DÖTID

Oj vad lägesen sist, känns som jag alltid börjar mina inlägg så haha. Ni har iallafall inte missat NÅGONTING. För jag har legat hemma sjuk och därmed inte gjort något alls iprincip. Börjar iallafall må mycket bättre nu så förhoppningsvis kan jag träna imorgon. 👍

Annars då? Jag och Niklas lever samboliv från igår och två veckor framåt. Sköönt att slippa hatta runt. Sökandet efter egen lägenhet fortsätter och hör ni något, HÖR AV ER. Vi kan flytta imorgon om det är så!

Idag är det alltså onsdag... Är så jäklans dagvild när jag endast jobbar helg och mestadels sover bort vardagarna, men snart blir det ändring på det. Kanske redan imorgon faktiskt.. Har de senaste två veckorna inte vaknat innan tolv typ och därmed inte somnat innan fyra. Igår däremot sommade(!!) jag innan tolv, vilket iofs bidrog med att jag vaknade när Niklas gick upp till jobbet strax innan sex och har ej somnat om sedan dess. Myser fortfarande i sängen framför Nyhetsmorgon haha. Planerna för idag är - ingenting. Känner att jag fan ska dra ut varenda bakterie i kroppen och faktiskt vila på riktigt. Imorgon vankas det kanske jobb men om inte, hela fredag och lördag. Nästa helg är jag ledig så då blir det utgång på fredag, mysbakis på lördag och skidor på söndag! Längtar.

Skönt med dubbelsäng.❤️

OFF

Hej på er, hoppas allt är bra med er!

Har varit lite off senaste dagarna och jag har haft mina anledningar. Tanden blev inge bättre utan motsatsen och jag har haft en ordentlig inflammation plus att jag jobbat hela helgen. Har iallafall kommit iväg och tränat 2 eller 3 gånger sen sist jag var in här.  Dock blev jag lite klen nu på kvällen, börjar känna av halsen så nu håller jag alla tummar och tår att jag SLIPPER åka på någon förkylning igen.....

Jahapp, har hunnit med att träffa Emma en sväng idag.❤️ Såå saknad människa och så skönt att ta en lunch ihop och catcha up lite. Har hänt en hel del sen vi sågs sist.

Och det har hänt en hel del annat också, bla att jag i tisdags sa upp mig från jobbet jag fick för några veckor sedan. Kände att det inte var något för mig alls, så så fick det bli. Och tur var det! För nu ska jag börja jobba i köket på älskade Liljan!!!!❤️❤️ Istället så nu slipper jag tänka på jobbfronten. Känns så jävla FETT!!!! PLUS att om allt verkligen går som vi vill nu och verkligen har turen på vår sida har vi en lägga inom nån månad. Är så lycklig nu fast lite pirrig också. Det är ett stort steg att ta men jag får iallafall världens bästa sambo på köpet. Kan inte bli bättre, så snälla ni, håll tummarna för oss! 

Bara för det så ska jag och N åka och kolla lite möbler imorgon hihi. Ska bli så jävla grymt att få inreda en lägenhet tillsammans och verkligen ha VÅRAT hem, precis som VI vill ha det. Och sen blir det en voffi!

Nej nu svider ögonen, godnatt med er och vi hörs när vi hörs! Ta hand om er i detta förbannade snökaos vi fått här i Dalarna!!


En selfie och en dålig bild på min fantastiska kopparlampa jag köpte igår får avsluta detta inlägg! (Som Niklas tycker är ful och lyser för starkt haha)

FÖRBANNAT

Hej på er! Inte många knop gjorda idag heller. Niklas var iväg en sväng på förmiddagen och jag passade på att mysa runt hemma i myskläder och bara ta det lugnt. Vill bli friisk! Känner mig mycket piggare idag i förkylningen MEN istället har jag nu på kvällen fått en förjävla tandvärk samt att jag svullnat upp i kinden.... Tror det är mina visdomständer som börjat spöka så jag hoppas det snart blir bättre. Orkar inte alltså, det ena efter det andra..

Har tagit en lugn kväll iallafall då jag och Niklas köpte oss ett 1000-bitars pussel att pyssla med på kvällarna. Huur mysigt?!? Spännande och se hur lång tid det tar! 😉

Imorgon börjar vi vårat nyttiga liv också... Haha nädå men kör igång träningen i LUGNT tempo imorgon för nu känner jag att jag måste få röra på mig lite! Niklas har lovat att följa med också så bara min tand inte blir värre eller förkylning så kör jag igång med min varannan-dag träning igen, minst! Vill jag träna mer känner jag bara go for it! Samt att skräpmat får endast bli på helger samt läsk och godis. Har blivit så jävla mycket skit nu så godis bara äcklar mig. 

Nej nu ska jag ta och kasta in handduken för ikväll. Niklas sover redan så ska göra det jag med. Godnatt med er!

Älskar min nya dalahäst och det fina kortet som pryder mitt fönster, blev himla mysigt! ❤️

HEMMAPLAN

Så var vi på hemmaplan igen. Känns tungt faktiskt, både jag och Niklas hade gärna stannat några dagar till. Vi hade iallafall några mysiga dagar i Nyköping samt en i Norrköping. Fyndade en jacka och kimono från Monki. Niklas fyndade desto mer. Mitt nästa inköp jag ska göra blir ett par Nike Air Force one, men det får bli på nästa lön. Efter det blir det tatueringgg. En stor sådan också. Resten ska jag SPARASPARASPARA tills vi flyttar.

Tillbaka till verkligheten, måndag idag men känns som söndag bara för vi varit bortresta. Är rätt trött och är fortfarande inte frisk. Nu är min röst halvt borta vilket är rätt så jävla asjobbigt. Men ska vila veckan så jag kan träna så snart som möjligt!!! Längtar.

Nu blir det soff-mode ON. I min asmysiga morgonrock jag fått av svärmor i julklapp.😉❤️

Så här såg det förresten ut på vägen hem idag, SÅ mysigt!!:



SLEEPY


Imorse var det uppstigning 09.00, väckte Niklas med att ha rostat bröd och kokat kaffe. Strax efter tio satt vi i bilen för färd mot Nyköping för lite minisemester. Imorgon väntas en dag för shopping i Norrköping och lite annat mys. Perfekt start på det nya året!❤️

2014

Beskriv året med tre ord.
Svar: Ett fantastikt år!

Bästa köpet?
Svar: Det måste nog vara min bil.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar: Oj, det finns MASSA, bla nån låt med Katy Perry som spelades konstant i Alanya, nån med David Guetta, prayer in C!! Osvosv.

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Niklas helt klart.

Har du haft ett förhållande under 2014?
Svar: Jaa!❤️

Vart reste du under 2014?
Svar: Alanya studentresa, kryssning till Tallinn, kryssning till Helsingfors med jobbet och Rhodos med Niklas och hans familj. Tror inte det blev mer än så, hoppas och har planer för massa 2015!




Vad var din största tabbe 2014?
Svar: Har nog ingen stor tabbe faktiskt, kanske att jag slängt pengar på massa onödigt skit såsom skräpmat osv.

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Att jag tog studenten, köpte min första bil och att jag är påväg att flytta hemifrån bara vi får en lägenhet!


Har du blivit bättre på något?

Svar: Jag har tagit tag i träningen och att blanda drinkar.

Vad var extra dåligt med året?
Svar: Att vi inte hunnit få någon lägenhet än, haha enda jag kommer på just nu.

Vad var extra bra?
Svar: Att jag har en fin pojkvän att dela allt med, fantastiks familj och svärfamilj, fantastiska vänner och alla resor.

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Ja, fantastiska kollegor som också blivit goda vänner!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Svar: Oj, åkte på studentresa, tog studenten, köpt bil, blivit bartender, åkte på kryssning i Tallin och Helsingfors och festade natten lång, tackat nej till jobb och ja en massa massa mer, 2014 har vart fantastiskt!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: Att få utvecklas inom jobb, att jag köpte min första egna bil, känna att jag står verkligen på egna ben och att jag inte låter någon trampa ner mig!

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Att jag blev utbildad i baren. Love it, världens bästa jobb!



Största framgång på det privata planet?
Svar: Att jag fått ännu mer skinn på näsan och att elaka och dumma saker (genom jobbet) bara rinner av mig och jag skrattar åt det. Förut kunde jag bli irriterad. Jag vet vad jag vill lite mer i livet och vad som krävs för att komma dit.

Vem saknade du?
Svar: Klassen saknar jag, vi sågs ju halva året dagligen men sjutton vad jag saknar dagarna med dem. Även om vi inte alltid kom så bra överrens så hände något i Alanya och vi kom helt plötsligt asbra överrens.


Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Svar: Jag tänker ta vara på stunder lite mer och försöka att inte vara så rastlös. Jag tänker göra allt för att jobba mer och växa som person. Jag vill utvecklas och lära mig massor.


Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Svar: Jag tror det kommer bli bättre! Jag ska se till att få en större inkomst. Jag och Niklas ska fanimej flytta och vi planerar redan resor såsom London i vår, och antingen Thailand eller Jamaica till vintern och förhoppningsvis en sista minuten till sensommaren/hösten. Så 2015 du är såå välkommen!

Vad kommer du sakna från 2014?
Svar: Sista halvan i trean, studenten, studentresan, min och Niklas första utomlandsresa utan kompisar, iomed att jag förmodligen kommer jobba mer 2015 så kommer jag nog sakna lite att va ledig så pass mycket hehe. 😉

Vad önskar du att du gjort mer?
Svar: Jobbat så jag fick mer pengä att spendera hehe.

Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Typ skräpmat haha.

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Svar: Flytta ihop med Niklas, jobba mer och resa mer.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Svar: NJUT! Av varenda sekund! Livet är fantastiskt även om det inte alltid känns så!


Tackar för ett fantastiskt år och ser fram emot 2015 med nya möjligheter.❤️

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0