)
När jag kom hem kände jag att jag hade fötterna på jorden igen och då var det även dags för Dalecarlia hela veckan med massa matcher. När det var slut på fredagen drog jag, E och E till Särna. Spenderade dagarna där i en lägenhet endast vi tre. När jag sen kom hem på måndagen var det bara att packa om väskan för att på tisdag drog jag ju till Stockholm. Hemma på onsdag kväll igen.

De senaste dagarna har jag återhämtat mig. Jag har sovit som aldrig förr och bara gjort det jag känt för. Igår var jag t ex ensam hemma och åt godis i soffan en fredagkväll, vilket jag inte gjort på minst 3 månader.

Men nu börjar jag bli lite uttråkad igen, så ska försöka komma igång med bloggen lite mer än vad jag gjort den senaste tiden iallafall. Och då kan jag börja med att skriva att ikväll spenderar jag kvällen hemma hos Emma med ev. Ebba också. Planen är iallafall att bara mysa. Saknar mina små stjärtar!! Ha en fin lördag.

Min sommar har vart den absolut bästa i hela mitt liv. Jag är så otroligt tacksam till alla som gjort den helt underbar!! Tack tack tack ni är underbara!!!

14.21 - det finns inte ord

Blondinbella länkade ett inlägg från en som var på ön i Norge. Jag översatte den i google och läste den. Och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna i ögonen. Det är helt sjukt det som har hänt. Jag kan inte förstå vad det är som egentligen hänt. Att det finns sånna jävla idioter som håller på med sånt där. Jag förstår det inte. Jag förstår inte hur man som människa kan vilja ta andras liv. Så jävla orättvist, så fruktansvärt att det inte finns ord. Så idag går alla mina tankar till Norge och det fruktansvärda som har hänt. ♥

Läs detta. Det är värt det. Det är helt sjukt vad vissa har fått vart med om. (det är lite dålig svenska eftersom det är översatt i google.)

"Jag vaknade. Jag kan inte sova mer. Jag sitter i vardagsrummet. Känsla sorg, ilska, glädje, Gud, jag vet inte vad. Det finns för många känslor. Det finns för många tankar. Jag är rädd. Jag reagerar på minsta ljud. Jag kommer att skriva om vad som hände på Utøya. Vad mina ögon såg, vad jag kände, vad jag gjorde. Orden kommer direkt från levern, men jag skulle också anonymisera många namn av respekt för mina vänner.

Vi hade ett krismöte i huvudbyggnaden efter explosionerna i Oslo. Efter det blev det ett möte för medlemmar i Akershus och Oslo. Efter mötena var många, många människor runt och i huvudbyggnaden. Vi tröstade oss själva att vi var säkra på en ö. Ingen visste att helvetet skulle bryta ut hos oss också.

Jag stod i främsta tid när panik bröt ut. Jag hörde skott. Jag såg honom skjuta. Alla började springa. Den första tanke var: "Varför skjuter polisen på oss? Vad i helvete? "Jag sprang in i det lilla rummet. Människor sprang. Skrek. Jag var rädd. Jag lyckades få in ett av rummen på baksidan av byggnaden. Vi var många i där. Vi låg på golvet alla tillsammans. Vi hörde flera skott. Var mer rädd. Jag grät. Jag visste ingenting. Jag såg min bästa vän genom fönstret och undrade om jag skulle gå ut och föra honom till mig. Jag gjorde det inte. Jag såg rädslan i hans ögon. Vi låg på golvet inne i rummet i några minuter. Vi kom överens om att inte släppa ut mer om mördaren kom. Vi hörde flera skott och bestämde sig för att hoppa ut genom fönstret. Panik bröt ut bland oss. Alla i rummet rusade till fönstret och försökte hoppa ut. Jag var den sista och tänkte: "Jag är den siste att hoppa ut genom fönstret. Nu är jag dö. Jag är säker på, men det kan vara okej, då vet jag att de andra är säkra. "Jag kasket min väska ut genom fönstret. Försökte sköts ner, men förlorade sitt grepp. Jag landade hårt på den vänstra delen av kroppen. En pojke hjälpte mig upp. Vi sprang in i skogen. Jag såg mig omkring. "Är han här? Skjut honom för mig? Kollar på honom själv? "En flicka hade en bruten fotled. En annan var allvarligt skadad. Jag försökte hjälpa lite innan jag gick ner till vattnet. Jag sökte skydd bakom en sorts tegelvägg. Vi var många. Jag bad, bad, bad. Jag hoppas att Gud såg mig. Jag ringde mamma och sa att det inte var säkert att vi skulle träffas igen, men att jag skulle göra något för att klara mig. Jag sa flera gånger att jag älskade henne. Jag hörde rädslan i hennes röst. Hon grät. Det gjorde ont. Jag skickade ett SMS till min pappa, sa att jag älskade honom. Jag skickade ett textmeddelande till en annan person är jag väldigt, väldigt glad i. Vi var lite kontakt. Jag skickade ett SMS till min bästa vän. Han svarade inte. Vi hörde flera skott. Kröp ihop. Gjorde allt vi kunde för att hålla sig varm. Det var så många tankar. Jag var så rädd. Min pappa ringde mig. Jag grät, sa att jag älskade honom. Han sa att han var på väg med min bror för att ta mig välkommen när jag kommer över till fastlandet, eller de kom till ön. Det var så många känslor. Så många tankar. Jag berättade allt jag kunde. Det tog lite tid. Den andra kallas föräldrar började så småningom alla textning av rädsla för att mördaren skulle höra oss. Jag tänkte på min syster som är borta. Hur jag skulle berätta för henne hur det gick? Vad hände med mig. Jag uppdaterade på Twitter och Facebook att jag fortfarande lever och att jag var "säker". Jag skrev att jag väntade på polisen. Folk hoppade i vattnet, började simma. Jag ljög. Jag bestämde mig för att om han gjorde det skulle jag spela död. Jag skulle inte springa eller simma. Jag kan inte beskriva den rädsla, alla dina tankar, vad jag kände.

En en kom. "Jag är från polisen." Jag ljög. Några skrek tillbaka att han måste bevisa det. Jag minns inte exakt vad han sa, men mördaren började skjuta. Han laddade. Förlängning mer. Han sköt dem omkring mig. Jag ljög. Jag tror att: "Nu är det över. Han är här. Han tar mig. Nu är jag dö. "Folk skrek. Jag hörde att andra blev skjutna. Andra hoppade i vattnet. Jag var där. Den mobila telefonen i handen. Jag låg på toppen av benen på en flicka. Tors den 2: a var på toppen av mitt ben. Jag ljög. Insatsen i textmeddelanden. Mobiltelefonen ringde flera gånger. Jag ljög. Jag spelade död. Jag låg där i minst en timme. Det var alldeles tyst. Jag vände försiktigt huvudet för att se om jag kunde se någon live. Jag såg ut. Jag såg blod. Rädsla. Jag bestämde mig för att gå upp. Jag hade legat på toppen av en död kropp. Tors som ljuger för mig. Jag hade en skyddsängel.

Jag visste inte om han skulle komma tillbaka igen. Jag hade inte modet att titta på alla de som hade ringt och textas mig. Jag skyndade mig ner till vattnet. Jag tog av min tröja. Det var fantastiskt. Jag trodde att det skulle vara svårt att simma för mig. Jag övervägde om jag skulle ta med min mobiltelefon eller lämna den igen. Jag stoppade den i bakfickan och hoppade i vattnet. Jag såg flera andra i vattnet. De hade simmat långt. Jag såg att någon hade samlats runt ett flytande luftbåt eller nåt sånt. Det var många som plockade upp dem som simmade ut. Jag simmade, simmade och simmade mot luften sak. Jag skrek. Gråt. Var cool. Jag tänkte på när jag skulle drunkna. Det var tyngre och tyngre. Frågade jag. Jag fortsatte. Var trött armar. Bestämde mig för att vända ryggen och bara använda benen att simma på. Jag sjönk. Jag började simma normalt igen. En liten stund tänkte jag att de hade samlats kring luften båten började röra sig bort. Jag skrek. Bad dem vänta på mig. Jag måste ha sett visioner. Jag simmade minst ett par hundra meter innan jag kom. Vi pratade lite tillsammans. Gjorde vad vi kallade, där vi kom ifrån. När båtarna passerade oss ropa på hjälp, men de plockade upp de andra simmade bara först. En man i en båt kom till oss. Han kastade ut flera flytvästar. Jag fick tag i en. Jag har den på mig. Jag höll på att den lilla luft båten en lång tid innan samma man kom tillbaka för att plocka upp oss. Alla hamnade i det. Han började springa mot stranden. Efter ett tag började det lilla båten för att ta i lite vatten. Jag gjorde allt jag kunde för att få ut det mesta vattnet ut. Jag använde en hink. Jag var utmattad. En annan flicka i båten tog över. Vi kom till landet. Vi fick filtar. Tårarna tryckte på. Jag grät mer. En kvinna kramade mig. Det var så bra. Jag grät högt. Snyftade jag. En man lånade mig sin telefon. Jag ringde min pappa, "jag lever. Jag gjorde det. Nu är jag trygg. "Jag hängde upp. Cry mer. Vi var tvungna att gå lite. Helt okända människor tog oss in i sina bilar och körde oss till Sundvollen hotell. Jag sprang in för att se om jag kunde se min bästa vän. Jag såg honom på annan plats. Jag såg en vän. Jag grät högt. Vi kramade varandra länge. Det var bra. Jag gick runt och leta efter vänner. Mitt hjärta dunkade. Jag grät mer. Jag skrev upp med polisen, sedan genom alla listor. Jag visste inte om min bästa vän bodde. Jag tittade igenom alla listor. Jag kunde inte hitta hans namn någonstans. Jag var rädd. Jag fick ett täcke. Jag tog av min våta strumpor. Jag var halv naken. Fick en jacka. Jag försökte ringa lite. Kontaktade mina föräldrar igen. Min pappa och bror var på väg att hämta mig. Jag drack lite kakao. Jag satte mig. Trodde. Gråt. Så många vänner. Kramade dem. Gråt. Jag lånade en dator. Uppdaterat Facebook och Twitter igen att jag var säker. Jag var på hotellet i flera timmar innan min familj kom. Jag letade efter bekanta. Jag pratade med en präst. Jag berättade allt jag hade sett. Det var ett bra samtal. En man från Röda Korset såg alla mina sår. Rengör dem. Tiden gick. Jag var med några av mina vänner. Alla talade om samma sak. Hur vi överlevde. Vad hade hänt. Jag frågade flera om de hade sett min bästa vän. Ingen hade sett honom. Jag var rädd. Jag trodde att det var mitt fel eftersom vi inte hade lyckats hålla ihop. En vän fick nyckeln till ett hotellrum. Vi satt där, tittade på nyheterna. Det var ilska, sorg, så många känslor. Min pappa heter, hade de kommit. Jag tog hissen ner. Kör ut till dem. Kramade min bror och min pappa en lång tid. Jag grät högt. Min bror grät också. Det var en bra stund. Jag såg en pojke som såg ut som min bästa vän. Jag ropade hans namn. Han vände sig om. Det var honom. Vi kramade varandra länge. Båda gråter, frågade vi varandra hur vi hade lyckats. Efter ett tag, registrerade jag mig och vi åkte hem. Någon annan satt med oss. Min bästa vän var med mig. Hans bror hade kommit till mig med sin bästa vän. Det fanns flera som hade samlats vid mitt hem. De skulle inte gå hem förrän de hade sett att jag var bra. Vi pratade lite. Jag drack en juice Gladden. Åt en yoghurt. Pratade lite mer med min mamma och min familj. Jag ringde min bästa vän. Det var ett bra samtal. Hon sade: "Jag var inte säker på om jag någonsin skulle få den här telefonen." Tears tryckte på. Vi pratade lite. Efter att jag låg. Det var tre. Mamma vägrade att låta mig sova ensam, så vi sov tillsammans.

Det har varit flera timmar eftersom allt detta hände. Jag är fortfarande i chock. Allt har inte fallit i. Jag har sett liken av mina vänner. Flera av mina vänner är försvunna. Jag är glad att jag kan simma. Jag är glad att jag lever. För att Gud vakade över mig. Det finns så många känslor, så många tankar. Jag tänker på alla släktingar. I allt jag förlorat. I helvete det är och var på ön. Sommarens vackraste saga omvandlas till Norges värsta mardröm."

13.04 - så galet snygg


13.39 - dagen ser ljus ut


16.57 - uppdatering från helgen endå.

Helgen i Särna har varit helt underbar. Jag och mina två finaste har bott själva i en lägenhet. Det var något vi alla tre behövde. Bara vi tre och ingen annan. Vi har myst exakt hela helgen, vi har bara snackat om precis allt, ätit som aldrig förr och bara varit. Jag är så otroligt glad att jag har dessa tjejer vid min sida, jag kan säga precis vafan som helst och jag vet att det stannar där. Det finns verkligen inte ord för hur mycket jag älskar dessa tjejer. Alla borde ha vänner som er. För fyfan va ni är bra.

Kommer bli tomt att sova ensam inatt, efter att ha spenderat 24 timmar om dygnet tillsammans i fyra dagar. Det har varit fyra helt underbara dagar!!

Nu är det bara dags för mig att packa om väskan.. Drar till Stockholm imorgon med mami. Hemma på onsdag kväll igen!

22.29 - den senaste tiden

(de flesta p&l bilder har jag snott från Ebba och Emma)

























Först hade vi p&l som var den roligaste veckan i hela mitt liv. Jag har aldrig dansat så mycket, sjungit så mycket, pussat så många, partat så jävla mycket och så länge, ätit så jävla mycket, träffat så mycket nya människor och framförallt, varit med dom bästa och finaste människorna jag vet. Jag hade en helt jävla underbar p&l-vecka och jag har fortfarande inte fattat att den är slut.

På natten till måndag drog jag och mina päron till Turkiet i en vecka. Det var något jag verkligen behövde. Komma bort och rensa huvudet från allt kaos som varit dom senaste veckorna. Vi låg bara vid havet, poolen, åt god mat, drack goda drinkar, och framförallt, vilade upp oss. Iallafall jag. Nu har jag landat lite med mig själv igen och nu börjar det bli roligt igen.

I söndags drog Dalecarlia igång också. I Tisdags spelade jag min första match, sen hade jag en till i onsdags och två idag. Har väl gått sådär med 1 vinst, 1 oavgjord och tyvärr fyra förluster.. Menmen, kul har vi iallafall haft!

Imorgon drar jag och mina absolut bästa vänner/mina två tredjedelar till Särna. Kommer hem på måndag igen. Vi ska bo i en lägenhet och bara ha det hur jävla mysigt och bra som helst. Med dom två finaste personerna kan man inte ha tråkigt. Även om Särna inte är den rivigaste staden precis.. Haha! Känner på mig att vi kommer ha en riktig tjej-helg med en jävla massa snack och mys. Och det är även precis vad vi behöver. Måste snacka om den senaste tiden vi missat!!!

Ja, nu vet ni vad jag gjort den senaste tiden jag vart borta. Som ni märker har jag totalt tröttnat på att blogga, så skriver bara när jag har något att visa/berätta. Det blir inge uppdatering på cirkus en vecka igen. Kommer ju hem på måndag, och på tisdag till onsdag drar jag och min mamma till Stockholm! Livet rullar på. Ha det så jävla fint och njut av sommarn!!! Puss puss puss.

14.07 - GALEN JÄVLA VECKA!! :D

Då var årets absolut bästa vecka slut och jag har fan inte haft roligare. FAN ett år tills nästa gång och jag vill typ bara grina sönder. Men fan va kul jag haft!! Galnaste veckan i mitt liv tror jag fan. Helt sjukt. Bilder och sånt kommer komma. Fast konstigt nog har jag inte så många, ska snatta Ebbas och Emmas.

Idag har jag en massa saker att göra. Drar ju till Turkiet inatt!!!! Det kommer så jävla välbehövligt efter denna galna vecka. Ska bara ligga i solstolen och vila upp hela mig. Rensa ut allt kaos som varit dom senaste veckorna. Underbart!

Här har ni en bild från Petters spelning som var grym!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0