godnatt med er

Måste erkänna att jag känner mig jävligt stolt att sitta spiknykter och titta på alla som är askalas, dricka cider efter cider, grogg efter grogg, och sedan vinlga till Flamingo, och må röööv imorgon. Jag själv ska lägga mig nu och sova som en stock och vakna relativt pigg imorgon :)

GOOD FEELING

Nog för att jag är sjuk som ett babianarsle, nog för att jag missar både Soltorgsfesten OCH Hagafesten, att jag är helt slut och jag har haft en fullproppad vecka med jobb i butiken i skolan, massa möten hit och dit osv osv. Så är ingen gladare än jag idag.... FÖR JAG HAR FÅTT JOBB!!!!! Wiiiiiih

På söndag/måndag hämtar jag mina papper och sånt och på tisdag gör jag mitt första arbetspass. Wööp wöööp!!! Imorgon firar jag och brallan det med finfina pojkar i plättis med grillning och en massa kramar. Hihih å va gla jag äääääääääär!! :)

...

Jag vet då en som kommer sova som en stock inatt. Och hon heter Amanda Sten.

Sovis gottis :)

Har varit en väldans bra söndag må jag säga!! Spenderats med dom bästa flickorna på jorden. Både glass i solen och mys i soffan. Men nu är jag hemma och ska krypa till kojs. Imorgon och resten av veckan jobbar jag i butiken i skolan och imorgon kväll ska jag på ett möte. Så imorgon blir det inte mycket uppdatering. Men ha en fin måndag så höres vi. Puss puss :)

16 DAYS


DANSA PAUSA

Jag skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful. Enda regeln är att vi ska ha så jävla kul.

Emma, glad av å se mig????

Fyyyfarao vad skönt det var att sova inatt.. Länge och hårt. Mööms. Dock ställde man ju fram klockan inatt så en timme mindre blev det ju... men men.

Måste bara säga att shit vad jag älskar detta väder. Solsolsol!! Ikväll ska jag hem till Ems och ha en riktig uppdaterarkväll. Har inte setts på en vecka iprincip så vi har en hel del att ta igen. BB blir det också :)

VÅGA LITA PÅ DIG SJÄLV

Inte många som kan säga detta om sig själva.. Men jag kan. Fyfan vad jag älskar mig själv, fyfan vad jag är nöjd med mig själv. Jag är verkligen det. Och fan vad glad jag är för det.

Jag vet vad jag går för, jag vet att jag kan om jag vill. Jag vet att jag har båda fötterna på jorden och att ingen kan någonsin trycka ner mig med fula ord, jag vet att jag snackar inte en massa skit. Utan elaka kommentarer jag får, går in genom ena örat och ut genom andra lika snabbt. Skitsnack sysslar jag inte med, utan jag står för vad jag säger.
Ingen kommer heller kunna bestämma över mig, tvinga mig tll saker. Är det något jag inte vill, så märks det, för då gör jag inte det och jag säger ifrån. För jag kan säga NEJ.

Jag försöker inte verka bättre än någon, inte på något vis, jag är precis lika bra som alla andra. Dock är jag en av dom som tillhör tjejer med lite mer stake i, till skillnad från vissa andra.
Därför, älskar jag mig själv.

Dock gör det så himla ont, när folk som inte har stake nog i sig att säga sanningen till personen i fråga, utan bara snackar massa skit till andra och inte vågar stå för det. Det, det gör ont. Eftersom att jag inte sysslar med sånt och jag förstår mig inte på hur folk kan göra sånt. Sånt där äckligt skitsnack.

Och det jag vill säga till er, jag har nog aldrig varit såhär stark. Jag älskar mig själv till 100% och jag står för att jag är jag och ingen annan. Självklart har jag också dagar då allt är pest och pina. Men det har vi alla mer eller mindre. Trots dessa dagar, så vet jag att jag är en bra tjej som vet att hon kan, jag vet att jag duger som jag är. För hur det än är, så älskar jag mig själv.


skrattar bäst som skrattar sist

Jag som skulle skratta åt alla andra som skulle vakna upp bakis idag bara för att jag inte skulle göra det.... Det sket sig, istället vaknar jag själv med världens träningsvärk i både ben, mage, armar och framförallt axlar... Och typ en miljon knutar i axlarna som går upp i huvudet vilket gjort att jag har huvudvärk också. Fin jävla lördag! Skrattar bäst som skrattar sist antar jag?

Har iallafall nyss vart och hämtat mina högtalare, så nu ska jag strax äta och sen ser det ut just nu att det blir en kväll i soffan med godis och bara massa mys. Känner verkligen för det. Vi hööörs :)

godnatt :)

Efter att ha skrattat så magen gjort riktigt ont, gjort 10 armhävningar, umgåtts med underbara vänner, skrattat åt fulla gamlingar på nattbussen hem och tittat på sista halvtimmen av BB ska jag nu lägga mig i min underbara säng, och sova så jäääävla skönt och så jääääävla länge!!! Vi hörs imorgon :)

Vanlig fredagstur eller?

Först håller jag på att paja knäna totalt på idrotten, allt för att få bäst resultat (vinnarskalle som jag är) dock lyckades jag ju inte. Sen när jag ska plocka i diskmaskinen krossar jag ett glas :))) och nyss bröt jag av mitt örhänge när jag skulle ta av mig det. Vad händer här näst? Bryter ett ben kanske?

Nej. Nu ska jag powernapa

snyggingar



Dagen har jag spenderat med min bejb och vi har varit lite överallt. Vi och också stekt köttbullar så hela lägenheten dimmade igen, vi har ätit brända köttbullar och vi har snackat skit, provat kläder, ätit chokladbollar och druckit cola hemma hos mig :) Nu ska jag sova för nu är jag trött som ett as. Hoppas ni mår bra :)

jag saknar dig


Har återtagit platsen i soffan, nyss smockat i mig lite varma mackor, apelsin och goa jävla chokladbollar.
Pluggat har jag också gjort. Lite iallafall.. Ska lägga mig och läsa igenom engelskan lite mer.. Sen släcker jag för ikväll. Imorgon har jag sovmorgon och efter skolan ska jag och Mallish fixa lite inför helgen. Dock blir det en lugn sådan. Men fina vänner ska den iallafall spenderas med!! Underbart.

jahapp

Bakar lite chokladbollar i hopp om att hitta lite ork till att plugga. Just nu är den som bortblåst.

true

Man behöver inte alltid vara stark, ibland är det starkt att vara svag.

LYCKA

Jag fick ångest av att bara ligga hemma i sängen, så följde med till Kupolen ändå. Och tur var väl det, med mig hem fick jag ett apsnyggt "linneskjorta", en typ stickad kofta och en bikini!! Nöjd tjej. Bikinin fick jag, men de andra två tröjorna unnade jag mig själv då jag varken ska gå på soltorgsfesten eller festa på några veckor. (jag kan inte ens det men ändå liksom hehe) Så jag tyckte faktiskt att jag var värd det.

Nu är jag dock hemma och helt slut, så ska ta mig lite mat och sen bänka mig i soffan. Sen sova sova sova. Ska försöka klara en hel skoldag imorgon också. :)

måste erkänna

Att jag saknar faktiskt bloggen lite.. liite liite. Så slänger väl in ännu ett inlägg!!

Planen var ju att ta sig till skolan idag, men efter knappt 4h sömn, vaknade jag av att rummet snurrade och en riktigt illamående Amanda. Var bara att stänga av klockan och somna om. Vaknade istället klockan ett. Nu mår jag bättre men inte helt 100. Ska ialfall försöka pina i mig lite frukost snart... Jag som verkligen såg framemot att gå på Kupolen med mamma å mormor idag sket sig ju rejälv. Jävlans rövhål säger jag bara.

Om jag får i mig lite frukost och får lite mer energi så tänkte jag försöka få ihop nån lite ljusare header.. Vi får se hur mycket ork jag har.


Dog lite

vet att jag är off...

... Men jag har fortfarande sett era fina kommentarer och vill tacka så hemskt mycket för dom!! Vet inte vilka jag har svarat på och inte så jag skriver tack såhär istället.

Jag vet att min update suger hårt som satan, men min kropp har strejkat totalt och idag fick jag sota för det rejält. Åkte hem från skolan pga att jag kallsvettades, mådde riktigt illa och var helt yrslig.. Har sovit hela dagen och nu känner jag mig lite piggare iallafall. Har lyckats pina i mig lite mat så ska försöka ta mig till skolan imorgon!
Har även hunnit slinga håret på Caroline i 2h och fått ett mail jag blev oerhört glad över. Imorgon efter skolan blir det Kupolen med mamma och mormor. Välbehövligt!

Vi hörs när vi hörs finisar!

Klicka igång denna ursköna låt, så bjuder jag på lite bilder sen helgen!


Fredagen började i Säter med beer pong och trevligt sällskap, senare vid 12 drog vi oss mot Borlänge och födelsedagsfirande hos Jim. Vid två skulle Malin och Sanna vidare men jag var helt slut så jag fick skjuts hem och la mig och sov istället. Vuxenpoäng till mig där!




Lördagen började med pizza, senare kom det fina pojkar, det spelades poker, festades med Skrillex ;) dracks ur röda och blå muggar, spelades bra musik och dansades en del. Bra helg, med bra människor!

bloggsvar


Rebecka om drar hem till min fina och kvällsmyser!:
Vad är det för cider ni dricker på bilden? Ser god ut! :-)

Svar: Cidern heter Hannas Black Lime 7,0. Jag kan säga såhär, jag köpte den en gång och jag             köper den inte igen! Haha
Jag gav tom bort dom, dom var rent ut sagt skitäckliga! Dock är ju det bara vad jag tycker! :-)

frånvarande

förlåt att jag är så frånvarande. Men mitt livär så himla konstigt just nu... Så det blir som det blir helt enkelt. Ikväll ska jag och Malin öza som fäen i Säter, och imorgon kör vi hos Emma. Bra jävla helg!

...

Att man kan lägga ner så mycket energi på en person som minst förtjänar det, gör ont. Nu sträcker jag på mig några cm och går vidare. För fyfan va skönt det känns, jag har ju trots allt lärt mig en hel del på vägen. Wööö

drar hem till min fina och kvällsmyser!


Du och jag under täcket baby

kalas


Kom nyss hem från backen! Har haft en urskön dag med sköna brudar och kalasväder! Dock var inte snön den bästa... Men vädret var ju skönt iallafall! Skönt att åka igen, har verkligen saknat det!!
Nu är jag dock helt jäkla slut. Ska ta och göra mig lite mat och sen dö. Robin kommer hit snart också, så ska väl leka lite med honom också. Om jag inte somnar då. Hehe

videon säger allt. Lyssna och njut


Så fruktansvärt äckligt jävla bra.

har inge mer å skriva

Om ett tag ska jag bege mig mot Ebba för lite uppdatering, senare tar jag bussen till Malin och kollar på BB och fortsätter snacka skit. Imorgon ska jag åka slalom för första gången på ett år. Hoppas på en fin dag i backen! Wää

Några gamla bilder från Sälen!

jag älskar att sova

Söndaaaag idag då! Solen skiner, jag känner mig relativt pigg och ja, jag tänkte strax ta mig en dusch och sen äta lite frukost.

Slocknade i soffan igår och vaknade halv tio(!!!) där. Men då böt jag bara till sängen och sen vaknade jag halv två istället! Haha!!
Vad blir det av denna dag då? Är inte lika arg idag så det känns iallafall skönt. Hem till Ebbisen ikväll iallafall. Blir väll bara lugnt tills dess. Jaja nu väntar duschen. Vi höööörs :)

det va gofika redan då


Förlåt men..... hur i helvete såg man ut förut????? HAHA

ALLT VAR SÅ ENKELT DÅ


tacka fan för det.

Tacka fan för att jag har mina bästa brudar som vågar säga ifrån, säga vad dom tycker och säga sanningen. Era äckliga jälva snorjävlar som ljuger en rätt upp i ansiktet och bara snackar skit. Era äckel som klagar på tjejers skitsnack. Jotack lär er visa lite stake själva och säg sanningen för i hela helvete. Äckliga jävla messvin är vad ni är.

update

Sov hos min baby igår, åt chips, kollade BB, snackade skit osv osv. Vaknade imorse sviiintrött, åt frukost tillsammans sen begav jag mig till skolan å de gjorde hon också. Slutade 12.10 idag och drog hem och powernapade direkt. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och sen ska jag laga lite mat och ta mig en dusch. Ikväll blir det ut med Mallan brallan på bus. Får seeee vad vi hittar på. Tråkigt får man då inte med den bruden. Ha en gröm fredaaag!

inga ord.


Inte ett endaste andetag, inte ett endaste steg skulle jag klara mig utan er. Ni är dom bästa personerna i mitt liv och ni är bara så jävla äckligt bäst. Finns inga ord som beskriver min kärlek till er. Inga ord som beskriver hur mycket jag älskar er. Ni är och kommer förbli dom bästa. All kärlek till er♥

inte mycket till behövs.


Sover hos min finaste Ebbis ikväll. Gofika, BB och massa mys. Hon bor ju själv nu så, fytusan va vi ska mysa!!♥

chillä väll


Har nyss ätit goa köttfärsbiffar, tagit mig en dusch, SKRIVIT KLART NOVELLEN(!!) fyllt i ledighetsansökan klart, hoppat i One Piecen och nu chillar jag i sängen framför BB. Imorgon har jag sovmorgon, och när jag slutar ska jag troligtvis gymma och kvällen/natten spenderar jag med dom bästa flickorna. Just nu går det bättre. Jag behöver det.

Vi hörs imorgon. Puss!

SNART SÅ


Snart så ligger jag där i värmen, i en solstol i bikini med musik i öronen. Med ett armband på handen som gör att jag får äta och dricka hur mycket jag vill, när jag vill. Snart ligger jag där flera tusen mil bort och längtar hem efter mina vänner. Tackar Gudarna för det.

måste också


Kolla. Sprid.

tur det är helg snart :)))))

Skit dag..... Haha, trött som ett AS, varit nära på att somna ett x antal gånger, nästan blivit ihjälskrämd av en ödla på backen, en finne på näsan som gör svinont, ont i nacken, fett stort blåmärke på benet(????) ont i magen osv osv. Nej, ska ta mig något att äta, sen blir det powernap och AA. Och ikväll MÅSTE jag renskriva min novell som jag skulle gjort för 1 månad sen.........................

Det Är Så Här Jag Känner


Och jag kan inte göra något åt det. Om ni ändå bara kunde förstå, åtminstonde tänka er tanken.

fucking awesome


Den här låten har spelats jävligt hett hela helgen som var. Helt fucking awesome är den.

3-rätters



Idag mina vänner, idag har jag käkat gudomligt god mat. 3-rätters såklart! Bröd med räkor och rökt lax till förrätt, plankstek med egen gjort beasås till varmrätt och efterrätten blev efterrätten som kocklandslaget gjort. Kommer inte ihåg vad den hette, men den var väldigt avancerad. Bilden ovan är efterrätten. Allt var verkligen gudomligt gott och man fick verkligen Tjena matkoma efter!!

Den översta bilden är från frukosten i skolan. Vi gjorde egen varmchoklad som var helt gudomligt god. Grädde, kakao, socker, varm mjölk, ännu mer grädde, chokladsås och marshmallows!

GRATTIS ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!

Grattis på födelsedagen älskling!!! Du är bäst, du finns där jämt, du förstår, du lyssnar, du peppar, ja allt bra man kan göra gör du!! Allt vi har gått igenom den här hösten är det många som aldrig gör. Men vi har gjort det tillsammans och jag älskar dig otroligt mycket. Du vet förmycket om mig för att jag någonsin skulle kunna släppa dig. Du kommer alltid att vara min. Alla våra galna minnen vi har ihop som ingen annan förstår. Alla gånger vi legat och garvat så tårarna sprutat, alla gånger folk har tittat snett på oss och trott vi är dumma i huvudet, alla matminnen vi har, alla gånger vi gråtit på varandras axlar, ja allt vi gjort tillsammans. Hehe vi är sånna jäkla lirare och jag bara älskar dig miljoner varv runt jorden och tillbaka igen!!!!!









Du är grym bruden!

vekling

Jag mår röv. Trött, örona värker, halsen värker, kan knappt svälja, jag är helt slut, världens hosta. FML känner jag bara. Jag har haft ont i halsen i en vecka nu, det räcker. Trycker i mig alvedon utan dess like och hoppas på bästa resultat inom kort. Örk int nå mer av dehär.

häng med på party slit dig och kom loss

Livet är en enda stor berg- och dahlbana just nu. Enda stunder mår man som aldrig förr och ena stunden vill man bara försvinna. Igår hade jag iallafall en riktigt nu mår man kung kväll. Vid ett/halv två inatt blev vi upphämtade och vid två satt jag och Malin tillsammans med 9 andra killar ute i Idkeberget och badade badtunna. Vid fyra imorse satt vi fortfarande och badade och vid fem körde vi allsång och dansade som aldrig förr! Vid halv sju imorse la vi oss... Men kul hade vi då!!

Idag har det dock inte varit lika roligt, känns som att jag aldrig varit såhär trött. Men det var ju värt det! Kan dock tacka gudarna att jag inte drack igår, för då vet jag fan inte hur jag hade mått idag. Haha! Mitt lov har varit den konstigaste, roligaste, sjukaste, jobbigaste osv osv veckan på väldigt länge. Jag har haft ont i halsen, en djävulsk hosta meen det sket man väl i. Vi har kört på ändå! Nej, nu bjuder jag på bilder från den senaste veckaaaan! Tack alla som gjort den så bra, och tack alla som har stått på min sida. Ni är så jäävla bäst.♥













DET GÖR SÅ ONT

från toppen till botten, ta hand om er sålänge.♥

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0