17.04 - puss

Nu har jag duschat och är strax klar. Ska bara platta håret och sminka klart mig. Vid kvart i sex drar jag mig hem mot Jonas för att grilla, sen möter jag upp Ebba. Vad jag och Ebba ska göra har vi inte en aning om. I värsta fall får vi väl åka hem till mig och kolla på film, haha! Men det kan väl bli bra det med.


Kör enkelt idag, skönast så.

Ha en kanonfin Valborg nu, och var rädd om er!!!♥

16.04 - skulle inte sitta helt fel nej


15.01 - kan inget annat än digga den här låten!!!!


11.20 - underbart!!


Jag och min bror började den här lördagen med 4,5km springtur i detta undebara väder. Tyvärr fick jag skavsår efter 3km så de sista  1,5 km fick jag powerwalka.. Nu sitter jag hemma med tre feta blåsor på hälen. Gött!

Men vad "skön" man känner sig i kroppen! Ska gå ut och lägga mig en stund i solen, och sen ska jag ta mig en liten dusch senare. Det är ju Valborg ikväll, så jag ska ut på galej såklart! :)

23.49 - orkar inte med bild heheheh

Drog ut med Hanna och Jennifer en stund såhär på kvällskvisten. Cyklade till BK och sen runt lite å så hem igen. Nu ska jag krypa ner i sängen. För imorgon ska jag ut och springa troligtvis. (om jag orkar upp vill säga) jaja vi hörs imorgon. Sov gott fina ni!!♥♥

20.03 - vilken sommar!

Kom precis hem från min syster. Nu är biljetterna bokade!! 20-22 maj åker jag och min syster till Stockholm för att hänga på stan med min faster. Det ska bli jäkla kul! Jag älskar stockholm och det känns som om jag inte varit där på år och dar!! Sen när jag kommer hem därifrån är det typ 1,5 vecka tills jag drar till London!! När jag kommer hem från london är det ca två veckor kvar i skolan, sen börjar allt rajtan tajtan!! Säger bara vilken sommar detta kommer bli.

Nu ska jag kila ner mig i soffan med massa godis och en kall påskmust. Det är livet de!

17.47 - syrran min nuraaa

Har legat ute i solen hela långa dagen. Förutom nyss då jag följde med pappa och handla. Satan i gatan vad jag älskar detta väder. (vet inte hur många gånger jag sagt det, men det är helt otroligt!)

Nu ska jag iallafall börja pallra mig hem till syrran min. Vi hörs väl senare!

En bild som beskriver min känsla ganska bra!

12.21 - ändrade planer

Godmorgon!

Planerna för igår var att jag skulle till min syster, men det fick bli idag istället. Då tänkte jag bara vara hemma och skriva klart hkk och tekniken. Men ack då. Hanna frågade om jag skulle med till Shell och köpa kontantkort men det hela slutade att vi satt på nån jävla fest i stan.. Haha

Vart inte så sent ändå. Men kom i säng sent. Så var väl sådär lagomt trött när jag vaknade imorse.. (klockan tjugo i tolv)

Nu skiner solen ute iallafall och jag tänkte ta och stoppa i mig lite frukost och gå ut och lägga mig en stund. Hoppas bara att det är varmt idag..

Igår efter att vi vart på Shell och innan vi drog in till stan gick vi ner till älven och chillde på en brygga. Det var kanon mysigt!!

18.50 - hemma igen

Kom nyss hem. Svängde in en sväng hos farmor när jag cyklade hem. Innan det tog jag och Ebba oss en sväng runt på alla tråkiga affärer. Vi letade billiga tält och campingstolar. Bara typ 6 veckor kvar, sen smäller det igen!! ÅÅH P&L!!!♥♥

Nu ska jag iallafall sätta mig och skriva rent Hkk:n så jag får det ur världen. Snart är lovet slut, det är helt sjukt vad det går fort när man är ledig! Men det är ju bara 5 veckor kvar så det är väl bara att kämpa på...

En bild från när jag slutade åttan. Jag, Putte och Denice åkte och köpte 1L jordgubbar men fick 2L. Sen satte vi oss vid bryggan och bara njöt att vi hade ett helt sommarlov framför oss!

14.23 - glass

Håller på att ruttna bort här hemma, åker och möter upp Ebba för lite glass och skvaller! Ha en fin dag.♥

13.40 - hallonröd


Målade på ett nytt nagellack idag. Lite mer åt hallonröda färgen. Bilden gör sig inte rättvis, det är mycket snyggare IRL. Vad säger ni, hiss eller diss?

12.28 - sova länge

Godmorgon!

Hade ställt klockan på tio, men när den ringde var jag helt död för någon random väckte mig inatt och höll mig vaken till någongång efter tre.. Så stängde av den och somnade om. Vaknade tjugo i tolv istället..

Nu ska jag skriva klart sista läxan till rapporten, och när jag är klar med den hoppas jag alla stora moln försvunnit som är på ingång så jag kan gå ut och lägga mig i solen en stund. Senare ikväll ska jag hem till min syster!

Det är galet vad den här låten satt sig! Har haft den på hjärnan i flera dagar nu......


21.08 - underbart skön tröja


Jag har nog fått den absolut skönaste tjockiströjan ever. Jag kommer ärligt talat bo i den här. Den är så extremt skön så ni fattar inte!! Fast just nu stinker den, jag vet inte varför. Men hoppas det försvinner snart iallafall. Fan va skön den här tröjan är!! :P Ni skulle bara veta..
För er som undrar är det en skoltröja som min klass har beställt. På ryggen står alla namn i klassen. Ett kul minne!

20.32 - ont i ryggen

Kom nyss hem från träningen. Den gick sådär. Nu har jag ännu mer pissont i ena sidan av ryggen + skavsår. Gött! Haha ska hoppa in och ta en dusch, och sedan ska jag sätta på mig min urmysiga skoltröja och äta lite mat och krypa ner i soffan. Mysig onsdag ändå!

En bild från idag när jag försökte sola...

12.37 - kallt+kobajs :(

Usch! Det va inte alls nå skönt ute. Frös som attans så jag gick in igen... + att det stinker kobajs.. Hoppas på bättre väder imorgon istället.. Då passar jag på att skriva klart rapporten istället.. Då har jag bara läxorna kvar. Haha vad har det blivit av mig?? Men det är ju bara bra. Känslan när det är klart är helt obeskrivlig!

11.59 - babbel

Nu har jag fått klart nästan hela hkk. Jag ska göra en intervju som jag ska kirra ikväll, sen är den klar! Ska försöka få helt klart läxa två också.. Har kört fast lite, så får väl ta hjälp av min bror. Sen har jag bara en läxa kvar, den gör jag imorgon!! Eller föresten, ska skriva klart dom fyra första sakerna till rapporten. Då har jag gjort mer än halva. Hur skönt är inte det?? Jaja sen tar jag fram solstolen iallafall. Nojsiii

10.52 - skön morgon


Började morgonen med nybakt bröd med ost och ett kallt glas mjölk. Bättre start finns inte! (förutom hotellfrukost)
Nu ska jag sätta mig och jobba undan lite saker. Skriva klart läxa 2, har inte så mycket kvar faktiskt! Och sen renskriva det jag gjort på Hkk. Sen tänker jag gå ut och lägga mig i solen som har hittat tillbaka!

23.30 - chill-dag

Idag har jag haft en såndär "bara-vara-hemma-och-inte-göra-ett-skit"-dag. Men det har vart bra det med. Men något som är mindre bra är att jag inte gjort något alls på rapporten. Det ska jag börja med nu. Känner bara att natten kommer bli lååång. Men laddar upp med lite bra musik, vatten och choklad. Kanske kan det gå ändå!

Imorgon ställer jag klockan på 09.30. Ska försöka hinna få klart hela rapporten då. Sen har jag träning 18.00. Hoppas på bättre uppdatering då!
Nu säger jag godnatt, pusspuss

På torsdag ska jag hem till min syster för att boka biljetter till Stockholm, åå vad jag längtar!!

17.04 - törstig

Vet inte vad det är med mig... Har snart druckit 2 hela vattenflaskor. Är så sjukt törstig hela tiden! Och kallt vatten är ju så jäkla gott, så toppar det lite med choklad så blir det ännu bättre! Haha

Har vilat hela dagen hittills. Men har ju sagt att jag ska skriva på min rapport så lär väl börja med det snart.. FAN jag orkar inte! Jaja bara å bita i det sura äpplet..

Inte långt kvar nu!!!

20.29 - NU;


Vatten, 200g marabou mjölkchoklad + Wildfire-avsnitt = Bästa som finns!

20.12 - 2-2 slutade matchen..



Två bilder från idag.

Det har varit ännu en till kanondag! Höll på att dö ett tag när vi satt på Vallen. Galet vad varmt det var! Men färg har man fått iallafall! Tyvärr verkar det som om det är slut redan imorgon... Buhuuu jag som älskade detta! När man har lov och sånt också... Men att det kommer vara dåligt väder imorgon kanske bara är bra. Jag måste skriva på min rapport och Hkk inlämning... (Jag trodde det var lov...?)
Nej, nu ska jag vila lite i soffan.

14.53 - KOM IGEN IKB BRAAAGE


Nu drar jag strax och möter upp Erica, Hanna och ev. Putte. Vi drar oss sedan på våra cyklar oss upp mot Vallen. Ikväll är det Brage-Värnamo. Efter matchen ska jag hem och grilla, sen kanske det blir en glass i solen. Mysigt!!

10.58 - skön start på dagen

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt. Vaknade för lite mer än en halvtimma sen. Och sen dess har jag bakat lite scones som jag strax ska proppa i mig till frukost! Vad är bättre än nybakta scones till frukost?? Sen ska jag titta klart på Wildfire-avsnittet jag somnade till igår och sedan lägga mig ute i solen. Nojs!!:P

Börjar morgonen med lite skön musik!


22.20 - jag måste bara


Gud va dom här Conversen var snygga!! Helt kär i dom!! När jag åker till London ska jag leta efter dom här skorna i den ljusgula färgen. Jag har inte sett dom i någon affär här, så hoppas dom finns i London!!
Jag har haft lite svårt för låga, men nu tycker jag dom är ruskigt snygga!

22.06 - oavgjort

Åååh äntligen hemma! Matchen slutade 2-2 så det är skönt. Nästa gång blir det vinst! Fick en ganska rejäl smäll i ryggen så känner mig inte speciellt bra. Ska dyka ner i soffan nu på en gång. Är totalt slut! Det är så underbart när man spelat match och är helt slut, så kommer man hem nyduschad och bara slänger sig i soffan.

Imorgon ska jag först bara ta det lugnt, (förhoppningsvis i solen) sen runt fyra ska jag iväg på Brage-Värnamo. Det blir en skön måndag! Men nu blir det soffhäng. Hoppas ni har det bra! Jag själv lever livet ute i solen, fan va härligt det är!!!!
Godnatt med er!

Bildbrist som vanligt.....

17.17 - underbart

Gjorde ett inlägg via mobilen idag, men det verkade inte som om den kom upp.. Har iallafall legat i solen heela dagen idag! Så jääkla skönt. Jag njuter varje sekund av detta underbara väder!

Men nu har jag fått lov att gå in och packa väskan. Om 15 minuter blir jag upphämtad och då är det matchdags. TAGGAAA!

Jag idag när jag låg i solen. (haha nog är jag vit, men jag är inte sådär vit som på bilden!)

03.47 - äntligen godnatt

NU får jag äntligen gå och lägga mig i min efterlängtade säng efter mycket om och men... Vi hörs imorgon!

17.14 - perfekt dag

Viilken dag!! Har vart så himla skön! Vi sket i Falun och hängde på en uteservering i Torsång vid vattnet istället. Så jäkla skönt! Kom hem för ungefär en timma sen och har precis duschat. Vi har ju "fest" nummer två idag, så gästerna kommer om 50 minuter. Ska gå och göra mig klar nu. Om jag blir hemma hela kvällen eller om jag åker iväg en sväng sen får vi se. Vi hörs lite senare iallafall! :)

Har bytt om till lite mer somriga kläder. Det är galet vad vädret är underbart! Det är verkligen sommarväder fast det bara är April!

23.30 - kanonkväll


Det har varit en kanontrevlig kväll. Ätit en jävla massa gott och firat min pappa som fyllt gubbe. Hela släkten var här och det har varit så jäkla mysigt!! Min pappa är jättenöjd, och det är vi andra med. Nu är jag sviin trött, så ska gå och tvätta bort sminket och allt, sen hoppa i säng direkt. Imorgon ska jag upp tidigt igen. Ska åka till Falun med min faster. På kvällen blir det fest nr 2. När ska jag få sova???
Godnatt med er!

12.02 - fredag och fest

Godmorgon!

Inte för mig direkt.. Har varit vaken sen halv tio.. Slocknade redan halv elva igårkväll (förra inlägget var tidsinsällt) så var riktigt utvilad när jag vaknade imorse! Har hållt igång sedan dess. Vi har dukat, skurit upp grönsaker osv. Nu ska jag strax hoppa in och ta en dusch. Raka benen osv. Se vad jag ska ha på mig. Gästerna kommer vid fyra, och vi har en massa mat, förrätt och tårta kvar att göra. Så vi hörs till kvällen! Ha en kanonfin långfredag!!!

Haha vad tycker ni om våran dukning???

22.56 - så jävla snygg!!!


Bild tagen från google.se

22.12 - tiden springer iväg..

Och så var torsdagen avklarad och jag har fått påsklov!!! Galet vad jag ska njuta detta lov! Men bara för det är lov kan man inte koppla av skolan helt, nejnej, har både bildprov och teknikrapport direkt när vi ska vara tillbaka...

Men idag har jag haft lite annat att tänka på iallafall. Var i skolan till halv två ungefär. Sen var det hem, fick lite besök, gav pappa presenter! Och sen har vi varit ut och ätit.

BTW!!! JAG SKA TILL LONDON!!!!!!!! :D:D:D:D Jag har vetat om det i ungefär 2 månader, men det har varit hemligt eftersom min pappa fick det i present. Han fyller hela 50-år (han fyller gubbe) idag. Men det är imorgon vi ska fira med hela släkten. Närmare 25 pers kommer imorgon... Så nu ska jag ta min plats i soffan och kolla på lite Wildfire-avsnitt sen hoppa i säng.. Är kanontrött!!

Spelade När & Fjärran nyss med min bror, men det gick skitdåligt så jag gav upp....

17.28 - GLAD TJEJ!!!


22.04 - stressen fortsätter

Pjuuh vilken dag!! Men har fått en jäkla massa gjort! Har varit igång sen tjugo i åtta imorse så är riktigt trött nu! Ska bli skönt med sovmorgon imorgon och sen lov på det!
Blev nyss klar med tårtorna, och slog precis in dom sista presenterna. Som ni vet fyller min pappa år imorgon. Både fredag och lördag ska vi ha kalas/fest med förrätt, varmrätt, och såklart tårta osv. Imorgon var det dom på pappas jobb som blir bjudna på tårta, och dom stog såklart jag för. (jag är liksom kocken/bagaren i min familj...)

Som ni vet suger bloggningen denna vecka.. Men jag bättrar mig såfort att lugnat sig lite.. Imorgon är det iallafall skola, fika, presentutdelning, sen ska vi iväg på kvällen. Men det vet inte pappa om än!! Men vi hörs imorgon. Nu ska jag snart hoppa i säng. Behöver många timmars sömn känner jag!! Pusspuss!!♥

Detta är två av pappas presenter.. Vad det är i kan ni få se imorgon, om jag kommer ihåg att visa er!! :P

16.02 - min dag


Började dagen med påskpyssel på so:n.

Avslutade skoldagen med teater på Maxim! Och jag kan då säga att vi fick då skratta så vi hade tårar i ögonen!

Sen avslutade jag, Fia, Putte, Emma och Ebba det hela med en god glass. Skulle ju ta en glass i solen, men solen var någon annan stans...

21.53 - busy

Har varit en riktig slappdag idag.. Sovit, ätit och kollat på film. Imorgon börjar det stressiga igen. Slutar skolan runt tre, vi ska på teater. Och efter det planeras det glass i solen med mina tjejer. Halv sex är det krattning, sju träning, hem, duscha, äta och sen måste jag baka två tårtor till pappa. Men på torsdag går jag på påsklov. Och det sitter så ruggit fint!

Men än är det två dagar kvar. Nu ska jag kolla på BB och sedan ta mig en dusch, packa väskan och sen hoppa i säng. Vi hörs imorgon istället!

15.52 - bilden säger allt!!!!


20.20 - hejdo

Kom nyss hem från träningen. Så galet skönt att vara ute på gräs igen!! Har längtat som bara den!

Då var denna måndag gjord också.. Fyfasiken vad den var dryg!! Så himla många lektioner.. Men nu är det över. Imorgon är det tisdag och då slutar jag tidigt, sen har jag inget inplanerat på hela dagen! Om det är fint väder tänker jag lägga mig ute och sola. Skulle ju träna men jag känner att jag behöver vila en dag. Hela veckan är ju upptagen sen!

Men jaja, nu ska jag hoppa in och ta en dusch, äta lite, titta på något avsnitt av den nya serien Wildfire som jag börjat titta på. (inte ny då, den är as gammal, men för mig är den "ny") Sen 22 är det ju BB!

14.00 - skönt dunk

(Eftersom jag inte kommer hinna blogga mellan skolan och träningen får ni detta tidsinställda inlägg.)

Även fast jag inte är sådär WOOOW vilken låt!! Måste jag erkänna att den har riktigt skönt dunk i sig och att den ändå sätter sig på hjärnan som fan! Jag tror den kommer gå hem i sommar iallafall. Den är ju faktiskt ganska skön!:)

22.49 - underbart

Nu ska jag gå och ta mig en dusch och sedan lägga mig och läsa lite i min bok som jag lånat av Emma. Jag hinner så sällan läsa på kvällar, för jag brukar komma så sent i säng, men idag slutar ju BB tidigare + att man är alltid pigg eftersom man sover så länge på morgonen.

Vill bara tala om för er att min bloggning i veckan kommer suga apballe. Imorgon slutar jag kvart i tre, sen har jag träning klockan sex. På tisdag ska jag försöka gymma. På onsdag är det krattning + träning direkt efter det. På torsdag fyller pappa år. Då ska vi fira honom. På Fredag kommer hela tjocka släkten. På Lördag kommer några kompisar, söndag har jag match igen. Det är något varje dag. Egentligen skulle jag haft match på fredag med, men då kan jag ju inte vara med eftersom vi ska ha kalas/fest.
Jaja nu; godnatt!!♥♥

Btw, vilken underbar dag det har varit idag!! Nu dröjer det inte länge tills man svettas runt i shorts och linne. Jag har liksom solat i linne och byxor uppdragna till knäna idag, och det är April! Helt underbart. Låt det vara såhär tills September!!

21.35 - snygging


Snygg snygg snygg!!!!

15.50 - livet leker jao


Efter två timmar i solen, och lite fotboll med min bror ska jag nu återta min fina plats i soffan och slå på en film. Jag vet att det är helt stört att ligga inne och glo på film en sån här underbart fin dag, men solen är ju skitstark nu, och det är jättefarligt att bränna sig.. Så jag vill inte riskera att bränna mig, och jag har ju fått lite färg iallafall!:) Och man tjänar ju inget på att ligga och pressa i flera timmar nu bara för att solen är framme.. Den kommer ju faktiskt igen! Även om man inte vill något annat just nu.. Men var rädda om er!!! För det är faktiskt inge kul alls att bränna sig.

13.24 - solaaa


Har haft en skön söndagsmorgon. Men nu ska jag gå ut och lägga mig och sola lite! Äntligen!!!!!

22.29 - fyfaan va kul det är!!!!!

Jiiises vad kul det var att spela igen!!! Herregud, jag finner inte ord!! Men måste jobba lite mer på konditionen, fick nåt sort "anfall" så fick ligga halva andra period... Det var inte kul! Tyvärr förlorade vi, men vi gjorde en riktigt bra match. Och vi kan inte sticka under stolen med att Ornäs var ett riktigt bra lag.

Kebabtallriken efter matchen satt riktigt fint. Och nu bara känner jag hur slut jag är i benen och hur fint träningsvärken kommer sitta imorgon. Men ingen vila för det! Imorgon blir det gym! Men först blir det rejält med soffhäng! Galet vad trött man blir. Match+matkoma=helt död.

Godnatt fina ni, vi hörs imorgon när jag vaknat till liv!;-)


Lite bilder från den seriösa mattelektionen.. Sista bilden visar hur jag försöker räkna, men det gick väl sådär om man säger så..

16.48 - TAGGA MATCH!

Nu håller jag på att packa väskan inför matchen. Är riktigt taggad, och det ska bli så jäkla kul!! Möta gamla "kärrningar" om man får säga så.. haha! Matchen tror jag börjar sju, och sen kanske vi skulle äta pizza med laget efterråt! Så vi får se när jag kommer hem. Ni får väl ha en fin lördagskväll, och håll tummarna för att vi tar hem segern!:D

15.08 - underbar lördag!


Titta vad jag fick med mig hem!!!! (sorry för skitdålig bild..) Ynka 20kr! Jag har så jäkla länge vart ute efter en sån här, men det har ju förtusan vart slut överallt!! Men äntligen hittade jag en!

Har vart på Kupolen i någon timma med mina bröder och handlat kläder. Nu ska jag ut i solen och fika med la familia. Senare ikväll blir det match!! Är taggad till tusen!

22.11 - Twitter


Nu kan ni även följa mig via Twitter!

18.21 - nya dojjer!!!!!


Kom nyss hem efter ett par ärenden på Kupolen och stan. Jag var ute efter att par nya fotbollsskor, och woallah! Detta fick jag med mig hem. Hur sköna som helst! Fast dom är lite för små, så kommer väl få ont i tårna första veckorna.. Men det är det värt, för dom kommer sitta äckligt bra om 3-4 gånger! Får ju inviga dom imorgon då vi har första träningsmatchen som damer. Ska bli riktigt kul!!

Nu är det hur som helst freeeeedag! Förstår ni hur skönt det är?? Ska dyka ner i soffan och kolla på web-TV och film hela kvällen. Sova tidigt och länge imorgon bitti! Gud, fyfan va skönt att allt som ska vara klart innan påsklovet är klart nu. NU SKA JAG NJUTA! (fast det varar bara till söndagen på påsklovet.. Då är det bara börja plugga till prov igen...)

18.35 - detta gör mig så otroligt glad.


Allsång på festival is the shit. The Ark gjorde en riktigt bra spelning förra året, och att jag kommer stå där i sommar igen gör mig bara ännu gladare!!! Men att det är sista gånger ever gör mig lite ledsen faktiskt.. MEN jag ska passa på å njuta som bara faaaaan.

Nu ska jag kila iväg på träning..

16.21 - snart snart SNART HELG

Hej!

Ååå nu är veckan avklarad förutom fredagen.. Den fixar vi imorgon. Sen är det heeeeeelg igen!! Så jäkla skönt! Men först har jag några timmars plugg och en träning som väntar... Har prov imorgon och ska börja plugga nu, sååååå vi hörs senare! Puss!

20.54 - jag följer min magkänsla.

"Du ångrar dig oftare för något du inte gjorde, än saker du faktiskt gjorde"

Detta är en mening jag försöker prenta in i mitt huvud var eviga dag. Jag har gjort det misstaget så jäkla många gånger. Detta år ska jag göra sakerna, och sedan inte ångra det. För det är mer troligt att du ångrar att du inte gjorde det, så är det iallafall för mig.

Jag har länge velat mellan att söka ett jobb. Jobbet är fotbollsskoleledare. (det är det enda jobbet jag kan få eftersom inte inte hinner fylla 16 innan sommaren) Jag skulle nog tycka att det var ett skitkul jobb, MEN det är samma vecka som p&l. Det är det som det hänger på... Kommer jag verkligen orka?

Min magkänsla säger JA GÖR DET. Samtidigt som mitt huvud säger, nejnejnej du kommer inte orka! Men nej, nu trotsar jag min hjärna och går efter magkänslan, och jag ska fan göra det. (om jag nu får det jobbet..) Det kommer vara så jäkla värt när pengarna sedan ligger där i min hand. Och det är ju faktiskt bara 9-15.  Sen tänker jag såhär, jag vet inte men det kanske sista året jag ens spelar fotboll, vad vet jag? Och då tar jag chansen nu medans jag fortfarande har den, jag kanske inte får den nästa år.. Jag får bo på campingen och festa på festivalen på eftermiddagen och natten. Gå direkt till jobbet osv. hehe.. Nu följer jag min magkänsla, så får vi se vart det hela slutar när jag är klar.. Jag tror mer att jag skulle ångra mig att jag inte gjorde det..

En bild från förra året. Den roligaste veckan i mitt liv!

20.14 - Britney Spears!


14.19 - jävla IDIOT




Detta är förfan helt jävla sjukt! Jag vet att det är uppmärksamhet hon vill ha. Men man kan inget annat än bli förbannad! Människan "Jannica" är totalt jävla pantad i hela huvudet, och så förbannat avundsjuk så det är riktigt pinsamt. Varför inte vara glad för någon annan? Det är väl roligare om man uppmuntrar tjejer som lyckas här i livet?

Min personliga åsikt är att försök få ett eget bra liv innan man börjar klanka ner på andra! Människan är ju helt jävla tom i huvudet. ÅÅÅÅÅÅ vad arg jag blir!!!!!
Och som en lärare sa till mig "man får tänka och tycka vad man vill, men man får inte säga vad man vill"

Ni kan läsa hela artikeln HÄR

20.48 - gött

Har ägnat några timmar åt att få undan lite plugg, känns skönt såhär efterråt! Nu hade jag tänkt mig äta lite, ta en dusch osv. Ska börja fila på en tavla jag ska göra till mitt rum. Den ska endast bestå av bilder och fina minnen från 2010. Jag hade ett riktigt bra år förra året, och har väldigt många minnen från det året. Därför vill jag göra en stor tavla som påminner mig varje gång jag ser den om det fina året jag hade tillsammans med mina vänner. Kul va? Ni får självklart se den när den är klar! :P

14.13 - jag älskar gurkan, alla älskar gurkan





Haha Gurkan är kung!! http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?videoid=1579131&treeId=600001

18.02 - Erik Hassle


Efter att ha powernapat lite ska jag nu bege mig mot Hanna, för att sedan dra oss upp mot Vallen och kolla på Brage. Sen är det träning från kvart över åtta till halv tio. När den är slut är det raka vägen hem, duscha och bums i säng för att jag överhuvudtaget ska kunna vara levande imorgon. Så, vi hörs imorgon mina vänner! Hoppas er måndag vart bra! Puss puss!

15.13 - chillar väl!

Hej!

Nu är jag äntligen hemma efter en dag med pappa! Är lagomt sliten kan man väl säga... Har bara sovit ynka tre timmar inatt, så är väl intesådär jättepigg! Men jag överlever väl!

Något som gör mig väldigt glad är att termometern står på hela 17 grader???? WTF, så jääääkla härligt!!! Snart är det sommmmmmar!! Bara tanken sprider ett glädjerus inom mig!!

Nu ska jag iallafall vila lite i soffan framför Gossip Girl innan jag har träning klockan kvart över åtta ikväll. Skulle vilja se första halvlek av Brage premiären också, men får se hur det blir med den biten.

22.38 - puss


Denna sköna Mohombi låt får säga godnatt!

19.38 - helt DÖD

Alltså jag är heeeelt slut!! Den här helgen har gått åt till att bara återhämta mig.. Nu har jag sovit sen runt fyra.. Jag är totalt slutkörd.. Jag är nog en person som antingen ligger hemma och bara sover bort tiden, eller så är jag bara ute och sover aldrig.

Men det har varit så otroligt skönt. Jag är obeskrivligt trött under veckorna, kommer knappt upp på morgonen. Och nästan somnar på lektionerna. Så den senaste tiden har helgerna bara gått åt till att sova sova och sova. Skolan bokstavligt dödar mig. Men jag behöver dom här lugna helgerna, för dom kommande helgerna är väldigt uppbokade. Är det inte match, så är det kalas, fest, resor osv osv. Men det är ju bara roliga saker som tur är! :P

Men nu måste jag gå och trycka i mig lite käk, sen ta mig en dusch, titta på Big Brother och käka resterna av min bj som jag fortfarande inte ätit upp!

Tur jag har Bruno att lyssna på iallafall..

12.23 - redan söndag

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag, fast jag har drömt så himla sjuka drömmar, haha!
Idag är det söndag iallafall, och just nu sitter jag i soffan och äter frukost. Hade tänkt börja dagen med dom två sista avsnitten av Stylisterna som jag ännu inte sett, och sen se Pensionärsjävlar på semester. Hihi! Skön söndagsmorgon!

19.49 - mina favoritjeans är tillbaka!!!


Äntligen har mamma lagat mina absoluta favoritjeans!!! Jag är helt överlycklig!!! ÄÄÄNTLIGEN har jag ett par jeans som sitter som smäck och är snygga och framförallt, - är sköna! Fast som ni ser har dom spruckit rejält, men jag hoppas dom håller, jag älskar verkligen dom här jeansen, och inga jeans kan ersätta dom!

18.03 - jag tröttnar aldrig.


14.26 - perfekt en varm sommardag!


Hur sköna skulle inte dess klänningar vara att springa runt i i sommar? Matcha med en svart hatt och ett par Ray Ban wayfarer?? Bara 199kr från Nelly.com!

12.46 - skön lördag jao

Godmorgon fina ni!

Vaknade helt utsövd imorse. Har sovit som en stock inatt! Det var verkligen vad som behövdes! Nu är jag pigg som en lärka och chillar i soffan med lite frukost och Ziggy Marley varvat med Mohombi. Skön lördagsmorgon! Ska väl strax gå och få på mig lite kläder kanske.. Hihi, solen skiner idag också!!:P

Jag måste också berätta för er hur mycket kul jag har inplanerat nu dom närmsta veckorna! Fast lite saker kan inte berätta riktigt än heller.. Men jag och min syster ska åka till Stockholm en helg och chilla på stan med min faster, jag ska åka till Stockholm med skolan, jag ska på bal, jag ska ut och resa (fortfarande hemligt..) jag ska sluta nian, jag ska få påsklov, sommarlov och massa andra lediga dagar. Ååå jag är så glad, för detta gör verkligen att jag kan överleva den sista tiden i nian då vi har äckligt mycket prov. Och det är ju sista chansen också.. Sen börjar jag gymnasiet.. omg.. lite så känns det. Men såklart kanonkul!!

Här ser ni ungefär hur mitt hår blev också! Jag blev väldigt nöjd, men jag trodde det skulle bli ljusare, men det blev bra iallafall!

22.07 - nattis

Eftersom jag är fullständigt död efter denna extremt dryga fredag säger jag godnatt till er, och att vi hörs imorgon! Sov gott fina ni!♥

Ni får en bra låt som ni kan somna till. ;-)


18.02 - varning för en arg Amanda.

Idag har det varit den värsta fredagen på länge! Den tog tamejtusan aldrig slut! Och pricken över i är väl ändå att vi inte hade sovmorgon idag pga nationella proven som förövrigt gick åt pipsvängen... Iallafall ett av dom. Jag var alltså i skolan 1h och 10 minuter extra idag. Fattar ni hur det känns??? Även fast svenskan gick till att snacka om hur min lärare bodde, och matten spelade jag tetris på.. Jag orkar inte längre!

När vi äntligen tog helg klockan tre gjorde jag och Emma en näradöden upplevelse, och då överdriver jag inte. Vi cyklade till stan i den här jävla fucking stormen vi har fått i ruttna Borlänge... (haha fyfan va neggo jag är..)

Men ska bli lite positiv. NU ÄR DET HEEEELG!!! Eftersom jag köttade på gymmet och är nu hungrig som en apa ska jag gå och käka, sen ta mig en dusch och slänga mig i soffan och kolla BB och One Tree Hill. Skön fredag!

Såhär har fredagen vart tills nu!

21.15 - coolt sätt att fixa naglarna snyggt på!

Igår testade jag och måla naglarna på ett nytt sätt. Fia gav mig tipset, hon hade läst det på en blogg. Och jag blev bara tvungen att testa! Och det var ascoolt! (även fast mitt vart lite fail....) Titta bara på videon nedan hur man gör. Ganska enkelt, men lite jobbigt var det. Det tog ganska lång tid.. Men det blir ju unikt och coolt! :P


20.50 - April, torsdag och trött

Tja!

Som ni märker suger min bloggning under veckorna, och framförallt på torsdagar. Anledningen är att jag inte slutar förens tio över tre. Då när jag väl kommer hem är jag oftast dötrött, så jag äter lite, lägger mig i soffan och somnar... Vaknar runt sex då det är lagomt dags för att byta om till träningskläder. För sen har jag träning från sju till kvart över åtta. Men jag gör så gott jag kan!

Kom iallafall nyss hem. Ska hoppa in och ta en dusch, och sen äta lite middag. Idag blir det kyckling, cous cous och vitlökssås! Och en masssssa tomater, (körsbärstomater förstås, det enda jag tycker om) Sen ska jag sooooova. Har nationella imorgon bitti, så lä vara pigg.. Jaja, NU; DUSCH.

Eftersom jag har sån otrolig bildbrist blir det en massa killbilder. Men det är väl aldrig fel?? Dom är ju snygga att titta på iaf.. ;-)

20.50 - nu kör vi!


19.09 - Robert Pattinson!

Den som inte säger att denna bild är snygg slår jag.... (nästan iallafall)


18.30 - hottie.... NAAAAT

Hejhej!

Kom nyss hem från Emmis. Har varit där hela eftermiddagen. Vi har bakat och chillat en massor. Ebbis åkte hem lite tidigare, men jag och Emma fortsatte chilla lite. Men nu är jag hemma efter en näradöden-cykeltur hem! Världens jävla motvind + uppförsbacke...

Nu ska jag äta lite, sen ska jag kaaanske ut och göra en sak. (hemligt ehehhehehehehe) och sen funderar jag fan på att färga håret. SKA JAG ELLER SKA JAG INTE???? Det är frågan mina vänner, vi får se ikväll hur jag gör.

20.31 - sweet

Kom nyss hem från mormor. Var dit en sväng och fikade på lite kladdkaka! La lite planer inför dom kommande veckorna. Har väldigt mycket som händer! Men det mesta är roligt.

Nu är jag iallafall hemma och ska kolla klart på tredje avsnittet av Bachelorette. Sen ska jag se gårdagens avsnitt utan BB. Sen ska jag även hinna ta en dusch och äta innan 22. Stressigt. Men jag måste bara skriva att jag älskar att jag inte har något plugg alls denna vecka, och att jag kan göra vafan jag vill efter skolan. DET mina vänner, det kallar jag NOJS.;-)

14.16 - hel AMÄÄJZING BRAAAA!!!


Fyfarao vad jag älskar den här låten. Den är bäst när han sjunger den live om jag får säga det själv. Idag har jag gått runt och sjungt på den här låten HELA DAGEN. Haha jag smittade ner fia så hon sjöng också på den. Men alltså, mina vänner. FAAAAN vad den här är bra!!!!!!

22.57 - gonaaaaatt

Träningen var riktigt rolig, och gick ganska bra, förutom att jag sträckte mig på uppvärmingen. Om jag kan gå två steg imorgon får jag vara glad. Jag körde på hela träningen ändå, så jag får sota för det imorgon. MEEEEEEEEEEEEEEEEN man lever bara en gång.;-)

Nu ska jag hoppa i säng, mätt och nyduschad. Imorgon är det tisdag=veckans bästa skoldag. Få lektioner och slutar tidigt. Noooojs. Nej, sov gott fina ni. Vi hörs imöra. HEJDAAA!♥

En bild på min älskling.

18.51 - tyckte tjejen bara var så sjukt duktig på att sjunga..

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT


18.25 - måndag jao

Hola!

Då var måndagen återigen avklarad.. Så jäkla skönt! Veckans absolut värsta dag. Men jag har faktiskt inte sån jätteångest inför veckan, eftersom jag har ingenting i läxväg/provväg. Förutom nationella på fredag, men det kan man ändå inte plugga till. Annars då?? Solen skiner och det är fett skönt väder. Tyvärr har jag sovit hela eftermiddagen, men det behövdes. Nu ska jag gå och trycka i mig lite lasange och sen byta om för träning! Nojs nojs:)

Fyfan det här är så bra!


21.44 - söndag=BB såklart


Återtar min sköna plats i soffan, men med detta sällskap. Fan, apelsin är så jävla gott. Min tredje för idag!

16.55 - en sådär skön söndags-låt


16.04 - cheesecake med passionsfrukt!


Bild lånad från recept.nu
Ingredienser

Kakbotten
15 15 st digestivekex
75 75 g smör eller margarin

Fyllning
4 4 st gelatinblad
2 2 st ägg
400 400 g philadelphiaost
2 2 dl crème fraiche
1.5 1.5 dl socker
1 1 tsk vaniljsocker
1 1 st citron, rivet skal och saft

Glasyr
1 1 st gelatinblad
1 1 msk socker
4 4 msk vatten
4 4 st passionsfrukter

Gör så här

1. Botten
Krossa kexen fint.

2. Smält smöret.

3. Blanda ihop och tryck sedan ut smulorna i rund form med avtagbar botten.

4. Ställ i kylen.

5. Fyllning
Lägg 4 gelatinblad i kallt vatten ca 5 minuter.

6. Dela äggen i gulor och vitor.

7. Blanda gulor, ost, crème fraiche, socker, vaniljsocker och citronskal till en slät smet.

8. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.

9. Värm citronsaften i en kastrull och tag sen av den från värmen.

10. Krama ur gelatinbladen och låt dem sedan smälta i citronsaften.

11. Låt blandningen svalna något innan den försiktigt hälls ner i ostsmeten under omrörning.

12. Häll blandningen över kakbotten och ställ åter in i kylen, minst en timme.

13. Glasyr
Blötlägg gelatinet i kallt vatten ca 5 minuter.

14. Hetta upp socker och vatten i en kastrull.

15. Krama ur gelatinbladet och låt det sedan smälta i sockerlösningen.

16. Skrapa ur passionsfrukterna ner i sockerlösningen och rör om.

17. Låt svalna.

18. Häll över fyllningen på kakan försiktigt.

19. Låt stelna i kyl i minst en timme.

 

Resultat; Den vart super god! Jag är en sucker för cheesecake, men denna var nog topp 2. Jag gillar att det söta bryts av lite av citronen och den syrliga passionsfrukten! Var noga att röra ur alla klumpar till smeten, om ni inte gör det får ni inte den dära härliga "lena" smaken. Och kom ihåg att få den vita smeten jämn upptill!!!!! Annars rinner "toppingen" åt ena sidan.

Denna kaka får 9/10 från mig. Jag gillar den starkt! Ni borde absolut prova den!


13.05 - söndag

Hello!

Vaknade ganska tidigt idag, runt elva. Men gick inte upp förens vid 20 i 12. Just nu ligger jag i soffan och har precis ätit frukost. Vilket jäkla skit väder vi har fått! Det bara spöregnar! Det har blivit lite ljusare nu, så hoppas det slutar snart!

Vad ska man göra idag då?? Har inte den blekaste! Nu ska jag nog gå och få på mig lite kläder iallafall, vi hörs!

01.13 - trött som ett as

Det blev en mysig kväll! Vi gick till Coop, åt B&J's, snackade lite och tillslut hamnade vi i soffan framför en film. Denna gång blev det The Social Network. Jag kan väl säga att jag sett bättre filmer.  Jag fattar inte riktigt vad den handlade om, den var ganska seg och lite "hoppig", så det är väl ingen film man ska se när man är trött för att kunna fatta den till 100%.. Den var två timmar lång så jag slocknade såklart i soffan efter lite mer än hälften, ska försöka se klart den imorgon.

Emma åkte nyss hem, så nu är jag trött som ett as. Ska hoppa i säng direkt! Sov gott fina ni, så hörs vi imorgon, med förhoppningsvis lite bättre bloggning än idag..♥

Har ni sett den? Isf, vad tyckte ni om den?

18.16 - "ledig lördag"

Hola!

Idag är det lööördag, och jag har tagit ledigt från datorn tills typ nu. Sov ut riktigt imorse, och sen låg jag i soffan och bara myste. Sen var det dags för en sen lunch och sen var jag och gymmade med min bror. Körde på riktigt hårt idag. Körde bara armar, men jäklar vad slut jag är i dom nu! Haha "hej träningsvärk imorgon." Menmen, har som mål att ta 50kg i bänk till sommarn, och då lä man ju ligga i lite. ;-)

Nyss tog jag mig iallafall en skön dusch, åt lite middag osv. Mina päron åkte precis iväg, och strax ska jag å mina bröder äta lite efterrätt som är kvar från igår. (går det bra om receptet på cheesecaken kommer upp imorgon? Kan iallafall avslöja att den var ruskigt god!) Vid sju kommer Emma hit, vi ska ta en promenad till Coop. Sen ev. kolla film och bara mysa! Känner för en lugn helg helt enkelt.

21.58 - nu börjar det bästa på fredagen;


20.46 - min kärlek till Bruno Mars är enorm

(taget från Kenzas.se)


Vad pratade du och Bruno Mars om?

Svar: Allt möjligt.. Han sa att han helst ville att jag inte skulle blogga om kvällen, så jag respekterar det. Men jag kan avslöja att han sa att de kommer till Sverige och spelar om 2 månader! Hoppas verkligen det blir av!

 

Detta är typ förbra för att vara sant! Tyvärr tror jag att han säkert kommer komma hit och spela på typ Berns eller något liknande såntdär. Men jag fortsätter drömma om att han kommer spela på P&L 2011. Ni förstår inte hur mycket det skulle betyda för mig. Bruno Mars är verkligen min idol nummer ett. Han är en jävla AMAZIIIIING (just the way you aaare) han sjunger så fucking jävla bra och han är så fucking jävla snygg. GE MIG BRUNO MARSSSSS!!!

Ni ser och hör ju själva. En vacker dag ska jag stå där i publiken och skrika mig hes till JUUUUST THEEE WAAYY YOU AAAARE!!


18.05 - cheesecake i all ära

Jag slår på stort denna fredag, och drar nu igång och bakar lite cheesecake med passionsfrukt! Recept och resultat kommer upp senare ikväll eller imorgon!:)

Ni måste väl ändå hålla med om att den ser sjukt god ut?!

16.55 - barbie girl

http://www.bigbrother.se/1.2078883/2011/03/31/barbie_girl_med_tva_hakor

14.01 - bästa som finns♥

Hej!

Det här var nog den bästa fredagen på väldigt länge.. (skolfredag alltså) Jag var äckligt jävla trött imorse, som vanligt, men idag var jag sen också. Kom lite försent och var sur, men då möttes jag av den absolut bästa meningen man kan få "tekniken är inställd!" Herregud detta är inte sant, sluta halv två på en fredag?? Ni anar inte min glädje! Haha!

Ikväll ska jag fira stort, BJ, godis och påskmust! ÅÅÅÅhhåhååh jag älskar fredagar!!!!

Jag börjar med lite Björnbröder i soffan! :P


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0