23.45 - kommentar

Haha! Jag igår fick jag en kommentar från en tjej, har ingen aning om vem det är alls! Men det roliga var att det stod "Det är ju du från igår!" Haha wtf?! Jag var inte ens ut någonting igår. Så du som kommenterat det där kanske ska utveckla dig lite mer? Haha

19.45 - blandade känslor

Nu är jag hemkommen från min syster alldeles nyss. Man får sig alltid ett bredare smile när man vart där!♥ Robin och Ville är så sjukt härliga! Världens goaste ungar!

Nu tänkte jag fortsätta göra det jag gjort nästan hela den här söndagen, titta på tv och film. Ska ta mig en yoghurt också, börja titta på det andra avsnittet utav Gossip Girl och sen klockan 20.00 blir det Ensam mamma söker! Jag fick lite smått ångest imorse när jag vaknade och tänkte, fuck imorgon är det måndag igen, men sen fick jag en glädje våg över mig som påminde mig om att det är lov. Ett helt jävla lov framför mig har jag, fan så gött! Hihi

Bjuder på en fin fin låt med Håkan!

16.10 - det gjorde min dag, typ

Eftersom att jag nu sitter på min bärbara dator (som jag hade för kanske ett-etthalv år sedan) så har jag ju en del gamla bilder samt gamla videos. Nyss satt jag och letade efter en sak i min dator, och då hittade jag en väldigt gammal video, eller ja, den är lite över ett halvår, kanske 9 måndader något sånt. Videon var iallafall ifrån när jag, Denice, Malin och Dea uppträdde som bakdansare till låten Manboy, och Johan var Eric på ett disco för barn som gick i årskurs 3-5.(om jag inte minns fel) Haha den videon fick mig verkligen att le, den gjorde min söndag! Haha fan va kul vi hade då. Och alla ungar, jiiiises vad dom skrek! Hahah♥ Gamla fina tider...

Nu har jag strax laddat ner ett avsnitt utav Gossip Girl. Tänkte att jag ska börja se den serien, och förhoppningsvis (om det är bra då..) komma ikapp med det som sänds på tv. Efter jag tittat på det blir det käk, sedan drar jag hem till min syster.

Hej uttråkad.

13.01 - söndaag

Vaknade för ungefär en timme sen. Men ligger fortfarande i sängen! Haha tänkte gå upp nu och få på mig lite kläder och sånt.
Idag är det en solig söndag, vilket känns väldigt skönt, nu när vi haft sånt skit väder ett tag!
Idag har jag lite saker att göra, massa läxor jag skulle gjort för länge sen, som jag verkligen inte orkat med, som jag ska ta tag i idag. Sen ska jagg även hem till min syster lite senare. Så det blir bra! Men nu först måste jag klä på mig iallafall, sen ska jag göra lite läxor. Hej så länge!

02.39 - bladder

Nu ligger jag i sängen nyduschad och sömnig. Ska strax stänga av datorn tänkte jag och sova ett par timmar.
Den här lördagen har jag som sagt bara varit hemma, jag har inte ens vart utanför dörren! Men det har varit väldigt skönt. Jag har fått varit för mig själv och bara vilat upp mig. För det här lovet kommer nog bli ett väldigt fullspäckat lov! Det planeras att lira lite badminton, bio, restaurang besök, bowling, återträff med konfirmationen (HAHAHAH döda mig!!) och så sticker jag ju till estockhoooolmoo på torsdag! Och dit längtar jag så mycket att jag nästan spricker!!:D
Ska bli otroligt mysigt!
JUSTJA, kom ihåg att man ställer om klockan idag också!! Så klockan är ju egentligen "bara" halv två nu istället för halv tre! Hihih

Ska bara tillägga en sista sak innan jag stänger av datorn, att denna lördag har jag lärt mig något nytt, NHL är inte min grej! Tack å hej

20.48 - dags att lira NHL 11

För någon vecka sedan köpte min bror ett PS3. Haha nu har vi två stycken playstation 1, ett x-box, ett x-box360 och ett PS3. Lite onödigt kanske, men vafan det är kul som fan! Så nu tänkte jag återigen kila ner och lira lite NHL 11 på PS3:n mot min ena bror! (Den andra är ute på krogen... Den lyllosen, jag vill å kunna gå på krogen!!) Ska spöa skiten ur han, kanske pappa också, han brukar villa få spö ibland! Haha! Önska mig lycka till iallafall....

20.35 - acne♥




Jag bara dör på Acnes skor. Dom är så jävla snygga så man bara smälter. Men samtidigt är dom så jävla dyra så man bara dör. Om inte skorna skulle kosta minst 3000kr styck, skulle jag bli ägare till ett par sånna här, men somsagt, priset är på tok för dyrt. Synd nog. Jag får nöja mig med att dregla på dom! Hihi;-)

13.43 - piss väder och sims 3

Som jag har skrivit tidigare har jag varit onormalt trött den senaste tiden. Vilket verkligen gör mig galen. Jag har haft sjukt mycket med skolan senaste tiden, men jag har knappt orkat plugga, för jag har somnat flera timmar varje dag efter att jag kommit hem. Nu ska vi ta tag i det här på riktigt och ta ett besök hos farbror doktorn inom någon vecka. Vilket gör mig ganska nervös. Eftersom jag har total fobi för sprutor och sjukhus. Men jag får väl stå ut, om jag får ordning på det.

För övrigt: Va fan har hänt med vädret?! För någon vecka sen hade vi klarblå himmel och strålande sol, nu är det grått, molnigt och rent ut sagt piss väder hela tiden. Det gör ju inte att man blir piggare av att vintern är på väg direkt. Gaaah hur ska man orka en hel vinter?! Vill ha sommar och p&l ju!!!
Nej nu ska jag springa ner och spela lite Sims 3. Haha har precis blivit klar med mitt ur snygga hus! Nu återstår det bara att skaffa familj och bla bla. Haha ha en fin lördag, så hörs vi senare!:D

01.29 - uttråkad, nattiiiiiiiii



Ser det ut som jag har kul eller? Hahah! Nu ska jag iallafall lägga mig och sova.(och hoppas jag drömmer lika "braiga" drömmar inatt som jag gjorde förra natten, hihi) Imorgon är det lördag, eller rättare sagt idag är det lördag. Vet inte vad som händer men det visar sig. Sov gotti fina ni så antar jag att vi hörs imorgon! Pusspussinussislussilussi♥

21.27 - en riktigt bra fredagskväll!

Idol på tv:n, godis på bordet, en hel soffa för mig själv, en fet jävla pizza i magen, en kall cola, musik i ena örat, datorn i knäet, ny duschad efter dagens lökiga gym-pass och SUPER MARIO som spel, och ett helt jävla lov framför mig! Det kan inte bli bättre! Livet leker just nu kan man säga, och det är precis vad jag behöver, efter att ha varit mycket arg igår pga en viss grej. Känner mig mycket bättre idag som tur är!
Hade en riktigt bra dröm inatt också! Precis sådär så man verkligen inte vill vakna, utan bara försöker somna om och komma in i drömmen igen. Den har jag gått runt och tänkt på ungefär hela dagen, och önskat att den skulle bli sann någon gång! Vilket även har fått mig på bättre humör. Dock vill jag inte dela med mig utav den. Hihi


12.07 - biffa igen

Om lite mindre än en timme ska jag ha packat väskan, fått på mig träningskläder, ätit frukost och gjort mig i ordning. Jag ligger alltså fortfarande i sängen.. Så har lite bråttom nu, morgonen är inte min starka sida på dagen, min kropp reagerar ungefär en halvtimme senare jämfört med på kvällarna. Hehe.
Jag har alltså lyckats tvinga med mig min fina vän Emma till gymmet idag! Haha, så jag ska snart åka och kötta med Ebba, Emma och Erica!:D Värsta E ligan och så kommer jag med A! Hahah Caaaare.
Mot kvällen kanske jag ska vara med mina tjejer, inget bestämt än, men vi får se helt enkelt! Har ganska mycket plugg jag måste få undan också. Jaja det visar sig!
Nej men hörni, nu ska jag åka och bli biff först. Vi hörs någon gång. Ha en fin fredag alla fina underbara människor, och ta väl hand om er! :D

Ps. Min dator är fortfarande inte frisk, jag jobbar på det! Och jag hoppas att inom den närmsta veckan vara tillbaka i den normala bloggningen!

14.50 - livet är orättvist!

Av alla dom bloggar jag följer dagligen, så finns det ingen som berör så mycket som den här. Livet är så jäkla orättvist ibland! Jag ger dom här en guldtstjärna för det dom har vart med om, det är verkligen inte lätt!
http://annajansson73.blogspot.com/

18.52 - okej ingen bryr sig. hejdå

Sitter med en jävla bomullstuss i näsan och försöker snacka engelska. Jag känner bara hur mina ögonlock blir allt tyngre. Men nu kan jag ju fan inte sova! Har inte sovit idag på dagen så är väl därför jag är så sjukt trött. Kommer väl somna snart he he. Nu ska jag iallafall ta en liten paus, och packa väskan inför imorgon. Sen klockan halv åtta ska jag se på Ph och sen klockan åtta är det Sveriges skönaste familjer. Från klockan nio till tio ska jag duscha och köra igenom engelskan några gånger till för sen klockan 22 (om jag är vaken så länge villsäga..) är det Bartenderskolan, och efter det ska jag sova!
Idrott står först på schemat imorgon, någon gång efter att vi slutat är det fotografering, och efter det kanske jag ska åka ut med mina bröder och köpa kläder... Annars ska jag bara vara hemma och göra läxor som jag antagligen kommer få eftersom vi har utvecklingssamtal tor-fre. Jahapp då vet ni det då. Och det jag tänkte avsluta det här förjävligt tråkiga inlägget var att jag har tröttnat på att blogga TOTALT nu när min dator är paj. Så vi får se när jag skriver igen. Hoppas jag är "tillbaka" inom en snar framtid. Dvs då min "braiga" dator har blivit frisk.
Hejdå ta hand om er fina ni!♥

16.33 - om man bara kunde spola tillbaka tiden för ett tag

Har precis kommit hem från att ha varit och köttat på gymmet! Fan så skönt det är att äntligen komma igång igen! Nu ska jag verkligen köra hårdkörning så man blir biff till sommaren! Hahah!

Äntligen har iallafall tisdagen gått! Bara en dag kvar till loooov! Haha men ingen vila här för det. Ska förbereda mig inför en redovisning tills imorgon. PÅ ENGELSKA. Fyfan vad jag hatar det. Men jag ska klara det. Så är det bara.
Men nu kurrar magen rejält så nu får fasiken mamma och pappa komma hem så man kan få sig lite käk! Är på tok för hungrig för att kunna plugga nu. Så det får bli efter. Nu ska jag chilla lite så länge!



Var eviga dag, drömmer jag mig tillbaka till årets bästa vecka♥

22.26 - jag ska bli biff

Sitter och försöker klura ut vafan det är jag behöver packa! Imorgon ska jag äntligen börja gymma igen! Ska bli riktigt skoj och jag är riktigt taggad! Gymmade ju förra vinter, blev dock inte så många gånger.. He he men det ska det bli den här vinter. Ska bli värsta biffen till sommaren, jag lovar! Sen ska jag även kö hårdkörning för ryggjävleln, orkar inte ha det såhär nå mer! Någon som är bra på massage eller?! Haha!
Nu väntar iallafall duschen och sen ska jag lägga mig en stund på spikmattan och lyssna på musik! Gjorde aldrig det igår för det blev så sent så ska väl passa på idag då! Sov gott fina ni så hörs vi imorgon kväll!♥

Typ jag fast i kvinnlig form till sommaren? Skulle inte tro de va, fyfan va äckligt!

18.31 - kan man vara såhär trött?

Jag vaknade nu efter att ha sovit sen klockan halv fyra ungefär. Jag är helt jävla död. Fyfan! Nu ska jag iallafall skriva engelskan, sen kanske jag tar och bakar något. Om jag orkar vill säga!

15.12 - förjävliga måndag

Idag är det fan inte min dag. Jag är tröttare än någonsin, har huvudvärk och allt har bara skitit sig idag. Jag är inte på det bästa humöret alltså.. Men man kan ju inte vara på topp alltid. Nu är jag iallafall hemma efter en förjävlig dag i skolan. Bara två dagar kvar till lov! Nu ska jag titta lite på web-tv och sen ska jag göra klart engelskan jag aldrig gjorde igår. Sen ska jag bara ta det lugnt. Vi hörs

21.15 - godnatt!

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och sen ska jag gå och lägga mig. Och iallafall försöka somna.. Men eftersom jag har så problem med nacke och rygg tänkte jag faktiskt lägga mig på spikmattan en stund först. Jag har hört att det ä bra! Så får väl hoppas på det!
Imorgon är det måndag, ny vecka, nya krafter och nya tag. Det sköna är att jag bara går mån, tis och onsdag den här veckan. Sen går jag på Höstlov!
Vet inte när jag slutar imorgon, för jag har lite inställda lektioner och så, så vi får se, men vi hörs imorgon!

17.50 - dö huvudvärk dö

Hej! Blev kvar hos farmor längre än väntat! Jag stannade kvar med Robin till klockan vart närmare halv fem tror jag!:P Vi busade jätte länge, sedan lärde jag honom blanda korten på ett "coolt" sätt som han höll på med i ungefär en och en halv timme. Men tillslut lärde han sig! Hahah! Medans han tränade så fick jag en väldans huvudvärk så jag la mig ner och somnade nästan! Då fick han en idé så han bäddade ner mig så fint i soffan så! När jag sedan skulle cykla hem en halvtimme senare ville jag bara dö. Haha!
Men nu är jag iallafall hemma och sitter och skriver på min svenska "uppsats." Huvudvärken sitter fortfarande i tyvärr. Ska ta en tablett och se om det blir bättre. Nu ska jag iallafall fortsätta med skrivandet, sen har jag matte, fysik och lite engelska att göra. SEN ska jag chilla framför tv:n resten av den här söndagen!

11.13 - hoffmaestro är bäst

Nu har jag gjort mig klar till Hoffmaestros underbara nya skiva. Nu är jag redo för en liten promenad och sen en sväng på Kupolen. Efter det åker jag till farmor igen, så kanske är hemma runt fyra fem. Då har jag en massa plugg att göra, men vi hörs väl någon gång där iallafall! Ha en fin söndag!

01.02 - godnatt!


23.06 - så jeffla bra


21.09 - somsagt jag har inga bilder

Hej! Nu har jag kommit hem och är TOTALT proppmätt. Blev lite ändringar men det har iallafall vart en ganska lugn lördag! Vilket är ganska skönt ibland. Denna lördag har iallafall bestått av Kupolen runda, en gudomligt god morotskaka, farmors extremt goda köttfärssås och sen en massa godis och chips. Har även varit förbi syrran min som flyttat till en lägenhet som fått mig att också villa flytta till lägenhet. FAN vad jag vill flytta hemifrån!! Fast vi ska ju inom ca max 1-2 år flytta till en lägenhet.. Men en lägenheter är så sjukt mysiga!
Nu hade jag tänkt byta om till mjukisbrallerna och sedan ta mig neråt och lira lite NHL 11 mot mina kära bröder som kommer åka på så mycket däng, så dom kommer gråta sig till sömns ikväll.. (hahaha önska kan man...) Sen ska jag nog hoppa i säng. Imorgon väntar först en promenad med min faster till Kupolen, sen en Kupolen runda (igen) och sen blir det läxor på kvällen. En ganska vanlig söndag med andra ord. Haha!

13.22 - enkelt och skönt, nu sticker jag!


12.34 - bara jag som drömmer sjuka saker varje natt?!

Är det bara jag som har börjat drömma helt sjuka drömmar hela tiden nu på den senaste tiden?! Och jag kommer ihåg dom hela tiden! Inatt hade jag en jätte obehaglig dröm, jag drömde att jag, mamma och min bror var ute och åkte bil. När mamma svängde så började vi snurra runt, och sen snurrade vi flera var tills vi snurrade ner i ett dike. Då kommer polisen, men jag lyckas typ ta mig ur, men min bror satt fast och han bröt benet, jag fick några skrapsår och mamma klarade sig. Och sen så fick min bror gips över hela benet och sen vaknade jag. Haha och igår natt drömde jag att jag skulle planka in med min bror på p&l campingen och jaa hela tiden en jäkla massa sjuka drömmar!

11.15 - kallt och frost.....

Godmorgon!
Idag är det lördag och jag vaknade ganska så nyss. Det är så underbart med lördagar då man får sova exakt hur länge man vill! Haha, fast jag har mitt rum precis vid köket så när mamma och pappa går upp brukar jag också vakna... Men sen brukar jag somna om igen. Hehe

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, och sen försöka få på mig lite kläder. Fan ska man ha på sig en sån här dag då det är piss kallt ute?! Vill ha tillbaka dom där sena varma sommarkvällarna!♥
Hur som haver, runt tvåtiden åker jag mot käraste Kupolen för att möta upp Ebba. Därefter får vi se vad som händer, kanske kikar förbi min syster, men efter det blir det hem å bla bla resten vet ni. Om jag hinner slänger jag upp en dagens, ha en fin lördag!


00.11 - men okej jag har inga bilder

Just nu sitter jag med en skål ostbågar på magen och datorn i knäet. Livet är gött må jag säga! Haha skoja bara..
Nej men jag ska väl strax gå och borsta gaddisarna och sedan skutta i säng. Jag har faktiskt inte sovit min lilla "tupplur" idag som brukar vara på en två timmar. Vilket känns ganska skönt! Så inatt ska jag sova som en riktig stock, så är jag helt utvilad imorgon!:P
Imorgon är det lördag och ett kupolen besök med Ebba väntas, och ev. kolla lite på sista Brage matchen! På kvällen ska jag umgås med min släkt, min ena kusin och min faster är här på besök. Så vi ska äta lite pizza och sånt. Men vi hörs väl imorgon någon gång då! Sov gott nu alla fina!♥

21.08 - tillbaka på 50% he he

Halloj! Hur har ni det?
Jag själv har det bra, ligger i sängen och chillar framför Idol. Just nu har jag satt igång min bärbara dator som tar ungefär en halvtimme att starta, och för att öppna ett program tar det ungefär 5 minuter. Men annars är allt fint! Skönt att det är fredag så man har en hel helg framför sig, och att det bara är tre ynka skoldagar innan det är lov. Har egentligen inte så mycket att säga. Har absolut inga bilder eller någonting att bjuda på. Eftersom den här datorn suger balle. Haha, bloggar väl lite då och då från och med nu, men jag är tillbaka 100% så fort jag fixat den andra datorn. För jag orkar nog inte med den här datorn sådär jätte mycket om ni hajjar!;-)
Nu får ni ha en fortsatt mysig fredagskväll! Jag ska bara ligga framför tv:n, lira lite NHL 11 och kanske spela lite Sims 3. Dock inte på min dator.... Hahahah

En gammal hederlig arkivbild....

20.02 - jävla helvete

Ville bara tala om läget nu medans jag ändå har en dator. Viruset var värre än jag trodde så jag kommer nog inte ha någon dator på ett tag! Vilket verkligen suger apballe. Och om jag har riktig otur kommer allt jag har på datorn att försvinna, och jag har massa uppsatser där bland annat tekniken, och då måste jag skriva OM allt. Känns inget annat än piss just nu.
Men jag hoppas ni har det bättre, och var rädd om era datorer, och skaffa back up.
Men nu måste jag ta och plugga lite so, vi hörs när vi hörs, och ta hand om er så länge! Puss♥

Sug rumpa säger jag bara! Jag har fått v...

Sug rumpa säger jag bara! Jag har fått virus så glöm bloggandet idag! Hoppas jag får bort det tills imorgon, så hörs vi förhoppningsvis då! Sköt om er så länge!:)


12.37 - idag är det din dag, finaste Denice!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Nu har du också blivit stor, du får cykla utan hjälm, köpa energidryck, du har blivit byxmyndig, och så kan du få böter! HAHAH Grattis iallafall på din dag!! Puss

12.26 - jag vill ha tillbaka sommaren!

Ännu en dag till att sluta tidigt, och ännu en dag då jag är så trött så det inte finns ord. Imorse trodde seriöst att jag skulle avlida. Mamma väckte mig halv sju för vi skulle sjunga för min bror (som annars fyller 22 år idag! Så grattis!♥) det tog tio minuter, och vanligtvis går jag upp kvart i, men jag kunde verkligen inte gå upp då. Så jag la mig igen och somnade om och sen vaknade jag runt tio i sju. Och då var jag ju tvungen att gå upp.. Och pricken över i:et var att vi hade kondition idag på idrotten då jag bara önskade att någon kunde skjuta mig. (he he nästan iallafall)

Men skit samma. Nu har jag en massa plugg jag måste få  undan innan klockan 5. Samt en såkallad powernap att klämma in. Klockan fem kommer hela tjocka släkten och det blir kalas och tårta. Göött! Vi hörs, för nu väntar svenskan! (jag har en massa jag bloggar om lite senare så ni vet)

22.53 - natti

Nu ska jag packa väskan och sen duscha och SEN hoppa i säng. Imorgon är det onsdag och vi har styrka kondition på idrotten. Första lektionen också! Gaah skjut mig! Hoppas jag pallar ta mig upp bara.... He he imorgon slutar jag iallafall 12. Vilket känns riktigt skönt! Så vi hörs då, och imorgon lovar jag er bilder på mitt hår!

19.35 - så här känner jag just nu


15.35 - men bajs ja palla int

Ååå vad jag borde plugga, men jag ORKAR INTE! Jag vill bara få det här jädrans so provet över, och jag vill ha HELG! Nästa vecka går jag ju bara måndag, tisdag och onsdag, sen har jag utv. samtal torsdag fredag sen är det loooov.
Nej jag ger det till kl 16.00 då tar jag tag i plugget! Wish me luck!

14.42 - jag älskar kläder

Fyfan va en sån här skulle sitta fint!
Gah, jag vill ha allt!!!

12.19 - jag känner mig oerhört.....seriös...

Slutade för en timme sen! Vilket var otroligt skönt! Trodde seriöst jag skulle avlida imorse när klockan ringde. Jag bad till gud (hahah nästan iallafall, tror inte på gud, men det låter "mer") att jag skulle vakna upp med en rejäl förkylning så jag fick stanna hemma från skolan och bara sova vidare. Men icke då, jag pallrade väl mig upp efter en sisådär 45 minuter. Men dagen har ju inte direkt vart ansträngande. Hade bara två riktiga lektioner idag. Sen syslöjd då vi tittade på film, vilket vi även gjorde på tyskan! Haha
Nu ska jag slå på första avsnittet utav Desperata hemmafruar. Sen om ett tag ska jag ta tag i plugget. Vi hörs då med lite finfina kläder!:D

22.41 - jag tillhör alltså nu mer de "blonda"

Nu ska jag hoppa i sängen. Är verkligen helt slut. Sov jätte lite inatt så jag kommer nog somna som en stock bara jag lägger ner huvudet. Imorgon har jag en ganska "kort" dag i skolan, slutar strax innan två. Har även få (men roliga) lektioner. Såsom slöjd!
När jag kommer hem väntas en massa plugg. Både engelska, tyska och so. Ingen lång vila här inte! Men vill man lyckas här i livet så är det plugg som gäller. Men det är det värt det när man känner att man verkligen lyckas. Den känslan är obeskrivlig!
Och när vi ändå är inne på ämnet skola så fick vi tillbaka våra tyska prov idag. Och jag fick mvg på det provet, vilket jag är otroligt nöjd över!!:D
Haha nej men nu ska jag läsa lite. Vi hörs imorgon! Sov gott!

21.26 - något som får mig att skratta var eviga dag!

Alltså seriöst, den här videon är så jävla kul tycker jag!! Haha kan sitta och skratta åt den här hur länge som helst!! (haha jaa jag vet att den är typ 1000 år, men den är lika rolig för de!) Och det är så jäkla kul att det är så sjukt mycket som påminner mig om den här videon som man bara kan börja garva åt! Haha allra helst i skolan när man är skit trött och sitter och härmar den här ungen, fan va tårarna kan spruta då!

20.49 - nice

HAHAHA den ser verkligen skit äcklig ut, men jag lovar er, den är den godaste äppelpajen som existerar i denna välrd!

19.33 - fan

Jag råkade somna SÅKLART. Och jag vaknade nu och skulle ta kort men det går fan inte och jag är inte direkt på det bästa humöret så jag skiter helt enkelt i det och gör det imorgon istället. Det jag har gjort iallafall är att slinga håret.

Nu ska jag återta sängen och kolla på Ph, efter det blir det nog lite bakning! Gött!

17.22 - KLAAR

Nu är det klart och jag är suuuper nöjd!! :D Tack Ebba!!!!♥
Jag ska visa er, men jag fixar det lite senare, nu ska jag ses sista avsnittet utav O.C! Det är så spännande så man bara dör! Efter det har jag laddat hem första säsongen utav desperate housewives, så då blir det den serien istället. Tycker verkligen att det är super mysigt att följa olika serier, men på datorn dock, då kan man kolla när fan man känner för det! Haha

15.27 - bye bye


22.53 - tjuuset

Om jag ska vara ärlig så gick det där med att plugga rent åt helvete... Gjorde ungefär 5 tal kanske sen tröttnade jag ur totalt. FAN, jag som skulle göra både engelska, matte OCH so! Men nu skiter jag i alltihopa och gör det imorgon istället...
Nu väntar sängen, lite oc och en bra bok. Jag har skit svårt att somna på söndagskvällar, så bäst att ladda upp med allt!
Imorgon är det måndag och jag slutar kvart i tre. Efter det följer Ebbis med mig hem direkt efter skolan, och så ska hon hjälpa mig med en sak som ni får se imorgon!:D Haha det är absolut inget speciellt, så förvänta er inget, men iallafall, jag väljer att hålla det "hemligt" tills det är klart, för det kanske blir skit alltihopa... Haha nej fy så jag snackar skit. Vi hörs imorgon! Natti gotti pussi soooov♥

21.49 - I like you, just the way you are


19.00 - dålig update ja vet

Nu har jag varit på kalas, handlat grejen för imorgon och ätit. Nu ska jag ta tag i fetaste läxhögen... Fast jag tror det får bli några sidor ur Egoboost först eftersom jag aldrig läste tidigare idag. He he ovanligt av mig att skjuta upp läxan... Men den ser bara så jävla dryg ut när den ligger där på golvet och är bara jobbigt hög liksom..

12.02 - serrrii

Godmorgon! Sovit bra? Det har jag, somnade som en stock inatt! Haha är väldigt seg idag, men jag ska väl piggna till snart.
Vad händer denna söndag då? Joo ska väl hem till farfar en snabbis, han fyller år idag.. Sen har jag en massa pluggish att göra. Ett helt jävla matte skits kapitel, massa frågor inom so:n och sen nå jävla engelska skit. Den här kommande veckan kommer bli något lugnare. So prov på fredag, men innan dess har jag inget, vad jag vet iallafall! Imorgon ska jag troligtvis göra en sak, en rolig sak!!:D Men det får ni se sen... Hehehehe busiigt!
Nu ska jag hoppa tillbaka i sängen och chilla bre med lite Egoboost och lite film kanske. VI HÖRS :)

22.43 - jag saknar alla underbara kvällar

Nu är jag hemma igen! Trött som vanligt och en fot jag knappt kan gå på.. Vet inte alls vad det är för fel, men ont gör det som in i helvete på ren svenska. Ska väl strax slå på en film, läsa lite bok och bara njuta av denna lördag. Hade hellre vart ute på galej, men nu har jag ju vart bort, och så min fot är ju ett stort problem i det hela... Nästa helg kommer jag nog heller inte kunna vara ute nåt, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag inte babbla en massa skit. Vi hörs!
Här får ni en bild från Granny, saknar verkligen alla roliga kvällar jag haft den här sommaren/hösten. Fan så bra det vart!!!! Vill bara spola tillbaka tiden!!

16.29 - ha det så kult på restaurangen!

Nu har jag vågat håret och så har jag på mig mina grön/gåra byxor från H&M samt en transparent skjorta från Bik Bok.
Nu ska jag åka för att käka på restaurang och sedan gå på teater med hela familjen. Det ska bli super mysigt! Vet inte när jag kommer hem, men det blir väl någon gång runt nio/tio kanske! Hör väl av mig då iallafall.
Ha en super fin lördagskväll allihopa!:D
Nej, nu åker dunjackan fram också! Haha!

12.17 - skönt med lördag

Har vart en skön morgon. Vaknade för ungefär en halvtimme sen, men har legat och läst lite i boken fram tills nu!
Snart ska jag väl pallra mig in i duschen, och sedan börja göra mig i ordning inför kvällen. Idag ska jag ut och käka och sen på Sound of music som jag sa tidigare.
Men än är jag inte riktigt pigg för att dra mig upp ur sängen, och inte har jag käkat frukost heller, så det får bli ett avsnitt o.c kanske och lite frukost på säng! Det är det som är så underbart med lördagsmånar, sova hur länge man vill, och käka frukost i sängen under täcket framför oc avsnitt!

22.17 - tänk att kläder kan vara så kul


20.05 - en enkel dagens

Så här enkelt gick jag runt idag. Ett vanligt svart linne från H&M lika så den gråa stickade koftan(?) och ett par vanliga blåa jeans från JL.
Nu blir det soff-häng framför Idol!

19.33 - en vanlig fredag då..

Nu har jag sovit i typ två timmar, käkat kebabpizza, och läst lite ur Egoboost. En helt vanlig fredag för mig ungefär.. Ska väl fortsätta strax tänkte jag. Men om snart en halvtimme börjar Idol också! Så då kryper jag ner i soffan igen! Haha mina glasögon är så smutsiga just nu så jag knappt ser vad jag skriver, tror jag får gå och putsa glajjerna lite! Hahahah! Jag hör av mig senare om jag kommer på något intressant att blogga om!;-)

15.39 - Fredag och Egoboost!

Hej!
Idag är det fredag, och det innebär HELG och bara 1,5 veckor kvar tills höstlovet är här!! Ska bli så jädra skönt! Den här helgen kommer att bli en riktig familje helg. Ikväll ska pappa bort, då ska jag, mamma och mina bröder köpa pizza och titta på Idol å lite så. Imorgon ska vi åka på teater eller något sånt. Sound of music ska vi iallafall på, för mina kusiners mamma är med och spelar! Så det ska bli kul faktiskt. På söndag vet jag inte alls vad jag ska göra. Det visar sig helt enkelt!

Men idag fick jag låna Egoboost av Sofia! Så tänkte faktiskt börja läsa den. Har hört att den ska vara ganska bra, så det ska bli riktigt kul att läsa. Och för er som inte vet det så är det Blondinbella som har skrivit en bok om självkänsla för unga. Så det ska bli kul och se vad som står i den! Hihi ska nog börja redan nu, vi hörs lite senare fina ni!

22.31 - skägg

Jag har faktiskt börjat fundera på att göra ljusa slingor. Har ju haft mörkt nu i typ ett år, och skulle tycka det var lite kul med någon förändring. Men jag orkar inte gå till frisören, så kanske ska göra det hemma, men jag kan inte göra det på mig själv så, är det någon som är bra på å göra slingor, hör av er!!
Nu ska jag gå och lägga mig i en sköön säng. Ska kolla på Ph som börjar om ca 5 minuter, sen läsa lite om jag orkar, eller så ska jag bara sova. Hoppas jag sover lika skönt inatt som jag gjorde inatt, för jag kände mig inte helt jävla död imorse när jag vaknade, bara död. :) Haha sov gott så hörs vi imorgon, då det är fredag!!!


21.45 - NY BILD!!!! fast nee

Jag har sån träningsvärk i mina armar så det är helt sjukt! Hahah jag kan lyfta armarna strax ovanför huvudet. Så jäkla ont har jag! Haha styrketräning, styrketräning......

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen efter att ha sett Kenza&Tyra show. Ska bli skönt efter att ha gått hem från Löket i den här förbannade kylan och stormen(!!) Har bestämt mig för att jag ska klara mig utan vinterjackan den här veckan ut, men nästa vecka, ja då åker dunjackan fram! Haha.

18.35 - drar till Löket

Jag blir uttråkad av att bara sitta hemma när jag ändå inte har några läxor, så istället passar jag på och drar till Löket med Hanna som jag inte vart på på typ 1000 år! Är väl senast hemma strax efter nio tiden, så vi hörs väl någon gång runt tio kanske! :)

16.55 - Ipren♥

Tack gode gud för att det finns Ipren säger jag bara. En dag som denna klarar mig sig inte utan det, jag lovar er!
Just nu sitter jag och drömmer mig bort lite bland alla finfina klädsidor, och drömmer mig bort till den 4:e November då jag ska till Stockholm med min mamma och mormor bara för att shoppa från tio på morgonen till åtta på kvällen.
Fan så gött! Har sett miljontals (nästan iallafall!;-)) snygga tjockare tröjor, vissa stickade vissa inte, på bla Weekday som jag längtar extra mycket till att få besöka!
Nu ska jag fortsätta drömma mig bort lite, och fundera på vad jag ska blogga om!:)
Saknaaa♥

13.59 - mår piss

Det finns inte ord för hur jävla fucking ont jag har i magen just nu, och det finns inte ord för hur skönt det är att jag inte har några läxor alls som jag behöver göra tills imorgon. Därför ska jag bara njuta och blogga idag! :)
Men som jag sa mår jag inte bra just nu, jag sitter och tar så djupa andetag jag kan och sitter och vrider mig. (och ja det här är sant, så ont har jag) det är riktigt hemskt, men jag har nyss tagit en ipren och det brukar hjälpa. Men jag ska lägga mig en stund tills det går över. Så vi hörs om ett tag igen!

21.49 - roliga bilder jag har! fast ne.....

Nu har jag pluggat nästan hela tiden sen klockan halv fyra idag. Hade en timmes paus där runt 5-6 tiden. Självklart har jag inte setat hela tiden, gjort lite andra saker på datorn också, men nästan hela tiden har jag pluggat tyska. Men än sitter inte skiten 100% som jag vill att det ska. Det där jävla tidsuttrycken alltså. Jag skulle kunna spy på skiten! Det kommer kännas äckligt skönt när provet är över iallafall!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Kungarna av Tylösand. Efter det ska jag göra ett "eget prov" med allt som jag ska kunna så får vi se hur det går. Men efter det ska jag sova. För fy sjutton vad trött jag är! Men fan så skönt det är att det är torsdag imorgon, sen är det fredag och helg!!
Fast somsagt, först väntar en förjävlig torsdag om jag får säga det själv, tyska prov, idrott som innebär styrka och kondition, och sen jävla engelska läxa. Men sen när det är över, ja då kommer det kännas bra! Men vi hörs imorgon då jag slutar tjugo i två, och än har jag inga planer efter det iallafall, men det kan ändra sig snabbt. Sov gott iallafall!♥

16.54 - gubben i lådan


14.09 - avundsjuka är det värsta som finns

Idag är det onsdag, och jag är trött och riktigt förbannad på vissa personer som är så jävla avundsjuka så det finns inte. Det är så jävla irriterande så man typ vill strypa någon!
Men för att inte fastna i det puriga så ska jag berätta en rolig sak istället, och det är att jag fick MVG på mitt fysik prov!!! Och det är jag så jävla glad för, för det trodde jag verkligen inte! Det kändes inte bra när jag precis gjort det, men nu, nu känns det riktigt bra!
Nu har jag ett tyska prov att satsa stenhårt på imorgon. Så vi hörs väl mer till kvällen!

22.39 - trötter

Nu ska jag hoppa i sängen ny duschad och helt slut. Fan så skönt det ska bli. Sov inte mycket inatt, så jag är väldigt trött! Springturen va också riktigt skön, synd bara att kondisen inte direkt är den bästa. Men jag jobbar på det! :) Haha imorgon ska jag plugga stenhårt. Sista dagen innan tha pråååf. Så imorgon gäller det. Därför kommer min uppdatering vara ungefär lika usel som den vart dom senaste dagarna. Men jag har mycket i skolan, och det går före. Det blir bättre snart, jag lovar er!
Men nu väntar sängen. Vi hörs någon gång imorgon. Godnatt!!

18.53 - okej

Nu har jag setat sen halv fyra och pluggat tyska nästan hela tiden. Det vart nu dom sista 30minutrarna jag började tröttna ur rejält. Så nu har jag pluggat lite engelska istället.
Nu ska jag köra igenom allt en gång, sen ska jag ta något att äta. Efter det ska jag packa och förbereda lite inför morgondagen. Vid halv åtta börjar det bra tv-program som håller på tills runt nio tiden, men jag ska ändå plugga i pauserna. Men vid nio sticker jag ut och springer en runda. Fan så skönt!

17.21 - tisdag tisdag

När man till och med har "planerat" in att kunna sova 1-1,5 timme varje dag då är det något som är fel. Och så är min vardag exakt just nu. Det där höstlovet som kommer om 3 veckor(?) kommer vara så jävla välkommet som det kan bli. Det ska bli så skönt med lov så det finns inte ord till det.

Hur som haver, just nu sitter jag med näsan i tyska boken och pluggar stenhårt. Och som tur är går det faktiskt ganska bra! Just nu sitter jag och nötar in dialoger i huvudet. Sen efter det ska jag köra lite modala hjälpverb och vanliga verb, och sen tidsuttryck som jag är så bra på. Låter det inte kul? Men det kommer kännas så jädra skönt på torsdag när det här är över. Då har jag "bara" so prov och ett engelska föredrag kvar vecka 42. Sen är det vecka 43 och då går jag bara mån, tis och ons, sen har vi utvecklingssamtal och sen lov.:D


Om man ändå kunde spola fram tiden så man får sommar och p&l 2011!!

22.35 - en av mina cp drömmar

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs. Inatt hoppas jag på en "lugn" natt. Den senaste tiden har jag börjat drömma jätte konstiga saker. Vissa väldigt bra så man inte vill vakna, och vissa lite mindre trevliga. Inatt drömde jag en jätte obehaglig dröm, och det va att jag höll i ett bowlingklot, och jag måste hålla i det med båda händerna, för annars drogs det ner i backen, och självklart släppte jag den med ena handen, och så stod jag nära en vägg och då slog jag i huvudet i först väggen sen glovet, och så svimmade jag lite halvt. Sen var det någon som sa -Amanda öppna ögonen jag vet att du är vaken! Men det gick fan inte, jag hörde vad personen sa men vart ändå halvt borta på något vis, sen sa personen -Du kommer inte komma ihåg något utav vad jag säger men jag vet att du är vaken så öppna ögonen! Och så höll det på. Jag reste mig, ramlade och slog i huvudet, svimmade och bla bla. Det går inte riktigt att beskriva den där känslan jag hade, men den va riktigt obehaglig!
Jaja nog snackat om mina drömmar, haha! Nu ska jag bara gå igenom tyskan en sista gång, sen ska jag få krypa ner.
Imorgon är det tisdag, och som vanligt har jag en jävla massa plugg. Från det att jag kommer hem tills jag ska lägga mig. Men jag hoppas jag ska hinna skriva något iallafall! Men tills dess, sov gott och ha en fin dag imorgon! Natti♥
Nu är jag trött på att vara trött hela tiden. Nu vill jag bli den pigga Amanda igen!

18.35 - får bli ett inlägg utan bild..

Hejsan!
Egentligen har jag inte tid att skriva, men måste ta en liten paus känner jag. Nu har jag jobbat undan en hel del. Trots att jag har sovit "middag" också. Nu har jag skrivit klart mitt e-mail (på tyska), och skrivit in engelska glosorna. Nu ska jag börja plugga till det där förbannade tyska provet. Det är seriöst hur mycket som helst. Jag har satt upp ett mål för idag som jag ska kunna innan jag går och lägger mig, och som det känns nu kommer jag få sitta uppe hela natten!;-)
Men runt halv åtta till nio tar jag en paus för tv program. Och ni missar väl inte att Paradise Hotel börjar idag?! Haha det är också en sån där jävla usel serie, men man kan inte låta bli och titta iallafall, eller inte jag iallafall. Haha!
Nej nu måste jag fortsätta i mitt pluggande. Ha det gött!

22.23 - natti pussi

LÖÖÖK! Haha men fan så skönt det är när man är helt slut och man verkligen känner att fan va gött, nu har jag verkligen sprungit bort det där jävla godiset.
Nu ska löken (jag alltså, haha) hoppa in i duschen, och sen ska jag SOVA. Fan vilken härlig känsla alltså. Orkar inte ta tag i tyskan idag. Utan gör det imorgon istället. DÅ ska jag rå plugga. Lika så tisdag och onsdag. För jag måste verkligen lyckas på det där provet, annars blir det iiiinte bra kan jag säga!
Hehe aja vi hörs mer imorgon, då det är måndag. Ny dag, ny vecka innebär nya tag! Imorgon slutar jag kvart i tre, och där efter måste jag hem och plugga. Så vi får se hur mycket vi hörs. Men något blir det iallafall. Puss!
Ps. Och för er som har missat det, kom ihåg att idag är det den 10-10-10! Hahah

19.54 - nice

Pjuuh skönt att ha fått undan lite läxor nu! Har en sida engelska kvar, men det orkar jag verkligen inte med just nu. Prao-skiten är helt klar nu också. Ska redovisa det imorgon. Får hålla tummarna för att det går bra!! Teknik-läxan har jag också skrivit klart. Kanske fin slipar lite sen när jag ska skriva den "på riktigt". Då är det bara det där jävla tyska provet kvar som jag har på torsdag. Haha jag har inte börjat träna än, men ska göra det ikväll. Får verkligen hoppas att det går bra!
Nu är det snart Ensam mamma söker. Efter det tänkte jag ta mig en springtur ut. Känner att både mitt sinne, axlar och övriga kroppen skulle behöva det. Gaah så skönt!
Efter allt sånt här på hemvägen så är det rätt skönt att ut och springa ett tag.;-)

17.57 - kallllllt

Två bilder ifrån dagens match, haha jag har massa bilder, men dom är på tok för hemska för att kunna lägga ut här. Hahah! Så det får räcka såhär.
Matchen slutade iallafall 2-1 till Sverige om jag inte minns fel!
Måste bara säga det, satan så kallt det har blivit, trodde tusan att jag skulle frysa ihjäl där ett tag! Det ska bli så skönt och hoppa in i en varm dusch sen!
Men nu har jag en miljon läxor att göra först. Så det ska jag sätta igång med nu. KUL!!!!!!!!!!!!

Just nu sitter vi och fryser som fan och k...

dsc06102 (MMS)

Just nu sitter vi och fryser som fan och kollar på Sverige-Norge! Det står ett noll till Sverige och vi håller tummarna att dom vinner! Ha det bra så hörs vi sen! Yey nu blev det två noll!!:d


01.18 - finfin kväll!

Nu har jag verkligen haft en super mysig kväll med mina otroligt fina vänner. Skrattat så jag vet inte vad. Haha och på tal om bananas, VÅR PIZZA! aahhmmaajjggaadd, har inte ätit så gott på länge. Jag lovar er, den va verkligen oooootroligt god! Och just nu är jag så mätt så jag spricker om vilken sekund som helst.
Nu måste jag hoppa i säng. Ska somsagt upp ÅTTA imorgon, eftersom jag åker till Enköping imorgon. Men hör väl av mig med mobil-blogg å sånt skit. NU SOVAAAA! Godnatt alla fina där ute. Ni är guld värda!♥

17.20 - stressad nöjd tjej!!!!

Den här ur snygga skjortan fick jag med mig hem idag! Är supernöjd och den åker på redan ikväll tillsammans med mina "gröna" byxor! Nu har jag skit bråttom, ska vara hos Ebba om 10 minuter! Hahah ha en sjukt bra kväll så hörs vi! PUSSSSSS♥

12.31 - omständig är bara förnamnet! ;)

Nu drar jag strax och möter upp fina Emma! Hade tagit en "dagens-bild" men direkt efter böt jag och nu hinner jag inte ta någon ny! Haha så ni får ha en så bra dag så hörs vi senare! Pusspusspussssss

11.06 - pigg å gla

Godmorgon fina ni!:D
Idag känner jag mig pigg och på topp! Har fått sovit ut ordentligt så det känns toppen! Idag är det som sagt lördag, och jag ska tillbringa hela dagen med mina tjejer! Nu på dagen ska jag och Emma åka till Kupolen en sväng och kika lite. Senare mot eftermiddagen ska vi möta Ebba, sen ska vi åka och handla mat (HAHAHAH) och sen ska vi laga hembakt pizza och titta på film, Spy Kids 2 och 3 såklart! Haha sen ska vi hitta på något annat bus, det som vi är bäst på helt enkelt. Kommer bli azöm! Eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket idag innebär ju det lite bloggning. Men ska fylla på mobilen idag, så idag och imorgon får det väl bli lite mobilbloggning då antar jag!
Nu måste jag hoppa in i duschen, för klockan ett ska jag möta Emma vid Örjans, och då är det ju bra om jag är klar!;-)
Om jag hinner hör jag av mig med en dagens. Annars får ni ha en skitbra dag så skriver jag lite senare! Pusspuss♥

23.06 - ganska snygga JA


17.21 - MIN äppelpaj!!

Nu har jag precis vart med pappa och handlat, nu ska mys pys kläderna åka på, ska kolla på någon film eller så, sen ska jag baka den godaste äppelpaj som finns! MIN äppelpaj. Verkligen inget slår den, jag lovar er, ni skulle bara smaka!! Yammieeee :)

15.24 - göttttt

Hej! Äntligen hemma från skolan, och nu är det HELG! Jag älskar helger äckligt mycket!! Så jävla gött. Nu ska jag ta och läsa lite i min bok och äta lite. Sen får vi se vad jag ska göra. Ikväll ska jag iallafall bara vara hemma och mysa. Men imorgon blir det rajtan tajtan! Haha vi hörs!

21.37 - shuuueee

Nu ska jag lägga mig och läsa igenom fysiken någon gång till. Sen kolla på en film och sen ska jag väl antagligen sova.. Ska till skolan imorgon iallafall, känner mig lite bättre så det blir perfekt. Har ju prov och sånt, men det ska nog gå bra. Hoppas jag iallafall. Men börjar inte förens nio så då blir man utvilad så man kan prestera bra!;-)
Imorgon är det hur som haver fredag, vilket innebär HELG! Imorgon tror jag det blir ganska lugnt. Men på lördag ska jag vara med mina tjejer och ha det hur jävla bra som helst, berättar mer sen. På söndag åker jag till Enköping med laget för att se Sverige-Norge. Så ja fullspäckad helg! Men en riktigt bra helg kommer det bli! Men vi hörs imorgon!
Bara tre veckor kvar tills jag äntligen får åka till Stockholm igen, fan så jag längtar!!♥

19.05 - så jävla grymma!


16.08 - vem fan skulle tacka nej till en sån här?!?! INTE JAG IALLAFALL


14.25 - pluggar!

Sitter och skriver på min teknik rapport just nu och spelar bland annat den här grymma låten, blandat med Hoffmaestros helt underbara nya platta. FAN så jävla bra dom är!

11.55 - 7e Oktober

Godmorgon!
Är somsagt hemma idag med, men mår mycket bättre iallafall. Men sen jag vaknade har jag vart väldigt yr! Är fortfarande det om jag rör mig hastigt, men hoppas de går över snart för det är en hemskt obehaglig känsla!
Annars då? Jag ligger i sängen och bara kollar på o.c! Ska börja på sista säsongen nu, och det är så sjukt spännande!! Det dryga är att idag måste jag verkligen plugga, har ju prov imorgon. + att jag måste göra teknik skiten. Men det får bli om ett tag. Jag är ju torts allt hemma och är sjuk, och då får man ligga i sängen heela morgonen!;-)

21.41 - he he

Har vart en super slöig dag, och tror jag ska vara hemma imorgon med. Så jag blir helt frisk. Är fortfarande helt "slut" eller vad man ska säga. Jag gick från mitt rum till soffan i vardagsrummet, det är ungefär 10m och på det lilla blev jag liksom andfådd. Bakande iallafall lite Scones som blev super goda!:D
Nu ska jag strax återta platsen i min säng och kolla på Kungarna av Tylösand. Serien är apdålig egentligen men man kan inte sluta titta ändå! Ska väl hoppa in i duschen efter det.

14.31 - plugga

Nu har jag lyckats dragit mig upp ur min sköna säng! Haha eller det gjorde jag för lite över en timme sen, jag har hunnit laga mat och ätit också! Men nu ska jag iallafall sätta igång och plugga stenhårt i ca en timme, sen tar jag lite paus och sen fortsätter jag igen. Vid fem/halv sex kommer min mormor hit också! :D Får se om jag orkar baka lite scones då, skulle ju vara rätt smarrigt, men somsagt, vi får se om orken finns till det.

11.12 - chillll

Ligger i sängen och rå chillar. Det är fan det absolut bästa med att vara sjuk. Kollar på massa o.c avsnitt och det är så sjukt spännande!! Om någon timme ska jag väl lyckas dra mig upp och få på mig lite kläder, och börja plugga fysik. Haha men det bli om någon timme.

21.24 - fan

Det lutar åt att jag är hemma imorgon. Känns som jag har feber, hostar som en jävla kråka och hör nästan ingenting heller. Fan! Hur ska det här gå om jag kommer bli sjuk hela tiden? Helst ska jag senast vara frisk så jag kan gå till skolan på torsdag, men absolut senast på fredag, då har jag prov och jag vill inte skjuta upp det! Om jag inte hinner bli frisk tänker jag åka dit och göra provet iallafall.
Men sömn är ju himla bra om man ska bli frisk, så tänkte lägga mig och läsa lite och sen sova faktiskt. Tänker gå upp imorgon och känna efter iallafall. Men som det känns nu blir jag hemma, och då bloggar jag väl så fort jag vaknar. Sov gott så hörs vi imorgon!

18.46 - jag älskar er

Vill bara skriva hur jävla glad jag är för att ni är mina fina bästa(!) vänner. Ni är så jävla underbara och jag har så jävla kul med er! Även fast vi inte kommer gå på samma gymnasium, så hoppas jag verkligen att vi kommer hålla ihop och flytta in på ålderdomshemmet tillsammans. Jag har så otroligt fina minnen med er, och jag vet att det kommer bli fler. Ni är underbara och jag älskar er nåt så oerhört mycket!♥

15.56 - två saker jag funderar på att beställa


13.43 - jag klarade det!!

Jag är så jävla glad över att jag Amanda Sten har klarat av orienteringen med poäng långt över G!! Fan så stolt jag är. Och så jävla underbart det känns! Orientering är inte min starkaste sida direkt, men fan så skönt att nu är skiten över! Nu får jag bara hålla tummarna att jag inte får mer förkylning eller feber. Men det ska väl gå bra, höll bara på att dö där efter att först sprungit ner för en jävla skidbacke, sen UPP för skidbacken igen! Haha och innan vi hade orientering hade vi ett hål på ungefär två/en och en halv timme, då låg jag och halvsov på en bänk med väskan som huvudkudde. Men det går ju bra det med!
Nu är jag skit trött (ovanligt va?) så ska kolla lite på Kungarna av Tylösand. Senare ska jag plugga fysik och skriva klart tekniken, och blogga!:P

22.25 - trött

Nu har jag precis duschat, och ska gå och lägga mig. Mina ögon känns som russin. Jag kan inte fatta att jag jämt är så sjukt trött? Vad är det för fel?! Jag somnar varje dag när jag kommer hem, det spelar ingen roll om jag verkligen försöker hålla mig vaken, det går inte! Jag somnar alltid 1-2 timmar varje dag, sen lägger jag mig runt tio/elva på kvällen och somnar nästan på en gång, och ändå är jag helt död när jag ska vakna sen. Någonting måste det ju vara iallafall!
Skit samma, nu ska jag läsa igenom Fysik-sidorna, sen ska jag släcka för kvällen. Imorgon är det tisdag, och jag börjar halv nio. Vi ska först ha nutidsorientering och sen vanlig orientering. KUL tisdag!! När jag kommer hem ska jag bara plugga fysik. Slutar iallafall tidigt, vilket betyder att det är något som är bra iallafall. Godnatt på er fina ni!


20.24 - hej

Nu har jag setat och pluggat fysik lite över en timme med min bror som verkligen är haj på det där! Vilket är riktigt tur. :)
Nu tänkte jag ta ett avbrott, och kolla på Ullared och sen kanske New York fruar, har inte sett det tidigare så vi får väl se vad det är.
Haha ni som undrar så bakade jag syltkakor, och sen gjorde jag lite kräm som kvällsmat. Det blev väldigt lyckat! :)

18.07 - jobbat bra

Nu har jag sovit i typ 1,5 timme, jag har pluggat i ungefär en timme, jag har nästan gjort klar första teknik-läxan, ska fråga om hjälp av brorsan sen, och så kanske jag tar den andra imorgon. Jag har näästan gjort klar min prao-rapport. Har bara framsidan kvar. Nu tänkte jag leta på något smarrigt recept att baka, samtidigt som jag läser med ena ögat i Fysik-boken. Ingen vila här inte!

17.48 - en sjuuuuukt bra låt


13.28 - för jävligt

Gick hem från skolan lite tidigare idag, mår fan inte bra! Känner mig helt död och febrig, snorig som bara fan och ja det är bara allmänt fint känner jag! Så därför gick jag hem och ska vila upp mig så jag orkar med den där jävla fitt orienteringen imorgon. Och ja när det handlar om just orientering får man svära med sånna ord.
Nu ska jag göra mig mackor med nutella på och käka en yoghurt och sen lägga mig under en filt och kolla på film. Sånt man får när man är sjuk, om en timme eller så ska jag plugga fysik och skriva min prao-rapport. KUL!

20.07 - min söndagskväll


18.25 - snoret rinner som aldrig förr

Nu börjar det kännas som om att febern har intagit min kropp. FAN! Varför ska jag bli sjuk hela tiden? Har jag dåligt immunförsvar eller va fan handlar det om? Nyser ungefär en miljon gånger i sekunden, snyter mig 10 gånger i sekunden och en blandning av örvärk, att det kliar och att det kittlas i örat. Men det är fint!
Medans snoret rinner tänkte jag nu ta mig en "spa" dusch eller vafan man ska säga. Lite sådär raka benen, noppa ögonbrynen, fila naglarna och lite ansikts skit. Kanske hårinpackning också skulle sitta fint. Haha vi hörs!

15.59 - haha ny biiiild!

Nu har jag skrivit klart min novell -äntligen! Och gjort klart med alla prao-papper. Nu sitter jag och trixar med teknikrapporten som jag verkligen hatar! Det går verkligen inge vidare, det står helt still i huvudet på mig! Snart ska jag iallafall ta en paus för lite mat, idag blir det lax och kaviar sås? Heter det så? Det är iallafall super duper gott, och jag behöver verkligen lite mat just nu! Efter det ska jag fortsätta med mina läxor. Jag är sån, och har alltid varit den som skjuter upp allt i sista sekunden, och säger nej bara fem minuter till att titta på tv, och sen blir klockan tolv och jag ska upp till skolan och har inte gjort ett piss. Men när jag väl börjar så går det ganska bra, och det känns så skönt när man fått det gjort!:D

13.12 - skit

Fan vilken bra söndag jag har! Det hela började med att jag vaknade runt kvart över tio för jag hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja! Gick upp gjorde ordning frukost på säng. Åt den sedan under täcket, efter det har jag bara legat och kollat på o.c avsnitt efter avsnitt, för kanske en timme/en och en halv somnade jag till igen, och känner mig nu lite piggare i halsen, men har huvudvärk och känner mig helt död!
Nu hade jag iallafall tänkt byta om lite och sen göra lite läxor. Jag känner mig så jävla pepp till det. Ska försöka blogga så mycket jag orkar idag! Eftersom jag bara blir hemma för jag vill verkligen inte bli sjuk!
Mysi tjej naaat

00.45 - bra dag!

Tack för en super duper bra dag tjejer!♥
Nu ska jag strax hoppa i säng. Har börjat fått piss ont i halsen, och jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Vad som händer imorgon får vi se, har en miljon läxor som måste göras, MEN JAG ORKAR FAN INTE!
Nu får ni alla sova så gotti gott, för det ska jag, och jag ska bli frisk tills imorgon! (eller se till att inte bli mer sjuk under natten!) pusssii♥

23.39 - godnatt!

Nu ni flickor och pojkar, ska jag göra något så underbart skönt som att lägga mig ny duschad i en ny bäddad säng!! Det ska bli så jävla skönt för jag är otroligt  trött, så jag ska sova så sjukt gott. Imorgon ska jag upp tidigt, redan runt kvart i nio tiden. För mitt tåg går ju redan 10.20! Och så går det hem 16.47 om jag inte minns fel, så är väl hemma någon gång runt sex/halv sju. Men jag tror inte jag kommer hinna höra av mig så mycket imorgon, så ni får ha en super duper fin dag allihopa! Pusspusspuss!♥

22.11 - jag är kär i Weekday som är helt underbart!

Den här vita tröjan är nog den mest perfekta tröja jag någonsin sett!

19.47 - fredagsmys!

Följde med pappa och handlade lite för någon timme sen, och efter det har jag bara slappat i soffan. Och tänkte faktiskt fortsätta med det ett tag. Idol börjar ju om cirkus en kvart, så det blir azööm. Så nu ska jag ha "fredagsmys" med massa godis och bara tjocka mig! Jag ska somsagt ladda batterierna, och jag ska försöka hitta på något roligt att blogga om också! Så håll tummarna hahahahah!

14.50 - en enkel dagens

Fick sluta ännu tidigare än jag trott idag! Vilket såklart va ganska skönt, men tråkigt också! Hade mer än gärna vart där en vecka till om man säger så! Kommer verkligen sakna alla fina barn!
Men hur som haver så är det fredaaag idag! Och jag ska bara vara hemma och sova och titta på film och käka godis. För imorgon 20 över 10 går tåget mot Rättvik!!:D Faasen vad nice det ska bli!
Eftersom jag gick upp så tidigt idag, redan KVART ÖVER SJU satt jag på cykeln påväg mot jobber så är jag gaanska trött nu! Därför ska jag nu ta mig en liten "jag vilar bara ögonen" stund. Vi hörs lite senare fina ni!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0